asspussakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πραγματικα παιδια,αυτες οι γυναικες δεν παιζονται. ειχα πρωτη εμπειρια με γυναικα Ασιατισσα-Βιετναμεζα- για πρωτη φορα πριν εναμισι μηνα. εχω πηδηξει ολες τις πρωην χωρες της Πρωην Σοβιετικης ενωσης και αλλες πολλες,αλλα αυτη η γυναικα ειναι η μονη γυναικα που με εκανε μονογαμικο. Στις προηγουμενες μου σχεσεις παντα ειχα καβατζα, τωρα δεν μπορω να παω με αλλη γυναικα. Αν και δεν εχουμε παντρευτει ή μενουμε μαζι, με ταιζει στο στομα,με κανει μπανιο, μου κανει οτι της ζητησω στο κρεβατι παρολο που στην αρχη ντρεποτανε επειδη πολλα δεν ειχε ξανακανει-μολις ειχε χωρισει απο τον συζυγο της και δουλευει εδω για μια κυρια και την προσεχει, και με εχει σαν βασιλια. Μιλαμε οτι σε ολα ειναι σκλαβα μου. Μου συμπεριφερεται οπως συμπεριφερονται σε ενα παιδι. Μεχρι και απο το φαγητο, παιρνει μιση μπουκια για μενα και μιση για εκεινη. μιλαμε οτι σε κανει με την συμπεριφορα της να μην θελεις να πας με αλλη. Δεν υπαρχουνε τετοιες γυναικες σημερα πουθενα αλλου. μονο οι ασιατισσες. Εγω προσωπικα δεν την συγκρινω σε καμμια και σε τιποτα. Ουτε το μικρο της δαχτυλακι ολες οι γυναικες που πηδηξα στην ζωη μου...
κάτι ξέρω που καραγουστάρω Ασιάτισες σχιστομάτες!!!