Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εννοείται Βάλια Κάλντα ρε παπάρα
ελα ρε μαν.....Το χρέος ήδη αγοράστηκε απο τους ομογενείς..
το ανέφερε το CNN..
Πλέον η Ελλάς χρωστάει:
Στον Πήτ Παπαδάκο
Λιμνη Αωου παρακαλω απεναντι απ'το χωριο μου...ευχαριστω για την επιβεβαιωση παντως...Εννοείται Βάλια Κάλντα ρε παπάρα
ακομα δεν εχετε παρει πρεφα μερικα προβατα οτι το σχεδιο της εξαθλιωσης του ελληνικου εθνους δεν θα σταματησει
600 εκατομμύρια Έλληνες σε όλον τον κόσμο, από 1 χιλιάρικο αν βάλει ο καθένας, να'τα τα 600 δις
Έχουμε μια πολύ ιδανική εικόνα για τους ομογενείς του εξωτερικού. Νομίζουμε οτι είναι κάτι πολύ καλά ανθρωπάκια που με νοσταλγία θυμούνται την πατρίδα και θέλουν να γυρίσουν κάποια μέρα πίσω σαν άλλοι Οδυσσέας. Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Στην ουσία είναι άνθρωποι που κοιτούν μόνο το κέρδος απλά εκεί στο εξωτερικό έχουν μάθει να το κυνηγούν με όρους αγοράς και όχι όπως γίνεται στην Ελλάδα που αν δεν έχεις τον κολλητό στο υπουργείο δεν πας μπροστά. Ότι και να κάνουν οι ομογενείς για το χρέος κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους. Για αυτό και δεν πρόκειται ποτέ τέτοιες ενέργειες να βρούν πολιτικούς υποστηρικτές.
Τωρα θα συμφιλιωθειs με την μητερα σου.......Η μπορα περασεαιντε λεφτα αιντε..
και εγω παιζω μπουνιες με την μανα μου για πενταροδεκαρες..
Το χρέος ήδη αγοράστηκε απο τους ομογενείς..
το ανέφερε το CNN..
Πλέον η Ελλάς χρωστάει:
Στον Πήτ Παπαδάκο που έφυγε στα 15 του απο τους Μολάους Λακωνίας για Αυστραλία
Στον παναγή κοτσάμπα που έφυγε στα 19 του από την ορεινή Λαμπιρίτσα Δράμας για Νέα Υόρκη..
Και στον Τσαμπίκο Τσαμπίκου που έφυγε στα 25 απο την Λάμψακο Χαλκίδας για Μόντρεαλ..
ωραια.. σωθηκαν και οι καταθεσεις, γιατι ηθελα να παω νησια φητζη να ανοιξω λογαριασμο.. αλλα πολλα εξοδα ρε παιδι μουΤωρα θα συμφιλιωθειs με την μητερα σου.......Η μπορα περασε
Τωρα χαριs σ αυτα τα παιδια που δουλεψαν σκληρα σαν λαντζερια στα Συδνευ και στα Βερολινα, θα γευτειs ολα αυτα τα ταξιδια εντελωs δωρεανωραια.. σωθηκαν και οι καταθεσεις, γιατι ηθελα να παω νησια φητζη να ανοιξω λογαριασμο.. αλλα πολλα εξοδα ρε παιδι μου