Νέα

Καταλήψεις, το τελευταίο καταφύγιο του κάθε αλήτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mdanton
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν,

Πέτρο, εγώ σαφώς δεν ανέφερα ότι όλοι οι φοιτητές-μέλη αριστερών οργανώσεων περιμένουν διορισμό. Για το όνομα ρε παιδιά, συζήτηση κάνουμε, το κάθε ποστ δεν είναι συζήτηση από μόνο του, είναι συνέχεια κάποιων άλλων τοποθετήσεων.
Αυτό που είπα, ήταν αντίδραση στα περί 600 ευρώ που θα παίρνουν οι αγνοί διαδηλωτές του τώρα, που δεν θα τους νοιάζει γιατί πάλεψαν στη νιότη τους. Δηλαδή, ήλεος, που λέει κι ο Ξυλούρης.
Κατ εμέ λοιπόν, αυτοί που βγαίνουν και ουρλιάζουν περί κατάληψης, και μάλιστα και στα κανάλια, είναι απο τώρα βολεμένοι. Μπλε, πράσινοι, κόκκινοι είτε λουλακί. ΠΑΣΠ κ ΔΑΠ δεν ανέφερα καν, γιατί είναι αυτονόητο, αφού μιλάμε για τα κόμματα που εναλλάσσονται και στην κυβέρνηση της χώρας. Και εμένω στην άποψη μου πως αυτά ήταν που έπαιξαν και το βασικό ρόλο στο να γίνουν τελικά οι καταλήψεις. Αν η ΠΑΣΠ δεν τασσόταν υπέρ, ως αντίδραση στην κυβέρνηση ΝΔ, (όπως θα έκανε κι η ΔΑΠ αν η κατάσταση ήταν τούμπαλιν) , οι σύντροφοι μόνοι τους θα έμεναν , όπως συνήθως.

Όσο για την διαδικασία εγγραφής μελών, μόνο ένα εμότικον ταιριάζει :
:2funny:
Ονομαστική ψηφοφορία??? Μεταξύ εκατοντάδων μελών?
Τι δηλαδή, η ΠΚΣ θα διακόψει τους μισούς από την πρέφα, η ΔΑΠ τα 3/4 από τον ύπνο και η ΠΑΣΠ επίσης τα 3/4 από το φαί??
Ρε παίδες, μια δήλωση υπογράφουν.. το ονοματάκι τους. Τουλάχιστον, έτσι γίνεται στην ΑΣΟΕΕ, για να μην με βγάλουν πάλι ψεύτη ή πουν ότι γίνεται αλλιώς στο ΤΕΙ Χειροπαικτικής Ομποε στη Βασιλίτσα.

Αν κάποιος παίρνει 600 ευρώ το μήνα, τι λες; Πρεπει η δεν πρεπει να βγει στο δρομο και να διεκδικησει περισσοτερα; Ανεξαρτητως του τι ψηφιζει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μα το πρόβλημα δεν είναι στα άτομα, είναι στο καπιταλιστικό σύστημα στην ολότητά του. Αυτό πρέπει να ανατραπεί και όχι η ευημερία η μη του κάθε επιχειρηματία ξεχωριστά.

Εδώ μπορεί και να συμφωνήσουμε κάποια μέρα. Αλλά αυτό αποτελεί θέμα άλλης συζήτησης.

Σήμερα μεταξύ μας συμφωνήσαμε στην κατάργηση δύο "προκαταλήψεων" (α) Λεφτά+ΝΔ δεν σημαίνει de facto εκμεταλλευτής κλπ και (β) Αριστερός και χλίδας (με την δυτική έννοια του όρου) δεν αποτελεί ασυμβίβαστο

Ο αλγόριθμος/λογική κλπ με την οποία καταλήξαμε στην κατάργηση των "προκαταλήψεων" προαναφέρεται στα γραπτά και των 2 μας.

Subject closed.

Και απο που κι ως που δεν δικαιούμαι να κρίνω το μεροκαματιάρη που ψηφίζει το ίδιο κόμμα με τ' αφεντικά του, ενώ δεν έχει τα ίδια ταξικά συμφέροντα με αυτά;

ʼντε πάλι...4η φορά το κάνεις σήμερα. Είπα εγώ ότι δεν δικαιούσαι να κρίνεις?

Ότι είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ αν του δίνεις συγχαρητήρια ή όχι είπα.

Επισκέπτης
δεν ειπα αυτο!!!απλα στο κκε ειναι πιο σκληρη στο θεμα διαφθορας και πειθαρχιας!!στα αλλα 2 κομματα ειναι πιο ελαστικοι!!για αυτο βγαινουν συνεχεια σκανδαλα για βουλευτες του πασοκ και της νδ!!για ΚΚΕ -ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ειναι πολυ λιγα εως ελαχιστα τα κρουσματα!!και απομακρυνονται αμα γινει αντιληπτο κατι τετοιο!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εξαρτάται ρε συ Πέτρο.. Τι θες, γενίκευση?
Αν έχει πτυχίο 8 σε ΑΕΙ,είναι και ξύπνιος και δουλεύει 12 ώρες κάτι δεν πάει καλά.
Αν έχει πτυχίο βάσης από τα ΙΕΚ Ξυνή και τα περιμένει στη σημερινή αγορά όλα να του τα εξαφαλίσουν άλλοι, που πας ρε Καραμήτρο.

Πολύ γενικό αυτό που ρωτάς, και άσχετο με αυτά που αναφέρω..

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειπα αυτο!!!απλα στο κκε ειναι πιο σκληρη στο θεμα διαφθορας και πειθαρχιας!!στα αλλα 2 κομματα ειναι πιο ελαστικοι!!για αυτο βγαινουν συνεχεια σκανδαλα για βουλευτες του πασοκ και της νδ!!για ΚΚΕ -ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ειναι πολυ λιγα εως ελαχιστα τα κρουσματα!!και απομακρυνονται αμα γινει αντιληπτο κατι τετοιο!

Γιατί δεν είναι κόμματα εξουσίας. Είναι λογικό.
Τώρα εάν απομακρύνονται δεν είμαι πεπεισμένος.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6

Ρε σύ, τι σχέση έχουν οι πολιτικοποιημένοι φοιτητές με τους βουλευτές του κάθε κόμματος? Τι πέρασμα από τη μια διαδικασία στην άλλη ήταν αυτό??

Και που είναι πιο λογικό να είναι πιο ελαστικός κανείς, εκεί που καθείς κάνει κρα να μπει για να γνωρίσει γκόμενες και να βολευτεί, ή εκεί που είναι three and the koukos band ?

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ωραία λοιπόν, ξαναπές τι είπες, γιατί απ' αυτά που είπες την πρώτη φορά έβγαλα αυτό το συμπέρασμα που έγραψα. Και αν δεν θες να παρερμηνεύεσαι, καλό θα είναι να είσαι σαφέστερος.

Κοιτα μου βγηκε το χερι να γραφω δεν μπορω να αναλυσω παλι.Tι θες να κανω,να σου δωσω διευθυνσεις και ονοματα "αριστεριστων" να πας να δεις τις βιλαρες τους στα βορεια προαστια και να σου φερω Ε1 των γονιων τους για να γινω σαφης?Η' να παμε στο Deree να τα πειτε?
Επαναλαμβανω-παραθετωντας με:
"Λοιπον αυτα τα "αριστερα" τυπακια απλα κανουν το χρεος τους στη "αριστερη τους προελευση" για να κανουν υπερηφανο τον μουσια-χοντρομπαλα-πουλημενο αριστερο πατερα τους,νομιζοντας πως ολα ειναι μια πλακα!Να κανουν κλικες,να προωθουνται ΑΥΤΟΙ,να κλεινουν σχολες με το ετσι θελω(+και μαζι με τα κομμουνια),να τα κανουν λιμπα στις πορειες,να τα σπανε γενικως χωρις καμμια αιτιολογια ουσιαστικη πισω απο ολα αυτα,περαν του οτι εχουν το αναφαιρετο δικαιωμα να δρουν "επαναστατικ α" λογω της Χουντας που εγινε πριν 30 χρονια.Το γραμματειο της Χουντας ξεπληρωθηκε .Το Σαπιοκ μασησε 20 χρονια μαζι και ολοι οι Αριστεροι που τα εσπαγαν αβερτα.Καπου πρεπει να ληξει το πανηγυρακι!Να καταλαβουμε ως κοινωνια πως δεν φταιει για ολα "το κακο κρατος".Φταιμε και εμεις, που ειμαστε ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΙ.Για εμενα ολοι αυτοι που δρουν οπως προανεφερα ειναι το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ στην ελληνικη κοινωνια(ασχετως χρωματος,αλλα περι αριστεριστων ο λογος)."

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ-ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΙ=ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ.Αυτο πρεπει να σταματησει!Ειτε με ξυλο, ειτε απο ενοχλουμενους σαν και εμενα που απλα ειναι ανοργανωτοι και δεν δρουν,αν και ΠΟΛΛΟΙ.Για παραδειγμα εαν οσοι ειμαστε κατα τον καταληψεων οργανωνομασταν για να ληξει αυτο το καραγκιοζιλικι σε μια μερα θα τους πεταγαμε με τις κλωτσιες εξω απο τις σχολες ολους αυτους τους παπαρες.Αλλα τα θελει κι εμας ο κωλος μας που τους εχουμε αφησει να αλωνιζουν στα Πανεπιστημια τοσα χρονια. :tickedoff:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εξαρτάται ρε συ Πέτρο.. Τι θες, γενίκευση?
Αν έχει πτυχίο 8 σε ΑΕΙ,είναι και ξύπνιος και δουλεύει 12 ώρες κάτι δεν πάει καλά.
Αν έχει πτυχίο βάσης από τα ΙΕΚ Ξυνή και τα περιμένει στη σημερινή αγορά όλα να του τα εξαφαλίσουν άλλοι, που πας ρε Καραμήτρο.

Πολύ γενικό αυτό που ρωτάς, και άσχετο με αυτά που αναφέρω..

Δηλαδή, οποιος δεν εχει σπουδασει (γιατι ενδεχομενως δεν μπορεσε, ηταν απο φτωχη οικογενεια κλπ), ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ, να μη βγει στο δρομο επειδη δεν του φτανουν για να ζησει τα 600 και λιγοτερο ευρω που παιρνει;

Επισκέπτης
στα θεματα διαφθορας να μην ειναι καθολου ελαστικοι!!οποιος κανει μαλακια να τον στελνουν σπιτι του!!αυτη ειναι η αποψη μου!!και σε παραταξη ή ακομα και σε ενα κομμα δεν μπαινεις για τις γκομενες και για να γαμησεις!!το θεωρω ανωριμο και παιδιαστικο!!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κοιτα μου βγηκε το χερι να γραφω δεν μπορω να αναλυσω παλι.Tι θες να κανω,να σου δωσω διευθυνσεις και ονοματα "αριστεριστων" να πας να δεις τις βιλαρες τους στα βορεια προαστια και να σου φερω Ε1 των γονιων τους για να γινω σαφης?Η' να παμε στο Deree να τα πειτε?
Επαναλαμβανω-παραθετωντας με:
"Λοιπον αυτα τα "αριστερα" τυπακια απλα κανουν το χρεος τους στη "αριστερη τους προελευση" για να κανουν υπερηφανο τον μουσια-χοντρομπαλα-πουλημενο αριστερο πατερα τους,νομιζοντας πως ολα ειναι μια πλακα!Να κανουν κλικες,να προωθουνται ΑΥΤΟΙ,να κλεινουν σχολες με το ετσι θελω(+και μαζι με τα κομμουνια),να τα κανουν λιμπα στις πορειες,να τα σπανε γενικως χωρις καμμια αιτιολογια ουσιαστικη πισω απο ολα αυτα,περαν του οτι εχουν το αναφαιρετο δικαιωμα να δρουν "επαναστατικ α" λογω της Χουντας που εγινε πριν 30 χρονια.Το γραμματειο της Χουντας ξεπληρωθηκε .Το Σαπιοκ μασησε 20 χρονια μαζι και ολοι οι Αριστεροι που τα εσπαγαν αβερτα.Καπου πρεπει να ληξει το πανηγυρακι!Να καταλαβουμε ως κοινωνια πως δεν φταιει για ολα "το κακο κρατος".Φταιμε και εμεις, που ειμαστε ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΙ.Για εμενα ολοι αυτοι που δρουν οπως προανεφερα ειναι το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ στην ελληνικη κοινωνια(ασχετως χρωματος,αλλα περι αριστεριστων ο λογος)."

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ-ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΙ=ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ.Αυτο πρεπει να σταματησει!Ειτε με ξυλο, ειτε απο ενοχλουμενους σαν και εμενα που απλα ειναι ανοργανωτοι και δεν δρουν,αν και ΠΟΛΛΟΙ.Για παραδειγμα εαν οσοι ειμαστε κατα τον καταληψεων οργανωνομασταν για να ληξει αυτο το καραγκιοζιλικι σε μια μερα θα τους πεταγαμε με τις κλωτσιες εξω απο τις σχολες ολους αυτους τους παπαρες.Αλλα τα θελει κι εμας ο κωλος μας που τους εχουμε αφησει να αλωνιζουν στα Πανεπιστημια τοσα χρονια. :tickedoff:

Σε ξαναρωταω: ΟΛΟΙ οι αριστεριστές μένουν στα βόρεια προάστια και ζουν με τα λεφτά του μπαμπά; Κανείς δεν είναι γνήσιος και συνεπής ιδεολοόγος απ' αυτούς; Σου είπα απλώς να μη γενικεύεις, γιατί -κατά τη γνώμη μου- δεν κάνεις καλά. Κι εσύ απλώς έκανες copy paste το παλιό σου ποστ!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Για μία ακόμη φορά, γενικεύουμε. Να με συμπαθάς, που λες κι εσύ, αλλά στην "παγίδα" να κάνω μια συζήτηση χωρίς νόημα και ουσία δεν πέφτω. Και το ξέρεις κι εσύ πολύ καλά ότι αυτό που λες είναι γενικευμένο μέχρις εσχάτων.

Είναι η τέλεια περίπτωση που δεν υπάρχει ναι ή όχι.. ΜΠΟΡΕΙ.
Αν με ρωτάς εμένα, στην σημερινή κοινωνία, μάλλον όχι. Αλλά είπαμε, εγώ είμαι βρέφος, τί να ξέρω..?

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Σε ξαναρωταω: ΟΛΟΙ οι αριστεριστές μένουν στα βόρεια προάστια και ζουν με τα λεφτά του μπαμπά; Σου είπα απλώς να μη γενικεύεις, δεν κάνεις καλά.

Οσοι γνωρισα ΝΑΙ,πιθανα δεν ειναι ολοι!Εκει κολλησες?Για τα αλλα δεν λες τιποτα.Εαν τα κινητρα τους ειναι τοσο αγνα και επαναστατικα..εαν πραγματι επαναστατουν για ουσιωδη πραγματα η' επειδη απλα ετσι τους ειπανε  η' επειδη πρεπει ως γονοι αριστερων οικογενειων να κανουν την "αριστερη" τους θητεια..πετωντας μολοτωφ,
διαδηλωνοντας και κλεινοντας σχολες..  :rolleyes:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Για μία ακόμη φορά, γενικεύουμε. Να με συμπαθάς, που λες κι εσύ, αλλά στην "παγίδα" να κάνω μια συζήτηση χωρίς νόημα και ουσία δεν πέφτω. Και το ξέρεις κι εσύ πολύ καλά ότι αυτό που λες είναι γενικευμένο μέχρις εσχάτων.

Είναι η τέλεια περίπτωση που δεν υπάρχει ναι ή όχι.. ΜΠΟΡΕΙ.
Αν με ρωτάς εμένα, στην σημερινή κοινωνία, μάλλον όχι. Αλλά είπαμε, εγώ είμαι βρέφος, τί να ξέρω..?

Ναι, αλλα ειρωνευτηκες τις καταληψεις, τις διαδηλωσεις και τις απεργιες. Ενω ξερεις πολυ καλα οτι με 600 ευρω το μηνα δε βγαινει ζωη. Τι θες να κανει δηλαδη αυτος που παιρνει τοσα; Να κλεψει; Η να μην διεκδικησει περισσοτερα;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Οσοι γνωρισα ΝΑΙ,πιθανα δεν ειναι ολοι!Εκει κολλησες?Για τα αλλα δεν λες τιποτα.Εαν τα κινητρα τους ειναι τοσο αγνα και επαναστατικα..εαν πραγματι επαναστατουν για ουσιωδη πραγματα η' επειδη απλα ετσι τους ειπανε  η' επειδη πρεπει ως γονοι αριστερων οικογενειων να κανουν την "αριστερη" τους θητεια..πετωντας μολοτωφ,
διαδηλωνοντας και κλεινοντας σχολες..  :rolleyes:

Τι ακριβως σε ενοχλει ρε παλικαρι; Γιατι οσο και να προσπαθεις, δεν μου το κανεις σαφες, σορρυ.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
στα θεματα διαφθορας να μην ειναι καθολου ελαστικοι!!οποιος κανει μαλακια να τον στελνουν σπιτι του!!αυτη ειναι η αποψη μου!!και σε παραταξη ή ακομα και σε ενα κομμα δεν μπαινεις για τις γκομενες και για να γαμησεις!!το θεωρω ανωριμο και παιδιαστικο!!

Συμφωνώ ότι είναι ανώριμο. Παραδεξου όμως οτι στα παν/ μια, οι περισσότεροι που εγγράφονται σε αριστερούς σχηματισμούς το κάνουν γιατι είναι της μοδός.
Αν όχι, τότε φίλε μου, δεν έχεις ιδέα.
Είμαι απόφοιτος της Φιλ/ κής του παν/ μίου Αθηνών και τα έχω ζήσει ο ίδιος και δεν τα έχω ακούσει απλώς. ( Και μάλιστα έχω αποφοιτήσει προ 7 χρόνων ).

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ωραία λοιπόν. Μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα κάποιου που δουλεύει 8-10 ώρες σε μία δουλειά για την οποία είναι ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (και αυτός που δεν σπούδασε αλλά είναι ταξιτζής ή ναυτικός, αποδεδειγμένα κατάλληλος είναι, γιατί δεν χρειάζεται κάποια ειδίκευση π.χ.) και παίρνει 600 ευρώ, για τα οποία θα έπρεπε να διαδηλώσει, αντί να ψάξει κάτι καλύτερο για αυτόν με βάση τα προσόντα του? Θα μου πεις μπαίνει η ανάγκη στη μέση.. Γενικεύεις εσύ, γενικεύω κι εγώ, τι να κάνουμε...

Υπόψιν , το να διεκδικήσει περισσότερα σημαίνει να διεκδικήσει περισσότερα από τη ζωή ή από το κράτος?? Να αναγνωρίσει ότι κάτι πρέπει να κάνει αυτός ή να διαδηλώσει γιατί φταίνε (μόνο) άλλοι για την όποια κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ??

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Τι ακριβως σε ενοχλει ρε παλικαρι; Γιατι οσο και να προσπαθεις, δεν μου το κανεις σαφες, σορρυ.

Στα πα 3 φορες.Πιο λιανα δεν μπορω να το κανω.ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ χωρις ουσια απο ατομα χωρις ουσια.Καταλαβαινεις ακριβως τι λεω,αλλα επιμελως αποφευγεις να απαντησεις.Δικαιωμα σου,παλικαρι.

Επισκέπτης
Σε ξαναρωταω: ΟΛΟΙ οι αριστεριστές μένουν στα βόρεια προάστια και ζουν με τα λεφτά του μπαμπά; Κανείς δεν είναι γνήσιος και συνεπής ιδεολοόγος απ' αυτούς;

Ξέρω άτομο , "αντιεξουσιαστή" και ψηφοφόρο του ΣΥΝΡΙΖΑ, που κατεβαίνει στα Εξάρχεια με αυτοκίνητο 6000cc με πινακίδες Ελβετίας (το αράζει στο POLISPARK στην Κάνιγγος), ο οποίος είναι σχεδόν 35 ετών, δεν έχει δουλέψει ποτέ (ούτε έχει σπουδάσει), μένει στα ΒΠ με δύο μόνιμες υπηρέτριες και ζει με εμβάσματα που στέλνει η οικογένειά του από το εξωτερικό, στελέχη πολυεθνικής ...

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ωραία λοιπόν. Μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα κάποιου που δουλεύει 8-10 ώρες σε μία δουλειά για την οποία είναι ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (και αυτός που δεν σπούδασε αλλά είναι ταξιτζής ή ναυτικός, αποδεδειγμένα κατάλληλος είναι, γιατί δεν χρειάζεται κάποια ειδίκευση π.χ.) και παίρνει 600 ευρώ, για τα οποία θα έπρεπε να διαδηλώσει, αντί να ψάξει κάτι καλύτερο για αυτόν με βάση τα προσόντα του? Θα μου πεις μπαίνει η ανάγκη στη μέση.. Γενικεύεις εσύ, γενικεύω κι εγώ, τι να κάνουμε...

Υπόψιν , το να διεκδικήσει περισσότερα σημαίνει να διεκδικήσει περισσότερα από τη ζωή ή από το κράτος?? Να αναγνωρίσει ότι κάτι πρέπει να κάνει αυτός ή να διαδηλώσει γιατί φταίνε (μόνο) άλλοι για την όποια κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ??

Ρωτάω κάτι πολυ απλο: Μπορεί να ζήσει κάποιος με 600 ευρώ το μήνα; Ναι η όχι;

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Όχι

Το ότι παίρνει μόνο 600 ευρώ, μας λέει κάτι για το τί κάνει ή πως το κάνει και γιατί το κάνει και παίρνει μόνο αυτά??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom