Νέα

Καταλήψεις, το τελευταίο καταφύγιο του κάθε αλήτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mdanton
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Το τελευταιο ειναι χιουμοριστικο(περι ομοφυλοφιλιας).Τα πρωτα ειναι προσωπικα βιωματα απο γνωστους και "φιλους" που οπως καταλαβαινεις τους εκανα περα.Προσοχη:Αναφερομαι σε αριστερα σχηματα που κινουνται στο χωρο του Συνασπισμου και περιχωρων!Δεν αναφερομαι τοσο στους Κνητες,που αν και σπαζαρχιδηδες δεν εχω εντοπισει κατι το πολυ χτυπητο η' απληστια σε εξαρση.Ομως με τους "αριστεριστες" εχω καθετη αποψη.Εχω γνωρισει αρκετους και εχω καταληξει στην παραπανω αποψη,απολυτος ειμαι μονο στο οτι ειναι λαμογια,οχι στη μαλλουρα-μπαφο εννοειται!Ειναι ατομα που προερχονται απο αριστερες οικογενειες,οι οποιες ομως εγιναν Πασοκ η' ακομα και Νουδου στη πορεια,τα κονομησαν και πια ζουν μεσα στη Χλιδα.Λοιπον αυτα τα "αριστερα" τυπακια απλα κανουν το χρεος τους στη "αριστερη τους προελευση" για να κανουν υπερηφανο τον μουσια-χοντρομπαλα-πουλημενο αριστερο πατερα τους,νομιζοντας πως ολα ειναι μια πλακα!Να κανουν κλικες,να προωθουνται ΑΥΤΟΙ,να κλεινουν σχολες με το ετσι θελω(+και μαζι με τα κομμουνια),να τα κανουν λιμπα στις πορειες,να τα σπανε γενικως χωρις καμμια αιτιολογια ουσιαστικη πισω απο ολα αυτα,περαν του οτι εχουν το αναφαιρετο δικαιωμα να δρουν "επαναστατικα" λογω της Χουντας που εγινε πριν 30 χρονια.Το γραμματειο της Χουντας ξεπληρωθηκε.Το Σαπιοκ μασησε 20 χρονια και ολοι οι Αριστεροι και τα εσπαγαν αβερτα.Καπου πρεπει να ληξει το πανηγυρακι!Να καταλαβουμε ως κοινωνια πως δεν φταιει για ολα "το κακο κρατος".Φταιμε και εμεις που ειμαστε ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΙ.Για εμενα ολοι αυτοι που δρουν οπως προανεφερα εινα το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ στην ελληνικη κοινωνια(ασχετος χρωματος,αλλα περι αριστεριστων ο λογος).

Θες να με κάνεις να πιστέψω οτι το συμπέρασμά σου έχει "επιστημονική" τεκμηρίωση; Γιατί εγώ σε βλέπω μόνο να γενικεύεις και να είσαι εμπαθής, συμπάθα με.

Επισκέπτης
Δεν έχεις όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να καταστρέφεις τα σύμβολα και την παράδοση ενός λαού, είτε αυτό ονομάζεται Ελληνική σημαία, είτε Τουρκική σημαία

Η τουρκική σημαία αν έβγαινε σε κωλόχαρτο, ομολογώ ότι δεν θα χρησιμοποιούσα άλλο ακόμη κι αν χρειαζόταν να τρώγω λιγότερο για να το πληρώνω. Επίσης μετά τη ... χρήση του, θα γούσταρα να βάζω σε διάφανες σακκούλες το χρησιμοποιημένο κωλόχαρτο, για να φαίνεται καλά!

Ο παππούς μου είχε την τιμή να είναι υπήκοος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας οπότε τρέφω για τους Τούρκους τον ίδιο σεβασμό που έχουν κι αυτοί για τους μη-Τούρκους.

ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΕΚΡΟΣ!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Θες να με κάνεις να πιστέψω οτι το συμπέρασμά σου έχει "επιστημονική" τεκμηρίωση; Γιατί εγώ σε βλέπω μόνο να γενικεύεις και να είσαι εμπαθής, συμπάθα με.

Δεν πλατειασα καθολου,μιλησα συγκεκριμενα.Εσυ δεν βρισκεις κανενα ψηγμα αληθειας στα λεγομενα μου?
Συγνωμη,αλλα τοτε σε τζουζει η αληθεια.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πέτρο, όχι δεν με πείραξε.

Εάν ο συγκεκριμένος μπορεί να έχει ότι τραβάει η ψυχή του και η όρεξή του χωρίς αυτομάτως να χαρακτηρίζεται εκμεταλλευτής, «καπιταλιστής» και άλλα πολλά αρνητικά ... φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τους αντίστοιχους επιτυχημένους Δεξιούς που κάνουν διακοπές στην Μύκονο, στην Αράχοβα, κυκλοφορούν στο Κολωνάκι, anyway κάνουν και αυτοί ότι τραβάει η ψυχή τους και η όρεξή τους και όλα αυτά δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι για να τα αποκτήσεις πρέπει να έχεις πατήσει επί πτωμάτων εργατών υπαλλήλων κλπ κλπ.

Εάν συμφωνούμε σε αυτό...οκ, κάνω λάθος, δεν αποτελεί ασυμβίβαστο.

Και χαίρομαι που αναγνωρίζεις ότι ΚΑΙ η Ν.Δ. έχει ψηφοφόρους που είναι εξαθλιωμένοι εργάτες και αυτό γιατί η γενικότερη επιχειρηματολογία που συναντώ, κατατάσσει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. πάντα σε υψηλά οικονομικά και βιοτικά επίπεδα (πάντα μέσω πλαγίων τρόπων εννοείται).

Εάν συμφωνούμε σε αυτά...τότε ΟΚ, κάνω λάθος για το ασυμβίβαστο.

Μα το προβλημα δεν ειναι αν καποιος εβγαλε λεφτα απο τη δουλεια του η οχι, αν φοραει τιμπερλαντ η αν εχει καμπριο. Το ζητημα ειναι ΠΩΣ τα εβγαλε τα λεφτα και πως συμπεριφερεται στους εργαζομενους που εχει στη δουλεψη του. Αν ειναι καπιταλιστης (με την κλασικη εννοια που δινουμε στον ορο, αυτου που απομυζα τον ιδρωτα τον αλλων για παρτη του και βγαζει απο τη μυγα ξυγκι), λιγο με νοιαζει αν ειναι δεξιος η αριστερος, τον σιχαινομαι το ίδιο. Και η πρακτική του βέβαια δεν είναι αριστερή, αλλά δεξιά, οποτε μη σπεκουλαρεις την αριστερα γι αυτο.

Όσο για τον πάμπτωχο εργάτη που ψηφίζει ΝΔ, το κόμμα δηλαδή που παραδοσιακά στηρίζει τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, δεν θα του δώσω και συγχαρητηρια για την επιλογη του φυσικα.

Επισκέπτης
για να μπει καποιος στο ΚΚΕ δεν πηγαινει στον περισσο ,λεει γεια σας ,ηρθα παρτε με!!πρεπει καποιο παλιοτερο μελος να τον προτεινει και γινεται ονομαστικη ψηφορια για  το αν τον δεχτουν ή οχι!!οποτε η αποψη καποιων οτι μπαινουν στο κομμα και γινονται συνδικαλιστες και δεν ξαναδουλευουν δεν ισχυει!!σε περνανε απο χιλια κυματα για να γινεις απλο μελος!!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν πλατειασα καθολου,μιλησα συγκεκριμενα.Εσυ δεν βρισκεις κανενα ψηγμα αληθειας στα λεγομενα μου?
Συγνωμη,αλλα τοτε σε τζουζει η αληθεια.

Δηλαδη, όλοι οι αριστεριστες ειναι κωλοπαιδα, όλοι οι ΣΥΝασπισμένοι φλώροι, όλοι οι ΚΝίτες πρόβατα κλπ; Και μετά λες οτι δεν γενικεύεις;
Αλήθεια, οι ΔΑΠίτες (και κυρίως οι ΔΑΠίτισσες), τι είναι;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Η άποψη μου είναι ότι κανείς δεν έχει ΙΔΙΑ γνώμη.

Γιατί, για να έχει δει χίτες ή ταγματασφαλίτες από κοντά, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 65 ετών. Το τι διαβάζει κάποιος στον Ριζοσπάστη ή τον Στόχο, μπορεί να διαμορφώσει γνώμη. Αλλά δεν θα είναι δική του, θα είναι γνώμη βασισμένη σε αυτά που του είπαν άλλοι.

ΥΓ. Βλάκας ξεβλάκας, να δεις που σε λίγα χρόνια θα τον βλέπω στην τηλεόραση σαν εκπρόσωπο της ΚΝΕ, και θα λέω "Να το ν ξέρω αυτόν".

Πράγμα που σημαίνει -σύμφωνα με τα λεγόμενά σου- οτι εσύ δεν δικαιούσαι να μιλήσεις περί Χίτλερ (η Στάλιν), διότι δεν είσαι 65 χρονών, ούτε έχεις ιδία γνώμη, έτσι; Οπότε αν σε ξαναδώ να μιλας γι' αυτά, θα σου την πω, και με την άδειά σου, αν θες να είσαι συνεπής.
Και δεν δικαιούσαι φυσικά να κρίνεις την αξιοπιστία της οικογένειάς μου, που κάποια μέλη της, έχουν και παραέχουν ιδία γνώμη επι του θέματος.

Επίσης, είναι χοντρό φάουλ να εξομοιώνεις το Ριζοσπάστη με το Στόχο. Και στο λέω εγώ που, όπως ξέρεις, δεν είμαι ΚΚΕ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μα το προβλημα δεν ειναι αν καποιος εβγαλε λεφτα απο τη δουλεια του η οχι, αν φοραει τιμπερλαντ η αν εχει καμπριο. Το ζητημα ειναι ΠΩΣ τα εβγαλε τα λεφτα και πως συμπεριφερεται στους εργαζομενους που εχει στη δουλεψη του. Αν ειναι καπιταλιστης (με την κλασικη εννοια που δινουμε στον ορο, αυτου που απομυζα τον ιδρωτα τον αλλων για παρτη του και βγαζει απο τη μυγα ξυγκι), λιγο με νοιαζει αν ειναι δεξιος η αριστερος, τον σιχαινομαι το ίδιο. Και η πρακτική του βέβαια δεν είναι αριστερή, αλλά δεξιά, οποτε μη σπεκουλαρεις την αριστερα γι αυτο.

Όσο για τον πάμπτωχο εργάτη που ψηφίζει ΝΔ, το κόμμα δηλαδή που παραδοσιακά στηρίζει τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, δεν θα του δώσω και συγχαρητηρια για την επιλογη του φυσικα.

ΟΚ, συμφωνούμε λοιπόν ότι πριν κρίνουμε κάποιον (εκεί πάει η κουβέντα, μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις, δεν κρίνουμε ολόκληρες παρατάξεις) καλό είναι να γνωρίζουμε πως πραγματικά έβγαλε τα λεφτά του και να μη εικάζουμε ή βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. Σε περίπτωση αδυναμίας να γνωρίζουμε πως δημιουργήθηκε κάποιος πλούτος, φαντάζομαι επίσης θα είμαστε κάπως επιφυλακτικοί και δεν θα λιθοβολούμε αυθαίρετα.

Ανάλογα λοιπόν κατηγοριοποιούμε και δεν προβαίνουμε πλέον σε γενικότητες του στυλ: Λεφτά, ΝΔ = εκμεταλλευτής και όλα τα αρνητικά που αναφέρεις και εσύ.

Ωραία μέχρι, εδώ και αυτό να το κάνουμε sticky for future reference.

Επίσης, θα μου επιτρέψεις να επισημάνω και φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσεις,  ότι η ψήφος του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ είναι ΣΕΒΑΣΤΗ, ΟΠΟΙΑ και να είναι αυτή και το αν του δίνεις εσύ ή εγώ συγχαρητήρια...είναι απλά αδιάφορο.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Δηλαδη, όλοι οι αριστεριστες ειναι κωλοπαιδα, όλοι οι ΣΥΝασπισμένοι φλώροι, όλοι οι ΚΝίτες πρόβατα κλπ; Και μετά λες οτι δεν γενικεύεις;
Αλήθεια, οι ΔΑΠίτες (και κυρίως οι ΔΑΠίτισσες), τι είναι;

Εισαι σιγουρος πως διαβασες αυτα του ειπα?
Αρχιζω να ανησυχω,Πετρε-Πελεκανε,μηπως με δουλευεις!
Οσον αφορα για τους υπολοιπους ενα ξερω:οι ΔΑΠιτισσες και οι ΠΑΣΠιτισσες ειναι για πολλα  :knockinb:,καθοτι μουναρες!
Πολιτικα μου ειναι ΕΞΙΣΟΥ απεχθεις.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
για να μπει καποιος στο ΚΚΕ δεν πηγαινει στον περισσο ,λεει γεια σας ,ηρθα παρτε με!!πρεπει καποιο παλιοτερο μελος να τον προτεινει και γινεται ονομαστικη ψηφορια για  το αν τον δεχτουν ή οχι!!οποτε η αποψη καποιων οτι μπαινουν στο κομμα και γινονται συνδικαλιστες και δεν ξαναδουλευουν δεν ισχυει!!σε περνανε απο χιλια κυματα για να γινεις απλο μελος!!

Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι αυτό γίνεται μονο με το ΚΚΕ;;

Επισκέπτης
τριχωτε εγω ξερω και ακουω για διαφθορα στα 2 μεγαλα κομματα.....

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εισαι σιγουρος πως διαβασες αυτα του ειπα?
Αρχιζω να ανησυχω,Πετρε-Πελεκανε,μηπως με δουλευεις!
Οσον αφορα για τους υπολοιπους ενα ξερω:οι ΔΑΠιτισσες και οι ΠΑΣΠιτισσες ειναι για πολλα  :knockinb:,καθοτι μουναρες!
Πολιτικα μου ειναι ΕΞΙΣΟΥ απεχθεις.

Ωραία λοιπόν, ξαναπές τι είπες, γιατί απ' αυτά που είπες την πρώτη φορά έβγαλα αυτό το συμπέρασμα που έγραψα. Και αν δεν θες να παρερμηνεύεσαι, καλό θα είναι να είσαι σαφέστερος.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
τριχωτε εγω ξερω και ακουω για διαφθορα στα 2 μεγαλα κομματα.....

Εγώ όμως σου μιλάω απο προσωπική πείρα ότι και στα άλλα δύο κόμματα πρέπει να σε προτείνει κάποιο μέλος και μάλιστα τις περισσότερες φορές ακόμα και 2 μέλη.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΟΚ, συμφωνούμε λοιπόν ότι πριν κρίνουμε κάποιον (εκεί πάει η κουβέντα, μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις, δεν κρίνουμε ολόκληρες παρατάξεις) καλό είναι να γνωρίζουμε πως πραγματικά έβγαλε τα λεφτά του και να μη εικάζουμε ή βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. Σε περίπτωση αδυναμίας να γνωρίζουμε πως δημιουργήθηκε κάποιος πλούτος, φαντάζομαι επίσης θα είμαστε κάπως επιφυλακτικοί και δεν θα λιθοβολούμε αυθαίρετα.

Ανάλογα λοιπόν κατηγοριοποιούμε και δεν προβαίνουμε πλέον σε γενικότητες του στυλ: Λεφτά, ΝΔ = εκμεταλλευτής και όλα τα αρνητικά που αναφέρεις και εσύ.

Ωραία μέχρι, εδώ και αυτό να το κάνουμε sticky for future reference.

Επίσης, θα μου επιτρέψεις να επισημάνω και φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσεις,  ότι η ψήφος του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ είναι ΣΕΒΑΣΤΗ, ΟΠΟΙΑ και να είναι αυτή και το αν του δίνεις εσύ ή εγώ συγχαρητήρια...είναι απλά αδιάφορο.

Μα το πρόβλημα δεν είναι στα άτομα, είναι στο καπιταλιστικό σύστημα στην ολότητά του. Αυτό είναι που πρέπει να ανατραπεί, δεν με αφορά η ευημερία -η μη- του κάθε επιχειρηματία ξεχωριστά.

Και απο που κι ως που δεν δικαιούμαι να κρίνω το μεροκαματιάρη που ψηφίζει το ίδιο κόμμα με τ' αφεντικά του, ενώ δεν έχει τα ίδια ταξικά συμφέροντα με αυτά;

Επισκέπτης
τριχωτε μαλλον κατι κανουν λαθος τα 2 μεγαλα κομματα ,γιατι η διαφθορα εγινε συνωνυμο τους!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Λοιπόν,

Πέτρο, εγώ σαφώς δεν ανέφερα ότι όλοι οι φοιτητές-μέλη αριστερών οργανώσεων περιμένουν διορισμό. Για το όνομα ρε παιδιά, συζήτηση κάνουμε, το κάθε ποστ δεν είναι συζήτηση από μόνο του, είναι συνέχεια κάποιων άλλων τοποθετήσεων.
Αυτό που είπα, ήταν αντίδραση στα περί 600 ευρώ που θα παίρνουν οι αγνοί διαδηλωτές του τώρα, που δεν θα τους νοιάζει γιατί πάλεψαν στη νιότη τους. Δηλαδή, ήλεος, που λέει κι ο Ξυλούρης.
Κατ εμέ λοιπόν, αυτοί που βγαίνουν και ουρλιάζουν περί κατάληψης, και μάλιστα και στα κανάλια, είναι απο τώρα βολεμένοι. Μπλε, πράσινοι, κόκκινοι είτε λουλακί. ΠΑΣΠ κ ΔΑΠ δεν ανέφερα καν, γιατί είναι αυτονόητο, αφού μιλάμε για τα κόμματα που εναλλάσσονται και στην κυβέρνηση της χώρας. Και εμένω στην άποψη μου πως αυτά ήταν που έπαιξαν και το βασικό ρόλο στο να γίνουν τελικά οι καταλήψεις. Αν η ΠΑΣΠ δεν τασσόταν υπέρ, ως αντίδραση στην κυβέρνηση ΝΔ, (όπως θα έκανε κι η ΔΑΠ αν η κατάσταση ήταν τούμπαλιν) , οι σύντροφοι μόνοι τους θα έμεναν , όπως συνήθως.

Όσο για την διαδικασία εγγραφής μελών, μόνο ένα εμότικον ταιριάζει :
:2funny:
Ονομαστική ψηφοφορία??? Μεταξύ εκατοντάδων μελών?
Τι δηλαδή, η ΠΚΣ θα διακόψει τους μισούς από την πρέφα, η ΔΑΠ τα 3/4 από τον ύπνο και η ΠΑΣΠ επίσης τα 3/4 από το φαί??
Ρε παίδες, μια δήλωση υπογράφουν.. το ονοματάκι τους. Τουλάχιστον, έτσι γίνεται στην ΑΣΟΕΕ, για να μην με βγάλουν πάλι ψεύτη ή πουν ότι γίνεται αλλιώς στο ΤΕΙ Χειροπαικτικής Ομποε στη Βασιλίτσα.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
[
τριχωτε μαλλον κατι κανουν λαθος τα 2 μεγαλα κομματα ,γιατι η διαφθορα εγινε συνωνυμο τους!

Γιατί στο ΚΚΕ υπάρχουν μονο καλόπαιδα και δεν υπάρχει διαφθορά;;; Τα κάνουν όλα τέλεια;;
Κρίμα και νόμιζα ότι δεν ήσουν αφελής και με παρωπίδες όπως οι περισσότεροι. Anyway.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom