petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Το τελευταιο ειναι χιουμοριστικο(περι ομοφυλοφιλιας).Τα πρωτα ειναι προσωπικα βιωματα απο γνωστους και "φιλους" που οπως καταλαβαινεις τους εκανα περα.Προσοχη:Αναφερομαι σε αριστερα σχηματα που κινουνται στο χωρο του Συνασπισμου και περιχωρων!Δεν αναφερομαι τοσο στους Κνητες,που αν και σπαζαρχιδηδες δεν εχω εντοπισει κατι το πολυ χτυπητο η' απληστια σε εξαρση.Ομως με τους "αριστεριστες" εχω καθετη αποψη.Εχω γνωρισει αρκετους και εχω καταληξει στην παραπανω αποψη,απολυτος ειμαι μονο στο οτι ειναι λαμογια,οχι στη μαλλουρα-μπαφο εννοειται!Ειναι ατομα που προερχονται απο αριστερες οικογενειες,οι οποιες ομως εγιναν Πασοκ η' ακομα και Νουδου στη πορεια,τα κονομησαν και πια ζουν μεσα στη Χλιδα.Λοιπον αυτα τα "αριστερα" τυπακια απλα κανουν το χρεος τους στη "αριστερη τους προελευση" για να κανουν υπερηφανο τον μουσια-χοντρομπαλα-πουλημενο αριστερο πατερα τους,νομιζοντας πως ολα ειναι μια πλακα!Να κανουν κλικες,να προωθουνται ΑΥΤΟΙ,να κλεινουν σχολες με το ετσι θελω(+και μαζι με τα κομμουνια),να τα κανουν λιμπα στις πορειες,να τα σπανε γενικως χωρις καμμια αιτιολογια ουσιαστικη πισω απο ολα αυτα,περαν του οτι εχουν το αναφαιρετο δικαιωμα να δρουν "επαναστατικα" λογω της Χουντας που εγινε πριν 30 χρονια.Το γραμματειο της Χουντας ξεπληρωθηκε.Το Σαπιοκ μασησε 20 χρονια και ολοι οι Αριστεροι και τα εσπαγαν αβερτα.Καπου πρεπει να ληξει το πανηγυρακι!Να καταλαβουμε ως κοινωνια πως δεν φταιει για ολα "το κακο κρατος".Φταιμε και εμεις που ειμαστε ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΙ.Για εμενα ολοι αυτοι που δρουν οπως προανεφερα εινα το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ στην ελληνικη κοινωνια(ασχετος χρωματος,αλλα περι αριστεριστων ο λογος).
Θες να με κάνεις να πιστέψω οτι το συμπέρασμά σου έχει "επιστημονική" τεκμηρίωση; Γιατί εγώ σε βλέπω μόνο να γενικεύεις και να είσαι εμπαθής, συμπάθα με.