γιωργο οταν μιλαω μαζι σου νιωθω σαν δασκαλος που απευθυνεται σε παιδια δημοτικου!!γιατι κυριε το ενα?γιατι κυριε το αλλο?το μονο που κανεις ειναι να ρωτας και οταν σσου τεθει μια ερωτηση παιζεις τον ανηξερο!!!ειανι ή δεν ειναι πραγματικοτητα οτι ενα μεγαλο ποσοστο των μελων της δαπ εχουν ακρη και βρισκουν κατευθειαν δουλεια?ειναι ή δεν ειναι πραγματικοτητα τα γαλαζια και τα πρασινα παιδια?ναι ή οχι?εσενα μαλλον σε ενδιαφερει ο αριθμος και οχι το φαινομενο!!το οποιο φυσικα δεν καταδικασες!!!οταν λοιπον θα θελησεις να κανεις συζητηση και οχι μονο να ρωτας ξαναστειλε μου!!!!
Κε δάσκαλε...έχετε σοβαρότητα προβλήματα διατύπωσης των απόψεων σας.
Βάλε τις σκέψεις σου σε μία τάξη, προσπάθησε να τις διατυπώσεις σαν άνθρωπος και μετά άρχισε τις ειρωνείες.
Εσύ «τσουβαλιάζοντας» ως συνήθως ισχυρίστηκες, ότι όσοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βιάζονται να πάρουν πτυχίο, μιας και έχουν έτοιμη δουλειά που τους περιμένει. ΕΣΥ, όχι εγώ.
Σου ανέφερα ότι αυτό κατά συνέπεια σημαίνει ότι το πρόβλημα της ανεργίας είναι περιορισμένο, σύμφωνα με τα δικά ΣΟΥ πάντα λεγόμενα.
Μετά πέταξες το άσχετο ότι εννοείς τα γαλάζια και πράσινα παιδιά ? λες και εγώ μίλησα για άλλα παιδιά....
Και μετά ξαφνικά....περιόρισες το φαινόμενο σε συχνό και για μέλη ΜΟΝΟ της ΠΑΣΠ και ΔΑΠ...
Τι να κατακρίνω κύριε δάσκαλε? Εσείς μιλάτε μόνος σας και αυτά που λέτε τώρα σε 5 λεπτά θα τα αναιρέσετε..
Που ρώτησα εγώ κάτι, και που ρώτησα γιατί?
Φαντάσου...με γραπτά και δεν βγάζουμε άκρη μαζί σου, που να κάναμε και προφορική συζήτηση, θα μας τρέλαινες τελείως.
Τέσπα, κε δάσκαλε πάω να κάνω κανένα διάλειμμα γιατί μας μπερδέψατε πάλι....
Καλό βράδυ