Προσωπικά δεν θέλω να εμπλακώ καθόλου στην συζήτηση περί ασύλου και καταλήψεων γιατί θεωρώ ότι στην Ελλάδα συζητάμε θέματα για τα οποία όλη η υπόλοιπη πολιτισμένη ανθρωπότητα έχει δώσει λύση. Από τις ΗΠΑ μέχρι την Βόρειο Κορέα και από το Ιράν μέχρι την Χιλή.
Απλώς έκανα μια σκέψη. Ότι αν στα δικά μου φοιτητικά χρόνια, αρχή των 80ς, γίνονταν καταλήψεις με την σημερινή συχνότητα όσον με αφορά δύο πράγματα θα είχαν συμβεί.
Ή θα με είχαν σπάσει στο ξύλο όταν/αν θα διεκδικούσα το δικαίωμα μου να κάνω μάθημα και να τελειώσω στην ώρα μου το Πανεπιστήμιο.
Ή θα το είχα παρατήσει το ελληνικό Πανεπιστήμιο και θα είχα φύγει μια ώρα αρχύτερα για το εξωτερικό.
Όχι ότι σας νοιάζει η υποθετική μου περίπτωση, αλλά απλώς την παραθέτω.
Απλώς έκανα μια σκέψη. Ότι αν στα δικά μου φοιτητικά χρόνια, αρχή των 80ς, γίνονταν καταλήψεις με την σημερινή συχνότητα όσον με αφορά δύο πράγματα θα είχαν συμβεί.
Ή θα με είχαν σπάσει στο ξύλο όταν/αν θα διεκδικούσα το δικαίωμα μου να κάνω μάθημα και να τελειώσω στην ώρα μου το Πανεπιστήμιο.
Ή θα το είχα παρατήσει το ελληνικό Πανεπιστήμιο και θα είχα φύγει μια ώρα αρχύτερα για το εξωτερικό.
Όχι ότι σας νοιάζει η υποθετική μου περίπτωση, αλλά απλώς την παραθέτω.