Νέα

Καταγωγή της Ελληνίδας και πονηρή συμπεριφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Το παιζουν μωρε λογω οτι υπαρχει πολυ αντρικος πλυθησμος εκει πανω,αφου η μαμα πατριδα εχει φτιαξει ολα τα στρατοπεδα εκει...
τι να λεμε τωρα ανεβηκαν και οι μετοχες των ντοπιων γυναικων.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Το παιζουν μωρε λογω οτι υπαρχει πολυ αντρικος πλυθησμος εκει πανω,αφου η μαμα πατριδα εχει φτιαξει ολα τα στρατοπεδα εκει...
τι να λεμε τωρα ανεβηκαν και οι μετοχες των ντοπιων γυναικων.

:2funny: :2funny: :headbang: :headbang:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Το καλύτερο μαμήσι το έχω κάνει με Κύπρια στο εξωτερικό.
:crazy: :crazy:
Πιστεύω όντως οτι κάνουν το καλύτερο. :knockinb:

Επίσης όμορφες στιγμές έχω απο Άρτα, Ηγουμενίτσα και Κρήτη......

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
και ομως τουπε και στην ορεστιαδα.....πού να δεις και στα γυρω χωρια....καβυλη,ρυζια,νεοχωρι κλπ......
Τα ιδια ηταν και το 1990 εκει πανω λογο πολλων φανταρων ειχαν σηκωση μπαιρακι απο τοτε

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
η αιτωλοακαρνανια εχει παντως καλη φημη στις γυναικες

εν αντιθεση με τους ανδρες......
Για σου ρε πονηρε τα ειδες η στα ειπαν.Οντος η Αιτωλοκαρνανια εχει τις ποιο θυλικες γυναικες στην Ελλαδα και τις ποιο ομορφες ,πας διπλα τους και μυριζουν θυλικο ζουμερες ξεχωρα οτι ειναι ντομπρες και σταρατες (διαζυγεια-0.5% )κατι λεει αυτο

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Στα Βόρεια Προάστια καπνίζουν (και κυριολεκτικά) άλλο καπνό...είναι σνομπ του κερατά συνήθως μιξοπαρθένες, αρέσκονται να προκαλούν και το μυαλό τους είναι στο βιβλιάριο καταθέσεων του μπαμπά τους αλλά και του υποψήφιου θύματος...Μερικές από τις ίδιες αυτές κατεβαίνουν Μπουρνάζι ή Ρέντη δήθεν για καφέ ή σινεμαδάκι να πηδηχτούν αμάντρωτα με το λαουτζίκο...

Ηθελα να ξερα πως ξεκινησε το συγκεκριμενο παραμυθι...
Απο το gucci φορεμα ή ηταν ραδιο αρβυλα απο παλια???

Ελπιζω στις αναλυσεις για τις υπολοιπες περιοχες να πεφτεις καλυτερα μεσα...

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Σερρες,λαρισα,πατρα για αυτες τις πολεις λενε για τις γυναικες τους.και εγω στο βολο σπουδαζω αλλα βλεπω και απο φιλους μου...σχεδον κανενας μας δεν πηδαει...βεβαια στο βολο δεν ειναι μονο βολιωτισσες..ειναι και απο αλλου...αλλλα για τις βολιωτισσες δεν εχω ακουσει κατι κακο...σε αντιθεση με τις λαρισαιες,πατρινες,και σερρεες...παντως οι βολιωτισσες ειναι πολυ πιο καλες γκομενες,ομορφες, απο πολλες αλλες...και οχι σκυλια οπως κατι λαρισαιες που ειχα δει οταν ειχα παει λαρισα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Η Κύπρος λοιπόν για μένα διαθέτει την πιο έκφυλη γυναικεία ράτσα....εί ναι πολύ μπροστά ειδικά εκτός Κύπρου...γυ ναίκες ανοικτές σε πολλά και διαφορετικά πράγματα εντυπωσιακέ ς ή μέτριες ξέρουν να εκμεταλλεύο νται ότι έχουν...με λίγα λόγια το δίνουν και ξέρουν πως και πότε και που το δίνουν...Με γάλο ποσοστό το κάνει για την προσωπική ευχαρίστηση τους και γενικά το χαίρονται...Αλλάζουν όλα όμως όταν βρουν το καλό παιδί (συνήθως Κύπριο πάλι) που θα κάνουν οικογένεια.

ωστε... ενδιαφερον :cheesy:

Επισκέπτης
Το καλύτερο μαμήσι το έχω κάνει με Κύπρια στο εξωτερικό.
:crazy: :crazy:
Πιστεύω όντως οτι κάνουν το καλύτερο. :knockinb:

Επίσης όμορφες στιγμές έχω απο ʼρτα, Ηγουμενίτσα και Κρήτη......

Για τις Κύπριες, θα συνενέσω και εγώ. Μεγάλο κεφάλαιο. Πήδηξα 3, όλες στο Λονδίνο, και όλες τις γνωρισα απο παρέες στο Ελυζέ (οι σπουδασαντες εκεί το 90 θα ενθυμούνται). ΑΠΙΘΑΝΑ ΓΑΜΗΣΙΑ. Με τη μια, οταν γαμιόμασταν, ερχοταν και η συγκάτοικος στο δωμάτιο. Κόλαση. Ήταν επίσης οι γυναικες που με έμαθαν να μιλάω στο γαμήσι. Η δεύτερη, ηθελε πάντα 2 και πανω αντρες μαζί. Η τρίτη, είχε τον καλύτερο κώλο που έχω δει στη ζωή μου. Και έχω δει πολλούς.

Τώρα, είναι ΚΥΡΙΕΣ. Με παιδιά. Η πρώτη, στέλεχος (υψηλόβαθμο) σε πασίγνωστη εταιρία. Η δεύτερη, HR Manager σε πολυεθνικό γίγαντα. Η τρίτη, δερβέναγας στην οικογενειακή επιχείρηση του γαμπρού (εισηγμένη).

Η πλάκα είναι οτι όταν διαβάζω (για μία εκ των τριών) τις συνεντεύξεις της σε οικονομικές εφημερίδες, μου έρχονται στο μυαλό τα ξεραμένα χύσια μου στη  μάπα της και με πιάνουν τα γελια...

Ωραία χρόνια κύριοι...

ekfylos83

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είχα την τύχη να μείνω σε αρκετές πόλεις της Ελλάδος λόγω επαγγέλματος πατέρα.Λοίπον το τρίγώνο του διαβόλου είναι σέρρε-δράμα-κάβαλα.Τα καλύτερα μουνιά με διαφορά.Επίσης ροδόπη και έβρος βγάζει αρκετα σκυλιά οπως επίσης και βέροια-λάρισα-βόλο.Οι κρητικές είναι ωραία μουνιά αλλά πολυ χαζή νοοτροπία ειδικά αυτές που διαμένουνε στην κρήτη.Πάντως γενικά  πιστεύω ότι τα καλύτερα γούστα με μουνιά μπορείς να τα βγάλεις  στη θεσσαλονίκη.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Μυτιληνιες παιδια οι καλυτερες με διαφορα στην πιπα απο μικρες (καταπινουν οι περισσοτερες) .Επισηςι πανευκολες στο γαμισι αν τις πετυχεις εκτος νησιου ειδικα οι παντρεμενες. 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μάγκες ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕΣ = τρελο χύσι..
ΖΟΥΝ για τπο γαμήσι...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...
και υπάρχουν μετά οι Πατρινές..
Μετά ακολουθούν οι Αργίτισες..
Κομοτηνη επίσης οι μουσουλμάνες το δίνουν καλά και ΠΟΛΥ,  ΑΛΛΑ θέλει τρόπο κ μυστικότητα..

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αλλά  και οι Θεσσαλονικιές είναι ωραίες γυναίκες γεμάτες με θέληση 

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31
Μυτιληνιες παιδια οι καλυτερες με διαφορα στην πιπα απο μικρες (καταπινουν οι περισσοτερες) .Επισηςι πανευκολες στο γαμισι αν τις πετυχεις εκτος νησιου ειδικα οι παντρεμενες. 
Παληκαρια ο φιλος μας εχει δικιο!! :dancing:κ εγω λογω καταγωγης επισκεπτομαι συχνα τν Μυτιληνη?Καθε χρονο ριχνω απίστευτα γαμησια?!!! :boobies:ειναι πανευκολες αρκει να τους δειξεις οτι θες να τις παρεις μαζι σου Αθηνα κ καλα για σχεση?Αυτο ειναι ενα μυστικο που ισχυει σε όλες τις Επαρχιώτισσες?!!!!;-)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Χμμμμμ...Το αθάνατο Ελληνικό πουταναριό  ξεδιπλώνει το μεγαλείο του...ρε μάγκες, δεν υπάρχει διαφορά από πόλη σε πόλη, τα ίδια ακούς για όλες, οι Σερραίες έτσι, οι Λαρισσαίες αλλιώς...όλες ίδιες είναι, άλλωστε την ίδια ... τηλεόραση  βλέπουν όλες  :grin:

Επισκέπτης
Χμμμμμ...Το αθάνατο Ελληνικό πουταναριό  ξεδιπλώνει το μεγαλείο του...ρε μάγκες, δεν υπάρχει διαφορά από πόλη σε πόλη, τα ίδια ακούς για όλες, οι Σερραίες έτσι, οι Λαρισσαίες αλλιώς...όλες ίδιες είναι, άλλωστε την ίδια ... τηλεόραση  βλέπουν όλες  :grin:

+1000000000000000000000000000

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
στη νεα ιωνια ησουν φιλε μου;;

ε ... μην εχεις και πολλες απαιτησεις ως φανταρος.......

Ναι, ναι στη Ν.Ιωνία...Στρ.  Γεωργούλα, Πεζοναύτης... Σου λέει κάτι...???

Αλλά γιατί ρε γμτ, δεν το κατάλαβα.... Όταν είσαι φαντάρος, δεν έχεις ψυχή??
ʼδικο έχω ρε panaxie?

OP
OP
PANAXIOS

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Ναι, ναι στη Ν.Ιωνία...Στρ.  Γεωργούλα, Πεζοναύτης... Σου λέει κάτι...???

Αλλά γιατί ρε γμτ, δεν το κατάλαβα.... Όταν είσαι φαντάρος, δεν έχεις ψυχή??
ʼδικο έχω ρε panaxie?

ψυχή φιλε μου μπορει να εχεις....

αλλα... λιγο το κουρεμα (σε προδίδει)......λιγο το μαζικό της εξοδου σας...
ε......πρεπει να εισαι και λιγο τυχερός......

μην ξεχνάς οτι ο Βόλος δεν ειναι μικρή επαρχιακή πολη για να μπορέσεις να πουλησεις καλό παραμύθι .....

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
μάγκες ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕΣ = τρελο χύσι..
ΖΟΥΝ για τπο γαμήσι...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...

Σιγουρα εννοεις τις μαυρουλες, που λενε οτι ειναι απο Καυλαματα, ετσι?
Γιατι αλλιως θα μας τρελανεις!
Οι Καλαματιανες κανουν καλο γαμησι?
Για ποιες ηλικιες μιλαμε?
Γιατι θα μου στριψει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom