Νέα

Καταγωγή της Ελληνίδας και πονηρή συμπεριφορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
ποια  πολη - νομος- γεωγρ. διαμερισμα

εχει τη φημη οτι βγαζει τις ποιο πονηρες - καπατσες γυναικες

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Η Συγγρού.

Κουτο-πόνηρη θα πρότεινα εγώ, όπως και μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας.

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
η παροιμια λεει

μακρυα απο γυναικα πατρινια και αντρα καλαματιανο γιατι ???????????
χιχιχιχιχιχιχι

παντως αυτες που πηδιουνται για πλακα ειναι οι βολιωτισες
και η πιο δυσκολες ειναι οι κρητικες

τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια

OP
OP
PANAXIOS

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
η παροιμια λεει

μακρυα απο γυναικα πατρινια και αντρα καλαματιανο γιατι ???????????
χιχιχιχιχιχιχι

για τις βολιωτισες συμφωνω (λογω καταγωγης)
μιλαμε για πολυ    :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Λάρισα, Σέρρες βγαίνουν τα πιο ευκολόπουλα και οι Πατρινές έχουν φήμη καπάτσας!

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν κάποια χρόνια στην Λάρισα πωλούνταν τα πιο πολλά στριγκ κατα ... κωλί!!!

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
για τις βολιωτισες συμφωνω (λογω καταγωγης)
μιλαμε για πολυ    :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

αστα να πανε περασα καλα  για τεσσερις μηνες με δυο αδερφες (οχι του ελεους χαχαχα) 18 και 22 χρονων σκετα λουκουμια σερνομουνα για τεσσερις μηνες

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Για τις Βολιωτισσες λένε ότι είναι τόσο ξεκωλα  :knockinb: που αμα και τύχει να περασει παρθενα ανω των 18 ετων  απο την πλατεια Ελευθερίας το περιστερι  :uzi: του αγαλματος θα πεταξει  :blowup:  :headbang:  :2funny:
Επίσης οι Σεραίες φημιζονται για αυτο λενε θες να γαμησεις ωραια πηδα  :sperm: Σεραία.
Απο προσωπικη απόψη πιστευω ότι:
Αν η κοπελα ειναι απο επαρχιακή πόλη  το παίζει τύπος και υπογραμμός και όταν φεύγει από εκει λόγω σπούδων, δουλειας, διακοπών κλπ ξεσαλώνει.
Οι Μακεδονισες και είδικα οι Θεσσαλονικιες είναι οι πιο ανοικτες, κεφατες, και πολύ ζωηρες.
Οι νησιωτισσες είναι κλειστες, ζωηρες, και πιο εξυπνες.  :boobies:
Οι Αθηναιες αναλογος την περιοχή που μενουν, ειδικα Βορεια Προαστια αστα να πανε (πολυ ντουπε)    :helpplea: στα δυτικα ειναι πολύ κοινωνικες.
Οι Πατρινες ειναι τρελοκομεία.  :headbang:
Για τον τοποκαταγωγής μου δεν θέλω να πω γιατι δεν βρίζει κανεις το σπιτι του.  :dancing:

OP
OP
PANAXIOS

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
συμπερασμα.....λοιπον.....

Δραμα η Καβαλα στις Σερρες..............

:dancing:    :2funny:      :2funny:      :dancing:

pasas22

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κι άλλο συμπέρασμα. Το απόγευμα φεύγω για πλατεία Ελευθερίας Βόλου. Θα το προλάβω πριν πετάξει;

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
η παροιμια λεει

.....

......

Εγώ πάντως ρε μάγκες έκανα σχεδόν όλη τη στρατιωτική μου θητεία στο Βόλο το 1996, ψάχτηκα σαν τρελός (και φίλοι που ήμασταν μαζί φαντάροι) και δεν πηδήξαμε ούτε θυληκό σκύλο...

Είστε σίγουροι για το Βόλο???

OP
OP
PANAXIOS

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Εγώ πάντως ρε μάγκες έκανα σχεδόν όλη τη στρατιωτική μου θητεία στο Βόλο το 1996, ψάχτηκα σαν τρελός (και φίλοι που ήμασταν μαζί φαντάροι) και δεν πηδήξαμε ούτε θυληκό σκύλο...

Είστε σίγουροι για το Βόλο???

στη νεα ιωνια ησουν φιλε μου;;

ε ... μην εχεις και πολλες απαιτησεις ως φανταρος.......

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
και εγώ για τον βόλο δεν νομίζω ότι σύμφωνο... εγώ πιστεύω ότι τα μεγαλύτερα πουτανιά είναι η ʼθηνέες  :uglystupid:

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
H ιστορική φήμη λέει (όσοι άνω των 35 ξέρουν) ότι Πυργιώτισσες και Καλαματιανές κατόπιν ήταν στελέχη της περίφημης Τρούμπας και πολύ αργότερα έγιναν οι πρώτες επαγγελματίες πουτάνες, βιζιτούδες...Γαι τις πατρινιές που ακούω είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕΣ του κερατά ανοίγουν τα πόδια σε όποιον υπάρχει περίπτωση να τις κυκλοφορήσει γκλαμπυράτα, να τον παντρευτούν ή τελικά να σκάσει πολλά φράγκα για πάρτι τους...Οι κορίνθιες επίσης έχουν μια νοοτροπία χωριού με υποσυνείδητο που θέλει να γίνει πόλη άρα προσπαθούν να τα κάνουν αλλά δεν τους βγαίνει...μη ξεχνάμε ότι η επαρχία είναι κλειστές περιοχές και όλα μαθαίνονται...Ιδιες γυναίκες σε μεγάλη πόλη μπορεί να εκδίδονται (!) και στη μικρή πόλη να είναι μιξοπαρθένες...
Πάμε Πρέβεζα...παραδοσιακά ζηλόφθονες γυναίκες από μικρές ζητάνε μέσω του σεξ να απελευθερωθούν και ειδικά οι Αρτινές προσπαθούν με τα χίλια να διπλαρώσουν έναν Αθηναίο έστω και φτωχό...Λάρισα τώρα...μεγάλη ιστορία (και αμαρτία) οι παντρεμένες,...άφησε εποχή η Μανδηλαρά και τα καφέ γύρω από τη Μαρίνου Αντύπα...ψωνιστήρι του κερατά με λίγο βλάχικο αξάν και πολύ μπασκλασαρία συμπεριφορά...Βόλος όλα μέχρι που άνοιξε η γραμμή με τη Συρία κυλούσαν υπέροχα....εκατοντάδες κερατάδες και γκόμενες παντρεμένες ή δεσμευμένες που ψαχνόντουσαν από την ώρα που ξύπναγαν...Μετά το φέρυ με τη Συρία όλα άλλαξαν δραματικά και γύρισαν (μαζί με τις Λαρισσαίες) σε bisexual και Lesbo καταστάσεις σε μεγάλο βαθμό...
Σέρρες ... ναι είναι αλήθεια οι φοιτήτριες από την περιοχή ΣΕ ΑΛΛΕΣ πόλεις βγάζουν τα μάτια τους επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά πάντα όμως επί χρήμασι...
Θεσσαλονίκη, απίστευτες γυναίκες, ντόμπρες, ανοιχτές στη συζήτηση και γενικά στα θέλω αλλά ΔΕΝ το δίνουν εύκολα αν δεν τους γεμίσεις το μάτι για σοβαρό σκοπό...ίσως και να είναι πιο σωστό έτσι...Αρχισαν και ξεβγάζονταν εδώ και 4-5 χρόνια λόγω Βουλγαρίας και Σκοπίων αφού όλοι άνω των 20 ετών που είχαν ένα 100εύρω πήγαιναν και πήδαγαν τα απίστευτα μουνιά και έμειναν πολλές με το ... στο πόδι...Πολλές από αυτές το έριξαν στις ομοσεξουαλικές αναζητήσεις, λίγες κατέβηκαν Αθήνα και κάποιες ελάχιστες έριξαν τα στάνταρς τους...
Ξάνθη...εδώ περιπλέκονται τα πράγματα δυο κουλτούρες ουσιαστικά διαφορετικές μετά και την  φοιτητική είσοδο άλλαξαν προς το...εντυπωσιακό...Υπάρχει μεγάλη προσπαθεια και θέληση από πολλά νιόφερτα πουτανοειδή να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού σεξ...Πάντα όμως υπάρχει στις ντόπιες ο φόβος...
Καβάλα...1 χρόνο πηγαινε-έλα ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω πως γίνεται σε αυτή την πόλη τα μικρά να είναι όμορφα και τα λίγο πιο μεγάλα (άνω των 20) να είναι άσχημα ή αδιάφορα...κάτι στο φαγητό τους φταίει...δε ξέρω...Πάντως γνωριμία με ένα γαλλάκι που είχε ξεπέσει οικογενειακά εκεί ήταν μια κόλαση...(!)
Κρήτη...γυναικάρες χωρίς κουβέντα...από εμφάνιση μέρχι άνεση...αλλά δείτε λίγο πιο καθαρά...αν  δεν την πάρεις σύντομα ο χάρος θα σε πάρει...απλά και καθαρά...
Νησιά...ας πιάσομε τις Ροδίτισσες....απίστευτες εντός και εκτός γηπέδου...ειδικά οι παντρεμένες ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ανυπερθέτως...βλέπετε τουρίστριες γαρ, ανταγωνισμός μεγάλος..Οι πιο νέες εδώ και 15 χρόνια είναι ένα βήμα μπροστά στα σεξουαλικά δρώμενα-παιχνίδια-ανακαλύψεις από την λοιπή Ελλάδα...Ανεβαίνω Μυτιλήνη...πολλές λεσβίες και όχι μόνο λόγο ονόματος ή παράφρασης...το ψάχνουν μεταξύ τους είναι γεγονός και ελάχιστες πάνε αμφί...ίσως ταλαντώνονται...κάνουν όμως απίστευτα χάδια...
Γυρνώ ΑΘήνα...πρωτεύουσα...είναι αλήθεια ότι ισχύουν 2 τινά...Χάνεσαι άρα κάνεις τα πάντα και δεύτερον δε βρίσκεις επειδή χάνεσαι...Επιλέγεις ότι μπορείς και ότι θέλεις να κυνηγήσεις...αυτή είναι η αλήθεια...Στα Βόρεια Προάστια καπνίζουν (και κυριολεκτικά) άλλο καπνό...είναι σνομπ του κερατά συνήθως μιξοπαρθένες, αρέσκονται να προκαλούν και το μυαλό τους είναι στο βιβλιάριο καταθέσεων του μπαμπά τους αλλά και του υποψήφιου θύματος...Μερικές από τις ίδιες αυτές κατεβαίνουν Μπουρνάζι ή Ρέντη δήθεν για καφέ ή σινεμαδάκι να πηδηχτούν αμάντρωτα με το λαουτζίκο...
Πειραιάς, λεβεντογέννης πάνε οι παλιές καλές Πειραιώτισσες, αλλοτρίωση του κερατά είναι πολύ εύκολο να πηδήξεις κανένα Ρωσάκι ή Πολωνεζάκι πιά...Πάει η βόλτα στα σκαλιά της Καστέλας, στον πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα γενικά τίποτα ΔΕΝ είναι ίδιο...
Αν και πολλές ακόμα πόλεις περιοχές στη χώρα μας μπορώ να κάνω αναφορά ακόμα και φυσικά όλα αυτά είναι μεγάλα ποσοστά αλλά όχι κανόνες άφησα τελευταία την Κύπρο...δεν είναι ακριβώς Ελλάδα αλλά πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε ένα (να και πολιτική τοποθέτηση...!)
Η Κύπρος λοιπόν για μένα διαθέτει την πιο έκφυλη γυναικεία ράτσα....είναι πολύ μπροστά ειδικά εκτός Κύπρου...γυναίκες ανοικτές σε πολλά και διαφορετικά πράγματα εντυπωσιακές ή μέτριες ξέρουν να εκμεταλλεύονται ότι έχουν...με λίγα λόγια το δίνουν και ξέρουν πως και πότε και που το δίνουν...Μεγάλο ποσοστό το κάνει για την προσωπική ευχαρίστηση τους και γενικά το χαίρονται...Αλλάζουν όλα όμως όταν βρουν το καλό παιδί (συνήθως Κύπριο πάλι) που θα κάνουν οικογένεια...

Αυτά με πολλά ή λίγα λόγια...ένας μικρό οδοιπορικό στις γυναίκες της Ελλάδας

OP
OP
PANAXIOS

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
η αιτωλοακαρνανια εχει παντως καλη φημη στις γυναικες

εν αντιθεση με τους ανδρες......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και ορεστιαδα παιζουν πολυ ωραιες γκατζολες αλλα εκει τα πραματα ειναι πολυ "τουπε"....αν εχει κανεις εμπειρια απο κει ας μιλησει...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
και ορεστιαδα παιζουν πολυ ωραιες γκατζολες αλλα εκει τα πραματα ειναι πολυ "τουπε"....αν εχει κανεις εμπειρια απο κει ας μιλησει...

Τουπέ στην Ορεστιάδα ρε vaso :headbang:, δεν είπαμε Κάννες και Μονακό, πού πάμε γαμώ την πουτάνα μου;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τουπέ στην Ορεστιάδα ρε vaso :headbang:, δεν είπαμε Κάννες και Μονακό, πού πάμε γαμώ την πουτάνα μου;

και ομως τουπε και στην ορεστιαδα.....πού να δεις και στα γυρω χωρια....καβυλη,ρυζια,νεοχωρι κλπ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom