Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
Πόντος έν Άστρον φωτεινόν...Οψέ, Οσήμερον και Πάντα
Πόντος έν Άστρον φωτεινόν...Οψέ, Οσήμερον και Πάντα
θελω να πιστευω οτι ειναι ηδη ενσωματωμενες κυπρος και βορεια ηπειρος.δεν ειναι απλα Ελληνικα εδαφη.ειναι Ελλαδα.απλα λιτα και ομορφα.Η Ελλάδα είναι όμορφη χώρα(ίσως η πιο όμορφη στην Ευρώπη και μια από τις ομορφότερες του κόσμου)...πλην ομως της Θράκης. Ιδίως προς πομακοχωρια και εκεί που βλέπεις τζαμιά, μουσουλμάνους και γενικότερα όσοι έχουν πάει προς Ξάνθη, Κομοτηνή κλπ Θα καταλάβουν ότι μιλάμε για ξένο σωμα. Και το θεωρώ επισης το πιο άσχημο μέρος του ελληνισμού.Για εμένα η Θράκη έχει πάψει να είναι ελληνική εδω και χρόνια. Θα έπρεπε με την ανταλλαγή οι Θρακιώτες να εγκατασταθουν εκεί και οι Πομάκοι και μουσουλμάνοι να πάρουν μπουλο προς Τουρκία μεριά. Επισης θα πρότεινα στον νηματοθετη να έβαζε και την Κύπρο αλλά και την Βόρεια Ήπειρο εξίσου στις κατηγορίες. Τα θεωρώ ελληνικά εδάφη.
Κάνεις λάθος. Οι Πομάκοι είναι μουσουλμάνοι Βούλγαροι και μιλαω εθνοτικα τώρα ούτε καν με βαση γενετικής.οσο αφορα τους πομακους ειναι Ελληνες απλα εξισλαμισμενοι δυστυχως.δεν τους κανει πιο λιγους Ελληνες απο εμας η θρησκεια τους.
σεβομαι την αποψη σου απλα δεν την ασπαζομαι.παρολα αυτα respect που εθιξες κυπρο και β.ηπειρο.μεγαλο μπραβο απο εμενα.Κάνεις λάθος. Οι Πομάκοι είναι μουσουλμάνοι Βούλγαροι και μιλαω εθνοτικα τώρα ούτε καν με βαση γενετικής.
έχει πολλά ξένα κορμιά η περιοχή και αυτό φάνηκε όταν η αγαπημένη εθνική κυβέρνηση Σύριζα κάλεσε τον Ερντογάν στην Κομοτηνή το 2017 και του επίτρεψε και να βγάλει λόγο στο πλήθος.οσο αφορα τους πομακους ειναι Ελληνες απλα εξισλαμισμενοι δυστυχως.δεν τους κανει πιο λιγους Ελληνες απο εμας η θρησκεια τους.
Τι εννοείς δεν την ασπάζομαι? Στο στρατό στην ΕΣΣΟ μου είχα να κάνω μόνο με Πομακους και έχω γνώρισει και στη Θεσσαλονίκη φοιτητές. Όλοι τους αποδέχονται ότι είναι Βούλγαροι που ασπαστηκαν το ισλάμ και παραδέχονται και οι ίδιοι. Κανείς τους δεν λέει ειμαι Έλληνας η Τούρκος... Τουλάχιστον ποτέ δεν έχω γνώρισει κάποιον να το λέει. Μάλιστα ένας μου είπε εγώ περίπτωση πολέμου τα μαζεύω και πάω Βουλγαρία... Βγάλτε άκρη μεταξυ σας.σεβομαι την αποψη σου απλα δεν την ασπαζομαι.παρολα αυτα respect που εθιξες κυπρο και β.ηπειρο.μεγαλο μπραβο απο εμενα.
αυτή η μόνιμη κλάψα σου σπάει όρχειςΛέτε όμορφη χώρα την Ελλάδα.Υπάρχει άλλη χώρα με τόσο άσχημες πόλεις;Πείτε μου μια ωραία πόλη στην Ελλάδα που να συγκρίνεται με πόλεις της Ευρώπης
Εντάξει,έχουμε καλές θάλασσες,καλό κλίμα,καλό φαί,αλλά τί άλλο καλό έχει αυτή η χώρα;Ελλάδα είναι σούπερ μόνο αν είσαι λεφτάς και ψωλάρεις χωρίς να δουλεύεις.
δεν ειπα ρε αλανε μου οτι εχουν εθνικη συνειδηση εννοειται οτι δεν εχουν.εδω βλεπω τους ποντιους και γελαω με τις μαλακιες που μου λενε κατα καιρους σε συζητησεις που εχουμε πολιτικου-εθνικου προσανατολισμου.απλως λεω οτι βασει αιματος δεν ειναι τουρκοι.έχει πολλά ξένα κορμιά η περιοχή και αυτό φάνηκε όταν η αγαπημένη εθνική κυβέρνηση Σύριζα κάλεσε τον Ερντογάν στην Κομοτηνή το 2017 και του επίτρεψε και να βγάλει λόγο στο πλήθος.
Αν γίνει πόλεμος, θα μπουκάρουν στον γείτονα χριστιανό και θα του κόψουν το λαιμό δεν έχω αμφιβολία.
Φυσικά έχει και από αυτούς που λες αλλά είναι βελόνα στα άχυρα και τελείως ουδέτεροι, ενώ οι άλλοι αναμένουν με το μαχαίρι στα δόντια.
οκ για μενα ειναι λυπηρο το οτι υπαρχουν αυτοι που λες απλα δεν ειναι ολοι μα ολοι αυτο που περιγραφεις.λιγες αλλα υπαρχουν εξαιρεσεις.Τι εννοείς δεν την ασπάζομαι? Στο στρατό στην ΕΣΣΟ μου είχα να κάνω μόνο με Πομακους και έχω γνώρισει και στη Θεσσαλονίκη φοιτητές. Όλοι τους αποδέχονται ότι είναι Βούλγαροι που ασπαστηκαν το ισλάμ και παραδέχονται και οι ίδιοι. Κανείς τους δεν λέει ειμαι Έλληνας η Τούρκος... Τουλάχιστον ποτέ δεν έχω γνώρισει κάποιον να το λέει. Μάλιστα ένας μου είπε εγώ περίπτωση πολέμου τα μαζεύω και πάω Βουλγαρία... Βγάλτε άκρη μεταξυ σας.
οσο την περιπτωση πολεμου που ανεφερες προφανως δεν περιμενα να πολεμησουν.περιεργο θα μου φανει αν πολεμησουμε και εμεις ειλικρινα σου μιλαω.Τι εννοείς δεν την ασπάζομαι? Στο στρατό στην ΕΣΣΟ μου είχα να κάνω μόνο με Πομακους και έχω γνώρισει και στη Θεσσαλονίκη φοιτητές. Όλοι τους αποδέχονται ότι είναι Βούλγαροι που ασπαστηκαν το ισλάμ και παραδέχονται και οι ίδιοι. Κανείς τους δεν λέει ειμαι Έλληνας η Τούρκος... Τουλάχιστον ποτέ δεν έχω γνώρισει κάποιον να το λέει. Μάλιστα ένας μου είπε εγώ περίπτωση πολέμου τα μαζεύω και πάω Βουλγαρία... Βγάλτε άκρη μεταξυ σας.
Ανατολική Ρωμυλία, πιστεύω σε έφτιαξα.Εμείς που είμαστε από τις περιοχές που τώρα πια ανήκουν στην Βουλγαρία τι πατάμε;
τα κλάματα?Εμείς που είμαστε από τις περιοχές που τώρα πια ανήκουν στην Βουλγαρία τι πατάμε;
oσο ελληνες ειστε και οι χριστιανοι τοσο ειναι και οι μουσουλμανοι....και ολοι οσοι ειναι πιστοι αβρααμικων θρησκειωνοσο αφορα τους πομακους ειναι Ελληνες απλα εξισλαμισμενοι δυστυχως.δεν τους κανει πιο λιγους Ελληνες απο εμας η θρησκεια τους.
εθνικος δωδεκαθεο και ετσι?αδερφε χαρηκα καταρχην και να ξερεις οτι εχω και φιλο δωδεκαθειστη ενεργο πολυ και οτι εμαι εθιμοτυπικος χριστιανοςoσο ελληνες ειστε και οι χριστιανοι τοσο ειναι και οι μουσουλμανοι....και ολοι οσοι ειναι πιστοι αβρααμικων θρησκειων
εισαι θεοτρελος ρεεεεε.κλαιω.πείτε και ποιοί είστε από τον πύργο ηλείας να μην σας μιλάμε