Ή τους μεγαλύτερους πηδίκουλες!Προβλέπω σύρραξη μεταξύ μελών για το ποιο μέρος της Ελλάδας έχει βγάλει τους μεγαλύτερους ήρωες ή είναι το πιο όμορφο.
Αλλά ας είναι.
Για κάτι τέτοια επίσης αγαπάμε το bou.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το οικόπεδο που κράτησε ο Θεός για εξοχικό του!απο οποιο μερος της Ελλαδας και να ειναι η Ελλαδα ειναι το πιο ομορφο και το πιο ωραιο χωραφι του κοσμου.long live hellas.
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
χαρηκα και εγω φιλε μου...σκεψου οτι τα εθιμα αυτα ομως,δεν συναδουν με κατι το ελληνικο,ακομα και το πασχα ειναι γιορτη για να γιορταζουν οι εβραιοι στο θρησκευμα την εξοδο,αρχαια ιουδαικη γιορτη.....τα χριστουγεννα εχουν παρει τη θεση των ηλιουγενων γιορτη που καθιερωσαν οι ρωμαιοι....τελοσπαντων συμφωνω.....να σε καλαεθνικος δωδεκαθεο και ετσι?αδερφε χαρηκα καταρχην και να ξερεις οτι εχω και φιλο δωδεκαθειστη ενεργο πολυ και οτι εμαι εθιμοτυπικος χριστιανος
και οχι χριστιανοταλιμπαν.ισα ισα αυτο ειπα στο παιδι οτι δεν εχει να κανει με θρησκεια το αιμα.
donpaparion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 744
- Πόντοι
- 361
Γεννημένος, μεγαλωμένος και μόνιμος κάτοικος Αθηνών.Καταγωγη όμως από Λιβαδειά.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Aθηναίος γέννημα-θρέμα και καταγωγή.
Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
Αταλάντη φθιωτιδας (Ρουμελη)
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Η Ελλάδα είναι όμορφη χώρα(ίσως η πιο όμορφη στην Ευρώπη και μια από τις ομορφότερες του κόσμου)...πλην ομως της Θράκης. Ιδίως προς πομακοχωρια και εκεί που βλέπεις τζαμιά, μουσουλμάνους και γενικότερα όσοι έχουν πάει προς Ξάνθη, Κομοτηνή κλπ Θα καταλάβουν ότι μιλάμε για ξένο σωμα. Και το θεωρώ επισης το πιο άσχημο μέρος του ελληνισμού.Για εμένα η Θράκη έχει πάψει να είναι ελληνική εδω και χρόνια. Θα έπρεπε με την ανταλλαγή οι Θρακιώτες να εγκατασταθουν εκεί και οι Πομάκοι και μουσουλμάνοι να πάρουν μπουλο προς Τουρκία μεριά. Επισης θα πρότεινα στον νηματοθετη να έβαζε και την Κύπρο αλλά και την Βόρεια Ήπειρο εξίσου στις κατηγορίες. Τα θεωρώ ελληνικά εδάφη.
Με θλίβει αφάνταστα να διαβάζω κάτι τέτοιο από έναν Έλληνα!
Τέτοιου είδους απόψεις ΔΕΝ έχουν ούτε οι της Χ.Α. (είμαι φανατικά κατά των πολιτικών τους απόψεων & πιστεύω) αλλά ακόμα κι αυτοί ως πατριώτες όπως δηλώνουν τουλάχιστον, θα έδιναν το αίμα τους για κάθε ελληνικό σημείο γης.....
*Κάτι τέτοια ακούει ο Ερντογάν και το παίρνει πάνω του....
Είμαι Θρακιώτης και είμαι περήφανος για την καταγωγή μου.
Όποιος ΔΕΝ έχει επισκεφθεί ποτέ την ακριτική Ελλάδα, ΔΕΝ μπορεί να μιλήσει για την φιλοξενία και το πόσο πατριώτες είμαστε!
Σε καθημερινή βάση, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο αντιμετωπίζουμε μόνοι, ξεχασμένοι από πολιτικούς & κόμματα τις Τουρκικές προκλήσεις!
Ο Έβρος ήταν είναι και θα είναι Ελληνικός!
**Αναμένω της άποψη και άλλων μελών με καταγωγή από Θράκη.
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Ξανα διαβασε σωστα και καθαρα το ποστ μου και μετα ξανα ελα.Η θρακη εχει κοσοβοποιηθει σε τρομακτικο βαθμο.Σε λιγα χρονια θα ειναι σε τουρκικα χερια.Με θλίβει αφάνταστα να διαβάζω κάτι τέτοιο από έναν Έλληνα!
Τέτοιου είδους απόψεις ΔΕΝ έχουν ούτε οι της Χ.Α. (είμαι φανατικά κατά των πολιτικών τους απόψεων & πιστεύω) αλλά ακόμα κι αυτοί ως πατριώτες όπως δηλώνουν τουλάχιστον, θα έδιναν το αίμα τους για κάθε ελληνικό σημείο γης.....
Όποιος ΔΕΝ έχει επισκεφθεί ποτέ την ακριτική Ελλάδα, ΔΕΝ μπορεί να μιλήσει για την φιλοξενία και το πόσο πατριώτες είμαστε!
Σε καθημερινή βάση, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο αντιμετωπίζουμε μόνοι, ξεχασμένοι από πολιτικούς & κόμματα τις Τουρκικές προκλήσεις!
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ωραίος φίλε. Αν δεν βαριέσαι κάνε μας και μια εξήγηση για την εικόνα που είδαμε στην επίσκεψη του ερντογάν το 2017 στην κομοτηνή.Με θλίβει αφάνταστα να διαβάζω κάτι τέτοιο από έναν Έλληνα!
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
οσο αφορα τους πομακους ειναι Ελληνες απλα εξισλαμισμενοι δυστυχως.δεν τους κανει πιο λιγους Ελληνες απο εμας η θρησκεια τους.
Δυστυχώς δεν είναι Έλληνες και με τις εγκληματικές πράξεις του το επίσημο ελληνικό κράτος τους έριξε στην αγκαλιά του Προξενείου. Τους ανάγκασε να μάθουν τουρκικά ως επίσημη γλώσσα στα μειονοτικά σχολεία. Ενώ υπήρχαν και υπάρχουν ανάμεσά τους αρκετοί που θέλουν να νιώθουν την Ελλάδα πατρίδα τους και αντιστέκονται. Υπήρξαν και προσπάθειες Πομάκων Δασκάλων να φτιάξουν γραπτή Πομακική γλώσσα, για να φρενάρουν την ενσωμάτωση. Τα περισσότερα προβλήματα τους τα δημιούργησε το ελληνικό κράτος. Οποιοδήποτε άλλο θα είχε αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.σεβομαι την αποψη σου απλα δεν την ασπαζομαι.παρολα αυτα respect που εθιξες κυπρο και β.ηπειρο.μεγαλο μπραβο απο εμενα.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
καλησπερα καλε μου φιλε.καλα εννοειται οτι το δικο μας κρατος ειναι εντελως για τον πουτσο δεν χωραει αμφιβολια σε αυτο.απλως ειπα στον φιλοΔυστυχώς δεν είναι Έλληνες και με τις εγκληματικές πράξεις του το επίσημο ελληνικό κράτος τους έριξε στην αγκαλιά του Προξενείου. Τους ανάγκασε να μάθουν τουρκικά ως επίσημη γλώσσα στα μειονοτικά σχολεία. Ενώ υπήρχαν και υπάρχουν ανάμεσά τους αρκετοί που θέλουν να νιώθουν την Ελλάδα πατρίδα τους και αντιστέκονται. Υπήρξαν και προσπάθειες Πομάκων Δασκάλων να φτιάξουν γραπτή Πομακική γλώσσα, για να φρενάρουν την ενσωμάτωση. Τα περισσότερα προβλήματα τους τα δημιούργησε το ελληνικό κράτος. Οποιοδήποτε άλλο θα είχε αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.
οτι βασει αιματος ειναι Ελληνες.το λεω αυτο σαν ποντιος γιατι και εμενα οι προγιαγιαδες μου που προλαβα μιλουσαν ποντιακα και τουρκικα.
επισης στον ποντο υπηρχαν ολοκληρα χωρια τουρκοφωνα οπως η παφρα που εβγαζε τους καλυτερους πολεμιστες.παροτι μιλουσαν τουρκικα
πολεμουσαν ομως με λυσσα τα μεμετια.και τωρα ερχεται η κωλοτρυπιδα ο τουρκος εδω μεσα και βγαζει πυρινους λογους για μεγαλες τουρκιες
και οτι θελει ο καθενας.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Το κάνει γιατί του δίνουμε πάτημα εμείς. Μιλούσα με άνθρωπο που αντιστέκεται στην τουρκοποίηση. Οι απειλές από τους συγχωριανούς και τους ανθρώπους του Προξενείου συνεχείς. Ασθάνονται ότι το παλεύουν μόνοι τους. Αλλά παραμένουν περήφανοι στην επιλογή τους. Που για να είμαστε ειλικρινείς είναι εξαιρετικά δύσκολη στην περιοχή που ζουν.καλησπερα καλε μου φιλε.καλα εννοειται οτι το δικο μας κρατος ειναι εντελως για τον πουτσο δεν χωραει αμφιβολια σε αυτο.απλως ειπα στον φιλο
οτι βασει αιματος ειναι Ελληνες.το λεω αυτο σαν ποντιος γιατι και εμενα οι προγιαγιαδες μου που προλαβα μιλουσαν ποντιακα και τουρκικα.
επισης στον ποντο υπηρχαν ολοκληρα χωρια τουρκοφωνα οπως η παφρα που εβγαζε τους καλυτερους πολεμιστες.παροτι μιλουσαν τουρκικα
πολεμουσαν ομως με λυσσα τα μεμετια.και τωρα ερχεται η κωλοτρυπιδα ο τουρκος εδω μεσα και βγαζει πυρινους λογους για μεγαλες τουρκιες
και οτι θελει ο καθενας.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.859
- Πόντοι
- 9.931
Γεννημένος στο Δημο Αθηνών αλλα και οι δυο γονείς καταγωγή απο Πελοπόννησο.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
αυτοκτονια ειναι εκει που ζουν.αδερφε τι να πρωτοπουμε για εκει που λεμε για την κυπρο για την β.ηπειρο?τον πινουμε απο παντου εχουμε φαειΤο κάνει γιατί του δίνουμε πάτημα εμείς. Μιλούσα με άνθρωπο που αντιστέκεται στην τουρκοποίηση. Οι απειλές από τους συγχωριανούς και τους ανθρώπους του Προξενείου συνεχείς. Ασθάνονται ότι το παλεύουν μόνοι τους. Αλλά παραμένουν περήφανοι στην επιλογή τους. Που για να είμαστε ειλικρινείς είναι εξαιρετικά δύσκολη στην περιοχή που ζουν.
πεσιμο απο 20 μεριες και ολα καλα δεν τρεχει τιποτα.εννοειται βαζω πρωτο και καλυτερο εμενα.τι κανουμε? τιποτα.τι προκειται να κανουμε?τιποτα.
δυστυχως θα δουμε πολλα αισχη ακομα το πιστευω.
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Ουπς.Βασικα γραψε λαθος.Αλλαξε το thread αποτι βλεπω...Ανω Τούμπα γέννηση και μεγάλωμα.. μετά άλλαξα καμμία 20ρια περιοχές
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τίποτα δε μπορούμε να κάνουμε. Ο πατριωτισμός στην Ελλάδα είναι κατά βάση κραυγές και σπασμωδικές αντιδράσεις υπό την πίεση γεγονότων. Δεν υπάρχει στρατηγική και σχεδιασμός μακροχρόνιος. Θα χαθούν σιγά σιγά όλα. Δια της αναμονής.αυτοκτονια ειναι εκει που ζουν.αδερφε τι να πρωτοπουμε για εκει που λεμε για την κυπρο για την β.ηπειρο?τον πινουμε απο παντου εχουμε φαει
πεσιμο απο 20 μεριες και ολα καλα δεν τρεχει τιποτα.εννοειται βαζω πρωτο και καλυτερο εμενα.τι κανουμε? τιποτα.τι προκειται να κανουμε?τιποτα.
δυστυχως θα δουμε πολλα αισχη ακομα το πιστευω.
Mr_Dikefalos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τρίκαλα Θεσσαλίας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874