iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Σωστά...Verba volant, scripta manent
Ή όπως έλεγε κι ο δικός μας Όμηρος: έπεα πτερόεντα...
Σωστά...Verba volant, scripta manent
Σωστά...
respectΣωστά...
φιλε τα ειπαμε αυτα > ιταλια πτυχια και ετσι μαζευτηκαμε εδω ολοι οι αμορφωτοιΠολυ σοφια σημερα στο νημα
εγώ στα λατινικά το εξέφρασα για να κατανοεί και η κορασίδα τι λέμεφιλε τα ειπαμε αυτα > ιταλια πτυχια και ετσι μαζευτηκαμε εδω ολοι οι αμορφωτοι
τα λατινικα βεβαια φερνουν στα ιταλικα ;) θα τα καταφερει λεςεγώ στα λατινικά το εξέφρασα για να κατανοεί και η κορασίδα τι λέμε
Verba volant, scripta manent
εγώ στα λατινικά το εξέφρασα για να κατανοεί και η κορασίδα τι λέμε
Πρόσφατη συνάντηση σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο.
Μετά την τηλεφωνική επαλήθευση που έκανε...,ήρθε σχετικά σύντομα (κοντά στο 20λεπτο), ανοίγοντας την πόρτα βλέπω μια κοντή γεματούλα κοπέλα με πρόσωπο έκφυλο αλλά αντικειμενικά άσχημη,να φορά τύπου κορσέ για την κοιλία της,το μόνο δυνατό σημείο της ήταν τα βυζιά της με τις πεταχτές της ρόγες.
Μετά από το σύντομο πέρασμα για ντουζάκι δέν είχε χρησιμοποιήσει αφρόλουτρο ή κάποιο άλλο είδος προσωπικής υγειηνής,με αποτέλεσμα μετά τον πρώτο γύρο και εκεί που πάω το βγάλω την καπότα μου ήρθε η μυρωδιά ψαρίλας(για γλυφωμούνι ουτε το προσπάθησα)και χάλασε ή φάση.
Κατά τά άλλα η κυρία έκανε καλό τσιμπούκι,αλλά πολλοί θεατρινισμοί που εμένα με χαλάνε.
Για 70ε(2 φορές) κοιτάξτε αλλού.
Δεν εκανα τυπε καμια δοκιμη Γιατι μολις την ειδα σκιαχτηκα.Εμφανιση τι να περιγραψω γυφτοφακλανα αλλα δεν ειναι χοντρη εχει κοιλια προσωπο με βαθμολογια 3 με 4 σαν γυφτισσα μου φανηκε δεν δοκιμασα λογω εμφανισης Τωρα επειδη ο φιλος μου μου τα ειπε τα πραγματα πως ειναι αλλα η εμφανιση ειναι κατι υποκειμενικο και γι αυτο πηγα στο ραντεβου.Οποιος ειναι μερακλης και δεν εχει θεμα με την εμφανιση θα περασει καλα ενταξει με το καλα ειναι και αυτο υποκειμενικο γιατι ειναι θεμα χημειας Με το ενα και το αλλο απ εμενα χ λογω εμφανισης Για κανενα Μεταξι με ενα δεκαπενταρι μια χαρα ειναι για αυτο που υποτιθεται οτι κανει μακρια
Μάλλον λάθος το έλεγα τόσο καιρο...Verba volant, scripta manent
Μωράκια ΜΊΑ ΙΔΈΑ... ΚΑΙ ΈΝΑ ΜΙΣΤΙΚΟ ΑΠΌ ΙΤΑΛΊΑ... ΛΙΠΟΝ ΕΚΙ ΕΧΟΝ ΟΛΙ ΈΝΑ ΜΈΤΡΟ ΜΑΖΙΤΟΥΣ
.... ΚΑΙ ΟΤΗΑΝ ΠΕΡΝΆΝ ΚΟΠΈΛΑ ΓΙΑ ΣΙΝΑΝΔΕΣΙ ΤΟΝ ΒΓΆΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΝ ΜΕΤΡΑΓΑΝ... ΜΕΤΡΟ.. ΜΙ ΤΟΥΣ ΦΙΓΙ ΤΠΤ... ΠΌΣΟ ΧΟΝΔΡΙ ΚΟΛΟ ΕΧΙ ΠΌΣΑ ΜΕΓΆΛΑ ΜΟΝΟΧΙΛΑ ΕΧΙ ΠΌΣΟ ΙΠΣΟΙ ΟΛΑ ΠΌΣΑ ΜΕΧΑΛΑ ΔΑΧΤΙΛΑ.. ΠΌΣΟ ΜΑΚΡΙ ΜΑΛΙ.... ΟΛΑΑΑ ΜΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ... ΜΜΜΧΧΧ... ΜΑΛΟΙ ΙΝΕ ΠΟΛΙ ΠΡΟΧΟΡΙΜΕΝΙ ΟΛΙ ΑΠΌ ΙΤΑΛΊΑ.. ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ... ΑΠΟ ΕΔΟ ΚΕ ΠΈΡΑ ΣΕ ΚΑΤΕ ΡΑΝΔΕΒΟΥ ΤΗΑΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟ ΔΟΡΑΚΙ ΜΈΤΡΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΆΤΕ ΣΟΣΤΑ... ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΜΕ ΜΆΤΙ 65%100 ΠΕΦΤΟΜΕ ΕΚΣΟ.. ΧΟΡΙΣ ΑΡΓΑΛΙΟ!!! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ... ΚΑΙ ΠΙΤΕ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΆ ΠΌΣΟ ΧΟΝΔΡΙ ΙΝΕ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ...
[/quote
Μωρακι, εισαι καυλα!!
μου αρεσει με δυο. φιλη εχεις;ΈΤΣΙ ΟΠΟΣ ΠΡΕΠΙ ΙΠΣΟΣ... ΜΕΣΙ.. ΚΟΛΟ.. ΜΟΥΝΙ... ΚΟΔΙΑ ΒΙΖΙ.. ΌΛΑ ΤΗΑ ΤΈΛΟ