Της είχα στείλει πριν αρκετό καιρό σίγουρα 2 μήνες. Είχε πει ότι δουλεύει λιγότερες μέρες πλέον γιατί σιγά-σιγά θα σταματήσει, τώρα το τι έγινε άγνωστο
Πολύ δυνατό κορμί το κορίτσι....είχαμε περάσει πολύ ωραία σε συνάντησή μας πριν μήνες. Υστερεί σε μέγεθος στήθους αλλά σε σώμα τα έσπαγε, κώλος και πόδια υπέροχα....από τα καλύτερα freelancer Modele κορμιά που έχω συναντήσει, δυστυχώς δεν επαναλήφθηκε η συνάντησή μας.....Αναμένω......
Πολύ δυνατό κορμί το κορίτσι....είχαμε περάσει πολύ ωραία σε συνάντησή μας πριν μήνες. Υστερεί σε μέγεθος στήθους αλλά σε σώμα τα έσπαγε, κώλος και πόδια υπέροχα....από τα καλύτερα freelancer Modele κορμιά που έχω συναντήσει, δυστυχώς δεν επαναλήφθηκε η συνάντησή μας.....Αναμένω......
Πολύ δυνατό κορμί το κορίτσι. Υστερεί σε μέγεθος στήθους αλλά σε σώμα τα έσπαγε, κώλος και πόδια υπέροχα....από τα καλύτερα freelancer Modele κορμιά που έχω συναντήσει, δυστυχώς δεν επαναλήφθηκε η συνάντησή μας.
Το σώμα κορυφή!
Ειδικά κώλος και ποδαρες, όπως και ολοσωστα έγραψες.
Στήθος ήταν το "πρόβλημα", με μια αυξητική, σε κάποιον πολύ καλό και έμπειρο πλαστικό, θα ανέβαινε 2 κλάσεις άνετα.
Βέβαια εκεί, θα είχε άλλο κασέ, αρκετά πιο πάνω από ότι ζητούσε.
Το σώμα κορυφή!
Ειδικά κώλος και ποδαρες, όπως και ολοσωστα έγραψες.
Στήθος ήταν το "πρόβλημα", με μια αυξητική, σε κάποιον πολύ καλό και έμπειρο πλαστικό, θα ανέβαινε 2 κλάσεις άνετα.
Βέβαια εκεί, θα είχε άλλο κασέ, αρκετά πιο πάνω από ότι ζητούσε.