Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Το κοριτσι δουλευει;Καλησπέρα Λυδία
Το κοριτσι δουλευει;Καλησπέρα Λυδία
Λογικά ναιΤο κοριτσι δουλευει;
Μιλησε καποιος με τη κοπελα, δουλευει;Καλημερα σας και καλή εβδομάδα αξιότιμα μέλη του μπουυυ. Ναι εργάζομαι κανονικά μου στέλνεται μήνυμα ..... σας ευχαριστώ πολύ
Έστειλα 16-11 και δεν τα έχει διαβάσει.Μιλησε καποιος με τη κοπελα, δουλευει;
Μπορει να τα παρατησε και αυτη!Έστειλα 16-11 και δεν τα έχει διαβάσει.
λες και μπαίνω σε κωλόμπαρο στην τρούμπαΚαλημέρα αγάπες μου Καλή εβδομάδα να έχουμε με πολλές καύλες
Δουλευει η τα παρατησε?λες και μπαίνω σε κωλόμπαρο στην τρούμπα
Φαινεται τρελο κορμι,ομως το ρητο ας το κρατησει για παρτι της.Εχουμε πηξει απο αρχιδιές,ειτε ειναι ειτε οχι στις υπηρεσιες της,τι θα κανουμε εμεις με τα φιλια δικο μας θεμα!εάν δεν έγραφε μηνύματα και δεν ασχολείτο διαρκώς με το κινητό της θα ήταν καλύτερα.
έχει και ένα ρητό: την πουτάνα δεν την φιλάνε στο στόμα , δικό της το μότο οπότε δεν έχει φιλιά
μυστήριο πρόσωπο skinny κορμί με ωραίο κώλο
εάν άλλαξε συμπεριφορά ειδοποιήστε με γιατί την έχω πάρει δυο φορές αλλά έχει περάσει 8μηνο..
καλή χρονιά
Δεν ισχυει.Την πουτανα την πληρώνουμε για να φυγει μετα το χυσιμο
Γιαυτο κσι δεν εχει πολυ δουλεια με οχι το ενα οχι το αλλο,ειναι και αβυζη,εχει καιρο να μπει στο σαιτ,λες να βαζει βυζια ,χεχεχεεάν δεν έγραφε μηνύματα και δεν ασχολείτο διαρκώς με το κινητό της θα ήταν καλύτερα.
έχει και ένα ρητό: την πουτάνα δεν την φιλάνε στο στόμα , δικό της το μότο οπότε δεν έχει φιλιά
μυστήριο πρόσωπο skinny κορμί με ωραίο κώλο
εάν άλλαξε συμπεριφορά ειδοποιήστε με γιατί την έχω πάρει δυο φορές αλλά έχει περάσει 8μηνο..
καλή χρονιά
Στο τηλ δεν απανα?Το κορίτσι σταμάτησε ;
Εγώ έχω στείλει πάνω από ένα μήνα φαίνεται αδιάβαστο .. και όταν είχαμε καιρό να βρεθούμε και δούλευε πάντα μου έστελνε και από μόνη της . Θεωρώ ότι έχει σταματήσει είχα ακούσει πως το σκεφτόταν κιόλας .Στο τηλ δεν απανα?