KASANDRA1980
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2019
- Like
- 8
Καλημέρα παρέα... ΤΙ ΜΟΥ ΚΆΝΕΤΕ
εδω κατι παιζειπριν περιπου 10 ημερες κανονισα συναντηση με την ιταλιδα φιλη μας χε χε χε.. ερχεται ντυμενη σαν τσουβαλι οι φωτογραφιες αστα ψευτικες οσο δεν περνει μαυριδερή ιταλιδα προς το τσιγγανα με προσωπο μετριο σωμα ατσουμπαλο και κοιλια αρκετη ....στο ραντεβου συνεπεστατη μονο 90 λεπτα αργησε > έχε χαρη που δεν ειχα καβατζα την πηρα 3 φορες τηλεφωνο σε 20 λεπτα ειμαι εκει ..
μπαινει μεσα και μετα το πρωτο σοκ και μεχρι να βγει απο το μπανιο αρχισαν τα τηλεφωνα απαντησε σε ενα πριν το χαμηλωσει και του λεει σε 20 λεπτα θα ειμαι εκει χα χα χα χα απο πιπα καλη αλλα πολυ δοντι μεχρι πονου... μουνι και κωλος δουλεμενα και με οσμες :S απο την αλλη με κερασε και μερεντα στο διαλειμμα απο ψεματα και ανοησιες φουλ... απο εμενα μαυρο η κοπελα δεν κανει ουτε για καθαριστρια .........
καλησπερα! καμια κριτικουλα παιζει καπου?
αξιοπιστη κριτικη απο μελος που συνδεθηκε τελευταια φορα εκεινη την ημερα ;) και μετα χαθηκεΛοιπον..απο το γηπεδο κορυδαλλου η αφηγηση του αγωνα. Η κοπελα ειναι hard core. Υψος 1.65 με 1.70.με καποια κιλακια οχι αντιαισθητικά. Κοιλίτσα κλπ. Ωραια ποδια ..ωραιο στηθος 3αρι φυσικο με ρωγα ματι βγάζει... Στα του αγωνα.. Στο ζεσταμα ειχαμε εντονη πεολειχια. Με αρκετά λεπτα πιεση στο κεντρο της.. Και στις 2 εστιες της. Με φουλ δακτυλα. Δουλεμενες και οι 2 εστιες.. Σκοραρα στην πισω εστία μευα απο παρότρυνση της.. Ωραιο τυπακι στην συζήτηση τωρα ο καθενας μπορει να πιστεψει οτι θελει σε αυτα που σκουει. Εγω πιστεψα αρκετα. Ευκολόπιστος δεν ξερω.. Τσιγαρακι απο μερια της κ κρασακι. Δεν βιαζόταν. 2 γύρος μετα απο ντους λιστεριν απο μεριά της βούρτσισμα κλπ.. Και πήγαμε να κανουμε την ανατροπη.. Στην μπροστινη εστια δέχετε σφυροκοπημα .. Οπως και της αρεσει να καβαλαει το σέντερ φορ . και τελειωμα. Προσωπο στομα βυζους.. Ολα αυτα με 80 γιουρο..σιγουρα θα προτιμηθει στα συμτομα ..... Οποιαδηποτε απορια πμ
Και αλου... ΙΠΑΡΧΟΝ ΠΛΙΡΟΦΟΡΙΕΣ...
ΣΕΛΙΔΑ 35...
έλα κακίες....αξιοπιστη κριτικη απο μελος που συνδεθηκε τελευταια φορα εκεινη την ημερα ;) και μετα χαθηκε
φιλε δεν τα λεω εγω ;) τα γραφτα το λενεέλα κακίες....
Verba volant, scripta manentφιλε δεν τα λεω εγω ;) τα γραφτα το λενε
Verba volant, scripta manent