Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.773
- Πόντοι
- 11.146
...αρα υποθετεις απο τα συμφραζομενα, χωρις να την εχεις γνωρισει.
...αρα υποθετεις απο τα συμφραζομενα, χωρις να την εχεις γνωρισει.
το να τη γνωρισω πανω στη δουλεια δε λεει και πολλα...αρα υποθετεις απο τα συμφραζομενα, χωρις να την εχεις γνωρισει.
Αυτό απο που βγαίνει....... πες μας κανένα στοιχείο να ξέρουμε!!η τύπισσα παίζει (οριακά) να μισεί τους άντρες
ας το αφήσω εδώ γιατί μπορεί να λέω και βλακείεςΑυτό απο που βγαίνει....... πες μας κανένα στοιχείο να ξέρουμε!!
άκυροςΩραίο θέμα κυριακάτικο...![]()
..δεκτον, αλλα κ παλι θα ειχες μια πιο αξιοπιστη αποψη, εστω κ στα πλαισια ενος ραντεβου. Συνηθως κανουμε χαρακτηρισμους κ αποκτουμε αποψη εφ'οσον συναντησουμε καποια κ οχι απο τα συμφραζομενα κ απο εικασιες.το να τη γνωρισω πανω στη δουλεια δε λεει και πολλα
Α ωραία πέταξες την σπόντα χολή σου και τώρα για σας ε; Να προσέχουμε τι λέμε, χωρίς να πετάμε τυράκι παρακαλώ. Και σβήσε το εμοτζι, ενοχλήθην με όλον τον σεβασμό.ας το αφήσω εδώ γιατί μπορεί να λέω και βλακείες
Ok, συμφωνώ. Σωστόςας το αφήσω εδώ γιατί μπορεί να λέω και βλακείες
ναι θα ντραπω να πω την αποψη μου. σου θίξαμε το πορνοκράς;Α ωραία πέταξες την σπόντα χολή σου και τώρα για σας ε; Να προσέχουμε τι λέμε, χωρίς να πετάμε τυράκι παρακαλώ. Και σβήσε το εμοτζι, ενοχλήθην με όλον τον σεβασμό.Καλή σου μέρα.
ας το αφήσω εδώ γιατί μπορεί να λέω και βλακείες
Να μη ντρέπεσαι φίλε μου για τπτ...και όχι χαρακτιρισμους για ανθρώπους που δε γνωρίζεις απλά επειδή υποθέτεις...ναι θα ντραπω να πω την αποψη μου. σου θίξαμε το πορνοκράς;
συγνώμηΝα μη ντρέπεσαι φίλε μου για τπτ...και όχι χαρακτιρισμους για ανθρώπους που δε γνωρίζεις απλά επειδή υποθέτεις...![]()
Παίχτη για χαλάρωσε λίγο.... δεν συμφωνώ με τα λεγόμενα σου απλά. Να σκεφτόμαστε λίγο πριν γράψουμε κάτι. Δεν έχω κάτι εναντίον σου.ναι θα ντραπω να πω την αποψη μου. σου θίξαμε το πορνοκράς;
ο καθένας κουμάντο στον εαυτό του ξερωγωΠαίχτη για χαλάρωσε λίγο.... δεν συμφωνώ με τα λεγόμενα σου απλά. Να σκεφτόμαστε λίγο πριν γράψουμε κάτι. Δεν έχω κάτι εναντίον σου.
ο καθένας κουμάντο στον εαυτό του ξερωγω
το να τη γνωρισω πανω στη δουλεια δε λεει και πολλα
Δεν προσποιούμαι ποτέ οργασμό ούτε στη δουλειά, όποιος με έχει συναντήσει ξέρειοργασμό??? Δεν μπορώ να διαφωνίσω γιατί δεν ήμουνα μπροστά, αλλά μην ξεχνάμε οτι εκείνη την ω΄ρα δουλεύει και δεν κάνει έρωτα με τον φίλο της.
Τελείως οφ το σχόλιο σου, λες και δεν θα σου ζητάνε τώρα όλοι το ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ μου ινσταγκραμ, να σκεφτόμαστε λίγοη τύπισσα παίζει (οριακά) να μισεί τους άντρες