Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 23.074
Τελείως οφ το σχόλιο σου, λες και δεν θα σου ζητάνε τώρα όλοι το ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ μου ινσταγκραμ, να σκεφτόμαστε λίγοη τύπισσα παίζει (οριακά) να μισεί τους άντρες
Τελείως οφ το σχόλιο σου, λες και δεν θα σου ζητάνε τώρα όλοι το ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ μου ινσταγκραμ, να σκεφτόμαστε λίγοη τύπισσα παίζει (οριακά) να μισεί τους άντρες
Κανείς δε το ζήτησε παραδόξως. Αλλά και να το ζητήσει δε το δίνω...Τελείως οφ το σχόλιο σου, λες και δεν θα σου ζητάνε τώρα όλοι το ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ μου ινσταγκραμ, να σκεφτόμαστε λίγο
Καλύτερα που το άφησες εκεί μαν , γιατί όταν πάει να υποθει μια Mega πιπα-ανακρίβεια , καλό είναι να μείνει εκεί που ξεκινάει να βγει απ το στόμα του εκαστωτε παπαριδη , και αυτό γιατί η συγκεκριμένη εταιρα εκτός ότι αγαπάει αυτό που κάνει και μας έχει χαρίσει άπειρες στιγμές καυλες και μουνοζουμου μέσα στο δωμάτιο , ας την κρίνουμε ή ας ποσταρουμε εμείς που την γνωρίζουμε καλύτερα σαν χαρακτήρα και όχι να γραφονται παπαριες χωρίς λόγο ....ας το αφήσω εδώ γιατί μπορεί να λέω και βλακείες
Αγαπάω = κάνω κάτι και χωρίς λεφτάΚαλύτερα που το άφησες εκεί μαν , γιατί όταν πάει να υποθει μια Mega πιπα-ανακρίβεια , καλό είναι να μείνει εκεί που ξεκινάει να βγει απ το στόμα του εκαστωτε παπαριδη , και αυτό γιατί η συγκεκριμένη εταιρα εκτός ότι αγαπάει αυτό που κάνει και μας έχει χαρίσει άπειρες στιγμές καυλες και μουνοζουμου μέσα στο δωμάτιο , ας την κρίνουμε ή ας ποσταρουμε εμείς που την γνωρίζουμε καλύτερα σαν χαρακτήρα και όχι να γραφονται παπαριες χωρίς λόγο ....
Τα φιλιά μου , Καλή βδομάδα , να σκέφτεστε και να σέβεστε πριν πεταξετε την πικρα σας στο θαυμαστό κόσμο του bou ....
Α οκ άρα ένας καλλιτέχνης που πουλάει τους πίνακες του υποθέτω δεν αγαπάει την τέχνη του Ε?Αγαπάω = κάνω κάτι και χωρίς λεφτά
Για τον ζωγράφο πιστεύω ότι το αγαπάει. Ούτε θα ζωγράφιζε κάτι που δεν του αρέσει.Α οκ άρα ένας καλλιτέχνης που πουλάει τους πίνακες του υποθέτω δεν αγαπάει την τέχνη του Ε?
Το κόλπο για μια ευτυχισμένη ζωή είναι αυτό που αγαπάς να μπορείς να το κάνεις και επάγγελμα φιλε
Αν μπορώ ΚΑΙ να μαρεσει ΚΑΙ να πληρώνομαι γιατί να μην το κάνω?Για τον ζωγράφο πιστεύω ότι το αγαπάει. Ούτε θα ζωγράφιζε κάτι που δεν του αρέσει.
Στο συγκεκριμένο όμως μια γυναίκα δε θα πήγαινε με κάποιον που δε της αρέσει εκτός αν έμπαιναν τα λεφτά στη μέση; ΔΕΝ λέω ότι είναι κακό όμως
Όσο για το τελευταίο το ξερω
Με τη λογική ότι δε θα πήγαινες με τον reuzel αν δε σε πλήρωνε. Δηλαδή ναι ωραιο το σεξ αλλά όχι με τον οποιοδήποτε.Αν μπορώ ΚΑΙ να μαρεσει ΚΑΙ να πληρώνομαι γιατί να μην το κάνω?
Δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό του πληρώνεται άρα δεν της αρέσει, καθόλου όμως
Ναι δεν είναι πάντα ωραίο θα συμφωνήσουμε. Αλλά το ότι αγαπώ αυτό που κάνω έχει να κάνει με πολύ περισσότερα πράγματα από το αν απόλαυσα το σεξ στο 100% κάθε φορά. Το αγαπώ γιατί πραγματικά μαρεσει να βλέπω πόσο πιο χαλαροί και χαμογελαστοί φεύγουν όλοι μετά το ραντεβού μας, και μόνο αυτό αρκεί. The orgasms, when they happen, are a very nice bonusΜε τη λογική ότι δε θα πήγαινες με τον reuzel αν δε σε πλήρωνε. Δηλαδή ναι ωραιο το σεξ αλλά όχι με τον οποιοδήποτε.
Σου στέλνω για ραντεβούΝαι δεν είναι πάντα ωραίο θα συμφωνήσουμε. Αλλά το ότι αγαπώ αυτό που κάνω έχει να κάνει με πολύ περισσότερα πράγματα από το αν απόλαυσα το σεξ στο 100% κάθε φορά. Το αγαπώ γιατί πραγματικά μαρεσει να βλέπω πόσο πιο χαλαροί και χαμογελαστοί φεύγουν όλοι μετά το ραντεβού μας, και μόνο αυτό αρκεί. The orgasms, when they happen, are a very nice bonus
Εύχομαι να περάσεις καλάΣου στέλνω για ραντεβού
Εγώ ξέρω ότι πέρασα καλά μαζί σου και κακη κουβέντα δεν έχω να πω. Το αν έφτασες σε οργασμό μαζί μου ή όχι δεν το ξέρω.Δεν προσποιούμαι ποτέ οργασμό ούτε στη δουλειά, όποιος με έχει συναντήσει ξέρει
Μας έπεισες...Αλλά και να το ζητήσει δε το δίνω...
Εγώ αγαπούσα και αγαπάω την μαγειρική. Την σπούδασα, την έκανα επάγγελμα αλλά τζάμπα δεν εργάστηκα. Ζήτησα τον κόπο μου ανάλογα με την προφορά μου που πίστευα ότι αξίζω.Αγαπάω = κάνω κάτι και χωρίς λεφτά
Πανω απο ολα είναι Γυναίκα.ναι θα ντραπω να πω την αποψη μου. σου θίξαμε το πορνοκράς;