KASANDRA1980
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2019
- Like
- 8
ΕΧΟ τορα Λίπι ΙΝΕ εκτός οπότε γιριςι τηα σας.. Στιλο...
ΕΜΈΝΑ ΑΦΤΟ ΤΟ ΧΡΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟ ΠΑΝΔΑ ΓΙΑΤΊ ΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΠΈΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟ ΠΟΛΑ ΤΕΤΙΑ ΔΟΡΑΚΙ... ΓΙΑ ΡΙΚΣΤΕ ΜΆΤΙΑ ΣΑΝ ΧΡΟΜΑ ΣΑΣ ΚΆΝΙ???
εννοείται!ΛΙΠΟΝ ΑΠΌ ΤΙΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΤΈΛΟ ΜΕΤΟ ΜΈΤΡΟ... ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΟΦΑΣΙΖΙΤΕ..... ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΛΟ ΔΟΝΔΙΑ ΚΙΤΑΤΕ... ΑΝ ΙΝΕ ΑΣΠΡΑ.. ΚΊΤΡΙΝΑ??? ΙΤΗΑΛΙ ΚΙΤΑΝ!!! ΚΑΙ ΑΦΤΟ
τυπε εγω εχω ξενερωσει ακομα και από την κακοσμια του στοματος.εννοείται!
Σκέψου να έχει η άλλη χαλασμένα δόντια,ξενερώνεις μόνο και μόνο που θα βάλεις το πουλί σου εκεί μέσα!
Για αυτό δεν θα πας μπροστά,γιατί νομίζεις ότι ερχόμαστε για το μουνί και τον κώλο.
Χαζές νομίζεις είναι οι άλλες που περιποιούνται τον εαυτό τους.
τα βασικά δυστυχώς!τυπε εγω εχω ξενερωσει ακομα και από την κακοσμια του στοματος.
νεες κοπελες και να μυριζει το στομα τους η η μασχαλη η τα ποδια τους,ελεος,υγιεινη πανω από ολα
Ενα ακομη βασικο προσον ειναι η εμφανιση εδω η συγκεκριμενη υστερει αλλα στον αγωνα μπορει και κανει παπαδες αλλα προσωπικα αν με απογοητεύσει η εμφανιση δεν μου σηκωνεται .Αυτο που κανουν παιζει ρολο καθαρα η ψυχολογια οπως και η συμπεριφορα αν με δουλευει η αλλη τρελαινομαι .εννοείται!
Σκέψου να έχει η άλλη χαλασμένα δόντια,ξενερώνεις μόνο και μόνο που θα βάλεις το πουλί σου εκεί μέσα!
Για αυτό δεν θα πας μπροστά,γιατί νομίζεις ότι ερχόμαστε για το μουνί και τον κώλο.
Χαζές νομίζεις είναι οι άλλες που περιποιούνται τον εαυτό τους.
μαλλον θα σου χρειαστεί :-Ενα ακομη βασικο προσον ειναι η εμφανιση εδω η συγκεκριμενη υστερει αλλα στον αγωνα μπορει και κανει παπαδες αλλα προσωπικα αν με απογοητεύσει η εμφανιση δεν μου σηκωνεται .Αυτο που κανουν παιζει ρολο καθαρα η ψυχολογια οπως και η συμπεριφορα αν με δουλευει η αλλη τρελαινομαι .
Αν δεν σηκωθει η τσουτσου παιχνιδι δεν γινεται και να μην σηκωθει ειναι το ποιο ευκολο .
μαλλον θα σου χρειαστεί :-
εδω κατι γινεταιΕνα παραδειγμα με αυτην που εχει ολοκληρη φωτο θα σου σηκωνοταν εστω και με γρυλο παλι θα επεφτε θα εσπαγε και ο γρυλος