Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.423
- Πόντοι
- 2.256
Καθαρα λογω εορτης το ζητησα!συνηθως δεν μιλαω για κωλους.....αααα λογω εορτης το αιτημα? Καταλαβα, εγω που δν γιορταζω ποτε να παιρνω το μπουλο σιγα-σιγα
Καθαρα λογω εορτης το ζητησα!συνηθως δεν μιλαω για κωλους.....αααα λογω εορτης το αιτημα? Καταλαβα, εγω που δν γιορταζω ποτε να παιρνω το μπουλο σιγα-σιγα
Με παρέσυρε και μένα, τετχιο καλό και συμπονετικό μνπνο είναι.....αααα λογω εορτης το αιτημα? Καταλαβα, εγω που δν γιορταζω ποτε να παιρνω το μπουλο σιγα-σιγα
Ε είχες κάνει εσυυ έκανα ντελιβερ
Ε είχες κάνει εσυυ έκανα ντελιβερ
Μαυρόγατε δεν μας τα λες όλα............
....δυο! Ενα με μαυρα δερματινα ή βινυλια και ενα γυμνη με λευκο t-shirt βρεγμενοΕ είχες κάνει εσυυ έκανα ντελιβερ
....βασικα δν λεω τιποταΜαυρόγατε δεν μας τα λες όλα............
Φτου σου ρε, μοναχοφάη , καλοπερνάς βλέπω.....δυο! Ενα με μαυρα δερματινα ή βινυλια και ενα γυμνη με λευκο t-shirt βρεγμενο
...προς αποκατασταση της αληθειας, αυτα τα δυο ηταν δημοσια αιτηματα μου και οχι προσωπικη επικοινωνια! Η κοριτσαρα οτι θελει να ανεβασει το κανει δημοσια!Φτου σου ρε, μοναχοφάη , καλοπερνάς βλέπω.
Το δεύτερο το χρωστάω....δυο! Ενα με μαυρα δερματινα ή βινυλια και ενα γυμνη με λευκο t-shirt βρεγμενο
Καλέ τα είχα ανεβάσει τα βινύλιαΦτου σου ρε, μοναχοφάη , καλοπερνάς βλέπω.
Μη βαράς ρεεε, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα, το κορίτσι της άρεσε πρoφανώς και στο έκανε επιθυμία. Μπράβο στην @Anna24...προς αποκατασταση της αληθειας, αυτα τα δυο ηταν δημοσια αιτηματα μου και οχι προσωπικη επικοινωνια! Η κοριτσαρα οτι θελει να ανεβασει το κανει δημοσια!
Και μερικές ακόμη γιατί μαρεσει πολύ αυτό το σετακιιι
Γεια σου Άννα περάστηκα.ποιο θα είναι το πρόγραμμα σου στις γιορτές?Ε είπαμε βρε δεν πονάω και τοοοοσο. Απλά υπάρχει μια ευαισθησία
Θα λείπω σε όλη την περίοδο τον γιορτών από 23 μέχρι 5Γεια σου Άννα περάστηκα.ποιο θα είναι το πρόγραμμα σου στις γιορτές?
Όσοι πιστοίιιιιιιι πρόσέλθετε , καλές γιορτές @Anna24 , στο νέο έτος με νέα δερμάτιναΘα λείπω σε όλη την περίοδο τον γιορτών από 23 μέχρι 5
Θα λείπω σε όλη την περίοδο τον γιορτών από 23 μέχρι 5
Ευχαριστώ πολύ!!Καλά να περάσεις και καλή ξεκούραση
Θα λείπω σε όλη την περίοδο τον γιορτών από 23 μέχρι 5
Είσαι όμως, λιχουδίτσα είσαι! Τύφλα νά 'χουν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες!Missed me?
Χαίρομαι πολύ για τη θετική σου εμπειρία αγάπη!Πρόσφατη συνάντηση με την Άννα με έκανε να νιώσω άνετα και πέρασα σούπερ! Άννα φιλιά να περνάς καλά! <3
Δεν είναι ευχές αυτές ..Καλά να περάσεις και καλή ξεκούραση