Τις παίρνω πίσωΠροτιμώ τις δικές του ευχές
Καλά να περάσεις, καλή διασκέδαση ..
Τις παίρνω πίσωΠροτιμώ τις δικές του ευχές
Ευχαριστώ πολύ! Κ εσύ ότι κ αν κάνεις, με ζεστασιά αγάπη και υγεία!Τις παίρνω πίσω
Καλά να περάσεις, καλή διασκέδαση ..
Καλές γιορτές καλά να περάσεις ΆνναΘα λείπω σε όλη την περίοδο τον γιορτών από 23 μέχρι 5
Δεν ξέρω αν έχεις κάνει γυμναστική η διατροφή!! Αλλά το σώμα σου είναι στα καλύτερά του!Missed me?
Δεν χρειάζεται διατροφή η Άννα τυπε μου , είναι το σκαρί της τέτοιο , skinny και με δυνατη κωλαρα συνδυασμός που σκοτώνει , ότι πιο καυλερο πήρα το 2023 πραγματικά αξίζει μέχρι και το τελευταίο σεντ απ το δωρακι της , απίστευτη τυπαρα και ατελείωτη η καυλα που χαρίζει στο date !!!Δεν ξέρω αν έχεις κάνει γυμναστική η διατροφή!! Αλλά το σώμα σου είναι στα καλύτερά του!
Μου ήρθε περίοδος και σε λίγες μέρες φεύγω για τις διακοπές μου οπότε ξανά μαζί σας από αρχές του χρόνουΠου είναι το κορίτσι ρε παιδιά..?
Καλές διακοπές τότε και σε περιμένουμε την νέα χρονιά με πολλά κέφια όπως εσύ ξέρειςΜου ήρθε περίοδος και σε λίγες μέρες φεύγω για τις διακοπές μου οπότε ξανά μαζί σας από αρχές του χρόνου
Καλές γιορτές μπέμπαΜου ήρθε περίοδος και σε λίγες μέρες φεύγω για τις διακοπές μου οπότε ξανά μαζί σας από αρχές του χρόνου
Τι είσαι ρε φίλε; Της Ορθοδοξης Μαρτυρίας;Γαμωτο! Δεν μου αρέσουν τα τόσα πολλά Τάτου
Καλά να περάσειςΜου ήρθε περίοδος και σε λίγες μέρες φεύγω για τις διακοπές μου οπότε ξανά μαζί σας από αρχές του χρόνου
την κατάλληλη περιοδο σου ηρθε η περιοδος! καλες γιορτες και με φουλ διαθεση και υγεια! το νεο ετος να σου μπει!Μου ήρθε περίοδος και σε λίγες μέρες φεύγω για τις διακοπές μου οπότε ξανά μαζί σας από αρχές του χρόνου
Ε τι να κάνουμε τότε βρε αγάπη, προφανώς δεν είμαι στα γούστα σουΓαμωτο! Δεν μου αρέσουν τα τόσα πολλά Τάτου
Εσύ είσαι στα γούστα μου άλλωστε στο'πα και από κοντά ότι είσαι πολύ καυλωτική με τα tattoo. Ελπίζω να πέρασες κι εσύ καλά μαζί μουΕ τι να κάνουμε τότε βρε αγάπη, προφανώς δεν είμαι στα γούστα σου
Εννοείται αυτοοΕσύ είσαι στα γούστα μου άλλωστε στο'πα και από κοντά ότι είσαι πολύ καυλωτική με τα tattoo. Ελπίζω να πέρασες κι εσύ καλά μαζί μου