Spiros_73
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 18.401
- Πόντοι
- 3.506
εμεινε τιποταΌντως τα κάνω τέλεια I wasn't lyiiinggg hihihi
εμεινε τιποταΌντως τα κάνω τέλεια I wasn't lyiiinggg hihihi
Φουλ ζάχαρηηη τρελαίνομαι για γλυκάλεω με αυτο το κορμι σιγα μην τρωει ζαχαρη Αννουλα!!!!!!!!!!!
Μόλις τα έφτιαξαεμεινε τιποτα
Κ μου το λεγες οτι φτιαχνεις και γαμω τα μελομακαρονα,μου το πεςΦουλ ζάχαρηηη τρελαίνομαι για γλυκά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόλις τα έφτιαξα
Μπράβο Αννούλα πρέπει να είναι τέλεια!!!Φουλ ζάχαρηηη τρελαίνομαι για γλυκά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόλις τα έφτιαξα
Λένε ότι τα γλυκά είναι υποκατάστατο του σεξ. Αλλά απ'ότι βλέπω δεν έχεις ανάγκη διότι δε σου λείπει καθόλου το σεξ...Φουλ ζάχαρηηη τρελαίνομαι για γλυκά
Η κόκκινα για να το γιορτάσει!Είδες τι μεγάλο κακό σε βρήκε που δε σε προτιμάει; Βάλε μαύρα και να πενθήσεις!!!
Κι αυτό ακόμη. Είναι ανάλογα η ίδια πως θα το κρίνειΗ κόκκινα για να το γιορτάσει!
Όμορφα ήρεμα οικογενειακά!Πώς πέρασες τα Χριστούγεννα Αννούλα;
...η πιο καβλωτικη φωτογραφια στις τελευταιες σελιδεςΌντως τα κάνω τέλεια I wasn't lyiiinggg hihihi
Οχι ρε μαν και πιο καβλωτικη από την Αννούλα!! Δεν πιστεύω να το γυρισες;...η πιο καβλωτικη φωτογραφια στις τελευταιες σελιδες
....μαγκα μου μελομακαρονα ειναι αυτα, τι να κανω. ΛυγισαΟχι ρε μαν και πιο καβλωτικη από την Αννούλα!! Δεν πιστεύω να το γυρισες;
Α οχιι αν δεν δοκιμασω δεν πιστευω τιποτα χααχααΌντως τα κάνω τέλεια I wasn't lyiiinggg hihihi
Και μαγείρισσα μπράβο σουΌντως τα κάνω τέλεια I wasn't lyiiinggg hihihi
Καλή χρονιά με υγεία και πολλές χαρούμενες στιγμές, Άννα!Καλή χρονιά σε όλους αγόρια και κορίτσια με υγεία αγάπη και χαμόγελα!!!