maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
είχες κάνει τι? :SΔΕΝ ΕΧΙ ΓΙΝΙ ΤΠΤ ΑΠΛΆ ΠΡΙΝ ΚΕΡΟ ΙΧΑ ΣΙΜΑΔΕΚΣΙ ΠΟΡΝΟ ΤΕΝΙΑ...
Διερμηνέαααααααας
είχες κάνει τι? :SΔΕΝ ΕΧΙ ΓΙΝΙ ΤΠΤ ΑΠΛΆ ΠΡΙΝ ΚΕΡΟ ΙΧΑ ΣΙΜΑΔΕΚΣΙ ΠΟΡΝΟ ΤΕΝΙΑ...
Υποθέτω εννοεί είχα συμμετάσχει σε πορνοταινία... Δεν παίρνω κι όρκο...είχες κάνει τι? :S
Διερμηνέαααααααας
πως τις χειρίζεσαι τις ξενες γλωσσες μπαγασα ;)Υποθέτω εννοεί είχα συμμετάσχει σε πορνοταινία... Δεν παίρνω κι όρκο...
Είχα ένα δάσκαλο που μου είχε πει ότι οι ξένες γλώσσες είναι απαραίτητες αν θες να πας μπροστά...πως τις χειρίζεσαι τις ξενες γλωσσες μπαγασα ;)
είχε συμμετάσχει σε πορνό ταινία κ δεν είχε γίνει τίποτα? :SΥποθέτω εννοεί είχα συμμετάσχει σε πορνοταινία... Δεν παίρνω κι όρκο...
συνεχιζεις και εδω καταλαβαΕίχα ένα δάσκαλο που μου είχε πει ότι οι ξένες γλώσσες είναι απαραίτητες αν θες να πας μπροστά...
Το δεν είχε γίνει τίποτα μάλλον είναι απάντηση σε προηγούμενο σχόλιο του Τάσου εδώ κάτι γίνεται :Sείχε συμμετάσχει σε πορνό ταινία κ δεν είχε γίνει τίποτα? :S
Το λαμπατερ παρίστανε? :S
μαλακα τα αρχαία σουμεριανα ποιο εύκολα τα κατανοώ :SΤο δεν είχε γίνει τίποτα μάλλον είναι απάντηση σε προηγούμενο σχόλιο του Τάσου εδώ κάτι γίνεται :S
σινεντεφκσι σε πορνο ποσι ορά; δεν γενεν μεν, στο αρχι. 80εβρο με κολο μεσα, τορα; ο μαλακα αφτο εχι μικρο πουλάκι τσίου, ισε λίγο παχιά. Καλά ο άλλος δε σχολιάζω, με το μαρινακι τι σζεσκ; κολο κόκα με 80,εγο γαμισι εσένα αν θεσ, αυτό δικό μου ντιλ, καπίστρι θεσ, να σε σκισο σα σαρδέλα να γίνει κολο σου πιγαδι εγο βαλι διό χέρια κε πσολαρα μου δεκαπέντε κιλά αρχιδια βαλο κε αφτα εσύ δοσι εμένα 60ΔΕΝ ΕΧΙ ΓΙΝΙ ΤΠΤ ΑΠΛΆ ΠΡΙΝ ΚΕΡΟ ΙΧΑ ΣΙΜΑΔΕΚΣΙ ΠΟΡΝΟ ΤΕΝΙΑ...