Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.441
Χαχα το έχω ακούσει και με τις δύο ονομασίεςΠριβέ καλέ χαχαχα
Χαχα το έχω ακούσει και με τις δύο ονομασίεςΠριβέ καλέ χαχαχα
ΕπιτελουςΚατόπιν ακύρωσης κενό για σήμερα 21:00 και 23:00
Να πέσω στα δίχτυα σου........Κατόπιν ακύρωσης κενό για σήμερα 21:00 και 23:00
High praise!Νομίζω αν κ δεν την έχω δει η Άννα είναι η πιο ελκυστική κ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα till now .
αν αναφερεσαι στις γνωστες τοπ-5 ας πουμε ανεξαρτητες,επειδη εχω εμπειρια με ολες τους θα συμφωνησω.Νομίζω αν κ δεν την έχω δει η Άννα είναι η πιο ελκυστική κ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα till now .
Fed up λέγεταιαν αναφερεσαι στις γνωστες τοπ-5 ας πουμε ανεξαρτητες,επειδη εχω εμπειρια με ολες τους θα συμφωνησω.
Παλια που την ηξερα εγω ηταν πιο γλυκια βεβαια, τελευταια εχει αγριεψει λιγο(απο το πως γραφει, απο κοντα εχω χρονια να τη δω)
αυτο ειναι και δικο σου θεμα ομως.το ποσο επιλεγεις να εκτιθεσαι και να γεμιζεις με τα σχετικα σκατα μεσα σου(οσες αμυνες και να χεις).Ειναι πολυ δυσκολη η δουλεια σου οποτε θα σου προτεινα να ιεραρχεις προτεραιτοτηες ανα περιοδους για να κρατας τα balances μεσα σου,εισπνοη-εκπνοη τυπου. Φιλικα τελειως χωρις καμια υστεροβουλια-υπονοουμενο, επειδη πιστευω εισαι καλο παιδιFed up λέγεται
καυλα ατελειωτη!Κατόπιν ακύρωσης κενό για σήμερα 21:00 και 23:00
Το κάνω αυτό. Κ εκεί που οφείλω γλύκα την δίνω απλόχερα.αυτο ειναι και δικο σου θεμα ομως.το ποσο επιλεγεις να εκτιθεσαι και να γεμιζεις με τα σχετικα σκατα μεσα σου(οσες αμυνες και να χεις).Ειναι πολυ δυσκολη η δουλεια σου οποτε θα σου προτεινα να ιεραρχεις προτεραιτοτηες ανα περιοδους για να κρατας τα balances μεσα σου,εισπνοη-εκπνοη τυπου. Φιλικα τελειως χωρις καμια υστεροβουλια-υπονοουμενο, επειδη πιστευω εισαι καλο παιδι
o γλυκος ειναι γλυκος οπου μπορει να ειναι.Αν δινεις γλυκα επειδη οφειλεις δε δινεις, ανταλλασσειςΤο κάνω αυτό. Κ εκεί που οφείλω γλύκα την δίνω απλόχερα.
Ωραία να αλλάξω το ρήμα λοιπόν. Εκεί που αξίζει γλύκα τη δίνωo γλυκος ειναι γλυκος οπου μπορει να ειναι.Αν δινεις γλυκα επειδη οφειλεις δε δινεις, ανταλλασσεις
Τα αυτου πραττειν ελεγε ο Πλατων, να φερεσαι εκει που πρεπει οπως πρεπει. Αφου εισαι σιγουρη ομως πρωτα οτι εχεις δικιο στην κριση σου. Οποτε αν ξεκινας με τη γλυκια σου πλευρα σε καποιον βλεπεις και τι καπνο φουμαρει, αν εχει τασεις να σε εκμεταλλευτει η οχι π.χ.Αν τη γλυκα που νομιζω ειχες παραπανω λιγο πιο παλια αποτι τωρα πιεζες τον εαυτο σου να τη βγαζει, αρα ηταν μασκα, καλα κανεις και το εκοψες.Αν απλα σκληρυνες, δεστο, ειναι κριμα.Χανεις και εσυ ετσι.Ωραία να αλλάξω το ρήμα λοιπόν. Εκεί που αξίζει γλύκα τη δίνω
Εγώ πιστεύω οτι απο κοντά παραμένει το ίδιο γλυκιά. Αυτό βλέπω γράφουν και όσοι την έχουν συναντήσει πρόσφατα και εμένα αυτή την γνώμη μου έδωσε οταν την είδα .αν αναφερεσαι στις γνωστες τοπ-5 ας πουμε ανεξαρτητες,επειδη εχω εμπειρια με ολες τους θα συμφωνησω.
Παλια που την ηξερα εγω ηταν πιο γλυκια βεβαια, τελευταια εχει αγριεψει λιγο(απο το πως γραφει, απο κοντα εχω χρονια να τη δω)
παρεξηγησες τι της λεω Υπο.Ξεκινησα οτι τη θεωρω καλο παιδι, καλυτερο και πιο ενδιαφερον χαρακτηρα απο τις υπολοιπες γνωστες.Δεν της ειπα να προσποιειται, το αντιθετο. Οτι παλιοτερα εχω την εντυπωση ειχε μια φυσικη γλυκαδα περισσοτερο της επεσημανα(απο τον τροπο που γραφει κρινοντας,οχι απο κοντα, δεν παω μπιλ-πριβε οποτε εχω να τη δω χρονια) που ειναι κριμα να τη χασει. Αλλο η διακριση...Εγώ πιστεύω οτι απο κοντά παραμένει το ίδιο γλυκιά. Αυτό βλέπω γράφουν και όσοι την έχουν συναντήσει πρόσφατα και εμένα αυτή την γνώμη μου έδωσε οταν την είδα .
Όσο για το forum εμένα προσωπικά μου αρέσει ο τρόπος που το χειρίζεται και ο τρόπος που απαντάει (ειδικά τα αγγλικά της είναι σουπερ ). Μου δίνει την εντύπωση οτι απαντάει στα μέλη, οπως θα απαντούσε και στην πραγματική ζωή εκτος bou. Δεν παιζει δηλαδή κάποιο ρόλο, δεν υποκρίνεται, είναι ο εαυτός της. Αυτή την εικόνα μου δίνει, χωρίς να την ξέρω τόσο καλά βέβαια.
Λέει την γνώμη της, την υπερασπίζεται μέχρι τέλους, δεν κοιτάει να τα έχει με ολους καλά, αλλά όταν διαφωνεί κάπου το λέει, στηρίζει τις συναδέλφισσες της όταν χρειαστεί, γενικά θα έλεγα οτι ειναι πολύ αληθινή στις αντιδράσεις της. Προσωπικά μου αρέσει αυτό. Το βρίσκω πολύ τίμιο.
Θα μπορούσε πολύ εύκολα να κάνει αυτό που κάνουν οι πιο πολλές , δηλαδή να κοιτάει να τα έχει με ολους καλά , να λέει σε ολους ναι για να μην τους πάει κόντρα κλπ , αλλά τότε δεν θα ήταν η Άννα , αλλά μια άλλη.
Αααακριβως αυτό! Δεν υπάρχει κανένας ρόλος. What you see is what you get!Εγώ πιστεύω οτι απο κοντά παραμένει το ίδιο γλυκιά. Αυτό βλέπω γράφουν και όσοι την έχουν συναντήσει πρόσφατα και εμένα αυτή την γνώμη μου έδωσε οταν την είδα .
Όσο για το forum εμένα προσωπικά μου αρέσει ο τρόπος που το χειρίζεται και ο τρόπος που απαντάει (ειδικά τα αγγλικά της είναι σουπερ ). Μου δίνει την εντύπωση οτι απαντάει στα μέλη, οπως θα απαντούσε και στην πραγματική ζωή εκτος bou. Δεν παιζει δηλαδή κάποιο ρόλο, δεν υποκρίνεται, είναι ο εαυτός της. Αυτή την εικόνα μου δίνει, χωρίς να την ξέρω τόσο καλά βέβαια.
Λέει την γνώμη της, την υπερασπίζεται μέχρι τέλους, δεν κοιτάει να τα έχει με ολους καλά, αλλά όταν διαφωνεί κάπου το λέει, στηρίζει τις συναδέλφισσες της όταν χρειαστεί, γενικά θα έλεγα οτι ειναι πολύ αληθινή στις αντιδράσεις της. Προσωπικά μου αρέσει αυτό. Το βρίσκω πολύ τίμιο.
Θα μπορούσε πολύ εύκολα να κάνει αυτό που κάνουν οι πιο πολλές , δηλαδή να κοιτάει να τα έχει με ολους καλά , να λέει σε ολους ναι για να μην τους πάει κόντρα κλπ , αλλά τότε δεν θα ήταν η Άννα , αλλά μια άλλη.
Όχι όχι απλά ίσως δεν αισθανομουν το ίδιο άνετα να είμαι 100% ο εαυτός μου εξαρχής. Το οποίο είναι και λογικό ότι είσαι καινούριος σε ένα χώρο και βολιδοσκοπείς την κατάστασηπαρεξηγησες τι της λεω Υπο.Ξεκινησα οτι τη θεωρω καλο παιδι, καλυτερο και πιο ενδιαφερον χαρακτηρα απο τις υπολοιπες γνωστες.Δεν της ειπα να προσποιειται, το αντιθετο. Οτι παλιοτερα εχω την εντυπωση ειχε μια φυσικη γλυκαδα περισσοτερο της επεσημανα(απο τον τροπο που γραφει κρινοντας,οχι απο κοντα, δεν παω μπιλ-πριβε οποτε εχω να τη δω χρονια) που ειναι κριμα να τη χασει. Αλλο η διακριση...