123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.746
- Πόντοι
- 736
Με βλέπω στο ραντεβού μας να έρχομαι με λεξικόΔεν το κάνω επίτηδες, το έχω ξαναπεί έχω μεγαλώσει δίγλωσση
Με βλέπω στο ραντεβού μας να έρχομαι με λεξικόΔεν το κάνω επίτηδες, το έχω ξαναπεί έχω μεγαλώσει δίγλωσση
Δεν έχεις ανάγκη από δαύτο. Εσύ μιλάς τη γλώσσα της καύλαςΜακάρι πάντως και εγω να μπορούσα να μιλήσω τα αγγλικά fluently
Όχι βρε θα στα κάνω λιανα χαχαχαχαχαχΜε βλέπω στο ραντεβού μας να έρχομαι με λεξικό
Γουστάρω να μου κάνεις μάθημα. Θα'σαι μία σέξι καθηγήτρια...Όχι βρε θα στα κάνω λιανα χαχαχαχαχαχ
Θα έρθω με τα γυαλακια μου τότεΓουστάρω να μου κάνεις μάθημα. Θα'σαι μία σέξι καθηγήτρια...![]()
Αναμένουμε!!Θα έρθω με τα γυαλακια μου τότε
Εεε εδώ δεν θα τα δείτεεεΑναμένουμε!!
Οι παλιοί θυμόμαστε ότι έχετε ανεβάσει φωτο με τα γυαλάκια σας!!!Εεε εδώ δεν θα τα δείτεεε
Α είχα ανεβάσει Ε? Τίποτα δεν θυμάμαι χαχαχαΟι παλιοί θυμόμαστε ότι έχετε ανεβάσει φωτο με τα γυαλάκια σας!!!
Κάπως έτσι θα'σαι δηλαδή;Θα έρθω με τα γυαλακια μου τότε
ΑμεεεΚάπως έτσι θα'σαι δηλαδή;
Δια του λόγου το αληθέςΧωρίς παπούτσι για να αποφύγουμε και το debate
Δε θα'χω μυαλό για μάθημα μαναράκι και θα σου χυμήξω αν φοράς και το ολόσωμο το δικτυωτό από μέσα όπως στις φώτο μερικές σελίδες πίσω
Mπορειτε να μου δώσετε τον χ να λύσω τις εξισώσεις; Εσείς κάνετε τη δουλειά σας, δε θα ενοχλώ.Κάπως έτσι θα'σαι δηλαδή;
Καλέ που το βρήκες απίστευτοΔια του λόγου το αληθές
Θα το κάνουμε στο διάλειμμα το μάθημαΔε θα'χω μυαλό για μάθημα μαναράκι και θα σου χυμήξω αν φοράς και το ολόσωμο το δικτυωτό από μέσα όπως στις φώτο μερικές σελίδες πίσω
Θα κάνεις ομως σοσιαλ στο ραντεβου και δεν θα είσαι ετσι ψυχρος και ανέκφραστος,ετσι καταλαβαίνωKαι εγώ σας αγαπάω. Σαν παιδιά μου σας έχω..
Σεντονάκια το καλοκαίρι πάλι. Απο Σεπτέμβρη έχω βάλει κουβέρτα και πάπλωμα. Λίγο να ζεσταθεί το κωλαράκι μου, ε το κοκαλάκι μου ήθελα να πω. Είμαι λιγάκι κρυουλιάρης τι να κάνω. Γέρασα. Έφαγα τα καλύτερα μου χρόνια με εσάς να πούμε..
Γαμάει το όνομα όντως. Και εμένα μου άρεσε. Στο τσακ είμαι να το αλλάξω , είναι και διαθέσιμο είδα . Με το ζόρι κρατιέμαι. Αλλά απο την λέω να κρατήσω αυτο που έχω, με αυτό έγραψα ιστορία άλλωστε.. Με αυτό λέω να συνταξιοδοτηθώ ..![]()
Εδώ τώρα ατύχησες. Δε θέλουμε παρατηρητές την ώρα του αγώνα. Μπορεί να με ματιάσεις και να μου πέσειMπορειτε να μου δώσετε τον χ να λύσω τις εξισώσεις; Εσείς κάνετε τη δουλειά σας, δε θα ενοχλώ.![]()
Καλώς. Θύμισέ το μου όμως για να φέρω μαζί μου τετράδιο και στυλό ούτως ώστε να κρατάω σημειώσειςΚαλέ που το βρήκες απίστευτο
Στεναχωρήθηκα τώρα γιατί το έχω χάσει αυτό το εσωρουχακι και μου άρεσε πολύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα το κάνουμε στο διάλειμμα το μάθημα