KASANDRA1980
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2019
- Like
- 8
τι να κανω δεν μπορω :- οταν βλεπω το νημα σου μπροστα τρελαίνομαι μου ερχεται να ορμησωΚαληιμερα.. ΤΗΑΣΟΥΛΙΣ ΜΟΥ ..ΑΝΙΓΙΣ ΤΙΝ ΟΡΕΚΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΠΕΧΝΙΔΑΚΙΑ ..ΠΡΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟ..ΜΕΣΑ ΑΡΧΙΑΙ Η ΣΕΚΣΟΑΛΙΚΙ ΜΟΥ ΠΙΝΑ..ΚΑΙ Η ΤΡΙΠΕΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΤΕΛΩΝ .. ΠΟΥΤΣΑΚΙ...ΜΕΣΑ
..
άξιος άξιος ήρωα ετοιμάσου για την βράβευσηΑς γράψω και εγώ λοιπόν την δική μου εμπειρία με την εν λόγω κυρία.Το ραντεβού κλείστηκε στο γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο.Λογο το ότι της είχα τονίσει σε πμ από εδώ ότι είμαι πιεσμένος χρονικά λόγω δουλειάς και ότι θα έπρεπε να ήταν ακριβώς στην ώρα της στο ραντεβού μας πράγμα που τήρησε περνει ένα πόντο.Εως εδώ όλα καλά.Ελα ντε που εδώ τελειώνουν και τα καλά!!!!Από εμφάνιση η κοπέλα είναι πολύ κάτω του μετρίου πάντα με τα δικά μου γούστα.Προσωπο θα έλεγα αδιάφορο ντε καβλε για εμένα.Σωμα λεπτά πόδια που ανεβαίνοντας συναντούν ένα κορμό χοντρο(μέση κοιλιά ένα πράγμα με σκεμπε)που επιμελώς προσπαθεί να κρύψει φορώντας ένα διχτιωτο κορσέ,κορμάκι τι σκατα είναι αυτό δεν κατάλαβα που υπόψιν δεν βγήκε ποτέ καθόλη την διάρκεια του ραντεβού ακόμη και μέσα στο μπάνιο που πήγε και καλά να πλυθεί πριν τον αγώνα.
Μέγα σφάλμα.Στα της καθαριότητας τώρα η κοπέλα μύριζε και πώς να μην γίνει αυτό αφού πλύθηκε μόνο από κάτω και αν.Στα του αγώνα οκ τα κάνει όλα, πίπα μέτρια,απλά το μόνο καλό είναι ότι κοιτάει το εργαλείο κατάμουτρα και μετά του ορμαέι.Η αίσθηση των δοντιών δεν απουσιάζει.Μουνι δεν πλησίασα καθόλου(υπόψιν λάτρεις του γλείψιματος μέχρι που να μην κλείνω κοπέλα επειδή δεν γλωσσοφιλιαζει και ας έχω ακούσει τα καλύτερα για εκεινη)Δακτυλιασμα δέχεται απεριόριστο αλλά τι να το κάνεις άμα μετά χρειάζεστε χλωρίνη για να ξεμυρισει.Τελος για να είμαι απόλυτα ειλικρινής η αίσθηση του κολου της μαζί με τις βυζάρες που κουβαλάει είναι με αυτά που ασχολήθηκαν έκανα φοκους που λένε και στο χωριό μου ώστε να επέλθει η εκτόνωση και να πάει ο καθένας στη ευχή της Παναγίας και άλλο κακό να μην μας βρει που έλεγε και η συνχωρεμενη η γιαγια μου.Αυτα από μένα κύριοι.
ΥΓ Στην ερώτηση αν θα την ξανασυναντουσα φαντάζομαι ξέρετε.....
ρε γκρίνια όλο παράπονο είσαι εδώ ήρθε στην ώρα της σε άλλους δεν πήγε καθόλου θες κ μπάνιο?Ας γράψω και εγώ λοιπόν την δική μου εμπειρία με την εν λόγω κυρία.Το ραντεβού κλείστηκε στο γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο.Λογο το ότι της είχα τονίσει σε πμ από εδώ ότι είμαι πιεσμένος χρονικά λόγω δουλειάς και ότι θα έπρεπε να ήταν ακριβώς στην ώρα της στο ραντεβού μας πράγμα που τήρησε περνει ένα πόντο.Εως εδώ όλα καλά.Ελα ντε που εδώ τελειώνουν και τα καλά!!!!Από εμφάνιση η κοπέλα είναι πολύ κάτω του μετρίου πάντα με τα δικά μου γούστα.Προσωπο θα έλεγα αδιάφορο ντε καβλε για εμένα.Σωμα λεπτά πόδια που ανεβαίνοντας συναντούν ένα κορμό χοντρο(μέση κοιλιά ένα πράγμα με σκεμπε)που επιμελώς προσπαθεί να κρύψει φορώντας ένα διχτιωτο κορσέ,κορμάκι τι σκατα είναι αυτό δεν κατάλαβα που υπόψιν δεν βγήκε ποτέ καθόλη την διάρκεια του ραντεβού ακόμη και μέσα στο μπάνιο που πήγε και καλά να πλυθεί πριν τον αγώνα.
Μέγα σφάλμα.Στα της καθαριότητας τώρα η κοπέλα μύριζε και πώς να μην γίνει αυτό αφού πλύθηκε μόνο από κάτω και αν.Στα του αγώνα οκ τα κάνει όλα, πίπα μέτρια,απλά το μόνο καλό είναι ότι κοιτάει το εργαλείο κατάμουτρα και μετά του ορμαέι.Η αίσθηση των δοντιών δεν απουσιάζει.Μουνι δεν πλησίασα καθόλου(υπόψιν λάτρεις του γλείψιματος μέχρι που να μην κλείνω κοπέλα επειδή δεν γλωσσοφιλιαζει και ας έχω ακούσει τα καλύτερα για εκεινη)Δακτυλιασμα δέχεται απεριόριστο αλλά τι να το κάνεις άμα μετά χρειάζεστε χλωρίνη για να ξεμυρισει.Τελος για να είμαι απόλυτα ειλικρινής η αίσθηση του κολου της μαζί με τις βυζάρες που κουβαλάει είναι με αυτά που ασχολήθηκαν έκανα φοκους που λένε και στο χωριό μου ώστε να επέλθει η εκτόνωση και να πάει ο καθένας στη ευχή της Παναγίας και άλλο κακό να μην μας βρει που έλεγε και η συνχωρεμενη η γιαγια μου.Αυτα από μένα κύριοι.
ΥΓ Στην ερώτηση αν θα την ξανασυναντουσα φαντάζομαι ξέρετε.....
εγώ προτείνω να τον χρησουμε επίτιμο κασκαντέρρε γκρίνια όλο παράπονο είσαι εδώ ήρθε στην ώρα της σε άλλους δεν πήγε καθόλου θες κ μπάνιο?
Τι πλεονέκτης θεέ μου?
Απονη ζωή
Με πέταξες στην άκρη
Του δρόμου
Με παρατησες....
Ευχαριστώ πολύ για την τιμητική αυτή διάκριση.Αλλα σίγουρα θα απουσιάζω......εγώ προτείνω να τον χρησουμε επίτιμο κασκαντέρ
Ευχαριστώ πολύ για την τιμητική αυτή διάκριση.Αλλα σίγουρα θα απουσιάζω......
όλοι οι νέοι πρέπει να κάνουν το καθήκον τους εμείς γερασαμεΟχιιιιιιιιιιιιιί αλλά κασκαντεριλικια
που εισαι εσυ χαθηκες ;) με ξεχασες :- :'( :'(Ααα ΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΑΝΔΙΣΑ...ΙΧΕ ΠΛΆΚΑ
[move] [/move]που εισαι εσυ χαθηκες ;) με ξεχασες :- :'( :'(