alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
έλα ντε....ουρά κάνουν οι γαμιάδες!6973661568..
ΕΔΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ...
85..ΜΝΜ ΣΕ ΠΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΤΟΥ ΑΝΑΠΑΝΔΙΣΟ
έλα ντε....ουρά κάνουν οι γαμιάδες!6973661568..
ΕΔΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ...
85..ΜΝΜ ΣΕ ΠΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΤΟΥ ΑΝΑΠΑΝΔΙΣΟ
εσεις ολοι φταίτε > ζηλιαρηδες θέλετε ναι μου φατε το κοριτσι :- ειδικα εσυ[move] [/move]
που εισαι εσυ χαθηκες ;) με ξεχασες :- :'( :'(
για αυτό δεν εμφανίζεται στα ραντεβού?γιατί ζηλεύεις και δεν την αφήνεις?εσεις ολοι φταίτε > ζηλιαρηδες θέλετε ναι μου φατε το κοριτσι :- ειδικα εσυ
μηπως κανουν ούραέλα ντε....ουρά κάνουν οι γαμιάδες!
ετσι :- ολοι πεσατε να μου πάρετε το κελεπουριγια αυτό δεν εμφανίζεται στα ραντεβού?γιατί ζηλεύεις και δεν την αφήνεις?
καλά γαμήσια...ετσι :- ολοι πεσατε να μου πάρετε το κελεπουρι
ενα θα παρεις μονο :- σε ειχα υπολογισει για πιο πολλα κουταβακια τωρα πρεπει να βρω και αλλους αγοραστες που να τους βρω κιολαςκαλά γαμήσια...
κράτα ένα κανελί με βούλες για ράτσα...
κοίτα να δεις που θα τα φάμε τα κουφέτα[move] [/move]
αν δεν φας κουφετα κολλυβα θα φας σιγουρακοίτα να δεις που θα τα φάμε τα κουφέτα
Αμα διαβαζες προηγουμενα σχολια θα καταλαβαινες.Ανηκει στη Δ εθνικη και ζηταει λεφτα σουπερ λιγκ.Δυστυχως πληρωσες για να μαθεις.Αλλη φορα προσοχη.Οχιιιιιιιιιιιιιί αλλά κασκαντεριλικια
Οχιιιιιιιιιιιιιί αλλά κασκαντεριλικια
φιλε τα εχουμε πει ;) απλος καποιες φορες ολοι μας λειτουργουμε μονο με το κατω κεφαλι ;) μην μου πεις δεν εχεις φαει φολες εγω εννοειτε μετα εκλαιγαΤυπε με το μπαρδον και εγω την εχω δει και αλλα μελη εδω μεσα και γραψαμε το τι παιζει ,αλλα είτε δεν διαβάζεται η είστε άπιστοι Θωμαδες .
Εισαι διπλα ατυχος αλλοι την γλιτωσαν με ενα εικοσαρικο.
φιλε τα εχουμε πει ;) απλος καποιες φορες ολοι μας λειτουργουμε μονο με το κατω κεφαλι ;) μην μου πεις δεν εχεις φαει φολες εγω εννοειτε μετα εκλαιγα
Καλλίμαχος.Οταν την είδα την Κυρία ήταν μόλις άνοιξε θρεντ εδώ μέσα.Απλα πες ότι βιαστικά οκ.Αυτες τις φολες που εχω φαει και συγκεκριμενα για φετοσ οπως αυτη και η αλβανιδα (εχω γραψει στο νημα ανεξαρτητες )της εφαγα γιατι εκανα κασκαντεριλικι.
Τωρα αν γραφτει εδω για μια τσουπρα κατι αρνητικο οπως εχει γραφτει εστω και απο εναν και ας ολοι την εξυμνουν κατι βρωμαει στη δουλεια και το εχω διαπιστωσει μετα το ραντεβου και λεω απο μεσα μου : Ρε ειχε δικιο ο Τασσος για την Κλεοπατρα καθυστερει στα ραντεβου ,παραδειγμα.
Άσχετα εάν τώρα έγραψα κάτι για αυτήν.Αν δεις προσεκτικά έχω κάνει αναφορές για τις ψεύτικες φωτογραφίες που έβαζε στην αρχή, άλλο τώρα που έστρωσε γιατί είδε ότι δεν την παίρνει και μέχρι και βίντεο ανεβάζει.Να σε καλά.Καλλίμαχος.Οταν την είδα την Κυρία ήταν μόλις άνοιξε θρεντ εδώ μέσα.Απλα πες ότι βιαστικά οκ.
Καλλίμαχος.Οταν την είδα την Κυρία ήταν μόλις άνοιξε θρεντ εδώ μέσα.Απλα πες ότι βιαστικά οκ.