maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
στη χαρίζω πάρτη να μας πεις κ την άποψη σούΑσε και καμια για εμας ολες δικες σου μονοφαγα!!
στη χαρίζω πάρτη να μας πεις κ την άποψη σούΑσε και καμια για εμας ολες δικες σου μονοφαγα!!
Ο Τάσος απέκτησε ανταγωνισμό
Ο Τάσος απέκτησε ανταγωνισμό
κωλοπαιδα ρε > πέσανε να μου φάνε το κορίτσι ειδικά ο ΜάικΟ Τάσος απέκτησε ανταγωνισμό
Μία είναι η λύση κύριοι...κωλοπαιδα ρε > πέσανε να μου φάνε το κορίτσι ειδικά ο Μάικ
του το χαρίζω αυτό το κελεπουρι πάω πάσο μάλλον τον ερωτεύτηκεΜία είναι η λύση κύριοι...
δικό σου δεν μένω Αθήνα οπότε με εσένα θα πιάσει τόποτου το χαρίζω αυτό το κελεπουρι πάω πάσο μάλλον τον ερωτεύτηκε
δεν νομίζω πληρεί και τις προδιαγραφές σου δίνει κάργα κωλοδικό σου δεν μένω Αθήνα οπότε με εσένα θα πιάσει τόπο
πως τα λες ρε μπαγάσα...καταρχήν ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα
Κατά δεύτερον αφού με έχεις προσέξει κ είμαι ειλικρινής θα σε παρακαλέσω να ακούσεις κ να ακολουθήσεις την συμβουλή μου
Σταμάτα να μας ζαλίζεις γράφε λιγότερα κ ακόμα καλύτερα θα ήταν να ξαναγράψεις όταν βγει κάποιο σοβαρό έμπιστο κ αξιόλογο μέλος εδω μεσα
Να πει ότι εμφανιστηκες στο Ραντεβού κ ότι πέρασε καλά ως τότε όμως το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι γελοιος/γελοία
Κ στο λέω με πλήρη ειλικρίνεια
στο έφτιαξα...Σφαζονται παλληκαρια στην ποδια τηςΙταλιδαςβουλγάρας....
πρως το παρόν τίποταπως τα λες ρε μπαγάσα...
αλήθεια τι ήπιες...?
καλά εδώ δεν δίνει νινι περίμενε εσύ να δώσει κώλο κ να τον πάρει πίσω έτοιμο για απόσυρσηδεν νομίζω πληρεί και τις προδιαγραφές σου δίνει κάργα κωλο
δεν νομίζω ;) είπε κάτι για τρελό κρεβάτι μάλλον κάτι ξέρειπρως το παρόν τίποτα
Αλλά ο Τάσος πάει να μου την φορτώσει
Κ με βλέπω να αρχίζω τα ληγμένα
δεν ξέρω τι ξέρει κ από που το ξέρειδεν νομίζω ;) είπε κάτι για τρελό κρεβάτι μάλλον κάτι ξέρει
πρως το παρόν τίποτα
Αλλά ο Τάσος πάει να μου την φορτώσει
Κ με βλέπω να αρχίζω τα ληγμένα
Τυπε στο μονο που διαφωνω ειναι <<Αν θελεις το σουπερ μοντελο δεν θα το βρει>>Γιατι απο εφανιση χανει κατα πολυ ειναι ασχημη τι να κανουμε .Θα μου πεις οτι ειναι υποκειμενικη εδω πιστευω εχουμε εξαιρεση.Το γραφω χωρις κακια και εμπαθεια στην κοπελα αλλα να ξερουν οι υποψηφιοι πελατεσ τι θα παρου σ ολα τα αλλα συμφωνω.Παντος ενα συναγωνιστης ειχε γραψει οτι μυρισε ψαριλα το εργαλειο της δεν ξερω αν διαπιστωσες κατι τετοιο.Δεν ξξερω αν γραφει η ιδια εδω Εκανα ραντεβου μαζι της . ειχε μιση ωρα καθυτερηση αλλα ειχε κανει τηλεφωνικη επιβεβεβαιωση δωματιου μια και ηταν αργα . δεν με πειραεε ισως και καλα εκανε .
Προγραμμα οπως λεει φουλ με αρκετα καλη αισθηση απο πισω . ρωγα τρελλη για γλυψιμο . . Αν θελεις το σουπερ μοντελο δεν θα το βρεις αλλα θα περασεις καλα .Εγιναν 2 γυροι με γλυψιμο δικο μου δικο της και κωλο ... θα την ξξαναεβλεπα
Τυπε στο μονο που διαφωνω ειναι <<Αν θελεις το σουπερ μοντελο δεν θα το βρει>>Γιατι απο εφανιση χανει κατα πολυ ειναι ασχημη τι να κανουμε .Θα μου πεις οτι ειναι υποκειμενικη εδω πιστευω εχουμε εξαιρεση.Το γραφω χωρις κακια και εμπαθεια στην κοπελα αλλα να ξερουν οι υποψηφιοι πελατεσ τι θα παρου σ ολα τα αλλα συμφωνω.Παντος ενα συναγωνιστης ειχε γραψει οτι μυρισε ψαριλα το εργαλειο της δεν ξερω αν διαπιστωσες κατι τετοιο.