Τα καλυτερα καρπουζια ειναι τα λεγομενα "αποτιστα" αλλα ειναι πολυ σπανιο να βρεις γιατι ειναι ασυμφορα για τον παραγωγο...
Εχουν το μεγεθος πεπονιου,και δεν ειναι τοσο νερουλα μεσα... οποιος εχει δοκιμασει ξερει...
Τα καλυτερα καρπουζια ειναι τα λεγομενα "αποτιστα" αλλα ειναι πολυ σπανιο να βρεις γιατι ειναι ασυμφορα για τον παραγωγο...
Εχουν το μεγεθος πεπονιου,και δεν ειναι τοσο νερουλα μεσα... οποιος εχει δοκιμασει ξερει...
Δεν ξερω τι ηταν τυπε.. Αυτος που τα πουλουσε, τα αποκαλουσε απλως "αποτιστα" και ηταν σε μεγεθος μπαλας του βολευ και πιο στρογγυλα απο τα κανονικα κολοκυθοκαρπουζα... Πεντανοστιμα τα ατιμα...