Νέα

Καρπούζια / Πεπόνια

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.489
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
αμα τον ξαναπετυχω θα παρω ενα απο περιεργεια να το μαχαιρωσουμε εκει στην ιασωνος να το φαμε

η να το παω μαχαιρωμενο στα τσαρδια να κερναω τις κορασιδες...
 

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
6.202
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Τα καλυτερα καρπουζια ειναι τα λεγομενα "αποτιστα" αλλα ειναι πολυ σπανιο να βρεις γιατι ειναι ασυμφορα για τον παραγωγο...
Εχουν το μεγεθος πεπονιου,και δεν ειναι τοσο νερουλα μεσα... οποιος εχει δοκιμασει ξερει...
 
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.489
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
Τα καλυτερα καρπουζια ειναι τα λεγομενα "αποτιστα" αλλα ειναι πολυ σπανιο να βρεις γιατι ειναι ασυμφορα για τον παραγωγο...
Εχουν το μεγεθος πεπονιου,και δεν ειναι τοσο νερουλα μεσα... οποιος εχει δοκιμασει ξερει...

το καρπούζι της «καλουριάς» από την Πάρο ή το άνυδρο καρπούζι της Ικαριάς !!!

ασυμφορο γιατι ? αφου δε χρειαζεται νερο οσο τα κανονικα

το πεπόνι, η ποικιλία Mπουλκέικο, το αργίτικο της Πάρου, ο «κριθαρίτης» (το μακρόστενο το κόκκινο και το μοσχάτο της Πάρου)
 
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.489
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
το καρπούζι της «καλουριάς» από την Πάρο /ανυδρο
 

Συνημμένα

  • x000602-026.jpg.pagespeed.ic.fhTPfXrERv.jpg
    x000602-026.jpg.pagespeed.ic.fhTPfXrERv.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.489
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
πεπόνι η ποικιλία Mπουλκέικο/ανυδρο

 

Συνημμένα

  • sigkalliergeies-laxanikon-sto-viologiko-perivoli.jpg
    sigkalliergeies-laxanikon-sto-viologiko-perivoli.jpg
    80 KB · Εμφανίσεις: 42

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
6.202
Like
4.790
Πόντοι
1.756
το καρπούζι της «καλουριάς» από την Πάρο ή το άνυδρο καρπούζι της Ικαριάς !!!

ασυμφορο γιατι ? αφου δε χρειαζεται νερο οσο τα κανονικα

το πεπόνι, η ποικιλία Mπουλκέικο, το αργίτικο της Πάρου, ο «κριθαρίτης» (το μακρόστενο το κόκκινο και το μοσχάτο της Πάρου)
Δεν ξερω τι ηταν τυπε.. Αυτος που τα πουλουσε, τα αποκαλουσε απλως "αποτιστα" και ηταν σε μεγεθος μπαλας του βολευ και πιο στρογγυλα απο τα κανονικα κολοκυθοκαρπουζα... Πεντανοστιμα τα ατιμα...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom