Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Αυτά μετά τις 00:00 στο Καρέα 30!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Πολύ καλή αλλά συμφωνώ οτι είναι υπερεκτιμημένη.Τον περισσότερο καιρό που δουλεύει στο καρέα οι πιο πολλές ήτανε ψιλομπάζα και γιαυτό περνανε(και εγώ)όλοι αυτήν.Μπροστά στη Σαρα κυρίως αλλά και στην τζίνα δεν πιάνει μια κατα την γνώμη μου.Υπερεκτιμημένη!!!!
Αμα τους τελειώσανε τα λεφτά παίζει να ξαναέρθουνε!!!!!!!!ρ ρε μαγκες αμα ξαναπερασετε για ρωτηστε το τυπα για τα εν λογω κοριτσια...
να
δουμε αν ξαναρθουν γιατι μου χε πει στο παρελθον πως μονο καλοκαιρινες περιοδους παιζει κατι τετοιο
αν οχι
Γουστα ειναι αυτα οποτε καλυτερα ετσι για να μην σπρωχνομαστε κιολας!!!Πολύ καλή αλλά συμφωνώ οτι είναι υπερεκτιμημένη.Τον περισσότερο καιρό που δουλεύει στο καρέα οι πιο πολλές ήτανε ψιλομπάζα και γιαυτό περνανε(και εγώ)όλοι αυτήν.Μπροστά στη Σαρα κυρίως αλλά και στην τζίνα δεν πιάνει μια κατα την γνώμη μου.
Αμα τους τελειώσανε τα λεφτά παίζει να ξαναέρθουνε!!!!!!!!
προσοχη!προσοχη!η Λουσυ τερμα for ever!επιασε δουλεια σε λαντζα εστιατοριου του εξωτερικου με 300 ευρω μισθο και 30000 τιπς απο τις πιπες που κανει στους μαγειρες-σερβιτορους-παρακαδορους και ανυποψιαστους πελατες στις τουαλετες!
Αυτό το τέρμα for ever το έχουνε πεί πολλές αλλά εχοντας συνηθήσει στα 700-800 ευρώ την ημέρα μετά τα 20-30 τη μέρα τους φαίνονται λίγα και ξαναγυρνάνε !!!!!!!!!!προσοχη!προσοχη!η Λουσυ τερμα for ever!επιασε δουλεια σε λαντζα εστιατοριου του εξωτερικου με 300 ευρω μισθο και 30000 τιπς απο τις πιπες που κανει στους μαγειρες-σερβιτορους-παρακαδορους και ανυποψιαστους πελατες στις τουαλετες!
Αυτό το τέρμα for ever το έχουνε πεί πολλές αλλά εχοντας συνηθήσει στα 700-800 ευρώ την ημέρα μετά τα 20-30 τη μέρα τους φαίνονται λίγα και ξαναγυρνάνε !!!!!!!!!!
για βαλε κατω 16 ραντεβου το 8ωρο....πολλά λες...μάξιμουμ 200 € παίρνουν ημερησίως...τρώνε και άλλοι! ;)
για βαλε κατω 16 ραντεβου το 8ωρο....
δε θα παιρνει 20 απο τα 60???=320.και τα εξτρα πρεπει να πηγαινουν υπερ των κοριτσιων πιστευω....
Oχι ρε φιλε ουτε και 10 δεν παιρνουν .10ρικο μάξιμουμ παίρνουν! ;)
10€ Χ 20 ραντεβού(μ.ο)= 200 €...και 6ωρο όχι 8ωρο ;)
Παλία που στο εν λογω στούντιο γινότανε της πόπης κυρίως τις βραδινές ώρες μια τσέχα μου είχε πει οτι πέρνουνε 25 ευρω καθαρά και οτι κάθε βράδυ βγάζανε 600-800 ευρώ.Ασε που οι περισσότερες σε όλα τα μαγαζιά στον ελεύθερο χρόνο τους πηγαίνουνε και σε ραντεβού σε ξενοδοχεία,σπίτια κτλ.Αν ήτανε να βγάζουνε μόνο 200 ευρώ την μέρα τότε καλά έκανε η Λούσυ και πήγε λαντζέρισα.Πιο πολλά θα βγάζει εκεί !!!!!!!10ρικο μάξιμουμ παίρνουν! ;)
10€ Χ 20 ραντεβού(μ.ο)= 200 €...και 6ωρο όχι 8ωρο ;)
απλα καμια φορα αμα ρωτησεις καμια πουτανα και ειναι μαλακισμενη,μπορει να σου κλαφτει ότι δεν της δινουν καθολου λεφτα και ότι ολα πανε στο μαγαζι....Παλία που στο εν λογω στούντιο γινότανε της πόπης κυρίως τις βραδινές ώρες μια τσέχα μου είχε πει οτι πέρνουνε 25 ευρω καθαρά και οτι κάθε βράδυ βγάζανε 600-800 ευρώ.Ασε που οι περισσότερες σε όλα τα μαγαζιά στον ελεύθερο χρόνο τους πηγαίνουνε και σε ραντεβού σε ξενοδοχεία,σπίτια κτλ.Αν ήτανε να βγάζουνε μόνο 200 ευρώ την μέρα τότε καλά έκανε η Λούσυ και πήγε λαντζέρισα.Πιο πολλά θα βγάζει εκεί !!!!!!!
Oχι ρε φιλε ουτε και 10 δεν παιρνουν .
Απλα γαμιουνται επειδη τους αρεσει και καμμια φορα για την ψυχη της μανας τους.
Απαπαπα τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα !!!