tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ετσι οκ συμφωνω !!!Ε, κάνουμε και καμιά εξαίρεση... Ορισμένες έχουν γερό βύσμα
Ετσι οκ συμφωνω !!!Ε, κάνουμε και καμιά εξαίρεση... Ορισμένες έχουν γερό βύσμα
Ωραίο νιμού σούπερ περιποίηση , αλλά ο κανόνας είναι κανόνας. "Γυναίκα που της κάνω cif δεν την ξαναπαίρνω"
Χαχαχα!!!Τοτε σε λιγο δεν θα μεινει και καμμια !!!!
Γιαουρτι οπως λεει και το Μαρινακι !!!κανε κ ενα cim και μετα σταματα και ασε την σε εμας
Έκανα... έκανα...κανε κ ενα cim και μετα σταματα και ασε την σε εμας
Έκανα... έκανα...
Γιαουρτι οπως λεει και το Μαρινακι !!!
Μωρέ πάει ακριβά το μαλλί με όλα τα εξτρά αλλιώς θα σου'λεγα εγώ ...κάθε μέρα εκεί θα ήμουναεισαι ωραιος.
ξεκινα τωρα απο την αρχη και ασε τους κανονες
μας το παιζεις και δυσκολος.
Μωρέ πάει ακριβά το μαλλί με όλα τα εξτρά αλλιώς θα σου'λεγα εγώ ...κάθε μέρα εκεί θα ήμουνα
Σε εμένα όταν πάω να την σοβαντίσω μου λέει "Θα μου χαλάσει το μεικ-απ" και της λέω "αυτό είναι καλύτερο απο μεικ-απ κάνει καλό και στο δέρμα δεν θα γεράσεις ποτέ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιαουρτι οπως λεει και το Μαρινακι !!!
Πολλα της λες και δεν τα καταλαβαινει ολα !! ;)Σε εμένα όταν πάω να την σοβαντίσω μου λέει "Θα μου χαλάσει το μεικ-απ" και της λέω "αυτό είναι καλύτερο απο μεικ-απ κάνει καλό και στο δέρμα δεν θα γεράσεις ποτέ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην αρχή ναι.Τώρα όμως και τα καταλαβαίνει όλα και τα κάνει όλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολλα της λες και δεν τα καταλαβαινει ολα !! ;)
.Μαζί της γύρισε και η τζίνα.
Μόλις πληροφορήθηκα οτι η Σάρα επέστρεψε απο χαλκιδική και αύριο Τρίτη μετά τις 12 το βράδυ θα δουλεύει.Μαζί της γύρισε και η τζίνα.
Kακως!!!Εγω δεν της λεω τιποτα οποτε δεν προλαβαινει να δικαιολογηθει!!!Σε εμένα όταν πάω να την σοβαντίσω μου λέει "Θα μου χαλάσει το μεικ-απ" και της λέω "αυτό είναι καλύτερο απο μεικ-απ κάνει καλό και στο δέρμα δεν θα γεράσεις ποτέ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τσέχικο πιπινάκι 22-23 χρονών μελαχρινή,κορμί άγαλμα με σιλικονάτους βύζους.Η πίπα της με χαλάει λίγο, κατά τ΄άλλα στο δωμάτιο πολύ καλή.τι εστι τζινα?
Μαθητρια της !!!παει σετ με την Σαρα η τζινα?