Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καρέα 30

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziggolo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Την θυμάμαι τη τζίνα την είχα πετύχει μια φορά στη πόρτα στο καρέα σχόλαγε δεν τη πρόλαβα ήταν μες τη καύλα από τότε δεν την έχω πετύχει...ευκαιρία είναι τώρα

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
μπορειτε να ρωτησετε αν θα κατσει για πολυ καιρο η τζινα??την επομενη εβδομαδα θελω να την επισκεφτω,να δω τι λεει στο δωμα....

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Εφτιαξε η Τζινα απο υπηρεσιες ? Θυμαμαι οταν ηταν νεα στο μαγαζι, προσπαθουσε να σε κανει να τελειωσεις με πιπα μονο. ΚΑι δυσανασχετουσε κιολας αν ζηταγες sex.
Κατα τα αλλα ειναι πολυ μινιον. Οι λατρες των αλογων δε θα γουσταρουν. Απο εμφανιση, αλλος θα της βαζει 9 αλλος 5. Για τα δικα μου γουστα παιρνει 9 παντως. Αν εφτιαξε απο υπηρεσιες τοτε θα ειναι super.
Σημερα το βραδυ σιγουρα θα ειναι η Αντζελινα 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και εγω 8 στο Τζινακι !!!
Καβλοραπανο !!!

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
μπορειτε να ρωτησετε αν θα κατσει για πολυ καιρο η τζινα??την επομενη εβδομαδα θελω να την επισκεφτω,να δω τι λεει στο δωμα....
Φίλε μου μάλλον σήμερα θα δουλέψει για πρώτη φορά μετά απο καιρό και φυσιολογικά θα κάτσει εδώ αρκετό καιρό μάλλον όλο το καλοκαίρι.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παληκαρια καλησπερα!!!δε ξερω αν θυμαστε μια σιμουνα πριν απο δυο καλοκαιρια το 2007.απο σλοβακια ηταν.δε πρεπει να ξαναηρθε δω,ειχα ρωτησει το γερο επι της υποδοχης αλλα τιποτα.αν γνωριζει κανεις τιποτα

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
παληκαρια καλησπερα!!!δε ξερω αν θυμαστε μια σιμουνα πριν απο δυο καλοκαιρια το 2007.απο σλοβακια ηταν.δε πρεπει να ξαναηρθε δω,ειχα ρωτησει το γερο επι της υποδοχης αλλα τιποτα.αν γνωριζει κανεις τιποτα
Φίλε μιλάς για ένα κατσαρομάλικο, καστανόξανθο, ζουμπουρλούδικο μικρό, με λίγο στρουμπουλό ποπό; αν ναι και εγώ την θυμάμαι ευχάριστα... αν και δεν έχω ιδέα που είναι σήμερα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το απογεμα μεχρι τις 12 ηταν η αντζελινα.Τωρα τζινα και σαρα!Καλα η τζινα ειναι πολυ ..ναρα.. :knockinb:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Φίλε μιλάς για ένα κατσαρομάλικο, καστανόξανθο, ζουμπουρλούδικο μικρό, με λίγο στρουμπουλό ποπό; αν ναι και εγώ την θυμάμαι ευχάριστα... αν και δεν έχω ιδέα που είναι σήμερα...

ναι ρε μαγκα!!!θυμαμαι καλοκαιρι του 2007 ειχα παει κει κατα της 1 ξημερωματα ειχε γυρω στα 10 ατομα και οι 8 την ηθελαν..!!!!!!!!!!αν θυμασαι εκεινο το καιρο δουλευε και μια ψηλη ξανθια με κατι γυαλια,ενα παλιαλογο,νομιζω ειχε και τατουαζ στη πλατη...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αν θυμασαι εκεινο το καιρο δουλευε και μια ψηλη ξανθια με κατι γυαλια,ενα παλιαλογο,νομιζω ειχε και τατουαζ στη πλατη...

Αυτή ήταν η Σύλβια... ήταν εκεί μέχρι Σεπτέμβριο του 2007 νομίζω...

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ακριβώς όπως τα λες ήτανε φίλε με αρκετά μεγάλο φυσικό βύζο.Πολύ καλή στο δωμάτιο λίγο άπειρη,το έπαιζε λίγο δύσκολη αν της ζητούσες τίποτα περίεργα αλλά αν επέμενες λίγο το έκανε.Και εγώ απο τότε δεν νομίζω να έχει ξαναέρθει.Πρέπει να ήτανε φοιτήτρια και ήρθε για καλοκαιρινή αρπαχτή !!!!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχω καιρο να περασω απο κει πανω απο χρονο,αμα δω το παπαρουφα θα το ρωτησω,παντως ηταν απο τα αξιολογα τετρακυλινδρα μοτερ που χω δει!!!!!! :grin: :grin: :2funny: :boff: φουλ ατμοσφαιρα :2funny:

Επισκέπτης
Ακριβώς όπως τα λες ήτανε φίλε με αρκετά μεγάλο φυσικό βύζο.Πολύ καλή στο δωμάτιο λίγο άπειρη,το έπαιζε λίγο δύσκολη αν της ζητούσες τίποτα περίεργα αλλά αν επέμενες λίγο το έκανε.Και εγώ απο τότε δεν νομίζω να έχει ξαναέρθει.Πρέπει να ήτανε φοιτήτρια και ήρθε για καλοκαιρινή αρπαχτή !!!!!!!

Σιμόνα από Σλοβακία φοβερό μωρό! πράγματι φοιτήτρια ήταν και είχε έρθει Ελλάδα το καλοκαίρι του 2007 να βγάλει τα δίδακτρα της επόμενης χρονιάς ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες μετα της 12 το βραδυ παιζει τιποτα καλο??? :rockon: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Mou-Ni-La

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια για πειτε λιγο. η λαρα δουλευει ακομα? την εχω χασει τελευταια δεν την εβλεπα πλεον νυχτα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom