kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και κολλητή της.Μαθητρια της !!!
Σήμερα βράδυ η Σάρα.Η Τζίνα μάλλον απόγευμα.Η Τζίνα πότε δουλεύει σήμερα βράδυ?
Και κολλητή της.Μαθητρια της !!!
Σήμερα βράδυ η Σάρα.Η Τζίνα μάλλον απόγευμα.Η Τζίνα πότε δουλεύει σήμερα βράδυ?
Φίλε μου μάλλον σήμερα θα δουλέψει για πρώτη φορά μετά απο καιρό και φυσιολογικά θα κάτσει εδώ αρκετό καιρό μάλλον όλο το καλοκαίρι.μπορειτε να ρωτησετε αν θα κατσει για πολυ καιρο η τζινα??την επομενη εβδομαδα θελω να την επισκεφτω,να δω τι λεει στο δωμα....
Φίλε μιλάς για ένα κατσαρομάλικο, καστανόξανθο, ζουμπουρλούδικο μικρό, με λίγο στρουμπουλό ποπό; αν ναι και εγώ την θυμάμαι ευχάριστα... αν και δεν έχω ιδέα που είναι σήμερα...παληκαρια καλησπερα!!!δε ξερω αν θυμαστε μια σιμουνα πριν απο δυο καλοκαιρια το 2007.απο σλοβακια ηταν.δε πρεπει να ξαναηρθε δω,ειχα ρωτησει το γερο επι της υποδοχης αλλα τιποτα.αν γνωριζει κανεις τιποτα
Φίλε μιλάς για ένα κατσαρομάλικο, καστανόξανθο, ζουμπουρλούδικο μικρό, με λίγο στρουμπουλό ποπό; αν ναι και εγώ την θυμάμαι ευχάριστα... αν και δεν έχω ιδέα που είναι σήμερα...
αν θυμασαι εκεινο το καιρο δουλευε και μια ψηλη ξανθια με κατι γυαλια,ενα παλιαλογο,νομιζω ειχε και τατουαζ στη πλατη...
Ακριβώς όπως τα λες ήτανε φίλε με αρκετά μεγάλο φυσικό βύζο.Πολύ καλή στο δωμάτιο λίγο άπειρη,το έπαιζε λίγο δύσκολη αν της ζητούσες τίποτα περίεργα αλλά αν επέμενες λίγο το έκανε.Και εγώ απο τότε δεν νομίζω να έχει ξαναέρθει.Πρέπει να ήτανε φοιτήτρια και ήρθε για καλοκαιρινή αρπαχτή !!!!!!!Φίλε μιλάς για ένα κατσαρομάλικο, καστανόξανθο, ζουμπουρλούδικο μικρό, με λίγο στρουμπουλό ποπό; αν ναι και εγώ την θυμάμαι ευχάριστα... αν και δεν έχω ιδέα που είναι σήμερα...
Ακριβώς όπως τα λες ήτανε φίλε με αρκετά μεγάλο φυσικό βύζο.Πολύ καλή στο δωμάτιο λίγο άπειρη,το έπαιζε λίγο δύσκολη αν της ζητούσες τίποτα περίεργα αλλά αν επέμενες λίγο το έκανε.Και εγώ απο τότε δεν νομίζω να έχει ξαναέρθει.Πρέπει να ήτανε φοιτήτρια και ήρθε για καλοκαιρινή αρπαχτή !!!!!!!
To καλυτερο!!!μαγκες μετα της 12 το βραδυ παιζει τιποτα καλο???