panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
το θεμα εμεις θα χουμε λεφτα εχει γαμηθει το συμπανετοιμασου για τρελλες κονομες φιλε
το θεμα εμεις θα χουμε λεφτα εχει γαμηθει το συμπανετοιμασου για τρελλες κονομες φιλε
τι ειναι αυτατο θεμα εμεις θα χουμε λεφτα εχει γαμηθει το συμπαν
...τι ειναι αυτα
σταματησαν και οι τσοντες παει το μεροκαματο κλαψ κλαψ...
Ο Πανάγος δεν έχει ανάγκη..
.. φίλε μου Πανάγο έχω δύο κυρίες 65 & 67... Και βολεβομαι μια χαρά εδώ στην ερημιά....πσαρευω κιόλας..γεια σας κυριε κοκορα
μια χαρα εγω παω γηπεδο τρεχω.. φίλε μου Πανάγο έχω δύο κυρίες 65 & 67... Και βολεβομαι μια χαρά εδώ στην ερημιά....πσαρευω κιόλας..
θα τρελαθει ο κοσμος απο αγαμιαΠολύ δύσκολα τα πράγματα. Βίζιτες τέλος. Και μια παντρεμένη που πηδάω που και πού τώρα δεν γίνεται να τη δω.
ετσι επιστροφη στην φυση αρχοντα και ατελειωτο.. φίλε μου Πανάγο έχω δύο κυρίες 65 & 67... Και βολεβομαι μια χαρά εδώ στην ερημιά....πσαρευω κιόλας..
.. φίλε μου καλέ..ΠΡΟΣΟΧΗ.ετσι επιστροφη στην φυση αρχοντα και ατελειωτο
παντα εννοειτε προσοχη.. φίλε μου καλέ..ΠΡΟΣΟΧΗ.
Άρχοντα που καβατζαρεις με αυτούς τους βοριαδες;.. φίλε μου Πανάγο έχω δύο κυρίες 65 & 67... Και βολεβομαι μια χαρά εδώ στην ερημιά....πσαρευω κιόλας..
καλο ειναι παναγο η αποφυγη καθε επαφης.το παιξιμο ομως επιβαλεται τωρα και για λογους υγειας ολου του αντρικου συστηματος.εμενα εχθες με πονουσαν τα αρχιδια μου,ειχα να χυσω κανα μηνα.εριξα μια παχια με το ζορι και ξαλαφροσα.και θα πω και κατι που μπορει να ακουστει τραβηγμενο.καλο θα ειναι να βοηθουν ,τηλεφωνικως παντα,και οι φιλες μας σε αυτο.μεγαλυτερος ο ερεθισμος οταν ακους την γυναικεια φωνη.τι διαβολο τοσα λεφτα εχουμε δωσει σε ολες τους.ας κανουν μια εξυπηρετηση.καλο να εχεις γυναικα γκομενα αυτη την εποχη αφου ολες οι βιζιτες το αφησαν το σπορ
..Κ ΝΆρχοντα που καβατζαρεις με αυτούς τους βοριαδες;
Μάλιστα..