_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
19.04 άνοιξε το θέμα; :-
Μαρκέλλα,γκόμενο έχεις ? η ηλικία σου (διψήφια φαντάζομαι) τι αριθμό έχει μπροστά ?
Το λοιπόν ( ) με αρχιδια δεν εχω ασχοληθεί ιδιαιτερα.
Eνω με μαλακιες;Το λοιπόν ( ) με αρχιδια δεν εχω ασχοληθεί ιδιαιτερα.
Έχει γαμηθεί το σάιτ τις τελευταίες 3-4 μέρες σε αυτό το θέμα. Άλλα αντ'άλλων δείχνει.
Ναι, κατι εχει πάρει το ματι μου για το "ποστ της Κυριακης"(σας stalkάρω εδω και καμιά βδομαδα ). Η ηλικία μου εχει μπροστά το 2 και έχω γκόμενο ναι, γι'αυτο ρωτάω. Μου εχει κολλήσει να το κάνω γιατι μ'αρεσει σαν ιδεα, αλλα του το ειπα και δεν ενθουσιαστηκε κιολας. Αλλά θα με αφησει να το επιχειρησω. Μην κανω μαλακια, κριμα ειναι(μη δω λογοπα'ιγνιο με τη λέξη μαλακία ). Απαντηστε ρε!
ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ....μπροστα σε μια καλοπαιχμενη μαλακια τυφλα να εχει το γαμησι.....γλυφτου τα γρηγορα γιατι θα κερατωσει σαλτα τρολακ....τι αλλο θες?Ναι, κατι εχει πάρει το ματι μου για το "ποστ της Κυριακης"(σας stalkάρω εδω και καμιά βδομαδα ). Η ηλικία μου εχει μπροστά το 2 και έχω γκόμενο ναι, γι'αυτο ρωτάω. Μου εχει κολλήσει να το κάνω γιατι μ'αρεσει σαν ιδεα, αλλα του το ειπα και δεν ενθουσιαστηκε κιολας. Αλλά θα με αφησει να το επιχειρησω. Μην κανω μαλακια, κριμα ειναι(μη δω λογοπα'ιγνιο με τη λέξη μαλακία ). Απαντηστε ρε!
Πειτε τιποτα μωρε, σε ανωνυμο φορουμ ειμαστε γαμω! Τι κολλατε μη χαλασετε το ιντερνετικό image σας?
Άμα δεν γουστάρει, μην το κάνεις ρε κοπελιά....αφού έχεις όρεξη να τον ικανοποιήσεις, κάνε αυτά που θέλει....ή δοκίμασέ το μια φορά σαν.... "έκπληξη" και αν αντιδράσει περίεργα μην το ξανακάνεις....σαλτα τρολακ? Ντεν καταλαβαινει. Ανθρωπε μου αυτο λέω, εγω ψηνομαι. Εκεινου δεν του αρεσει και πολύ σαν ιδεα, νιωθει καπως, ψιλογαργαλιεται δεν του αρεσει η αισθηση και πολυ (οχι οτι με εχει αφησει, καθε φορά μου λέει "ασ'το άλλη φορά"). Και λέω, μην κανω καμια βλακία και μετά φοβαται και την πίπα χαχαχαχα! Πειτε τιποτα μωρε, σε ανωνυμο φορουμ ειμαστε γαμω! Τι κολλατε μη χαλασετε το ιντερνετικό image σας?
τρολακι ειπαι καρντια μου απλα δεν το εγραπσε το παλιο κουμπιουτερ.....αν για εσενα ειναι τοσο απλα απλα γλυφτου τα να τελιωνουμε εμας τι μας ρωτας???θα του αρεσει βαζω στοιχημα.σαλτα τρολακ? Ντεν καταλαβαινει. Ανθρωπε μου αυτο λέω, εγω ψηνομαι. Εκεινου δεν του αρεσει και πολύ σαν ιδεα, νιωθει καπως, ψιλογαργαλιεται δεν του αρεσει η αισθηση και πολυ (οχι οτι με εχει αφησει, καθε φορά μου λέει "ασ'το άλλη φορά"). Και λέω, μην κανω καμια βλακία και μετά φοβαται και την πίπα χαχαχαχα! Πειτε τιποτα μωρε, σε ανωνυμο φορουμ ειμαστε γαμω! Τι κολλατε μη χαλασετε το ιντερνετικό image σας?
Λοιπόν , τίποτε από όλα αυτά ( ρουφήγματα -πιπιλίσματα κλπ) δεν δίνουν καμιά ηδονή. Είναι μια ηλίθια "τεχνική......" που την έβγαλαν οι πουτάνες καί κάποιοι μαλακισμένοι .............άνδρες την ανέβασαν σε ........επιστήμη. Τα αρχ. δεν έχουν ηδονικές νευρικές απολήξεις όπως το πέος καί η κλειτορίδα καί ο κόλπος . Φούμαρα .Το λοιπόν ( ) με αρχιδια δεν εχω ασχοληθεί ιδιαιτερα. Δεν μου το εχει ζητησει ποτέ κανένας γκόμενος και όποτε επιχειρησα απο μονη μου να πλησιασω (γλυκα γλυκα και με ηρεμες κινησεις) , πάντα η αντιδραση ηταν σε φαση "ασ'το καλυτερα, μην πλησιαζεις εκει". Οπότε παντα πίστευα οτι ειναι υπερβολικά ευαισθητη περιοχη και δε θελει "πολλά πολλά". Βλέπω ομως σχεδόν σε όλες τις κριτικες (μερικοι επρεπε να γινετε συγγραφεις διαολε!Καιτο λέω με την καλή εννοια) οτι ειναι πολύ δημοφιλής πρακτική, αλλά ειμαι clueless.
Για πειτε ρε αντρες, τι παιζει? Αρεσει σε ολους? Υπάρχουν κάποιοι που απλά δεν τους αρεσει? Τους αρέσει και δεν το ξερουν? :S
Και κυρίως, πειτε κανενα τιπ. Τι κάνεις? Γλυφεις? Πιπιλας? Ρουφας?Σε τι ενταση? Τι διάολο? Ρωταω σοβαρά. Οι απαντησεις σας θα εκτιμηθουν. Τις τσόντες δεν τις εμπιστευομαι σαν πηγη αναφορας, γιατι αυτο που φαινεται καυλωτικο, δε σημαινει οτι it feels καυλωτικό. Ειδικα αν κρινω απ'το πώς παρουσιαζεται το γλειφομούνι στις τσόντες,δεν ειναι να τις εμπιτευεσαι για τετοια.
Λοιπόν , τίποτε από όλα αυτά ( ρουφήγματα -πιπιλίσματα κλπ) δεν δίνουν καμιά ηδονή. Είναι μια ηλίθια "τεχνική......" που την έβγαλαν οι πουτάνες καί κάποιοι μαλακισμένοι .............άνδρες την ανέβασαν σε ........επιστήμη. Τα αρχ. δεν έχουν ηδονικές νευρικές απολήξεις όπως το πέος καί η κλειτορίδα καί ο κόλπος . Φούμαρα .