Νέα

"Καραμέλωμα"-or something.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα _hayabusas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Την Κυριακή θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες..... :grin:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Μαρκέλλα,γκόμενο έχεις ? η ηλικία σου (διψήφια φαντάζομαι) τι αριθμό έχει μπροστά ?

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, κατι εχει πάρει το ματι μου για το "ποστ της Κυριακης"(σας stalkάρω εδω και καμιά βδομαδα  :grin:). Η ηλικία μου εχει μπροστά το 2 και έχω γκόμενο ναι, γι'αυτο ρωτάω. Μου εχει κολλήσει να το κάνω γιατι μ'αρεσει σαν ιδεα, αλλα του το ειπα και δεν ενθουσιαστηκε κιολας. Αλλά θα με αφησει να το επιχειρησω. Μην κανω μαλακια, κριμα ειναι(μη δω λογοπα'ιγνιο με τη λέξη μαλακία  :P). Απαντηστε ρε!

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Με αγωνία περιμένω να δω πόσες προσφορές θα έχεις, για να σε μάθουν πώς είναι το σωστό καραμέλωμα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.848
Πόντοι
2.606
Ναι, κατι εχει πάρει το ματι μου για το "ποστ της Κυριακης"(σας stalkάρω εδω και καμιά βδομαδα  :grin:). Η ηλικία μου εχει μπροστά το 2 και έχω γκόμενο ναι, γι'αυτο ρωτάω. Μου εχει κολλήσει να το κάνω γιατι μ'αρεσει σαν ιδεα, αλλα του το ειπα και δεν ενθουσιαστηκε κιολας. Αλλά θα με αφησει να το επιχειρησω. Μην κανω μαλακια, κριμα ειναι(μη δω λογοπα'ιγνιο με τη λέξη μαλακία  :P). Απαντηστε ρε!

μετα θα σου ζηταει και γλυφοκωλαδα και δεν θα φταιει αυτος....  :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ....μπροστα σε μια καλοπαιχμενη μαλακια τυφλα να εχει το γαμησι.....γλυφτου τα γρηγορα γιατι θα κερατωσει :grin: σαλτα τρολακ....τι αλλο θες?

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
σαλτα τρολακ? Ντεν καταλαβαινει. Ανθρωπε μου αυτο λέω, εγω ψηνομαι. Εκεινου δεν του αρεσει και πολύ σαν ιδεα, νιωθει καπως, ψιλογαργαλιεται δεν του αρεσει η αισθηση και πολυ (οχι οτι με εχει αφησει, καθε φορά μου λέει "ασ'το άλλη φορά"). Και λέω, μην κανω καμια βλακία και μετά φοβαται και την πίπα χαχαχαχα! Πειτε τιποτα μωρε, σε ανωνυμο φορουμ ειμαστε γαμω! Τι κολλατε μη χαλασετε το ιντερνετικό image σας?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
σαλτα τρολακ? Ντεν καταλαβαινει. Ανθρωπε μου αυτο λέω, εγω ψηνομαι. Εκεινου δεν του αρεσει και πολύ σαν ιδεα, νιωθει καπως, ψιλογαργαλιεται δεν του αρεσει η αισθηση και πολυ (οχι οτι με εχει αφησει, καθε φορά μου λέει "ασ'το άλλη φορά"). Και λέω, μην κανω καμια βλακία και μετά φοβαται και την πίπα χαχαχαχα! Πειτε τιποτα μωρε, σε ανωνυμο φορουμ ειμαστε γαμω! Τι κολλατε μη χαλασετε το ιντερνετικό image σας?
Άμα δεν γουστάρει, μην το κάνεις ρε κοπελιά....αφού έχεις όρεξη να τον ικανοποιήσεις, κάνε αυτά που θέλει....ή δοκίμασέ το μια φορά σαν.... "έκπληξη" και αν αντιδράσει περίεργα μην το ξανακάνεις....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τρολακι ειπαι καρντια μου απλα δεν το εγραπσε το παλιο κουμπιουτερ.....αν για εσενα ειναι τοσο απλα απλα γλυφτου τα να τελιωνουμε εμας τι μας ρωτας???θα του αρεσει βαζω στοιχημα.
Αν δεν αρεσει σου κοψει και την πιπα? οπως φοβασε ελα απο εδω θα βρεις πολλες

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το "καραμελωμα" ειναι ενα απο τα ερωτικα παιχνιδια που εμενα τουλαχιστον αρεσει πολυ.
Οπως επισης ολες οι πτυχες του στοματικου ερωτα, τοσο στο να κανω οσο και στο να δεχομαι.
Ολη η ευρυτερη περιοχη (εαν με εννοειται)της γυναικας  ειναι για πολυ ωρα το αντικειμενο μελετης της γλώσσας μου, και απλαμβανω ιδιεταιρα και την αντιστοιχη περιποιηση απο την παρτενερ μου.

Περι ορεξεως ομως............

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Το λοιπόν ( :grin: ) με αρχιδια δεν εχω ασχοληθεί ιδιαιτερα. Δεν μου το εχει ζητησει ποτέ κανένας γκόμενος και όποτε επιχειρησα απο μονη μου να πλησιασω (γλυκα γλυκα και με ηρεμες κινησεις) , πάντα η αντιδραση ηταν σε φαση "ασ'το καλυτερα, μην πλησιαζεις εκει". Οπότε παντα πίστευα οτι ειναι υπερβολικά ευαισθητη περιοχη και δε θελει "πολλά πολλά". Βλέπω ομως σχεδόν σε όλες τις κριτικες (μερικοι επρεπε να γινετε συγγραφεις διαολε!Καιτο λέω με την καλή εννοια) οτι ειναι πολύ δημοφιλής πρακτική, αλλά ειμαι clueless.

Για πειτε ρε αντρες, τι παιζει? Αρεσει σε ολους? Υπάρχουν κάποιοι που απλά δεν τους αρεσει? Τους αρέσει και δεν το ξερουν? :S
Και κυρίως, πειτε κανενα τιπ. Τι κάνεις? Γλυφεις? Πιπιλας? Ρουφας?Σε τι ενταση? Τι διάολο? Ρωταω σοβαρά. Οι απαντησεις σας θα εκτιμηθουν. :P  Τις τσόντες δεν τις εμπιστευομαι σαν πηγη αναφορας, γιατι αυτο που φαινεται καυλωτικο, δε σημαινει οτι it feels καυλωτικό. Ειδικα αν κρινω απ'το πώς παρουσιαζεται το γλειφομούνι στις τσόντες,δεν ειναι να τις εμπιτευεσαι για τετοια.
Λοιπόν , τίποτε από όλα αυτά ( ρουφήγματα -πιπιλίσματα κλπ) δεν δίνουν καμιά ηδονή. Είναι μια ηλίθια "τεχνική......" που την έβγαλαν οι πουτάνες καί κάποιοι μαλακισμένοι .............άνδρες την ανέβασαν σε ........επιστήμη. Τα αρχ. δεν έχουν ηδονικές νευρικές απολήξεις όπως το πέος καί η κλειτορίδα καί ο κόλπος . Φούμαρα .

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ρε guys, chill, μια χαλαρη συζητηση ανοιξα επειδη μου εκανε εντυπωση το συγκεκριμενο θεμα, να πούμε και 5 μαλακίες. Δεν εγινε κάτι, ουτε σας ειπα να γλυψει ο ενας τα παπάρια του άλλου για να μου δειξετε πώς γινεται  :S  Να, ο serapis , ο Cheyenne , κι άλλοι 1-2 απάντησαν μια χαρά.

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Λοιπόν , τίποτε από όλα αυτά ( ρουφήγματα -πιπιλίσματα κλπ) δεν δίνουν καμιά ηδονή. Είναι μια ηλίθια "τεχνική......" που την έβγαλαν οι πουτάνες καί κάποιοι μαλακισμένοι .............άνδρες την ανέβασαν σε ........επιστήμη. Τα αρχ. δεν έχουν ηδονικές νευρικές απολήξεις όπως το πέος καί η κλειτορίδα καί ο κόλπος . Φούμαρα .

Έχεις ένα point!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
όσο πλησιάζεις στον προστάτη(sic)αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom