Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
οταν προβαινουμε σε δημοσιους χαρακτηρισμους αφηνοντας υποννοουμενα μηπως δεν ειναι σωστο χωρις τις απαραιτητες επεξηγησεις για οσους παρακολουθουν;;

Δεν αφήνω κανένα απολύτως υπονοούμενο. Είναι αρκετά σαφές αυτό που λέω.

Είναι άλλωστε αρκετά γνωστή η δράση και το ήθος του συγκεκριμένου μέλους...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δεν αφήνω κανένα απολύτως υπονοούμενο. Είναι αρκετά σαφές αυτό που λέω.

Είναι άλλωστε αρκετά γνωστή η δράση και το ήθος του συγκεκριμένου μέλους...

Κι εσυ στο TiVo δουλευεις?

Μην ντρεπεστε! Πειτε ονοματα ανοιχτα!
Οπως τα ειπα εγω και τωρα ο Jocker κλαιει
και φτιαχνει θεματακια για να μας δειξει ποσο πολυ ενοχληθηκε!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Κι εσυ στο TiVo δουλευεις?

Μην ντρεπεστε! Πειτε ονοματα ανοιχτα!
Οπως τα ειπα εγω και τωρα ο Jocker κλαιει
και φτιαχνει θεματακια για να μας δειξει ποσο πολυ ενοχληθηκε!

Το θέμα αυτό το άνοιξε αποκλειστικά και μόνο για μένα. Έτσι δεν είναι Dr. M?

Προσπαθεί να με ειρωνευτεί και να πει ότι εγώ είμαι αγαπούλης, ενώ αυτός είναι ρεαλιστής (και βασανιστής Δρ. Γιόζεφ Μένγκελε).

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Το θέμα αυτό το άνοιξε αποκλειστικά και μόνο για μένα. Έτσι δεν είναι Dr. M?

Προσπαθεί να με ειρωνευτεί και να πει ότι εγώ είμαι αγαπούλης, ενώ αυτός είναι ρεαλιστής (και βασανιστής Δρ. Γιόζεφ Μένγκελε).

Δικαιωμα σου ειναι να εισαι ο,τι θελεις.
Και επισης εχεις δικαιωμα να γραψεις 132.000 κριτικες ιδιες για την ιδια κοπελα.
Δεν πεφτει σε κανεναν λογος για το τι κανεις εσυ.

Επισκέπτης
Δικαιωμα σου ειναι να εισαι ο,τι θελεις.
Και επισης εχεις δικαιωμα να γραψεις 132.000 κριτικες ιδιες για την ιδια κοπελα.
Δεν πεφτει σε κανεναν λογος για το τι κανεις εσυ.
Συγγνώμη που επεμβαίνω, καθώς ούτε που γνωρίζω κάποιον ώστε να πάρω το μέρος του, ούτε κάποιος από τα δύο στρατόπεδα μου είναι αντιπαθής ώστε να αρχίσω να του τη λέω, αλλά αυτό είναι το πλέον άκυρο των επιχειρημάτων σε μια συζήτηση και δυστυχώς χρησιμοποιείται πολλάκις, τόσο ώστε να με κάνει να μην μπορώ να κρατηθώ και να μην γράψω αυτό το post.
Εφόσον εκθέτεις μια άποψη σε κοινή θέα, ΟΛΕΣ οι συζητήσεις πάντα ξεκινούν από το γεγονός του γιατί το κάνεις και όχι για το αν έχεις δικαίωμα να το κάνεις αφού πάντα το έχεις.
Έτσι και η αντιπαράθεση εδώ, ξεκίνησε από το γεγονός του γιατί έγιναν τόσες κριτικές για μία κοπέλα. Το γεγονός ότι απλά επιτρέπεται είναι παντελώς αδιάφορο προς τη συζήτηση.

φιλικά πάντα! :)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Ωραίο χιούμορ!

Το καταφύγιο του απελπισμένου.

Επισκέπτης
Aπο τα συμφραζομενα προκυπτει πως αναφερεσαι σε εμενα.
Μια μονο απορια:
Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι σεκιουριτας και οτι βγαζω 800 ευρω τον μηνα ?
Το εχω γραψει/πει καπου και δεν το θυμαμαι? Πως προεκυψε πάλι αυτο?

Εαν παλι καταλαβα λαθος και αναφερεσαι καπου αλλου, ζητω συγνώμμη.
καταρχην να εγω δεν ανεφερα κανενα ονομα.τωρα αν εσυ εισαι σεκιουριτας και θιγεσαι ειναι δικο σου προβλημα.προσωπικα να πω δε σε ξερω οποτε...οσο για τον speed αν ενδιαφερεσαι τοσο πολυ που δουλευω η θιγεσαι απο καποιες αποψεις που λεω ειναι δικο σου προβλημα.εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι μολις γραφτηκε κατι χωρις να αναφερθουν ονοματα αμεσως βγηκαν καποιοι θιγμενοι και αρχισαν...υπονοουν και να ψαχνονται εμενα  για μενα τα γραφουν;ο καθενας ξερει μονος του ποιος ειναι και τη κανει.και δεν ειναι αναγκη καποιος για να πει μια αποψη να εχει και 1000 κριτικες ;)

Επισκέπτης
Θανασάκη, μην κάνεις παράθεση ολοκλήρου του μηνύματος που θες να σχολιάσεις.
Δυσκολεύεις την ανάγνωση της σελίδας όταν η σύνδεση είναι αργή.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
καταρχην να εγω δεν ανεφερα κανενα ονομα.τωρα αν εσυ εισαι σεκιουριτας και θιγεσαι ειναι δικο σου προβλημα.προσωπικα να πω δε σε ξερω οποτε...οσο για τον speed αν ενδιαφερεσαι τοσο πολυ που δουλευω η θιγεσαι απο καποιες αποψεις που λεω ειναι δικο σου προβλημα.εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι μολις γραφτηκε κατι χωρις να αναφερθουν ονοματα αμεσως βγηκαν καποιοι θιγμενοι και αρχισαν...υπονοουν και να ψαχνονται εμενα  για μενα τα γραφουν;ο καθενας ξερει μονος του ποιος ειναι και τη κανει.και δεν ειναι αναγκη καποιος για να πει μια αποψη να εχει και 1000 κριτικες ;)

Αρα απο τη στιγμη που δεν αναφερεις ονοματα θεωρω οτι,
ο,τι εχεις πει μεχρι τωρα ειναι αντικειμενα της φαντασιας σου και ψευδεσαι.

Δεν ενδιαφερομαι να μαθω που δουλευεις. Δεν με απασχολει.
Που διαβασες κατι τετοιο γραμμενο απο εμενα?
Μονος σου ανεφερες για Σεκουριταδες και ατομα που γραφουν 3 κριτικες τη βδομαδα.

Και στην τελικη θα ζητησεις Ε9 απο καποιον για να εχει Minimum Post κριτικων?
Οι κριτικες μπαινουν με βαση ποσα χρηματα βγαζει ο αλλος τον μηνα?

Μιλας σοβαρα τωρα ή μας κανεις πλακα μονο και μονο για να ασχολουμαστε μαζι σου?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
.εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι μολις γραφτηκε κατι χωρις να αναφερθουν ονοματα αμεσως βγηκαν καποιοι θιγμενοι και αρχισαν...υπονοουν και να ψαχνονται εμενα  για μενα τα γραφουν;ο καθενας ξερει μονος του ποιος ειναι και τη κανει.και δεν ειναι αναγκη καποιος για να πει μια αποψη να εχει και 1000 κριτικες ;)
οχι φιλε μην γινεσαι και συ τσαο που λεει κι ο σπιντ...εγω βγηκα να υπερασπιστω την τιμη των τιμημενων και των κριτικογραφων του σαιτ.....ως 3ος κριτης του σαιτ σε αριθμο νομιζω το δικαιουμουν και το ειχα και υποχρεωση μαλιστα.....κακως μαλλον το επραξα αφου ο καθενας αντιπροσωπευει τον εαυτο του και μονο ....και μονο εξονοματος του μπορει να μιλα......

αρκει και συ να μην μας βαζεις ολους στο ιδιο σακουλι....

ΥΓ δεν ειμαι σεκιουριτας παντως.... ;)

Επισκέπτης
οχι φιλε μην γινεσαι και συ τσαο που λεει κι ο σπιντ...εγω βγηκα να υπερασπιστω την τιμη των τιμημενων και των κριτικογραφων του σαιτ.....ως 3ος κριτης του σαιτ σε αριθμο νομιζω το δικαιουμουν και το ειχα και υποχρεωση μαλιστα.....κακως μαλλον το επραξα αφου ο καθενας αντιπροσωπευει τον εαυτο του και μονο ....και μονο εξονοματος του μπορει να μιλα......

φυσικα και δεν βαζω ολους στο ιδιο καζανι ;)απλα ειδες και μονος σου καποια πραγματα χωρις ονοματα χωρις καν υπονοουμενα πως ορισμενοι ψαχνονται.και για να προλαβω δεν σημαινει οτι για ολους αυτους σημαινει κατι.απλα το τονιζω.το σεκιουριτας ηταν ενα απλο παραδειγμα υπαρχουν και αλλα επαγγελματα που περνουν 800-100- ευρω.εσυ νομιζεις οτι καποιος με αυτα τα εισοδηματα μπορει να εχει 10 κριτικες το μηνα σε στουντιο μπουρδελα μασαζ;αν οντως υπαρχει ειπα ας μας πει τον τροπο να το κανουμε και εμεις ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

ρε δε γαμιστε με τις  κριτικες σας.... ποιος τις λαμβανει υποψει...μονο κατι πρωταρηδες πιτσιρικαδες... κριτικη σε πουτανα μπουρδελλου το 20αρικου.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γλου τελικα τυροκομος εισαι η σεκιουριτας?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εσυ νομιζεις οτι καποιος με αυτα τα εισοδηματα μπορει να εχει 10 κριτικες το μηνα σε στουντιο μπουρδελα μασαζ;αν οντως υπαρχει ειπα ας μας πει τον τροπο να το κανουμε και εμεις ;)
οχι δεν το νομιζω....δεν εκρυψα ποτε την καλη μου οικονομικη θεση παλιοτερα ουτε και την επιδεινωση της την σημερον που με αναγκαζει να απεχω απο το αθλημα (ή τουλαχιστον να μην το ασκω συχνα)

αλλα ενταξει λεφτα δεν ειναι μονο ο μισθος...ειναι τι εισοδηματα γενικοτερα εχεις,τι υποχρεωσεις,τι ειδος αγοραιου ερωτα επιλεγεις(φτηνα μπουρδελα--στουντιο με προγραμματα) και τι προτεραιοτητες βαζεις εν γενει στην ζωη σου....εγω μπορει με ενα σαρανταρι να παω να γαμησω ,εσυ μπορει να παρεις ενα μπλουζακι να ντυθεις παραπανω....και καλα κανεις δλδ.... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε δε γαμιστε με τις  κριτικες σας.... ποιος τις λαμβανει υποψει...μονο κατι πρωταρηδες πιτσιρικαδες... κριτικη σε πουτανα μπουρδελλου το 20αρικου.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γλου τελικα τυροκομος εισαι η σεκιουριτας?
ε τυροκομος....αλλα μας εφαγε η ΚΑΠ και οι πολυεθνικες.....τζαμπα το δινουμε το γαλα μας :2on1:

Επισκέπτης
οχι δεν το νομιζω....δεν εκρυψα ποτε την καλη μου οικονομικη θεση παλιοτερα ουτε και την επιδεινωση της την σημερον που με αναγκαζει να απεχω απο το αθλημα (ή τουλαχιστον να μην το ασκω συχνα)

αλλα ενταξει λεφτα δεν ειναι μονο ο μισθος...ειναι τι εισοδηματα γενικοτερα εχεις,τι υποχρεωσεις,τι ειδος αγοραιου ερωτα επιλεγεις(φτηνα μπουρδελα--στουντιο με προγραμματα) και τι προτεραιοτητες βαζεις εν γενει στην ζωη σου....εγω μπορει με ενα σαρανταρι να παω να γαμησω ,εσυ μπορει να παρεις ενα μπλουζακι να ντυθεις παραπανω....και καλα κανεις δλδ.... :sunglasses:
σε αυτα συμφωνω.αν εισαι εισοδηματιας αλλαζει.αλλα ολοι ειναι εισοδηματιες;αν ναι παω πασο.αλλα δεν το νομιζω ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Επισκέπτης
γιατι ρε τυπε...αμαξι θα αγορασεις και φοβασε μην σου βγει μαπα? μονος θα βρεις τις πουτανες που γουσταρεις και σου κανουν κλικ...
Επειδή είναι πολλές τύπε και αλλάζουν συνεχώς μαγζιά και βάρδιες και άμα πηγαίνεις στην τύχη χάνεις τον χρόνο σου τις περισσότερες φορές και άντε πάλι να ξανατρέχεις στο ρεπό σου.
Μέσω κριτικών και βοήθειας συναδέλφων έχω βρει το 80% των στανταρακίων μου και μόλις το υπόλοιπο 20% από καθαρή τύχη.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Επειδή είναι πολλές τύπε και αλλάζουν συνεχώς μαγζιά και βάρδιες και άμα πηγαίνεις στην τύχη χάνεις τον χρόνο σου τις περισσότερες φορές και άντε πάλι να ξανατρέχεις στο ρεπό σου.
Μέσω κριτικών και βοήθειας συναδέλφων έχω βρει το 80% των στανταρακίων μου και μόλις το υπόλοιπο 20% από καθαρή τύχη.
τεσπα παλια πριν το μπου το καναμε αλλιως και περναγαμε μια χαρα.....τωρα εσεις διαβαστε κριτικες και για την τσατσα αν σας κανει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom