Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και στην τελικη το δεχομαι να αντιπαρατεθουν γονιμα καποια νικ με κριτικες....αλλα οχι και να πεταγονται και νικ που δεν εχουν γραψει τιποτα και να την λενε κιολας σε συναγωνιστες ειρωνικα....

κοινως απαγορευεται η εισοδος εις του μη εχοντες εργασιαν οπως γραφουν και οι πινακιδες ;)

εδω ειναι θρεντ αγαπουληδων και ρεαλιστων :grin:

Επισκέπτης
αυτο θα μπορουσε να ειναι ενα ειρωνικο ποστ τυπε....δεν ειναι το στυλ μου

το αλλο παλι ειναι ενα δειγμα ευφυους χιουμορ που οταν μεγαλωσεις θα δυνασαι να αντιληφθεις μεσα απο την αποκτηση εμπειριας και υπερβασης του εγω οπως κανω εγω.....το τελευταιο λεγεται με αλλα λογια ικανοτητα σαρκασμου και αυτοσαρκασμου.....γιατι πρεπει να ξεκινας παντα απο την δικη σου καμπουρα οταν κρινεις.....
αγαπητε μου να ξερςις οτι εχω την ηλικια αλλα και το μυαλο οσο εχω δηλαδη :grin:να μπορω να καταλαβω ποιος γραφει ειρωνικα και ποιος οχι.εσυ τωρα αν θες αυτο να το ονομαζεις ''δειγμα ευφυους χιουμορ'' αυτο παλι ειμαι ο τελευταιος που θα σου πω τη θα κανεις.αλλα το αν εχω αποψη για κατι που τυχαινει να μην συμφωνει με τα γραφομενα σου τα περι αντιληψεις εμπειρειας και αλλα που γραφεις κρατα για τον ευατο σου που οπως λες οτι κανεις ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αγαπητε μου να ξερςις οτι εχω την ηλικια αλλα και το μυαλο οσο εχω δηλαδη :grin:να μπορω να καταλαβω ποιος γραφει ειρωνικα και ποιος οχι.εσυ τωρα αν θες αυτο να το ονομαζεις ''δειγμα ευφυους χιουμορ'' αυτο παλι ειμαι ο τελευταιος που θα σου πω τη θα κανεις.αλλα το αν εχω αποψη για κατι που τυχαινει να μην συμφωνει με τα γραφομενα σου τα περι αντιληψεις εμπειρειας και αλλα που γραφεις κρατα για τον ευατο σου που οπως λες οτι κανεις ;)
φιλε θα ειχα καθε καλη προθεση να σε ακουσω.....αλλα για μενα -και για τους περισσοτερους πιστευω-εισαι ενας αγνωστος,δεν σε ξερω....η αποψη σου θα ειχε μια βαρυτητα αν ειχα ενα δειγμα γραφης σου....αλλα δυστυχως τιποτα....ουτε μια κριτικη,ουτε μια ενημερωση.....

εδω δεν μετραμε πουτσες ουτε ποιος την εχει μεγαλυτερη και θλιβομαι ειλικρινα που δεν σε ξερω στην πραγματικη σου ζωη γιατι μπορει και να εισαι αξιολογο ατομο με αποψεις και background και χιλιες δυο ικανοτητες και δεξιοτητες.....εδω ομως σε αυτο το φορουμ,ως ολιβερκαν(νικνειμ) εισαι..... πως να το πω;τελευταιο θρανιο...μπορει αλλου να εισαι καλυτερος χιλιες φορες....οποτε εδω καθεσαι πιο φρονιμα και δεν την λες στα καλα μαθητουδια....

Επισκέπτης
φιλε θα ειχα καθε καλη προθεση να σε ακουσω.....αλλα για μενα -και για τους περισσοτερους πιστευω-εισαι ενας αγνωστος,δεν σε ξερω....η αποψη σου θα ειχε μια βαρυτητα αν ειχα ενα δειγμα γραφης σου....αλλα δυστυχως τιποτα....ουτε μια κριτικη,ουτε μια ενημερωση.....

εδω δεν μετραμε πουτσες ουτε ποιος την εχει μεγαλυτερη και θλιβομαι ειλικρινα που δεν σε ξερω στην πραγματικη σου ζωη γιατι μπορει και να εισαι αξιολογο ατομο με αποψεις και background και χιλιες δυο ικανοτητες και δεξιοτητες.....εδω ομως σε αυτο το φορουμ,ως ολιβερκαν(νικνειμ) εισαι..... πως να το πω;τελευταιο θρανιο...μπορει αλλου να εισαι καλυτερος χιλιες φορες....οποτε εδω καθεσαι πιο φρονιμα και δεν την λες στα καλα μαθητουδια....
προφανως εσυ για να μιλησεις με καποιον σου αρκει να εχει γραψει καμια 500 αρια κριτικες ασχετα αν ειναι αληθινες η οχι.αν αυτο ειναοι επιχειρημα τοτε παω πασο.τοαν λεω την αποψη μου και για να την πω πρεπει να εχω γραψει διθυραμβικες κριτικες για νξα μπω στο κλαμπ των γαμιαδων...λυπαμαι δεν θα το κανω.αυτοι που πρεπει να ξερουν γνωριζουν.δεν μπαινω στη διαδικασια να γραφω το πως γαμησα πως στηθηκε αν την εκανα να χυσει.καποιοι το κανουν και καλα κανουν εσυ να ακους αυτους δικαιωμα σου.δικο μου δικαιωμα ειναι να κρινω καποια πραγματα που βλεπω οτι κανουν μπαμ.τοσο απλο.εσυ που θεωρεις τον ευατο σου κατι ιδιαιτερο και μπορει στην πραγματικη ζωη να εισαι οντως εξαιρετικος εγω δεν περνω στα σοβαρα καποιον με κριτηριο ποσες πουτσες εριξε και ποσες κριτηκες εγγραψε...και ας καθομαι στο τελευταιο θρανιο που λες και εσυ..αλλωστε ακομα και απο εκει ολοι οι μαθητες εχουν το δικαιωμα να πουν τη γνωμη τους και ας ειναι και λαθος ;)γιαυτο υπαρχουν οι δασκαλοι και οι καλοι μαθητες που καθονται στα μπροστινα θρανια να με διορθωσουν εμενα και πολλους αλλους που τολμησαν να πουν μια αλλη γνωμη ;)

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
προφανως εσυ για να μιλησεις με καποιον σου αρκει να εχει γραψει καμια 500 αρια κριτικες ασχετα αν ειναι αληθινες η οχι.αν αυτο ειναοι επιχειρημα τοτε παω πασο.τοαν λεω την αποψη μου και για να την πω πρεπει να εχω γραψει διθυραμβικες κριτικες για νξα μπω στο κλαμπ των γαμιαδων...λυπαμαι δεν θα το κανω.αυτοι που πρεπει να ξερουν γνωριζουν.δεν μπαινω στη διαδικασια να γραφω το πως γαμησα πως στηθηκε αν την εκανα να χυσει.καποιοι το κανουν και καλα κανουν εσυ να ακους αυτους δικαιωμα σου.δικο μου δικαιωμα ειναι να κρινω καποια πραγματα που βλεπω οτι κανουν μπαμ.τοσο απλο.εσυ που θεωρεις τον ευατο σου κατι ιδιαιτερο και μπορει στην πραγματικη ζωη να εισαι οντως εξαιρετικος εγω δεν περνω στα σοβαρα καποιον με κριτηριο ποσες πουτσες εριξε και ποσες κριτηκες εγγραψε...και ας καθομαι στο τελευταιο θρανιο που λες και εσυ..αλλωστε ακομα και απο εκει ολοι οι μαθητες εχουν το δικαιωμα να πουν τη γνωμη τους και ας ειναι και λαθος ;)γιαυτο υπαρχουν οι δασκαλοι και οι καλοι μαθητες που καθονται στα μπροστινα θρανια να με διορθωσουν εμενα και πολλους αλλους που τολμησαν να πουν μια αλλη γνωμη ;)
συμφωνο..και μου αρεσει που εχουμε κρατησει επιπεδο μεταξυ μας και δεν εχουν αρχισει τα μπινελικια οπως σε αλλα θεματα..κατι που ειναι ανουσιο διοτι ειμαστε κρυμενη πισω απο οθονες..ασ μην το συνεχισουμε καλυτερα διοτι δεν θα αλακσουμε γνωμη ο ενας στον αλλον.καποιοι συμφωνουν με εμας καποιοι οχι..λογικο.αλλος θεωρει τισ κριτικες χρησιμες και αυτους που τισ γραφουν οτι ειναι αξιολογοι και γαμιαδες οκ..πασο..για εμενα και για πολλους αυτο ειναι κακομοιρια..δικαιωμα μου  δικαιωμα σας..αυτα απο εμενα..καλη συνεχεια σε αλλο ποστ

Επισκέπτης
εγω απλα θα πω κατι και οποιος καταλαβε καταλαβε.πως μπορει καποιος που κανει βγαζει απο τη δουλεια του 800 ευρω να μπορει να πηγαινει σε στουντιο 2-3 φορες την εβδομαδα; και οταν λεω καποιος δεν εννοω εναν υπαρχουν πολλοι.κια θα γινω και πιο συγκεκριμενος για να καταλαβαουν καποιοι.σεκιουριτας που να ειναι πρωτος σε κριτικες θα ηθελα να μου πουν πως γινετε για να το κανω εγω και οι υπολοιποι ;)δυο πραγμτατα συμβαινουν η ειν αι μυθομανης και ψευτες η απλα πηγαινουν σε μαγαζια και εκβιαζουν οτι θα ριξουν μαυρο στο εκαστοτε μαγαζι ;)συμπερασμα αγαπουληδες ειναι ελαχιστοι οι περισοτεροι ειναι ρεαλιστες που ξερουν τη πανε να κανουν.οι υπολοιποι απλα ειναι ωραιοι προμοτορες που για ενα τσαμπα γαμησι γραφουν διθυραμβους για κοπελες αλλα και για συγκεκριμενα μαγαζια ;)
Λογική τοποθέτηση.

Ὅλα τὰ ἀνακύψαντα θὰ ἡμποροῦσαν νὰ εἶχαν ἀποφευχθῇ ἐὰν ἐτίθετο ἐκ τῆς νομοθεσίας ἀνώτατον ὅριον κριτικῶν διὰ τὴν ἰδίαν ἐργαζομένην 2 κατ' ἔτος.
:thumbsup:

και στην τελικη το δεχομαι να αντιπαρατεθουν γονιμα καποια νικ με κριτικες....αλλα οχι και να πεταγονται και νικ που δεν εχουν γραψει τιποτα και να την λενε κιολας σε συναγωνιστες ειρωνικα....

κοινως [size=14pt]απαγορευεται η εισοδος εις του μη εχοντες εργασιαν οπως γραφουν και οι πινακιδες ;)
εδω ειναι θρεντ αγαπουληδων και ρεαλιστων[/size] :grin:
[size=14pt]Χώσεεεεεεε!!!
[/size]

Επισκέπτης
Μάθιου-Θανασάκης:
Αγαπητέ Δρ. Γιόζεφ Μένγκελε/Τζοκεράκο
Σε βεβαιώνω πως εκτός από σένα, δε γράφουμε κανέναν άλλο εκεί που ανέφερες στο σχόλιο σου. Κανέναν εκτός από σένα!
:2funny:
Μπράβο - μπράβο!...έτρεξες να το διορθώσεις!...γιατί όπως και να το κάνουμε ήταν βαρύ:

{Ατομα οπως.....
ο ZeroTolerance (που αποδεδειγμενα το παιζουν ξερολες αλλα δεν γνωριζουν τιποτα απο τον χωρο και δεν γουσταρουν το CHEYENNE).....
οπως o JockerX (που αποδεδειγμενα ειναι στριμενοι και θα περασουν ασχημα με οποια κοπελα και αν πανε)
οπως ο Bakalhs (που το παιζουν "η αντιθετη αποψη παντα" και "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ" και "Εγω κρινω τους παντες αλλα εσυ οχι εμενα")
......και πολλοι πολλοι αλλοι.........
Τους γραφουμε στα @ρχιδι@ μας και συνεχιζουμε!
}

Αναφέρεις επίσης: "...σου έθιξαν το φιλαράκι σου μπλα μπλα μπλα να το υπερασπιστείς;"
Τα δικά σου φιλαράκια που είναι για να σε υπερασπιστούν;;;
Υπήρξε άραγε ποτέ κάποιο φιλαράκι σου;;; Πολύ αμφιβάλλω γι' αυτό!
Διαχρονικό ανέκδοτο: "Φίλος του Τζόκερ" χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν έχω φιλαράκια.
Έχω φίλους από τους οποίους λαμβάνω ειλικρινή κριτική και όχι υπεράσπιση μόνο και μόνο επειδή είναι φίλοι μου.Ίδια είναι και η δική μου κριτική και θέση απέναντι σε αυτούς.
Ξέρουν να μην επεμβαίνουν ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ όπως κι εγώ.Είναι ζήτημα αρχών και επιπέδου.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τι εινια αγαπούλης ?  :think:
Τι ειναι ρεαλιστής ?  :think:

Η αποψη που εχω εγω τουλαχιτσον αποκρυσταλώσει μετα απο πολλα χρονια πορειας στον αγοραιο ερωτα ειναι:

Σεβαμαστε, εκτιμουμε, συμπαθουμε, κανουμε πλακα/χαβαλε, μιλαμε με τις κοπελες που συναντουμε στα studio, μπουρδελα, κλπ κλπ...

Στο δεκάλεπτο-τεταρτο-μισαωρο που μας αντιστοιχει, "ζουμε το παραμυθι μας", για τον αναλογο χρονο, ειναι η γυναικα μας, η ερωμενη μας, η αγαπη μας εαν θελετε.
Ομως με το που θα βγει απο την πορτα προσγειωνομαστε στην πραγματικότητα.
Οτι προκειται για μια εμπορικη δοσοληψια στην οποια δεν χωραει συναισθημα.

Γιατι εαν συνχισουμε να αερoβατουμε πρωτα απ΄ολα κανει κακο και στο στομαχι το δικο μας, αλλα πολλες φορες ειναι ενοχλητικο και για τα κοριτσια.

Εξαιρεσεις μπορει να υπαρξουν αλλα ειναι μια στο εκατομυριο.
Και το βασικο ειναι πως δεν ξεκινας την επισκεψη απο τετοια βάση.
Δεν παμε στο μπουρδελο, studio ή οπουδηποτε αλλου για να βρουμε συντροφο, αλλα για παροχη σεξουαλικων υπηρεσιων.

Ειναι οι κανονες που απο τοτε που προσωπικα εφαρμοζω, και 9 στις 10 των περιπτωσεων περανω καλα.

Ειναι αυτος που ακολουθει τους παραπανω κανονες ρελαιστης, ή αγαπούλης?

Εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας.
Ειναι κατι σαν το ποτηρι που εχει νερο μεχρι την μέση.
Αλλοι το βλεπουν μισογεμάτο, αλλοι μισοάδειο.

Και μηπως ειναι ρεαλιστης αυτος που με τα 20-50-100 ευρω που θα δωσει, νομιζει οτι αγοραζει ενα κομματι κρεας, που πανω του θα βγαλει ολα του τα κομπλεξ και αποθημενα, οπως πχ το κερατο που μπορει να εφαγε απο την γυναικα του, το οτι κυνηγαει μια γκομενα που τον εχει γραμμενο, οτι η μητερα του τον εδερνε οταν ηταν μικρος, και τοσους αλλους λόγους που μπορει καποιος να χαρακτηριστει μισογυνης, και θελει στην εκδιδομενη να βγαλει το αχτι του ?

Κυριε jockerx
Το σχολιο του οντως πολυ καλου μου φιλου SPEED, αφορουσε αποκλειστικα και μονο τις δικες του θεσεις και αποψεις.
Σε κανενα απο τα οσα post εχω κανει δεν εχω αναφερει κατι αναλογο και ουτε υπαρχει καποιο φραση που να συνηγορει με  αυτη του την αποψη, μιας και σεβομαι ολα τα μελη του forum, και κακως το εκλαβατε σαν γενικο σχολιο.
Ειναι κατι που του ειπα και κατ΄ιδιαν.

Οπως εγραψα και στην "επιμαχη" κριτικη, απο την οποια προηλθαν ολα αυτα,  εαν η δοιηκηση του site, δωσει οδηγια minimum κριτικων για καποια κοπελα, δεν εχω κανενα προβλημα να την σεβαστω.
Μεχρι σημερα ομως τουλαχιστον, δεν υπαρχει κατι αναλογο....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
speed:
Ατομα οπως.....
ο ZeroTolerance (που αποδεδειγμενα το παιζουν ξερολες αλλα δεν γνωριζουν τιποτα απο τον χωρο και δεν γουσταρουν το CHEYENNE).....
οπως o JockerX (που αποδεδειγμενα ειναι στριμενοι και θα περασουν ασχημα με οποια κοπελα και αν πανε)
οπως ο Bakalhs (που το παιζουν "η αντιθετη αποψη παντα" και "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ" και "Εγω κρινω τους παντες αλλα εσυ οχι εμενα")
......και πολλοι πολλοι αλλοι.........
Τους γραφουμε στα @ρχιδι@ μας και συνεχιζουμε!

jockerx:
Ποιοι είστε εσείς που γράφετε στα @@ σας εμάς και πολλούς πολλούς άλλους;
Ο speed, o Τσεγιέν και ο Μάθιου;
Τι έγινε speed, σου έθιξαν το φιλαράκι σου, εξερράγης και ένοιωσες την ανάγκη να το υπερασπιστείς;

Μάθιου-Θανασάκης:
Αγαπητέ Δρ. Γιόζεφ Μένγκελε/Τζοκεράκο
Σε βεβαιώνω πως εκτός από σένα, δε γράφουμε κανέναν άλλο εκεί που ανέφερες στο σχόλιο σου. Κανέναν εκτός από σένα!
Αναφέρεις επίσης: "...σου έθιξαν το φιλαράκι σου μπλα μπλα μπλα να το υπερασπιστείς;"
Τα δικά σου φιλαράκια που είναι για να σε υπερασπιστούν;;;
Υπήρξε άραγε ποτέ κάποιο φιλαράκι σου;;; Πολύ αμφιβάλλω γι' αυτό!
Διαχρονικό ανέκδοτο: "Φίλος του Τζόκερ" χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ. Για τα υπόλοιπα θα επανέλθω αργότερα, Dr M.

bakalhs:
Μὰ ὁ κ. Speed ἀνέφερε 3 ἐγγεγραμμένους εἰς τοὺς διδύμους του

Κοιτα τυπε, δεν εχω ορεξη!
Σε αφηνω να νομιζεις ο,τι θελεις.

Ποιος ο λογος να προσπαθησω σου αναλυσω τον τροπο σκεψης μου
οταν εσυ εισαι κολλημενος στις δικες σου αποψεις?

Δεν εισαι συζητησημος, δεν εισαι προσεγγισιμος και γενικως το παιζεις "καποιος"!
Μεινε με τις "οινοπνευματωδεις σκεψεις" σου λοιπον!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εγω απλα θα πω κατι και οποιος καταλαβε καταλαβε.πως μπορει καποιος που κανει βγαζει απο τη δουλεια του 800 ευρω να μπορει να πηγαινει σε στουντιο 2-3 φορες την εβδομαδα; και οταν λεω καποιος δεν εννοω εναν υπαρχουν πολλοι.κια θα γινω και πιο συγκεκριμενος για να καταλαβαουν καποιοι.σεκιουριτας που να ειναι πρωτος σε κριτικες ............
Aπο τα συμφραζομενα προκυπτει πως αναφερεσαι σε εμενα.
Μια μονο απορια:
Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι σεκιουριτας και οτι βγαζω 800 ευρω τον μηνα ?
Το εχω γραψει/πει καπου και δεν το θυμαμαι? Πως προεκυψε πάλι αυτο?

Εαν παλι καταλαβα λαθος και αναφερεσαι καπου αλλου, ζητω συγνώμμη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μια μονο απορια:
Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι σεκιουριτας και οτι βγαζω 800 ευρω τον μηνα ?

ελα ντε ποιον λεει;ολιβερκαν ποιον εννοεις μαν; :think:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Μια μονο απορια:

φιλε θελουν κανενα σεκιουριτα εκει που δουλευεις ειμαι ανεργος πρεπει να παω στο μωρακι μου

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Στον αγοραίο έρωτα, λίγο πολύ όλοι μας, προσφεύγουμε για «θεραπευτικούς» λόγους!
Οι θεραπείες όμως πάντα έχουν και τον κίνδυνο των παρενεργειών και των ανεπιθύμητων αντιδράσεων.
Η απλή ρεαλιστική λογική σκέψη-ανάλυση, μπορεί να βοηθήσει, ώστε να αποφεύγουμε τα «λούκια»!
Το μεταξύ μας βρισίδι μόνο επιδείνωση φέρνει στην παρενέργεια!
Το ότι υπάρχουν χιλιάδες ποιο μαλάκες από μας είναι γεγονός, όμως σε τίποτα δεν μας βοηθάει !
Αν καταφέρνουμε σήμερα να είμαστε καλλίτεροι από χτες έχουμε κάνει κάτι σημαντικό!

Αυτά…………………………………………….

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Δεν έχω φιλαράκια.
Έχω φίλους από τους οποίους λαμβάνω ειλικρινή κριτική και όχι υπεράσπιση μόνο και μόνο επειδή είναι φίλοι μου.Ίδια είναι και η δική μου κριτική και θέση απέναντι σε αυτούς.
Ξέρουν να μην επεμβαίνουν ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ όπως κι εγώ.Είναι ζήτημα αρχών και επιπέδου.

Ειλικρινή κριτική από τους φίλους σου;;;;;;;

Προφανώς τους έχεις αποκρύψει τις δραστηριότητες σου σαν Δρ. Γιόζεφ Μένγκελε!!!

Εκτός κι αν οι φίλοι σου είναι ίδιοι με σένα και έχετε φτιάξει όλοι μαζί συμμορία βασανιστών εργαζομένων κοριτσιών (κυριολεκτώ σ' αυτό τον χαρακτηρισμό Dr. M)

Υ.Γ. Αρχές και επίπεδο εσύ;;;;;;;;;;;;;; Καινούργιο ανέκδοτο!!!!!! Άσε μην προσπαθείς άλλο, τις ξέρουμε πολύ καλά και τις αρχές και το επίπεδο σου...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ειλικρινή κριτική από τους φίλους σου;;;;;;;

Προφανώς τους έχεις αποκρύψει τις δραστηριότητες σου σαν Δρ. Γιόζεφ Μένγκελε!!!

Εκτός κι αν οι φίλοι σου είναι ίδιοι με σένα και έχετε φτιάξει όλοι μαζί συμμορία βασανιστών εργαζομένων κοριτσιών (κυριολεκτώ σ' αυτό τον χαρακτηρισμό Dr. M)

Υ.Γ. Αρχές και επίπεδο εσύ;;;;;;;;;;;;;; Καινούργιο ανέκδοτο!!!!!! Άσε μην προσπαθείς άλλο, τις ξέρουμε πολύ καλά και τις αρχές και το επίπεδο σου...
οταν προβαινουμε σε δημοσιους χαρακτηρισμους αφηνοντας υποννοουμενα μηπως δεν ειναι σωστο χωρις τις απαραιτητες επεξηγησεις για οσους παρακολουθουν;;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μια μονο απορια:

ελα ντε ποιον λεει;ολιβερκαν ποιον εννοεις μαν; :think:

Το μελος oliverkan δουλευει στα γνωστα κουτσομπολιστικα περιοδικα! TiVo, Ciao, κ.τ.λ!
Αυτος βγαζει και τις επικεφαλιδες τα θεματα!  :birdman:

Γνωστο μοντελο εχεσε σε γνωστες τουαλλετες γνωστου παραλιακου γνωστου κλαμπ
και διαβαζε γνωστο περιοδικο για να περασει η ωρα!  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom