Τι εινια αγαπούλης ?
Τι ειναι ρεαλιστής ?
Η αποψη που εχω εγω τουλαχιτσον αποκρυσταλώσει μετα απο πολλα χρονια πορειας στον αγοραιο ερωτα ειναι:
Σεβαμαστε, εκτιμουμε, συμπαθουμε, κανουμε πλακα/χαβαλε, μιλαμε με τις κοπελες που συναντουμε στα studio, μπουρδελα, κλπ κλπ...
Στο δεκάλεπτο-τεταρτο-μισαωρο που μας αντιστοιχει, "ζουμε το παραμυθι μας", για τον αναλογο χρονο, ειναι η γυναικα μας, η ερωμενη μας, η αγαπη μας εαν θελετε.
Ομως με το που θα βγει απο την πορτα προσγειωνομαστε στην πραγματικότητα.
Οτι προκειται για μια εμπορικη δοσοληψια στην οποια δεν χωραει συναισθημα.
Γιατι εαν συνχισουμε να αερoβατουμε πρωτα απ΄ολα κανει κακο και στο στομαχι το δικο μας, αλλα πολλες φορες ειναι ενοχλητικο και για τα κοριτσια.
Εξαιρεσεις μπορει να υπαρξουν αλλα ειναι μια στο εκατομυριο.
Και το βασικο ειναι πως δεν ξεκινας την επισκεψη απο τετοια βάση.
Δεν παμε στο μπουρδελο, studio ή οπουδηποτε αλλου για να βρουμε συντροφο, αλλα για παροχη σεξουαλικων υπηρεσιων.
Ειναι οι κανονες που απο τοτε που προσωπικα εφαρμοζω, και 9 στις 10 των περιπτωσεων περανω καλα.
Ειναι αυτος που ακολουθει τους παραπανω κανονες ρελαιστης, ή αγαπούλης?
Εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας.
Ειναι κατι σαν το ποτηρι που εχει νερο μεχρι την μέση.
Αλλοι το βλεπουν μισογεμάτο, αλλοι μισοάδειο.
Και μηπως ειναι ρεαλιστης αυτος που με τα 20-50-100 ευρω που θα δωσει, νομιζει οτι αγοραζει ενα κομματι κρεας, που πανω του θα βγαλει ολα του τα κομπλεξ και αποθημενα, οπως πχ το κερατο που μπορει να εφαγε απο την γυναικα του, το οτι κυνηγαει μια γκομενα που τον εχει γραμμενο, οτι η μητερα του τον εδερνε οταν ηταν μικρος, και τοσους αλλους λόγους που μπορει καποιος να χαρακτηριστει μισογυνης, και θελει στην εκδιδομενη να βγαλει το αχτι του ?
Κυριε jockerx
Το σχολιο του οντως πολυ καλου μου φιλου SPEED, αφορουσε αποκλειστικα και μονο τις δικες του θεσεις και αποψεις.
Σε κανενα απο τα οσα post εχω κανει δεν εχω αναφερει κατι αναλογο και ουτε υπαρχει καποιο φραση που να συνηγορει με αυτη του την αποψη, μιας και σεβομαι ολα τα μελη του forum, και κακως το εκλαβατε σαν γενικο σχολιο.
Ειναι κατι που του ειπα και κατ΄ιδιαν.
Οπως εγραψα και στην "επιμαχη" κριτικη, απο την οποια προηλθαν ολα αυτα, εαν η δοιηκηση του site, δωσει οδηγια minimum κριτικων για καποια κοπελα, δεν εχω κανενα προβλημα να την σεβαστω.
Μεχρι σημερα ομως τουλαχιστον, δεν υπαρχει κατι αναλογο....