Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καταθετω προταση στην σεβαστη διοικηση του σαιτ

υποχρεωτικα στοιχεια προφιλ απο δω και μπρος:

-καταθεσεις(σε ελληνικα και ξενα ιδρυματα)
-Ε9
-αντιγραφο εκκαθαριστικου προηγουμενου ετους
-αναλυτικο εκκαθαριστικο σημειωμα αποδοχων απο την υπηρεσια που εργαζεσθε αν εισθε υπαλληλος
-τηρηση βιβλιου εσοδων εξοδων μπουρδελικων επισκεψεων(εσοδα λογιζονται οσα παιρνετε ως προμοτορες,εξοδα ολα τα αλλα λαδωμα τσατσας να μην χτυπησει πορτα,αμοιβη ιεροδουλου,βενζινες,εισιτηρια,δωρα αγαπουληδων,εξοδα για δονητες,στραπον,μαστιγια  κλπ...)
-ηλικια,σεξουαλικες προτιμησεις και διαστροφες/παρεκκλισεις
-επαγγελμα-ανεργοι θα αποκλειονται....εξαιρουνται εισοδηματιες,τροφιμοι μπαμπαδων,γονοι ευπορων οικογενειων,μεγαλοκτηματιες-τσιφλικαδες,τσελιγκαδες σαν εμενα κλπ,επαγγελματιες προμοτορες(υποχρεωση τους απλα να το δηλωνουν).....
-υποχρεωτικη αναγραφη προσθετου τιτλου αγαπουλης ή ρεαλιστης διπλα σε οσους ειναι απο βαθμο τιμημενου και πανω.....για τον τιτλο θα γινεται ψηφοφορια του κοινου
-δημιουργια επιλογης εχθρων εκτος απο φιλους.....να ξερει ο καθενας και ποιους εχθρους εχει....

αναμενω τοποθετηση αδμιν και λοιπων αξιωματουχων του σαιτ για να περασει η τροπολογια στην επομενη ολομελεια.... ;)

Επισκέπτης
ξερετε τη λενε για τη μυγα :2funny: :2funny:σιγα σιγα θα μαρτυραν χωρις ξυλο :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξερετε τη λενε για τη μυγα :2funny: :2funny:σιγα σιγα θα μαρτυραν χωρις ξυλο :2funny: :2funny:
εχεις δικιο φιλε....δεν ξερω για σας εκει κατω αλλα εμεις οι βορειοι συγκλονιζομαστε καθημερινα απο δηλωσεις.....δες εδω παλι τι ειπωθηκε χτες και περασε στα ψιλα

εγω ειμαι η καντυ.....μπαινω εδω και λιγο καιρο με τον λογαριασμο του τζο145 για να σας λεω προγραμματα και τιμες...φιλακια :* :smitten: :smitten:
γεια στο ολους.... :-* :-*
θα με βρειτε κοροβαγκου 5 απο τις 8μμ μεχρι το πρωι.... :-* :tits:

:huh: :huh: :grin:

Επισκέπτης
εχεις δικιο φιλε....δεν ξερω για σας εκει κατω αλλα εμεις οι βορειοι συγκλονιζομαστε καθημερινα απο δηλωσεις.....δες εδω παλι τι ειπωθηκε χτες και περασε στα ψιλα

:huh: :huh: :grin:
τυπε δεν ξερω εγω απο πανω και κατω.καποιοι παντως σιγουρα ειναι μυθομανης και αυτο για αυτους που ξερουν φαινεται ευκολα ;)τωρα για το ειρωνικο σου ποστ απλα το προσπερνω δεν χρειαζεται κανενα ε9 για να καταλαβεις οτι καποιος εχει 100 κριτικες που ειναι μοιρασμενες σε 5-7 γυναικες που κατα συμπτωση δουλευουν και σε 2-3 μαγαζια ;)

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγω απλα θα πω κατι και οποιος καταλαβε καταλαβε.πως μπορει καποιος που κανει βγαζει απο τη δουλεια του 800 ευρω να μπορει να πηγαινει σε στουντιο 2-3 φορες την εβδομαδα; και οταν λεω καποιος δεν εννοω εναν υπαρχουν πολλοι.κια θα γινω και πιο συγκεκριμενος για να καταλαβαουν καποιοι.σεκιουριτας που να ειναι πρωτος σε κριτικες θα ηθελα να μου πουν πως γινετε για να το κανω εγω και οι υπολοιποι ;)δυο πραγμτατα συμβαινουν η ειν αι μυθομανης και ψευτες η απλα πηγαινουν σε μαγαζια και εκβιαζουν οτι θα ριξουν μαυρο στο εκαστοτε μαγαζι ;)συμπερασμα αγαπουληδες ειναι ελαχιστοι οι περισοτεροι ειναι ρεαλιστες που ξερουν τη πανε να κανουν.οι υπολοιποι απλα ειναι ωραιοι προμοτορες που για ενα τσαμπα γαμησι γραφουν διθυραμβους για κοπελες αλλα και για συγκεκριμενα μαγαζια ;)
εχεις δικιο εν μερει..και ολοι ξερουμε τι γινεται..ο ενας μαλιστα του προτεινω να αλλαξει το ονομα του σε ΚΑΣΑΝΔΡΑΚΙΑΣ.
τωρα..Τσαμπα τελειως δεν παιζει..πληρωνουν κανονικα 40 αντι για 50..και απολαμβανουν τα εξτρα δωρεαν..και σε καποια στουντιο
η ιδια η κοπελα τους δινει πισω το μερισμα της..(25ε)μεσα στο δωματιο..αυτα

Επισκέπτης
εχεις δικιο εν μερει..και ολοι ξερουμε τι γινεται..ο ενας μαλιστα του προτεινω να αλλαξει το ονομα του σε ΚΑΣΑΝΔΡΑΚΙΑΣ.
τωρα..Τσαμπα τελειως δεν παιζει..πληρωνουν κανονικα 40 αντι για 50..και απολαμβανουν τα εξτρα δωρεαν..και σε καποια στουντιο
η ιδια η κοπελα τους δινει πισω το μερισμα της..(25ε)μεσα στο δωματιο..αυτα
στο τσαμπα μπορει να εχεις δικιο αλλα το να πηγαινεις και να εκβιαζεις για να πηδηξεις ειναι απλα ξεφτιλα.αλλα φταινε και αυτοι που εχουν τα μαγαζια και τους ανεοχονται αντι να τους πεταξουν εξω απο τα μαγαζια.και δεν ειναι μονο στη κασανδρας υπαρχουν παντου ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε δεν ξερω εγω απο πανω και κατω.καποιοι παντως σιγουρα ειναι μυθομαν[size=40pt]η[/size]ς
αυτο θα μπορουσε να ειναι ενα ειρωνικο ποστ τυπε....δεν ειναι το στυλ μου

το αλλο παλι ειναι ενα δειγμα ευφυους χιουμορ που οταν μεγαλωσεις θα δυνασαι να αντιληφθεις μεσα απο την αποκτηση εμπειριας και υπερβασης του εγω οπως κανω εγω.....το τελευταιο λεγεται με αλλα λογια ικανοτητα σαρκασμου και αυτοσαρκασμου.....γιατι πρεπει να ξεκινας παντα απο την δικη σου καμπουρα οταν κρινεις.....

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
στο τσαμπα μπορει να εχεις δικιο αλλα το να πηγαινεις και να εκβιαζεις για να πηδηξεις ειναι απλα ξεφτιλα.αλλα φταινε και αυτοι που εχουν τα μαγαζια και τους ανεοχονται αντι να τους πεταξουν εξω απο τα μαγαζια.και δεν ειναι μονο στη κασανδρας υπαρχουν παντου ;)
σε επιπεδο εκβιασμου ειναι((α η κοπελα δεν ηταν καλη μαζι μου..τωρα θα παω στο ιντερνετ και θα δειται τι θα παθετε)
απο την αλλη..τα ιδια τα μαγαζια τους πλησιαζουν λογο οτι τους βλεπουν καθε μερα εκει για βολτα και ξερουν οτι γραφουν στο ιντερνετ.αλλα μην σκας φιλε μου..για αλλους οι ιεροδουλες ειναι χομπι..για αλλους τροπος ζωης..αποτυχημενα τυπακια που το να γαμησουν εξω μουνι εχουν πιθανοτητες το ιδιο με το να δουν εξωγηινους..
Γι αυτο ΠΟΤΕ μην επηρεαζεσται απο κριτικες..καντε την βολτα σας και οποια σας γυαλισει πηδηχτε την..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σε επιπεδο εκβιασμου ειναι((α η κοπελα δεν ηταν καλη μαζι μου..τωρα θα παω στο ιντερνετ και θα δειται τι θα παθετε)
απο την αλλη..τα ιδια τα μαγαζια τους πλησιαζουν λογο οτι τους βλεπουν καθε μερα εκει για βολτα και ξερουν οτι γραφουν στο ιντερνετ.αλλα μην σκας φιλε μου..για αλλους οι ιεροδουλες ειναι χομπι..για αλλους τροπος ζωης..αποτυχημενα τυπακια που το να γαμησουν εξω μουνι εχουν πιθανοτητες το ιδιο με το να δουν εξωγηινους..
Γι αυτο ΠΟΤΕ μην επηρεαζεσται απο κριτικες..καντε την βολτα σας και οποια σας γυαλισει πηδηχτε την..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτα οταν καποτε τα εγραψε εν θηλυ μελος εφαγε μπαν να ξερεις.....τωρα εσυ σε τι διαφοροποιεισαι θα δειξει.....

σωπα ρε εμπειρε ετσι λες εσυ;εγω σου λεω οτι πολλοι ετσι κλαψαν σαρανταρια εμου συμπεριλαμβανομενου.....και πολλοι περασαν καλα απο μια καλη αναφορα για μια ασημαντη αλλα αξια κοπελα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καταθετω προταση στην σεβαστη διοικηση του σαιτ

υποχρεωτικα στοιχεια προφιλ απο δω και μπρος:

-καταθεσεις(σε ελληνικα και ξενα ιδρυματα)
-Ε9
-αντιγραφο εκκαθαριστικου προηγουμενου ετους
-αναλυτικο εκκαθαριστικο σημειωμα αποδοχων απο την υπηρεσια που εργαζεσθε αν εισθε υπαλληλος
-τηρηση βιβλιου εσοδων εξοδων μπουρδελικων επισκεψεων(εσοδα λογιζονται οσα παιρνετε ως προμοτορες,εξοδα ολα τα αλλα λαδωμα τσατσας να μην χτυπησει πορτα,αμοιβη ιεροδουλου,βενζινες,εισιτηρια,δωρα αγαπουληδων,εξοδα για δονητες,στραπον,μαστιγια  κλπ...)
-ηλικια,σεξουαλικες προτιμησεις και διαστροφες/παρεκκλισεις
-επαγγελμα-ανεργοι θα αποκλειονται....εξαιρουνται εισοδηματιες,τροφιμοι μπαμπαδων,γονοι ευπορων οικογενειων,μεγαλοκτηματιες-τσιφλικαδες,τσελιγκαδες σαν εμενα κλπ,επαγγελματιες προμοτορες(υποχρεωση τους απλα να το δηλωνουν).....
-υποχρεωτικη αναγραφη προσθετου τιτλου αγαπουλης ή ρεαλιστης διπλα σε οσους ειναι απο βαθμο τιμημενου και πανω.....για τον τιτλο θα γινεται ψηφοφορια του κοινου
-δημιουργια επιλογης εχθρων εκτος απο φιλους.....να ξερει ο καθενας και ποιους εχθρους εχει....

αναμενω τοποθετηση αδμιν και λοιπων αξιωματουχων του σαιτ για να περασει η τροπολογια στην επομενη ολομελεια.... ;)
Σιγουρα το λες προκλητικως ειρωνικα για οποιον σκεφτεται εστω και λιγο, αλλα δεν ειναι ετσι και το ξερεις  ;)

Πολλα θα μπορουσα να πω επι αυτου αλλα δεν μου πεφτει λογος !!!!!!

Ομως καλο θα ηταν να μην υποτιματε την νοημοσυνη κανενος......... ;)

Αν το δουμε ρεαλιστικα το θεμα κανεις πνευματικως υγειης ανθρωπος, δεν καθεται να γραφει πως πηδηξε, που και ποτε, ΣΥΝΕΧΩΣ ...... ΤΣΑΜΠΑ !!!!!!!

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αυτα οταν καποτε τα εγραψε εν θηλυ μελος εφαγε μπαν να ξερεις.....τωρα εσυ σε τι διαφοροποιεισαι θα δειξει.....

σωπα ρε εμπειρε ετσι λες εσυ;εγω σου λεω οτι πολλοι ετσι κλαψαν σαρανταρια εμου συμπεριλαμβανομενου.....και πολλοι περασαν καλα απο μια καλη αναφορα για μια ασημαντη αλλα αξια κοπελα
Εγω την γνωμη μου λεω και δεν επιτιθεμαι σε καποιον προσωπικα..τωρα οσο για το μπαν!!τι να πω..αμα απαγορευεται να λες την γνωμη σου οκ να το γραψουν στους κανονισμους..τωρα οσο για το ΘΗΛΥ δεν ξερω ακριβως τι εφραψε και την μπαναρανε αλλα αμα ειπε κατι παρομοιο με εμενα (που για εκεινη και για πολλους ειναι αληθεια)τι να πω..ο αντμιν ειναι κοπμπλεξικος και η αληθεια τον πονεσε και την μπαναρε..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σιγουρα το λες προκλητικως ειρωνικα για οποιον σκεφτεται εστω και λιγο, αλλα δεν ειναι ετσι και το ξερεις  ;)

Πολλα θα μπορουσα να πω επι αυτου αλλα δεν μου πεφτει λογος !!!!!!

Ομως καλο θα ηταν να μην υποτιματε την νοημοσυνη κανενος......... ;)

Αν το δουμε ρεαλιστικα το θεμα κανεις πνευματικως υγειης ανθρωπος, δεν καθεται να γραφει πως πηδηξε, που και ποτε, ΣΥΝΕΧΩΣ ...... ΤΣΑΜΠΑ !!!!!!!
οι πνευματικως υγιεις τι γραφουν δλδ εδω;ποιηματα;

εκτος αν αποκλειεις το ενδεχομενο να μπαινουν γενικως στο σαιτ πνευματικως υγιεις κατι που πρεπει να το εξατασουμε δεν λεω.... :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οι πνευματικως υγιεις τι γραφουν δλδ εδω;ποιηματα;

εκτος αν αποκλειεις το ενδεχομενο να μπαινουν γενικως στο σαιτ πνευματικως υγιεις κατι που πρεπει να το εξατασουμε δεν λεω.... :grin:
Ασε την ειρωνια και τις μαλακιες που ξερεις, κατα μερος και ξαναδιαβασε τι γραφω.......
Εκτος κι αν δεν καταλαβαινεις και τα απλα γραφομενα.... οποτε παω πασο... :grin:

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Α!!και οσο για τις κριτικες..οι μισες ειναι στημενες..οι αλλες ειναι μυθοπλασιας..οι αλλες ειναι σαλτσαρισμενες..και ελαχιστες αληθινες που υπαρχει και ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ παραγωντας η ΧΗΜΕΙΑ..αν εσενα σε βοηθανε οι κριτικες..μπραβο οκ.

Επισκέπτης
Ὅλα τὰ ἀνακύψαντα θὰ ἡμποροῦσαν νὰ εἶχαν ἀποφευχθῇ ἐὰν ἐτίθετο ἐκ τῆς νομοθεσίας ἀνώτατον ὅριον κριτικῶν διὰ τὴν ἰδίαν ἐργαζομένην 2 κατ' ἔτος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Α!!και οσο για τις κριτικες..οι μισες ειναι στημενες..οι αλλες ειναι μυθοπλασιας..οι αλλες ειναι σαλτσαρισμενες..και ελαχιστες αληθινες που υπαρχει και ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ παραγωντας η ΧΗΜΕΙΑ..αν εσενα σε βοηθανε οι κριτικες..μπραβο οκ.
Οι απολυτα αληθινες κριτικες, ειναι αυτες που γινονται μια φορα, απο γνωστα μελη κι οχι απο κομητες του χαλευ ...... (κλωναρια)  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εμενα δεν με βοηθανε φιλε γιατι εγω τις γραφω στα μερη μου......καταλαβες;ή τουλαχιστον τις εγραφα οταν ειχα ορεξη....τωρα αρχιζω να την χανω γενικως......μπορει να φταιν τα γεραματα....
Ασε την ειρωνια κατα μερος και ξαναδιαβασε τι γραφω....... εκτος κι αν δεν καταλαβαινεις και τα γραφομενα.... οποτε παω πασο...
καταλαβα πολυ καλα τι γραφεις....γραφεις οτι οσοι γραφουν κριτικες ειναι πληρωμενοι μισθοφοροι....απο μαγαζια ή κοπελες....και κινητρο τους ειναι μονο το κερδος.....

ΑΡΑ οσοι γραφαν λογοτεχνια,ποιηματα,πεζογραφηματα,δοκιμια ολοι του κοσμου οι λογοτεχνες ηταν για το κερδος....

και αρα δεν αποδεχεσαι την αρχη της παροχης στον συνανθρωπο και την χαρα που εχεις απο το να μοιραζεις δωρεαν εμπειριες ,υλικο ,γνωσεις κλπ.....

αρα δεν αποδεχεσαι κατι που ειναι κοινο γνωρισμα σε ολα τα οργανωμενα φορουμ,ομιλους αλληλουποστηριξης μελων,οργανωσεις κλπ......και κατι που ειναι κοινη ιδεολογια σε ολους τους χρηστες ελευθερου λογισμικου και στις κοινοτητες ανοικτου κωδικα στο ιντερνετ για παραδειγμα....την αλληλοβοηθεια των μελων μεσα απο την ενεργο συμμετοχη,την δημοσια διαβουλευση και την ανιδιοτελη προσφορα στην κοινοτητα......ολα για το κερδος λες....

ε και γω σου λεω οτι δεν ειναι ολοι ετσι.....καποιοι μπορει να ειναι....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ὅλα τὰ ἀνακύψαντα θὰ ἡμποροῦσαν νὰ εἶχαν ἀποφευχθῇ ἐὰν ἐτίθετο ἐκ τῆς νομοθεσίας ἀνώτατον ὅριον κριτικῶν διὰ τὴν ἰδίαν ἐργαζομένην 2 κατ' ἔτος.
το ειχες προτεινει καποτε το θυμαμαι και προσωπικα συμφωνω εν γενει.....ας πουμε με μια δυο εξαιρεσεις συγκεκριμενες....αλλαγη μαγαζιου,αλλαγη απο στουντιο σε μπουρδελο η αναποδα,θεαματικη μεταστροφη μιας ιεροδουλης προς το καλυτερο ή το χειροτερο κλπ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom