Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Απ ολα αυτα , εντυπωση μου εκανε το σουβλακι του ενοs ευρω
Δωσατε αναλυτικα περιγραφην μαγαζιου ινα τελεσωμεν επιτοπιαν ερευναν
φιλε ειναι υψηλα τα νοηματα .....δεν με πιανεις.....; ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
URL]]

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Απ ολα αυτα , εντυπωση μου εκανε το σουβλακι του ενοs ευρω
Δωσατε αναλυτικα περιγραφην μαγαζιου ινα τελεσωμεν επιτοπιαν ερευναν

ξερω εγω παντως με 1,30 και 1,50  :dancing: :dancing: :dancing:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
(προσθήκη ψηφοφορίας)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
speed:
Ατομα οπως.....
ο ZeroTolerance (που αποδεδειγμενα το παιζουν ξερολες αλλα δεν γνωριζουν τιποτα απο τον χωρο και δεν γουσταρουν το CHEYENNE).....
οπως o JockerX (που αποδεδειγμενα ειναι στριμενοι και θα περασουν ασχημα με οποια κοπελα και αν πανε)
οπως ο Bakalhs (που το παιζουν "η αντιθετη αποψη παντα" και "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ" και "Εγω κρινω τους παντες αλλα εσυ οχι εμενα")
......και πολλοι πολλοι αλλοι.........
Τους γραφουμε στα @ρχιδι@ μας και συνεχιζουμε!

jockerx:
Ποιοι είστε εσείς που γράφετε στα @@ σας εμάς και πολλούς πολλούς άλλους;
Ο speed, o Τσεγιέν και ο Μάθιου;
Τι έγινε speed, σου έθιξαν το φιλαράκι σου, εξερράγης και ένοιωσες την ανάγκη να το υπερασπιστείς;

Μάθιου-Θανασάκης:
Αγαπητέ Δρ. Γιόζεφ Μένγκελε/Τζοκεράκο
Σε βεβαιώνω πως εκτός από σένα, δε γράφουμε κανέναν άλλο εκεί που ανέφερες στο σχόλιο σου. Κανέναν εκτός από σένα!
Αναφέρεις επίσης: "...σου έθιξαν το φιλαράκι σου μπλα μπλα μπλα να το υπερασπιστείς;"
Τα δικά σου φιλαράκια που είναι για να σε υπερασπιστούν;;;
Υπήρξε άραγε ποτέ κάποιο φιλαράκι σου;;; Πολύ αμφιβάλλω γι' αυτό!
Διαχρονικό ανέκδοτο: "Φίλος του Τζόκερ" χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ. Για τα υπόλοιπα θα επανέλθω αργότερα, Dr M.

bakalhs:
Μὰ ὁ κ. Speed ἀνέφερε 3 ἐγγεγραμμένους εἰς τοὺς διδύμους του

Τα πρώτα δικά σας ποστ γιατί δεν τα βάζεις Δρ Μένγκελε;;;

Τι έχεις να φοβηθείς άραγε;;;

υ.γ. η κατηγορία [size=14pt]"βασανιστής"[/size] δεν μπήκε στην ψηφοφορία γιατί προφανώς σου ανήκει αποκλειστικά Dr M.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τοσο το παιρνω κι εγω.....Τσιμπησα μολιs ακουσα για 1
Αλλα μετα ειδα , οτι το ειπε με σκεπτικισμο,σουρεαλισμο και αλκοολισμο

γατα θα του σερβιραν μη φρικαρεις μικρε εβραιε :)

Επισκέπτης
Τα πρώτα δικά σας ποστ γιατί δεν τα βάζεις Δρ Μένγκελε;;;  
Τι έχεις να φοβηθείς άραγε;;;

ZeroTolerance:
πρέπει να έχεις ανεβάσει συνολικά 20 με 30 κριτικές για την συγκεκριμένη....
σχεδόν όλες ίδιες....

νομίζεις οτι προσθέτεις κάτι το διαφορετικό κάθε μια ίδια κριτική που ανεβάζεις για αυτήν?

bakalhs:
Τόσας δυνατότητας ὁδηγοῦ (template) ἔχει τὸ Word, νὰ μὴν τὰς ἀξιοποιήσῃ ὁ ἄνθρωπος;

CHEYENNE:
Δεν εχω δει καπου γραμμενο στους κανονες του site οτι απαγορευεται.
Αυτο που θεωρω οτι προσθετω ειναι οτι μετα απο τοσο καιρο δεν εχει πάψει να ειναι αψογη.
ΥΓ: 16 ειναι οι κριτικες μου για την Αλίνα μεσα σε 3 χρονια.
Περιπου 5 κριτικες τον χρονο δηλαδη. Δεν νομιζω να ειναι υπερβολικες.

Εαν ειναι, ας μου το πει ο Antisthenis να μην ξαναγραψω.

antisthenis:
Δεν παραβιάζεται κάποιος κανόνας, όχι, ούτε υπερβολή νομίζω να υπάρχει και βρίσκω και χρήσιμη την "υπενθύμιση" ότι μια κοπέλα βρίσκεται στα ίδια υψηλά επίπεδα. Αν κάποιος έχει άλλη άποψη πατάει το "'Οχι" (δε με βοήθησε η κριτική)

bakalhs:
Μᾶς λέγετε δηλ. πὼς ὅ,τι εἶναι νόμιμον εἶναι καὶ ἠθικόν.

antisthenis:
Όχι. Λέγω αυτό που έγραψα

irkanos:
Σοφιστή μου εσύ! Έχω την εντύπωση ότι σύμφωνα με τον Σωκράτη το νόμιμο είναι και ηθικό. Πάντως για να επανέλθουμε στο θελα μας ,κι εγώ δε νομίζω ότι βλάπτει η συχνή επανάληψη. Ίσα ίσα δείχνει την πορεία μιας κοπέλας μέσα στο χρόνο. Αρκεί βέβαια να είναι πάντα αντικειμενική.

jockerx:
Κύριε Μπακάλη, τα κορίτσια ζητούν κριτικές (ιδία πείρα)...τι να κάνει ο "φουκαράς" ο μικρός Τσεγιενάκος!...Χα χα χα!
Η πρώτη μου κριτική αφορούσε την ήδη υπερτιμημένη από το παλιό ΜΠΟΥ. Αλίνα του Τσεγιέν.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι σεναριογράφοι της Αλίνας (aris κ.τ.λ) και γράφτηκε στημένη κριτική στα χνάρια της δικής μου προσπαθώντας να καταρρίψει ένα προς ένα τα γραφόμενά μου.
Έγραφε χαρακτηριστικά οτι η κριτική του Τζόκερ είναι άκυρη! Χε χε!

ΥΓ: 16 ειναι οι κριτικες μου για την Αλίνα μεσα σε 3 χρονια.
Περιπου 5 κριτικες τον χρονο δηλαδη. Δεν νομιζω να ειναι υπερβολικες.
Μπααα...καθόλου!
Τσεγιέν, "ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!

Μάθιου-Θανασάκης:
α. Το ηθικόν κύριε Μπακάλη προκύπτει απ' το περιεχόμενο των γραπτών μας. Και τα γραπτά του Cheyenne, σας βεβαιώνω πως μόνο ανήθικα δεν είναι!
Κατά την ταπεινή μου άποψη, ήλθε (έστω και αρκετά καθυστερημένα) η ώρα να κάνετε και την αυτοκριτική σας (αν τολμάτε φυσικά).
β. Οι εμμονές δεν έχουν λογική κύριε Τζόκερ. Όπως πχ αυτή του να επιτίθεται κανείς ασταμάτητα στις υπηρεσίες των οίκων ανοχής, ανάμεσα σε άλλες εμμονές που μπορεί να έχει (που δεν είναι της παρούσης).
Μήπως ήρθε η ώρα να βρείτε κάποιο άλλο χόμπι; (λέω, μήπως;;;)
Υ.Γ. Τελικά διαπιστώνω πως δυστυχώς έχουν διαφύγει της προσοχής σας τα καλύτερα από τους αρχαίους ημών...
Υ.Γ.2 Θερμή παράκληση: μην τους πιάνετε συνέχεια στο "στόμα" σας. Όσο κι αν το προσπαθείτε, δε θα το καταφέρετε στο τέλος να τους λερώσετε (ευτυχώς για όλους μας).

Θανασάκη, βάλε εσύ τα υπόλοιπα...βαρέθηκα.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
225
Πόντοι
1.240
Ρεαλιστικά αγαπουλης!

Επισκέπτης
εγω απλα θα πω κατι και οποιος καταλαβε καταλαβε.πως μπορει καποιος που κανει βγαζει απο τη δουλεια του 800 ευρω να μπορει να πηγαινει σε στουντιο 2-3 φορες την εβδομαδα; και οταν λεω καποιος δεν εννοω εναν υπαρχουν πολλοι.κια θα γινω και πιο συγκεκριμενος για να καταλαβαουν καποιοι.σεκιουριτας που να ειναι πρωτος σε κριτικες θα ηθελα να μου πουν πως γινετε για να το κανω εγω και οι υπολοιποι ;)δυο πραγμτατα συμβαινουν η ειν αι μυθομανης και ψευτες η απλα πηγαινουν σε μαγαζια και εκβιαζουν οτι θα ριξουν μαυρο στο εκαστοτε μαγαζι ;)συμπερασμα αγαπουληδες ειναι ελαχιστοι οι περισοτεροι ειναι ρεαλιστες που ξερουν τη πανε να κανουν.οι υπολοιποι απλα ειναι ωραιοι προμοτορες που για ενα τσαμπα γαμησι γραφουν διθυραμβους για κοπελες αλλα και για συγκεκριμενα μαγαζια ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom