Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ampelales δεν είναι κακό να υπάρχουν ερωτόλογα με τις πουτάνες. Αυτό δεν σε κάνει πυρφόρο. Το σεξ από μόνο του δημιουργεί συναίσθημα. Το θέμα είναι να καταλαβαίνεις ότι η σχέση σας διαρκεί για 5-10 λεπτά και να αρκείσαι σε αυτό - μέχρι την επόμενη φορά. Εγώ πάντα λέω ερωτόλογα στις πουτάνες, τη στιγμή που τις γαμάω είναι δικές μου. Όμως ποτέ δεν θα ήθελα κάτι άλλο πέραν από τη σχέση στο μπουρδέλο μαζί τους. Το πολύ-πολύ να τους ζητήσω το προφίλ τους στο facebook για να τους στέλνω κανένα μήνυμα.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Ampelales δεν είναι κακό να υπάρχουν ερωτόλογα με τις πουτάνες. Αυτό δεν σε κάνει πυρφόρο. Το σεξ από μόνο του δημιουργεί συναίσθημα. Το θέμα είναι να καταλαβαίνεις ότι η σχέση σας διαρκεί για 5-10 λεπτά και να αρκείσαι σε αυτό - μέχρι την επόμενη φορά. Εγώ πάντα λέω ερωτόλογα στις πουτάνες, τη στιγμή που τις γαμάω είναι δικές μου. Όμως ποτέ δεν θα ήθελα κάτι άλλο πέραν από τη σχέση στο μπουρδέλο μαζί τους. Το πολύ-πολύ να τους ζητήσω το προφίλ τους στο facebook για να τους στέλνω κανένα μήνυμα.

Τυπε δεν εννοω να λες 2-3 κουβεντες πανω στη καυλα,  ok αυτο νορμαλ ειναι αλλα να φερεσαι σε πουτανα σαν να προσπαθεις να τη βγαλεις γκομενα με φιλακια και λουλουδακια ειναι πυρφορια και ειναι και ψυχιατρικη περιπτωση .
Και εγω παιρνω το φεισμπουκ απο πουτανες αλλα οχι για να τους στειλω να παμε για καφε προφανως οπως κανει ο πυρφορος αλλα για να μαθαινω βαρδιες μαγαζια που αλλαζουν κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom