Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

Επισκέπτης
τεσπα παλια πριν το μπου το καναμε αλλιως και περναγαμε μια χαρα.....τωρα εσεις διαβαστε κριτικες και για την τσατσα αν σας κανει...
Πολύ πριν το μπου ξεκίνησα τύπε κι εγώ και μια χαρά περνούσα. Τώρα περνώ ακόμα καλύτερα όμως, άσε που λόγω του μπου έχουν αναγκαστεί πολλές να παράσχουν καλύτερες υπηρεσίες.
Πάντως, νομίζεις ότι άμα διαβάσω κριτική για τσατσά που τον τρώει δεν θα περάσω να της ρίξω ένα χεράκι;

Επισκέπτης
Παράθεση από: jockerx στις σήμερα στις 14:43
Μπράβο px75!
Το κόλλημα των αγαπούληδων με ορισμένες κοπέλες είναι παροιμιώδες!

Μαλάκα σε φτύνουνε, δε βρέχει.
Μαλάκα σε φτύνουνε, δε βρέχει

Δεν πήρες χαμπάρι τίποτα μαλάκα...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μια ενσταση ....

Καποιος ειπε για μαξιμουμ κριτικων ανα κοπελα ....
Θεωρω οτι ειναι λαθος τακτικη αυτη για τον κατωθι απλο λογο....

Ποιος μπορει να εγγυηθει την μη κλωνοποιηση ?

Μπορει ο καθε τυπακος να κανει δυο, τρεις και δεκα τρεις κλωνους και να γραφει κριτικες διπλες και τριδιπλες για την καθε κοπελα και στουντιο, ειτε εκβιαζοντας καταστασεις, ειτε διαμορφωνοντας γνωμες κατα το δοκουν.....

Καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησουν οι κλωνοι και το σαιτ να γινει λιγο πιο αντικειμενικο και αξιοπρεπες....
Οι κλικες και οι κλικαδοροι θα πρεπει να αφανιστουν, η και να περιοριστουν αισθητα, ωστε να υπαρχει μια πιο αντικειμενικη αξιολογηση ολων !!!!!!!!

Αυτο που γινεται εδω, θυμιζει να το πω χοντρα-χοντρα και ας μου επιτραπει (αν δεν μου επιτραπει στα @@ μου) ο χαρακτηρισμος ''ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ''.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Μια ενσταση ....

Καποιος ειπε για μινιμουμ κριτικων ανα κοπελα ....
Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο θεωρούν ορισμένοι ό,τι ο κόσμος είναι τόσο χαζός που θα πρέπει να βάλουμε κανόνες για το πόσες κριτικές πρέπει να ανεβαίνουν/κοπέλα..
χρειαζόμαστε έναν <<πατερούλη>> να μας προστατεύει ακόμα και εδώ??
και σε τελική ανάλυση αν όσοι διαβάζουν δε μπορούν να κρίνουν είναι άξιοι της μοιρας τους..
εδώ έχει ανέβει κριτική που ο <<κριτής>> ήταν μεθυσμένος,δε θυμόταν τίποτα  αλλά στο τέλος έλεγε καταπληκτική η κοπέλα!!
βάλτε και λίγο το μυαλό σας να δουλέψειι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο θεωρούν ορισμένοι ό,τι ο κόσμος είναι τόσο χαζός που θα πρέπει να βάλουμε κανόνες για το πόσες κριτικές πρέπει να ανεβαίνουν/κοπέλα..
χρειαζόμαστε έναν <<πατερούλη>> να μας προστατεύει ακόμα και εδώ??
και σε τελική ανάλυση αν όσοι διαβάζουν δε μπορούν να κρίνουν είναι άξιοι της μοιρας τους..
εδώ έχει ανέβει κριτική που ο <<κριτής>> ήταν μεθυσμένος,δε θυμόταν τίποτα  αλλά στο τέλος έλεγε καταπληκτική η κοπέλα!!
βάλτε και λίγο το μυαλό σας να δουλέψειι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειπες μια περιπτωση που σπανιως τυχαινει....

Αμφιβαλεις οτι οι κριτικες χρησιμοποιουνται ποικιλοτροπως ?
Αμφιβαλεις οτι οι κριτικες πολλες φορες ειναι καθοδηγουμενες και στημενες ?
Αμφιβαλεις οτι οι κριτικες επηρεαζουν .... ?
Αμφιβαλεις οτι οι κριτικες ανεβοκατεβαζουν μαγαζια και κοπελες αλλοτε καθαρα, αλλοτε βρωμικα ?

Αν θες απαντησε μου αντικειμενικα και καθαρα.......

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειπες μια περιπτωση που σπανιως τυχαινει....

Αμφιβαλεις οτι οι κριτικες χρησιμοποιουνται ποικιλοτροπως ?
Αμφιβαλεις οτι οι κριτικες πολλες φορες ειναι καθοδηγουμενες και στημενες ?
Αμφιβαλεις οτι οι κριτικες επηρεαζουν .... ?
Αμφιβαλεις οτι οι κριτικες ανεβοκατεβαζουν μαγαζια και κοπελες αλλοτε καθαρα, αλλοτε βρωμικα ?
φυσικά και δεν αμφιβάλω..αλλά δε βρίσκω λόγο να μπει λογοκρισία ή κανόνες..
ο καθένας μπορεί χρησιμοποιώντας το μυαλό και το ένστικτό του να καταλάβει..
και σε τελική ανάλυση δεν αγοράζεις και σπίτι..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φυσικά και δεν αμφιβάλω..αλλά δε βρίσκω λόγο να μπει λογοκρισία ή κανόνες..
ο καθένας μπορεί χρησιμοποιώντας το μυαλό και το ένστικτό του να καταλάβει..
και σε τελική ανάλυση δεν αγοράζεις και σπίτι..
Επηρεαζεις κοσμο και καταστασεις ομως και ειναι διφορουμενο το αποτελεσμα, αναλογα με τον σκοπο και το ποιον του καθε κριτη ......

Ποσο πιο απλα να το θεσω πια ?

Λογοκρισια οχι, καλο ειναι να μην μπει, αν θελουμε να ασκουμε ελευθερα το δημοκρατικο μας δικαιωμα στην εκφραση της αποψης και της σκεψης, για κατι καλυτερο, οπου αυτος ειναι και ο σκοπος της κουβεντας και των τοπικ.....

Κανονες ομως επιββαλεται να μπουν και θα πρεπει να ειναι δικαιοι σε ολα τα μελη ανεξαιρετως.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Επηρεαζεις κοσμο και καταστασεις ομως και ειναι διφορουμενο το αποτελεσμα, αναλογα με τον σκοπο και το ποιον του καθε κριτη ......

Ποσο πιο απλα να το θεσω πια ?
δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά όσοι έχουν αρκετό καιρό στο σαιτ κάποια πράγματα τα καταλαβαίνουν..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά όσοι έχουν αρκετό καιρό στο σαιτ κάποια πράγματα τα καταλαβαίνουν..
Φτηνες δικαιολογιες και το ξερεις.......

Τελος δεν συνεχιζω το θεμα ....
Την αποψη μου ειπα απλα......

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησουν οι κλωνοι και το σαιτ να γινει λιγο πιο αντικειμενικο και αξιοπρεπες....
Οι κλικες και οι κλικαδοροι θα πρεπει να αφανιστουν, η και να περιοριστουν αισθητα, ωστε να υπαρχει μια πιο αντικειμενικη αξιολογηση ολων !!!!!!!!
Επίσης, οι πολιτικοί να είναι τίμιοι, οι ρασοφόροι να σταματήσουν να κλέβουν το παγκάρι και ο Κούγιας να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά του. :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μια ενσταση ....

Καποιος ειπε για μαξιμουμ κριτικων ανα κοπελα ....
Θεωρω οτι ειναι λαθος τακτικη αυτη για τον κατωθι απλο λογο....

Ποιος μπορει να εγγυηθει την μη κλωνοποιηση ?

Μπορει ο καθε τυπακος να κανει δυο, τρεις και δεκα τρεις κλωνους και να γραφει κριτικες διπλες και τριδιπλες για την καθε κοπελα και στουντιο, ειτε εκβιαζοντας καταστασεις, ειτε διαμορφωνοντας γνωμες κατα το δοκουν.....

Αυτο που γινεται εδω, θυμιζει να το πω χοντρα-χοντρα και ας μου επιτραπει (αν δεν μου επιτραπει στα @@ μου) ο χαρακτηρισμος ''ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ''.

αυτος θα αναλαβει τυπε την εκκαθαριση  :sunglasses:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φιλε πιο σπανιο θαρρω ειναι να ξεχασεις το τσαντακι με την εισπραξη και να στο επιστρεψει η τσατσα... ;)
Ναι δεν αντιλεγω ΚΑΙ σε αυτο ....

Αλλωστε γιαυτο τον λογο και εγραψα κριτικη για να εκθεσω την τιμιοτητα του οικου με τα προσωπα που ηταν τοτε εκει....
Στα τοσα ετη που βρισκομαι εδω αναθεμα αν εχω γραψει 5 κριτικες.........

Δεν καταλαβα που θες να το πας τωρα......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι δεν αντιλεγω ΚΑΙ σε αυτο ....

Αλλωστε γιαυτο τον λογο και εγραψα κριτικη για να εκθεσω την τιμιοτητα του οικου με τα προσωπα που ηταν τοτε εκει....
Στα τοσα ετη που βρισκομαι εδω αναθεμα αν εχω γραψει 5 κριτικες.........

Δεν καταλαβα που θες να το πας τωρα......
πουθενα....ειπα ειναι σπανιο.....αλλα αληθινο.... ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αυτος θα αναλαβει τυπε την εκκαθαριση  :sunglasses:
Την κοροιδια κρατα την για σενα .....  :sunglasses:
Και ασε τους εμπαιγμους κατα μερος....

Αν θες να διακωμωδισεις μια υπαρκτη κατασταση δικαιωμα σου..... αλλα ξερεις οτι δεν ειναι ετσι  :sunglasses:

Στην τελικη παιξε μονος σου γιατι εγω δεν θα ακολουθησω ...... :sunglasses:

Επισκέπτης
Τι να πάρω χαμπάρι ρε τρόμπα που μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα εδώ και μια βδομάδα με τις μαλακίες σου;
Τρόμπα, η συμμετοχή μου στο θέμα άρχισε με το μήνυμα:
"Τα κορίτσια ζητούν κριτικές....."
[size=14pt]Ξέρεις πολύ καλά οτι είναι αλήθεια και όχι μαλακίες.[/size]
Αυτό το αρχικό μου μήνυμα ήταν πασιφανές οτι δεν αναφερόταν ούτε στον Μάθιου ούτε στο speed.Απάντησαν οι δυο τους με το ύφος που απάντησαν για να υπερασπιστούν τον Τσεγιέν.
Άντε δείρε καμιά γυναίκα μπας και ξελαμπικάρεις λίγο.
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, τρόμπα.

Επισκέπτης
Εγώ μάλλον είμαι υπέρ-ρεαλιστής
στις παρυφές του σουρεαλισμού .
URL]]

kanenidis

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τι ασχολησται ακομα ρε παιδια και τσακωνεσται,,αφου υπαρχουν διαφορετικες γνωμες εδω μεσα..Α!και ευχαριστω τους αντμιν. που σβησανε το θεμα που ανοικσα αν οι κριτικες ειναι ΝΟΜΙΜΕΣ.με τον τροπο αυτο με γλυτωσαν απο τον κοπο και μου απαντησαν..αν κανω λαθος δεν θα επρεπε να το σβησουν διοτι δεν πηγαιν κοντρα στους κανονισμους του σαιτ..ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom