Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εγω τυπε δεν ήθελα να πω τίποτα, αλλά ξέρω ότι κι αυτος εχει λερωμένη τη φωλιά του.
Εχω πληροφορίες ότι το έχουν πετάξει έξω απο πολλά μπουρδελάκια
γιατι ζουλούσε άγαρμπα τα βυζιά των κοριτσιών....
Τις μπέρδευε με τη γυναίκα του βλέπεις....

pxkatsika.jpg

Όσο για το τι κότα είναι.... συμφωνώ και επαυξάνω  ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτος ο γιδογλεντικουλας θελει να γινει mod;
Γιατι; Επειδη ειναι κωλογλυφτης των γυναικων εδω μεσα;
Ή επειδη δερνει καλα τις εκδιδομενες;

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE[/video] [/video]

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αυτος ο γιδογλεντικουλας θελει να γινει mod;
Γιατι; Επειδη ειναι κωλογλυφτης των γυναικων εδω μεσα;
Ή επειδη δερνει καλα τις εκδιδομενες;

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE[/video] [/video]

Τυπε μιλάμε για ζώο όρθιο, εκτός απο τις ώρες που σκύβει και βόσκει γρασίδι παρέα με την κυρά.
Επίσης τον έχουν συνδεδεμένο με τον server στην Ιπποκρατους και του δινουν γραμμη για τα πασοκοθέματα  :2funny:
Μπορει να γίνει ανετα μοντ στο katsika.com ή στο kota.com  :2funny:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
[size=14pt]Παλιοψεύτη προμοτάκο Μάθιου, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ

Γελοίε παλιοψεύτη px75, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ

Παλιοψεύτη speed, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ
[/size]

[size=14pt]Εγώ έθιξα ένα κοινοτικό θέμα (Κριτικές - αγαπούληδες) με σαφή αναφορά στην κριτική του CHEYENNE και σεις απαντήσατε με κατασκευασμένα ψεύτικα προσωπικά στοιχεία!!!

"Κύριοι"...
Είσθε κατάπτυστοι.[/size]

ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΛΙΤΣΑ ΚΟΜ;
ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ 50 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΙΚ ΝΕΙΜ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ?.....χαρακτηριστικο του σε ολες τις κριτικες τα πολλα εικονιδια-σμαιλις.
ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για λεγε.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εχει πολυ ψωμι εδω ακομη ...... οπου να 'ναι θα αναψει η δραση, θα βγουν τα μαχαιρια !!!!!

URL]]

silvestor

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα με βασανισε τραβωντας το αυτι μου επειδη δεν ηξερα το μαθημα μου στην 1η Δημοτικου στο Αρσακειο και αν το αρνηθει θα σας πω και αλλα που θα κοκκινησετε απο ντροπη.  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ 50 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΙΚ ΝΕΙΜ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ?.....χαρακτηριστικο του σε ολες τις κριτικες τα πολλα εικονιδια-σμαιλις.
ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ;
Πες μας αδερφέ.Ψοφάμαι για σκοτεινά μυστικά. :police:

Επισκέπτης
[size=14pt]Παλιοψεύτη προμοτάκο Μάθιου, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ

Γελοία παλιολούγκρα px75, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ

Παλιοψεύτη speedάκο, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ
[/size]

[size=14pt]Εγώ έθιξα ένα κοινοτικό θέμα (Κριτικές - αγαπούληδες) με σαφή αναφορά στην κριτική του CHEYENNE και σεις απαντήσατε με κατασκευασμένα ψεύτικα προσωπικά στοιχεία!!!

"Κύριοι"...
Είσθε κατάπτυστοι.[/size]

[size=14pt]Βγάλατε τον σκασμό τώρα;;;
Την ουρά στα σκέλια και όπου φύγει - φύγει;;;

Γελοία υποκείμενα......
Έπεται συνέχεια....[/size]  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό το θρεντ είναι ταμαμ για την εκτόνωση της κατίνας μέσα μου  :rockon: :rockon: :rockon:

Το πιάνω από την αρχή  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[size=14pt]Αντισθένη τι έγινε;;;;....[/size]

[size=14pt]Έκανες το νήμα μόνιμο, ενόχλησε κάποιους και σου είπαν να το βγάλεις από μόνιμο;[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
[size=16pt]Όχι jockerx.
Έγινε μόνιμο όταν μερικά post ήρθαν απ' την ημερήσια ενημέρωση (που είναι μόνιμο) και μετά το επανέφερα όπως ήταν.
(σιγά μην έκανα αυτό το thread μόνιμο)[/size]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
[size=16pt]Όχι jockerx.
Έγινε μόνιμο όταν μερικά post ήρθαν απ' την ημερήσια ενημέρωση (που είναι μόνιμο) και μετά το επανέφερα όπως ήταν.[/size]
[size=30pt]δεν το τραβας και μια διαγραφη;μαλακια θρεντ.....ολο οφ τοπικ ειναι....[/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Για λέγε, για λέγε...
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!
Εδώ δεν είμαστε βουλή.

Επισκέπτης
Σαν τους πολιτικούς: Αν ανοίξω το στόμα μου...

Η μοναδική σχέση (αν το μπορείς να το πεις σχέση) που είχαν τα αρχίδια μου με παπά ήταν ότι κάποιος παπάς ήθελε να μου τα πιάσει (τοτε που ήμουν νέος και ωραίος).

Επισκέπτης
Σαν τους πολιτικούς: Αν ανοίξω το στόμα μου...

Η μοναδική σχέση (αν το μπορείς να το πεις σχέση) που είχαν τα αρχίδια μου με παπά ήταν ότι κάποιος παπάς ήθελε να μου τα πιάσει (τοτε που ήμουν νέος και ωραίος).
Ψεύδεσαι!
Είμαι σίγουρος ότι και πριν πολλά χρόνια ένας παπάς στα χούφτωσε του καλού καιρού, καθώς και τον πωπουδάκο σου, αφού έπεισε τους γονείς σου ότι δεν πρόκειται να πας στον Παράδεισο αν πρώτα δεν σε βουτούσε τσίτσιδο μέσα σε μια λεκάνη με κρύο νερό...

Επισκέπτης
Ψεύδεσαι!
Είμαι σίγουρος ότι και πριν πολλά χρόνια ένας παπάς στα χούφτωσε του καλού καιρού, αφού έπεισε τους γονείς σου ότι δεν θα πας στον Παράδεισο αν δεν σε βουτήξει πρώτα γυμνό μέσα σε μια λεκάνη με νερό...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι ακριβώς (ούτε μπροστά να ήσουνα).
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ Η ΧΑΝΕΤΕ ΛΑΔΙΑ!! ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ JOCKERX;;; EXOYME ENA KOINO HOBBY ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΙΛΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ!! ΠΕΤΑΤΕ ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ JOCKERX ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ!!ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!ΜΠΟΡΕΙ ΦΑΡΚΕΛΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΜ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ POST (ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ!) ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ JOCKERX! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΩ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ!!ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΟΣΤ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ POST EMENAN ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ POST ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ JOCKERX KAI ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ! ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ!! ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!! ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!! :headbang: :headbang: :headbang: :cussing: :cussing:

Επισκέπτης
Καθηγητά, θέλω προσωπικά να δηλώσω ότι ποτέ δεν σε θέωρησα κλώνο κανενός. Η γνώμη μου είναι ότι είσαι πολύ καθαρός στις τοποθετήσεις σου και σωστός (για να μην πω υποδειγματικός) στη γενικότερη στάση σου στο φόρουμ.
(Ας ειπωθεί, για να αποφεύγονται τυχόν παρεξηγήσεις, ότι δεν σε γνωρίζω προσωπικά και ότι δεν εννοώ κάτι περισσότερο από αυτό που λέω).
Είναι κρίμα να υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ μελών και μάλιστα μελών με σημαντική παρουσία στα φόρουμ. :'( :'(

Για την κλωνολόγία πια, δεν ξέρω τι συμβάινει, ούτε τι να πω.
Απλώς αναρρωτιέμαι αν γράφω εγώ τώρα, ή κάποιος κλώνος μου.
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom