Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Γκοτζίλας =Συνήθως το βοδινό κρέας του στρατού το οποίο πολλές φορές είναι κατεψυγμένο από το 1950!

Δεν αισθάνομαι καλά
th_swoon2.gif

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γκοτζίλας =Συνήθως το βοδινό κρέας του στρατού το οποίο πολλές φορές είναι κατεψυγμένο από το 1950!

Δεν αισθάνομαι καλά
th_swoon2.gif
ελα μαλακιες λεει σε αυτο το θεμα....ενα απλο ζβαν ειναι απο το σουπερμαρκετ....
Black_zwan.jpg

Επισκέπτης
Προσπαθώντας να βρω λύσεις για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ, κατέληξα στην παρακάτω πρόταση:

Προτείνω λοιπόν κάθε θρεντ να πληρεί τις κάτωθι προδιαγραφές:

Α) Minimum 10000 σελίδες ανα θρεντ

Β)  Θρέντ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ που δεν φιλοξενεί συχνά-πυκνά στις σελίδες του σχόλια σχετικά με «ελλεηνίδες», «πατριώτες vs αριστεροί», «πουτανοκαψουρίαση» και «διαπλοκές - κλώνοι» ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ!

Γ) Για να μπορεί να σταθεί ένα θρεντ στο φόρουμ πρέπει να έχει τουλάχιστον άλλα 10 παρόμοια, ασχέτως αν έχουν ήδη γίνει άπειρες υπερ-αναλύσεις και εξηγήσεις επ’ εξηγήσεων!

Δ) θρεντ που δεν φιλοξενούνται εκφράσεις τύπου:
«Γαμώ την πουτάνα τη μάνα σου»
«Να λιώσεις απ’τον καρκίνο ρε πούστη»
«Να σε πιάσει διάρροια στο μπουρδέλο»
  ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΣΑ!

Τέλος, να διαγράφονται αυτόματα τα μέλη που παραπονούνται ότι δεν μπορούν να βρουν τις πληροφορίες που θέλουν στα κατάλληλα θρεντ!

Είμαι ο dirtyliving και είμαι κλώνος γνωστού μέλους, αλλά δεν μπορώ να το πω...τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα ανοίξω ένα δικό μου θρεντ όπου θα εξηγώ τα πάντα...αφού όμως αποκαλυφθεί ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ από τους πραγματικά υπαίτιους! Τώρα βέβαια και οι πραγματικά υπαίτιοι περιμένουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια από τους πραγματικά πραγματικά υπαίτιους...οπότε θ’αργήσουμε λίγο!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΠΑΜ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ.... :2funny: :2funny:

Υ.Γ: Το παρών post δεν αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο μέλος/η ή διαχειριστές, γιατί κατά τη διάρκεια της συγγραφής του, είχα στο νου μου μόνο βυζιά, κώλους και τρυφερά μουνάκια!

Επισκέπτης
πως γινετε ρε μαγκες μελη με 5 εως 10 χιλιαδες ποστα να εχουν και κλωνους?
δηλαδη ολη μερα σπιτι ειναι και γραφουν στο bou? :think: :think: :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι είν' αυτό ρε 'σεις, νιώθω ότι πάω ξυπόλυτος στ' αγκάθια :S

ελα στα αρχιδια σου ο στρατος τωρα... μην σου γινεται εμμονη ιδεα τι θα κανεις κτλπ
οτι ειναι να γινει θα γινει... αραξε κ απολαυσε το

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πως γινετε ρε μαγκες μελη με 5 εως 10 χιλιαδες ποστα να εχουν και κλωνους?
δηλαδη ολη μερα σπιτι ειναι και γραφουν στο bou? :think: :think: :think: :think:
ναι τυπε....παρενεργειες της οικονομικης κρισης.......που να πας κι εξω καθε μερα;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
ελα στα αρχιδια σου ο στρατος τωρα... μην σου γινεται εμμονη ιδεα τι θα κανεις κτλπ
οτι ειναι να γινει θα γινει... αραξε κ απολαυσε το

Αυτο το λενε για τον ....βιασμο, οχι για τον στρατο :grin: :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο το λενε για τον ....βιασμο, οχι για τον στρατο :grin: :grin: :grin: :grin:

Mια χαρα μπορει να το αποφυγει αμα καταφερει και του δαγκωσει την καρωτιδα  :grin:
φυσικα ο κινδυνος θανατου του αλλουνου ειναι μεγαλος αλλα θα αθωοθει λογω αυτοαμυνας
τωρα οσο για την συνειδηση σου... σιγα τι τυψεις να εχεις επειδη δολοφονησες ενα τομαρι
που πηγε να σε βιασει? Η ζωη συνεχιζεται  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν μπορει να μην θυμάσαι όμως ποιος ανέφερε οτι είμαι κλώνος!!
Ποιες είναι οι κυρώσεις (μου) αν πράγματι δεν θυμάμαι ;

Η συγγνώμη σου είναι δεκτή αλλά στο μέλλον στο δίνω σαν συμβουλή θα πρέπει να σκέφτεσαι τι γράφεις για καποιον συναγωνιστή που δεν δίνει λαβές και δεν έχει ενοχλήσει!
Σου είπα συγγνώμη για μια απλή ερώτηση που σου έκανα με βάση ορισμένους ισχυρισμούς συναδέλφων και στο δίνω (και εγώ) σαν συμβουλή να μην παρεξηγείς τόσο εύκολα κάποιον συναγωνιστή που δεν σου έχει δώσει λαβές ότι έχει πρόθεση να σε προσβάλλει (το αντίθετο μάλιστα) και γενικότερα δεν έχει ενοχλήσει (και αυτός)

αυτά

φιλικά  

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
farkeli, πρέπει να ζητήσεις συγνώμη και από εμένα.Ξέρεις πολύ καλά οτι  δεν έχω κλώνους.

Ισχύουν τα παραπάνω που είπα και στον professorx ...

Σου λέω συγγνώμη για μια απλή ερώτηση που έκανα με βάση ορισμένους ισχυρισμούς συναδέλφων και σου δίνω φιλική συμβουλή να μην παρεξηγείς τόσο εύκολα κάποιον συναγωνιστή που δεν σου έχει δώσει λαβές ότι έχει πρόθεση να σε προσβάλλει (το αντίθετο μάλιστα, αφού σε έχει στους φίλους του όπως αντίστοιχα τον έχεις και εσύ στους δικούς σου φίλους) και γενικότερα δεν έχει ενοχλήσει

αυτά

φιλικά 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με λιγα λογια

αρχιδια αποκαλυψεις  :jerking:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ποιες είναι οι κυρώσεις (μου) αν πράγματι δεν θυμάμαι ;

Αν δεν θυμάσαι ποιος το είπε αυτό δεν θα πρεπε καν να ρωτήσεις κάτι τέτοιο δημόσια στο forum και να διασύρεις έναν αθώο.Ιδίως μετά την διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ των μη εικονικών φιλών σου και του jockerx.Kαταλαβαίνεις πως αισθάνθηκα μέσα μου όταν έθεσες επι τάπητος αυτή την αφελή ερώτηση;; Και θυμήσου οτι εγώ δεν ανακατεύτηκα στις μεταξύ σας διενέξεις και συμμετείχα μόνο στις ενημερώσεις! Αν απο μόνος σου πήρες αυτή την πρωτοβουλία για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να υπερασπιστείς τους φίλους σου διάλεξες λάθος άνθρωπο.Δεν ξέρω στην μεταξύ σας αντιπαράθεση με τον jockerx ποιος φταίει πραγματικά αλλά το ότι πήγες με αυτό τον τρόπο να υπερασπιστείς τους φίλους σου (μπορεί και εν αγνοία τους) το μόνο που κατάφερες είναι να χάσουν το δίκιο τους οι φίλοι σου και να δικαιωθεί ο jockerx.
Oπότε πάλι σαν συμβουλή σου δίνω πριν γράψεις κάτι να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τι συνέπειες μπορεί να έχει τόσο για σένα όσο και για τους υπόλοιπους εμπλεκομένους μηδενός εξαιρουμένου και του εαυτού μου που χωρίς να θέλω υπαινίχθηκες οτι είμαι κλωνάρι.
Ελπίζω να κατάλαβες τώρα τι με ενόχλησε και να μην το επαναλάβεις στο μέλλον.
Και άμα υποπέσει κάτι μη θεμιτό προς το πρόσωπο μου στην αντίληψη σου θα πρέπει να έχεις και αποδείξεις και να μην στηρίζεσαι στην τάχα αόριστη φημολογία.
Πάντα φιλικά και δεν επιθυμώ να συμμετάσχω άλλο στην μεταξύ σας διένεξη και οφείλετε να το σεβαστείτε!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σου είπα συγγνώμη για μια απλή ερώτηση που σου έκανα με βάση ορισμένους ισχυρισμούς συναδέλφων και στο δίνω (και εγώ) σαν συμβουλή να μην παρεξηγείς τόσο εύκολα κάποιον συναγωνιστή που δεν σου έχει δώσει λαβές ότι έχει πρόθεση να σε προσβάλλει (το αντίθετο μάλιστα) και γενικότερα δεν έχει ενοχλήσει (και αυτός)

αυτά

φιλικά  
Το ότι με εκτιμάς όπως λες και δεν είχες πρόθεση να με προσβάλλεις περιμένω απο δω και πέρα να το δω με τις πράξεις σου! Και εγώ μέχρι σήμερα που μιλάμε σε εκτιμούσα και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό! Δεν μπορούσα να το πιστέψω οτι ειδικά εσύ θα με ρωτούσες κάτι τέτοιο!! Ελπίζω ειλικρινά να με ξανακερδίσεις! Εξάλλου τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και εδώ δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε ούτε εσύ ούτε εγώ αλλά να κάνουμε παρεούλα και να ενημερωθούμε για το hobby μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom