gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Τι είν' αυτό ρε 'σεις, νιώθω ότι πάω ξυπόλυτος στ' αγκάθια :S
ελα μαλακιες λεει σε αυτο το θεμα....ενα απλο ζβαν ειναι απο το σουπερμαρκετ....Γκοτζίλας =Συνήθως το βοδινό κρέας του στρατού το οποίο πολλές φορές είναι κατεψυγμένο από το 1950!
Δεν αισθάνομαι καλά
ναι τυπε....παρενεργειες της οικονομικης κρισης.......που να πας κι εξω καθε μερα;πως γινετε ρε μαγκες μελη με 5 εως 10 χιλιαδες ποστα να εχουν και κλωνους?
δηλαδη ολη μερα σπιτι ειναι και γραφουν στο bou?
Έχει πάει και στα 5 ευρά ο καφές...ναι τυπε....παρενεργειες της οικονομικης κρισης.......που να πας κι εξω καθε μερα;
ναι αλλα η μπυρα στο παγκακι εχει 1 ευρω ;)Έχει πάει και στα 5 ευρά ο καφές...
ελα στα αρχιδια σου ο στρατος τωρα... μην σου γινεται εμμονη ιδεα τι θα κανεις κτλπ
οτι ειναι να γινει θα γινει... αραξε κ απολαυσε το
Αυτο το λενε για τον ....βιασμο, οχι για τον στρατο
Αυτο το λενε για τον ....βιασμο, οχι για τον στρατο
Ποιες είναι οι κυρώσεις (μου) αν πράγματι δεν θυμάμαι ;Δεν μπορει να μην θυμάσαι όμως ποιος ανέφερε οτι είμαι κλώνος!!
Σου είπα συγγνώμη για μια απλή ερώτηση που σου έκανα με βάση ορισμένους ισχυρισμούς συναδέλφων και στο δίνω (και εγώ) σαν συμβουλή να μην παρεξηγείς τόσο εύκολα κάποιον συναγωνιστή που δεν σου έχει δώσει λαβές ότι έχει πρόθεση να σε προσβάλλει (το αντίθετο μάλιστα) και γενικότερα δεν έχει ενοχλήσει (και αυτός)Η συγγνώμη σου είναι δεκτή αλλά στο μέλλον στο δίνω σαν συμβουλή θα πρέπει να σκέφτεσαι τι γράφεις για καποιον συναγωνιστή που δεν δίνει λαβές και δεν έχει ενοχλήσει!
farkeli, πρέπει να ζητήσεις συγνώμη και από εμένα.Ξέρεις πολύ καλά οτι δεν έχω κλώνους.
Αν δεν θυμάσαι ποιος το είπε αυτό δεν θα πρεπε καν να ρωτήσεις κάτι τέτοιο δημόσια στο forum και να διασύρεις έναν αθώο.Ιδίως μετά την διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ των μη εικονικών φιλών σου και του jockerx.Kαταλαβαίνεις πως αισθάνθηκα μέσα μου όταν έθεσες επι τάπητος αυτή την αφελή ερώτηση;; Και θυμήσου οτι εγώ δεν ανακατεύτηκα στις μεταξύ σας διενέξεις και συμμετείχα μόνο στις ενημερώσεις! Αν απο μόνος σου πήρες αυτή την πρωτοβουλία για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να υπερασπιστείς τους φίλους σου διάλεξες λάθος άνθρωπο.Δεν ξέρω στην μεταξύ σας αντιπαράθεση με τον jockerx ποιος φταίει πραγματικά αλλά το ότι πήγες με αυτό τον τρόπο να υπερασπιστείς τους φίλους σου (μπορεί και εν αγνοία τους) το μόνο που κατάφερες είναι να χάσουν το δίκιο τους οι φίλοι σου και να δικαιωθεί ο jockerx.Ποιες είναι οι κυρώσεις (μου) αν πράγματι δεν θυμάμαι ;
Το ότι με εκτιμάς όπως λες και δεν είχες πρόθεση να με προσβάλλεις περιμένω απο δω και πέρα να το δω με τις πράξεις σου! Και εγώ μέχρι σήμερα που μιλάμε σε εκτιμούσα και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό! Δεν μπορούσα να το πιστέψω οτι ειδικά εσύ θα με ρωτούσες κάτι τέτοιο!! Ελπίζω ειλικρινά να με ξανακερδίσεις! Εξάλλου τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και εδώ δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε ούτε εσύ ούτε εγώ αλλά να κάνουμε παρεούλα και να ενημερωθούμε για το hobby μας.Σου είπα συγγνώμη για μια απλή ερώτηση που σου έκανα με βάση ορισμένους ισχυρισμούς συναδέλφων και στο δίνω (και εγώ) σαν συμβουλή να μην παρεξηγείς τόσο εύκολα κάποιον συναγωνιστή που δεν σου έχει δώσει λαβές ότι έχει πρόθεση να σε προσβάλλει (το αντίθετο μάλιστα) και γενικότερα δεν έχει ενοχλήσει (και αυτός)
αυτά
φιλικά