farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ένα λεπτό professorx. Το πας και το πήγες από την αρχή πολύ μακριά. Εσύ έμπλεξες στο συγκεκριμένο θρεντ, την συγκεκριμένη ερώτηση που σου έκανα. Σου είπα συγγνώμη για να σου δείξω την πρόθεση μου ότι δεν θα ήθελα μια (πιθανόν) άχρηστη ερώτηση μου να σε στεναχωρήσει. Και για να το ξεκαθαρίσουμε δεν υποστήριξα ούτε υπαινίχθηκα ότι είσαι κλώνος. ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ !!! Και μάλιστα πριν απαντήσεις το διόρθωσα !!! Οπότε αυτά που απευθύνεις προς εμένα προβληματίσου αν και κατά πόσο ισχύουν μάλλον για εσένα που με βάση μια ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ με παρουσιάζεις σαν το μεγαλύτερο συκοφάντη και μάλιστα με βάση αυτή την απλή ερώτηση ότι σχεδίασα να υπερασπιστώ τους φίλους μου. Πλάκα έχει τώρα που κατά την γνώμη σου δικαιώθηκε ο jockerx να μου ζητήσουν το λόγο οι φίλοι μου και να μου πει ευχαριστώ ο jockerx !!! Γιατί (αν το παρατήρησες) είμαστε εικονικοί φίλοι με τον jockerxΑν δεν θυμάσαι ποιος το είπε αυτό δεν θα πρεπε καν να ρωτήσεις κάτι τέτοιο δημόσια στο forum και να διασύρεις έναν αθώο.Ιδίως μετά την διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ των μη εικονικών φιλών σου και του jockerx.Kαταλαβαίνεις πως αισθάνθηκα μέσα μου όταν έθεσες επι τάπητος αυτή την αφελή ερώτηση;; Και θυμήσου οτι εγώ δεν ανακατεύτηκα στις μεταξύ σας διενέξεις και συμμετείχα μόνο στις ενημερώσεις! Αν απο μόνος σου πήρες αυτή την πρωτοβουλία για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να υπερασπιστείς τους φίλους σου διάλεξες λάθος άνθρωπο.Δεν ξέρω στην μεταξύ σας αντιπαράθεση με τον jockerx ποιος φταίει πραγματικά αλλά το ότι πήγες με αυτό τον τρόπο να υπερασπιστείς τους φίλους σου (μπορεί και εν αγνοία τους) το μόνο που κατάφερες είναι να χάσουν το δίκιο τους οι φίλοι σου και να δικαιωθεί ο jockerx.
Oπότε πάλι σαν συμβουλή σου δίνω πριν γράψεις κάτι να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τι συνέπειες μπορεί να έχει τόσο για σένα όσο και για τους υπόλοιπους εμπλεκομένους μηδενός εξαιρουμένου και του εαυτού μου που χωρίς να θέλω υπαινίχθηκες οτι είμαι κλωνάρι.
Ελπίζω να κατάλαβες τώρα τι με ενόχλησε και να μην το επαναλάβεις στο μέλλον.
Και άμα υποπέσει κάτι μη θεμιτό προς το πρόσωπο μου στην αντίληψη σου θα πρέπει να έχεις και αποδείξεις και να μην στηρίζεσαι στην τάχα αόριστη φημολογία.
Πάντα φιλικά και δεν επιθυμώ να συμμετάσχω άλλο στην μεταξύ σας διένεξη και οφείλετε να το σεβαστείτε!
Καλά, τώρα μιλάμε σοβαρά ;
Για να μην σε αδικώ όμως, οφείλω να παραδεχθώ ότι η ερώτηση μου ενδέχεται να ενοχλήσει ορισμένους ειδικά αν δεν έχει προηγηθεί καλή επικοινωνία. Αν θυμάμαι όμως, νομίζω ότι έχω πει αρκετές φορές τα καλύτερα λόγια για εσένα. Τώρα μπορώ να χαρακτηρίσω την ερώτηση μου ότι (μάλλον) ήταν ηλίθια και άχρηστη. Γιατί και στην περίπτωση που (πιθανόν) συνέβαινε κάτι τέτοιο, σαφώς και δεν θα απαντούσες δημόσια. Προς Θεού μην το παρεξηγήσεις αυτό. Απλά το σημειώνω για δείξω ότι θεωρώ την ερώτηση που σου έκανα ως άχρηστη και ηλίθια. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν ήταν υβριστική ούτε συκοφαντική και ειλικρινά αν εσύ έχεις πάψει να με εκτιμάς, εγώ από την δική μου πλευρά προβληματίζομαι έντονα για την εμμονή σου να «αξιοποιείς» μια απλή (και ηλίθια) ερώτηση μου με τέτοιο τρόπο και με τόσες προεκτάσεις.
Σαφώς σέβομαι ότι δεν θέλεις να συμμετάσχεις άλλο στην μεταξύ μας διένεξη αλλά θεωρώ ότι μου επιτρέπεις να πω την δική μου γνώμη
... Εξάλλου τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και εδώ δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε ούτε εσύ ούτε εγώ αλλά να κάνουμε παρεούλα και να ενημερωθούμε για το hobby μας.
Κρατάω μόνο αυτό και συμφωνώ
Να' χουμε λοιπον καλές και αποδοτικές τσάρκες