Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αν δεν θυμάσαι ποιος το είπε αυτό δεν θα πρεπε καν να ρωτήσεις κάτι τέτοιο δημόσια στο forum και να διασύρεις έναν αθώο.Ιδίως μετά την διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ των μη εικονικών φιλών σου και του jockerx.Kαταλαβαίνεις πως αισθάνθηκα μέσα μου όταν έθεσες επι τάπητος αυτή την αφελή ερώτηση;; Και θυμήσου οτι εγώ δεν ανακατεύτηκα στις μεταξύ σας διενέξεις και συμμετείχα μόνο στις ενημερώσεις! Αν απο μόνος σου πήρες αυτή την πρωτοβουλία για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να υπερασπιστείς τους φίλους σου διάλεξες λάθος άνθρωπο.Δεν ξέρω στην μεταξύ σας αντιπαράθεση με τον jockerx ποιος φταίει πραγματικά αλλά το ότι πήγες με αυτό τον τρόπο να υπερασπιστείς τους φίλους σου (μπορεί και εν αγνοία τους) το μόνο που κατάφερες είναι να χάσουν το δίκιο τους οι φίλοι σου και να δικαιωθεί ο jockerx.
Oπότε πάλι σαν συμβουλή σου δίνω πριν γράψεις κάτι να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τι συνέπειες μπορεί να έχει τόσο για σένα όσο και για τους υπόλοιπους εμπλεκομένους μηδενός εξαιρουμένου και του εαυτού μου που χωρίς να θέλω υπαινίχθηκες οτι είμαι κλωνάρι.
Ελπίζω να κατάλαβες τώρα τι με ενόχλησε και να μην το επαναλάβεις στο μέλλον.
Και άμα υποπέσει κάτι μη θεμιτό προς το πρόσωπο μου στην αντίληψη σου θα πρέπει να έχεις και αποδείξεις και να μην στηρίζεσαι στην τάχα αόριστη φημολογία.
Πάντα φιλικά και δεν επιθυμώ να συμμετάσχω άλλο στην μεταξύ σας διένεξη και οφείλετε να το σεβαστείτε!
Ένα λεπτό professorx. Το πας και το πήγες από την αρχή πολύ μακριά. Εσύ έμπλεξες στο συγκεκριμένο θρεντ, την συγκεκριμένη ερώτηση που σου έκανα. Σου είπα συγγνώμη για να σου δείξω την πρόθεση μου ότι δεν θα ήθελα μια (πιθανόν) άχρηστη ερώτηση μου να σε στεναχωρήσει. Και για να το ξεκαθαρίσουμε δεν υποστήριξα ούτε υπαινίχθηκα ότι είσαι κλώνος. ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ !!! Και μάλιστα πριν απαντήσεις το διόρθωσα !!! Οπότε αυτά που απευθύνεις προς εμένα προβληματίσου αν και κατά πόσο ισχύουν μάλλον για εσένα που με βάση μια ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ με παρουσιάζεις σαν το μεγαλύτερο συκοφάντη και μάλιστα με βάση αυτή την απλή ερώτηση ότι σχεδίασα να υπερασπιστώ τους φίλους μου. Πλάκα έχει τώρα που κατά την γνώμη σου δικαιώθηκε ο jockerx να μου ζητήσουν το λόγο οι φίλοι μου και να μου πει ευχαριστώ ο jockerx !!! Γιατί (αν το παρατήρησες) είμαστε εικονικοί φίλοι με τον jockerx
Καλά, τώρα μιλάμε σοβαρά ;

Για να μην σε αδικώ όμως, οφείλω να παραδεχθώ ότι η ερώτηση μου ενδέχεται να ενοχλήσει ορισμένους ειδικά αν δεν έχει προηγηθεί καλή επικοινωνία. Αν θυμάμαι όμως, νομίζω ότι έχω πει αρκετές φορές τα καλύτερα λόγια για εσένα. Τώρα μπορώ να χαρακτηρίσω την ερώτηση μου ότι (μάλλον) ήταν ηλίθια και άχρηστη. Γιατί και στην περίπτωση που (πιθανόν) συνέβαινε κάτι τέτοιο, σαφώς και  δεν θα απαντούσες δημόσια. Προς Θεού μην το παρεξηγήσεις αυτό. Απλά το σημειώνω για δείξω ότι θεωρώ την ερώτηση που σου έκανα ως άχρηστη και ηλίθια. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν ήταν υβριστική ούτε συκοφαντική και ειλικρινά αν εσύ έχεις πάψει να με εκτιμάς, εγώ από την δική μου πλευρά προβληματίζομαι έντονα για την εμμονή σου να «αξιοποιείς» μια απλή (και ηλίθια) ερώτηση μου με τέτοιο τρόπο και με τόσες προεκτάσεις.
Σαφώς σέβομαι ότι δεν θέλεις να συμμετάσχεις άλλο στην μεταξύ μας διένεξη αλλά θεωρώ ότι μου επιτρέπεις να πω την δική μου γνώμη   

... Εξάλλου τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και εδώ δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε ούτε εσύ ούτε εγώ αλλά να κάνουμε παρεούλα και να ενημερωθούμε για το hobby μας.

Κρατάω μόνο αυτό και συμφωνώ  :thumbsup:

Να' χουμε λοιπον καλές και αποδοτικές τσάρκες

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ένα λεπτό professorx. Το πας και το πήγες από την αρχή πολύ μακριά. Εσύ έμπλεξες στο συγκεκριμένο θρεντ, την συγκεκριμένη ερώτηση που σου έκανα. Σου είπα συγγνώμη για να σου δείξω την πρόθεση μου ότι δεν θα ήθελα μια (πιθανόν) άχρηστη ερώτηση μου να σε στεναχωρήσει. Και για να το ξεκαθαρίσουμε δεν υποστήριξα ούτε υπαινίχθηκα ότι είσαι κλώνος. ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ !!! Και μάλιστα πριν απαντήσεις το διόρθωσα !!! Οπότε αυτά που απευθύνεις προς εμένα προβληματίσου αν και κατά πόσο ισχύουν μάλλον για εσένα που με βάση μια ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ με παρουσιάζεις σαν το μεγαλύτερο συκοφάντη και μάλιστα με βάση αυτή την απλή ερώτηση ότι σχεδίασα να υπερασπιστώ τους φίλους μου. Πλάκα έχει τώρα που κατά την γνώμη σου δικαιώθηκε ο jockerx να μου ζητήσουν το λόγο οι φίλοι μου και να μου πει ευχαριστώ ο jockerx !!! Γιατί (αν το παρατήρησες) είμαστε εικονικοί φίλοι με τον jockerx
Καλά, τώρα μιλάμε σοβαρά ;
Δεν υπήρξα και ούτε θα υπάρξω ποτέ συκοφάντης στην ζωή μου! Και ούτε έχω δώσει λαβή για κάτι τέτοιο όσο καιρό είμαι στο site! Σου εξήγησα τι με ενόχλησε στην ερώτηση σου και με εξόργισε! Θα σου δώσω ένα υποθετικό παράδειγμα για να καταλάβεις τι ακριβώς με εξόργισε! Ας πούμε οτι τσακώνομαι εγώ με τον jockerx και ανταλλάσουμε αλληλοκατηγορίες και ύβρεις μεταξύ μας (το παληκάρι δεν το ξέρω, δεν με έχει ενοχλήσει να εξηγούμαστε) Μέσα στο site γράφει και ένας φίλος μου αρκετά δημοφιλής ας πούμε ο karteli o οποίος είναι και κανονικός μη εικονικός και πάμε και μαζί για μπουρδελότσαρκες.Ο φίλος μου λοιπόν θυμώνει και αυτός με τον jockerx και προσπαθεί να με υπερασπιστεί. Σου θυμίζω οτι έχουν ειπωθεί βαρύτατες κατήγοριες περι προμότορων και περι βασανιστών και απο τις 2 μεριές!Το σχοινί λοιπόν είναι τεντωμένο και το κλίμα τεταμένο!Στο site υπάρχει και ένα πρόσωπο αρκετά δημοφιλή, αρκετά παλιό στην ημερομηνία εγγραφής, και που συμμετέχει ενεργά στο site και μάλιστα και με φωτογραφικές ανταποκρίσεις.Το nick του είναι farkeli και αυτός είσαι εσύ!! Ο farkeli θεωρεί το νήμα της αντιπαράθεσης Καψουρο-Αγαπούληδες&Ρεαλιστές μη ωφέλιμο και διαφωνεί όταν βλέπει θεσμικούς συναγωνιστές να αλληλοκατηγορούνται αντί να είναι αδελφωμένοι και ενωμένοι σαν γρόθια.Μένει λοιπόν στο ενημέρωση για μπουρδέλα και στις κριτικές που είναι ο πυρήνας του site και αν θέλει συμμετέχει και στα πολιτικά, στο ποδόσφαιρο κλπ για να περάσει την ώρα του χωρίς να βρίσει η να προσβάλλει.Απο το πουθενά σκάει ο φίλος μου ο karteli και σε ρωτάει <<Κάποιοι συναγωνιστές λένε οτι είσαι κλώνος του jockerx είναι αλήθεια;;>> Εσύ που τόσο καιρό ήσουν αμέτοχος και δεν είχες προκαλέσει και προσπαθούσες όσο μπορούσες να βοηθήσεις, να μοιραστείς και να μην κρύψεις πως θα ένιωθες αλήθεια μέσα σου αυτή την στιγμή;; Δεν θα εξοργιζόσουνα;;  

Για να μην σε αδικώ όμως, οφείλω να παραδεχθώ ότι η ερώτηση μου ενδέχεται να ενοχλήσει ορισμένους ειδικά αν δεν έχει προηγηθεί καλή επικοινωνία. Αν θυμάμαι όμως, νομίζω ότι έχω πει αρκετές φορές τα καλύτερα λόγια για εσένα. Τώρα μπορώ να χαρακτηρίσω την ερώτηση μου ότι (μάλλον) ήταν ηλίθια και άχρηστη. Γιατί και στην περίπτωση που (πιθανόν) συνέβαινε κάτι τέτοιο, σαφώς και  δεν θα απαντούσες δημόσια. Προς Θεού μην το παρεξηγήσεις αυτό. Απλά το σημειώνω για δείξω ότι θεωρώ την ερώτηση που σου έκανα ως άχρηστη και ηλίθια. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν ήταν υβριστική ούτε συκοφαντική και ειλικρινά αν εσύ έχεις πάψει να με εκτιμάς, εγώ από την δική μου πλευρά προβληματίζομαι έντονα για την εμμονή σου να «αξιοποιείς» μια απλή (και ηλίθια) ερώτηση μου με τέτοιο τρόπο και με τόσες προεκτάσεις.
Σαφώς σέβομαι ότι δεν θέλεις να συμμετάσχεις άλλο στην μεταξύ μας διένεξη αλλά θεωρώ ότι μου επιτρέπεις να πω την δική μου γνώμη    
Οι παλιοί λέγανε οτι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Και είχανε δίκιο!! Αν δεν είχες ρωτήσει αυτήν την ερώτηση σαφώς και δεν θα χρειαζόταν να βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ τώρα! Η εμμονή που ένιωσα με αυτή την ερώτηση εξηγείται πλήρως και απο το παράδειγμα που σου έγραψα παραπάνω.Το ότι είχαν σβηστεί κάποια επεξηγηματικά post και το οτι η ερώτηση σου πυροδότησε έναν κύκλο εντυπώσεων απο τα μέλη του bourdela.com γύρω απο το ονομά μου. Εσύ αλήθεια τι θα έκανες σύμφωνα με το πιο πάνω παράδειγμα δεν θα προσπαθούσες να αποκαταστήσεις το όνομα σου;; Αφου ομολόγησες λοιπόν δημόσια στο forum oτι η ερώτηση σου ήταν αφελής,άχρηστη και προσθέτω εγώ και άκαιρη(λόγω της συντρέχουσας περίστασης των διαξιφισμών των προηγούμενων μελών) και μου ζήτησες και συγγνώμη δεν έχω λόγο να εμμείνω άλλο.Ελπίζω να με κατάλαβες πλήρως με το παραπάνω παράδειγμα φέρνοντας τον εαυτό σου στην θέση μου! Χέρομαι που παραδέχθηκες το λάθος που έκανες να ρωτήσεις!

Κρατάω μόνο αυτό και συμφωνώ  :thumbsup:

Να' χουμε λοιπον καλές και αποδοτικές τσάρκες
Μακάρι να μας το επιτρέπουν τα οικονομικά μας να πηγαίνουμε γιατί ζούμε σε δύσκολους καιρούς!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τυπε καθηγητη. ριξε 5 μπινελικια και καθαρισες. τι αναλυση και σεντονι και κακο  :S

Επισκέπτης
...ενημέρωση για μπουρδέλα και στις κριτικές που είναι ο πυρήνας του site...
Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο έχω να πω ότι τα μπουρδέλα και οι κριτικές δυστυχώς δεν είναι ο πυρήνας του φόρουμ! Άλλού είναι ο πυρήνας! Νομίζω ότι κάποιος χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μπορεί καταλάβει την άποψή μου ασχέτως αν συμφωνεί ή όχι από το παρακάτω:

Να πω ότι δεν έγραψα το παραπάνω κείμενο για να ασκήσω κριτική αλλά μόνο για σάτιρα μιας που το ενδιαφέρον μου είναι μόνο τα μπουρδελοθρεντ.

Πάντως όσον αφορά τα μπουρδελοθρεντ, η ημερήσια ενημέρωση δεν είναι σε καλή καλή κατάσταση ενώ κάποια θρεντ που έχουν συγκεκριμένο σκοπό δεν χρησιμοποιούνται όσο πρέπει.

Επισκέπτης
Πάντως όσον αφορά τα μπουρδελοθρεντ, η ημερήσια ενημέρωση δεν είναι σε καλή καλή κατάσταση ενώ κάποια θρεντ που έχουν συγκεκριμένο σκοπό δεν χρησιμοποιούνται όσο πρέπει.
Μάλλον η έλλειψη ρευστού αναγκάζει τους συναγωνιστές να κάθονται εδώ μέσα και να σπαμάρουνε αντί να επιδίδονται στις πολυαγαπημένες τους τσάρκες ενημερώνοντας και τους υπόλοιπους :(
Δεν είμαι απαισιόδοξος άνθρωπος αλλά η κατάσταση θα χειροτερέψει κι άλλο φίλε μου. Εδώ βλέπουμε κριτικές να παραμένουν στην πρώτη σελίδα στον τομέα <<Μπουρδέλα>> για μία βδομάδα, ενώ παλιότερα μέσα σε 2-3 μέρες είχαν εξαφανιστεί!

Επισκέπτης
Μάλλον η έλλειψη ρευστού αναγκάζει τους συναγωνιστές να κάθονται εδώ μέσα και να σπαμάρουνε αντί να επιδίδονται στις πολυαγαπημένες μας τσάρκες ενημερώνοντας και τους υπόλοιπους :(
Δεν είμαι απαισιόδοξος άνθρωπος αλλά η κατάσταση θα χειροτερέψει. Εδώ βλέπουμε κριτικές να παρμένουν στην πρώτη σελίδα στον τομέα <<Μπουρδέλα>> για μία βδομάδα, ενώ παλιότερα μέσα σε 2-3 μέρες είχαν εξαφανιστεί!
Μακάρι να ήταν μόνο αυτό! Ένα παράδειγμα είναι τα παληκάρια που ψάχνουν εναγωνίως τις αγαπημένες τους πόρνες αλλά βαριούνται να το βάλουν στο σωστό θρεντ.
"Που να ψάχνουμε τώρα..." :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μακάρι να ήταν μόνο αυτό! Ένα παράδειγμα είναι τα παληκάρια που ψάχνουν εναγωνίως τις αγαπημένες τους πόρνες αλλά βαριούνται να το βάλουν στο σωστό θρεντ.
"Που να ψάχνουμε τώρα..." :2funny: :2funny:
Αν σκεφτείς ότι κάνουνε συνεχώς τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις,
<<που είναι η Κάρλα;>>, <<Μήπως είδατε τη Τζένη το γυφτάκι;>>, <<Ρε παιδιά καμιά μαύρη;>> κλπ
πάει να πει ότι δεν διαβάζουνε καθόλου, άρα αμφιβάλλω ότι έχουνε γνώση των νημάτων που λες.
Απλά τυγχάνει το <<Ημερήσια ενημέρωση>> να βρίσκεται πάνω, πάνω :)

Επισκέπτης
Αν σκεφτείς ότι κάνουνε συνεχώς τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις,
<<που είναι η Κάρλα;>>, <<Μήπως είδατε τη Τζένη το γυφτάκι;>>, <<Ρε παιδιά καμιά μαύρη;>> κλπ
πάει να πει ότι δεν διαβάζουνε καθόλου, άρα αμφιβάλλω ότι έχουνε γνώση των νημάτων που λες.
Απλά τυγχάνει το <<Ημερήσια ενημέρωση>> να βρίσκεται πάνω, πάνω :)
Παίζει ούτε το προηγούμενο απ'το δικό τους ποστ να μην διαβάζουν γιατί την πληροφορία την θέλουν εκείνη τη στιγμή. :2funny:
Το χειρότερο είναι ότι δεν συμβάλλουν στην ενημέρωση επίσης. Μόνο να ζητάν ξέρουν.
Εγώ φίλε δεν τους απαντώ ποτέ! Βέβαια ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει.

Επισκέπτης
Παίζει ούτε το προηγούμενο απ'το δικό τους ποστ να μην διαβάζουν γιατί την πληροφορία την θέλουν εκείνη τη στιγμή. :2funny:
Το χειρότερο είναι ότι δεν συμβάλλουν στην ενημέρωση επίσης. Μόνο να ζητάν ξέρουν.
Εγώ φίλε δεν τους απαντώ ποτέ! Βέβαια ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει.
Αν δεν τους απαντήσεις, θα κάνουν την ίδια ερώτηση 10 φορές σε μια βδομάδα, ενώ αν τους πεις και έχουν φιλότιμο ίσως να κάνουν και καμιά ενημέρωση στο μέλλον... λέμε τώρα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Θα σου δώσω ένα υποθετικό παράδειγμα για να καταλάβεις τι ακριβώς με εξόργισε! Ας πούμε οτι τσακώνομαι εγώ με τον jockerx και ανταλλάσουμε αλληλοκατηγορίες και ύβρεις μεταξύ μας (το παληκάρι δεν το ξέρω, δεν με έχει ενοχλήσει να εξηγούμαστε) Μέσα στο site γράφει και ένας φίλος μου αρκετά δημοφιλής ας πούμε ο karteli o οποίος είναι και κανονικός μη εικονικός και πάμε και μαζί για μπουρδελότσαρκες.Ο φίλος μου λοιπόν θυμώνει και αυτός με τον jockerx και προσπαθεί να με υπερασπιστεί. Σου θυμίζω οτι έχουν ειπωθεί βαρύτατες κατήγοριες περι προμότορων και περι βασανιστών και απο τις 2 μεριές!Το σχοινί λοιπόν είναι τεντωμένο και το κλίμα τεταμένο!Στο site υπάρχει και ένα πρόσωπο αρκετά δημοφιλή, αρκετά παλιό στην ημερομηνία εγγραφής, και που συμμετέχει ενεργά στο site και μάλιστα και με φωτογραφικές ανταποκρίσεις.Το nick του είναι farkeli και αυτός είσαι εσύ!! Ο farkeli θεωρεί το νήμα της αντιπαράθεσης Καψουρο-Αγαπούληδες&Ρεαλιστές μη ωφέλιμο και διαφωνεί όταν βλέπει θεσμικούς συναγωνιστές να αλληλοκατηγορούνται αντί να είναι αδελφωμένοι και ενωμένοι σαν γρόθια.Μένει λοιπόν στο ενημέρωση για μπουρδέλα και στις κριτικές που είναι ο πυρήνας του site και αν θέλει συμμετέχει και στα πολιτικά, στο ποδόσφαιρο κλπ για να περάσει την ώρα του χωρίς να βρίσει η να προσβάλλει.Απο το πουθενά σκάει ο φίλος μου ο karteli και σε ρωτάει <<Κάποιοι συναγωνιστές λένε οτι είσαι κλώνος του jockerx είναι αλήθεια;;>>
Συγχώρα με αλλά αδυνατώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου
Πιθανόν γιατί δεν θα μπορούσα να τον κάνω σε ανάλογη περίπτωση
:dunno:

...Δεν θα εξοργιζόσουνα;;  
Όχι δεν θα εξοργιζόμουνα. Στο ξανάπα. Γιατί εξαρτάται ποιος με ρωτάει … Ειδικά αν αυτός που με ρωτάει έχει πει εκάστοτε τα καλύτερα λόγια για εμένα
Επιπλέον αυτό έλλειπε για μια ερώτηση να σφαχτούμε μεταξύ μας.

Οι παλιοί λέγανε οτι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Και είχανε δίκιο!! Αν δεν είχες ρωτήσει αυτήν την ερώτηση σαφώς και δεν θα χρειαζόταν να βρισκόμαστε σε αυτό το θρεντ τώρα! Η εμμονή που ένιωσα με αυτή την ερώτηση εξηγείται πλήρως και απο το παράδειγμα που σου έγραψα παραπάνω.Το ότι είχαν σβηστεί κάποια επεξηγηματικά post και το οτι η ερώτηση σου πυροδότησε έναν κύκλο εντυπώσεων απο τα μέλη του bourdela.com γύρω απο το ονομά μου.
Σε ρώτησα και στην συνέχεια (πριν απαντήσεις) έγραψα νέο ποστ ότι δεν σε θεωρώ κλώνο. Το δεύτερο ποστ, πριν διαγραφεί το διάβασαν αρκετά μέλη και μάλιστα μου έστειλαν και πμ. Οπότε οι εντυπώσεις (μάλλον) αφορούν σε άλλα «ζητήματα» ...

Διευκρίνιση :
Ο Αντισθένης εκτιμώ ότι δεν έχει καμιά σχέση με αυτά τα "ζητήματα" και θεωρώ ότι χειρίζεται τα μπουρδελο-μπερδέματα με τον πλέον καλύτερο τρόπο

:thumbsup:

Χέρομαι που παραδέχθηκες το λάθος που έκανες να ρωτήσεις!
Αν σε χαροποιεί αυτό, τότε να το ξαναπαραδεχθώ ...  :)

Και να στο πω φιλικά

Όταν με ρωτούν οτιδήποτε για το άτομο μου με βάση ισχυρισμούς τρίτων, τότε ρωτάω την προσωπική άποψη και εκτίμηση που έχουν αυτοί που με ρωτούν πριν ρίξω τους κεραυνούς μου. Αυτό κάνω εγώ. Εσύ επιλέγεις να κάνεις κάτι άλλο. Και προφανώς ο καθένας, που μας διαβάζει, βγάζει τα δικά του συμπεράσματα ...

Δηλαδή αρκούσε να ρωτήσεις ποια είναι η δική μου άποψη και εκτίμηση και αρκούσε η δική μου απάντηση (η οποία παρεμπιπτόντως γράφτηκε στο θρεντ τουλάχιστον δυο φορές)

Αυτά

:)

Επισκέπτης
Αν δεν τους απαντήσεις, θα κάνουν την ίδια ερώτηση 10 φορές σε μια βδομάδα, ενώ αν τους πεις και έχουν φιλότιμο ίσως να κάνουν και καμιά ενημέρωση στο μέλλον... λέμε τώρα...
θα πω κάτι τελευταίο. Οι ζήτουλες είναι σαν τις γάτες, αν τους δώσεις τροφή ή στοργή μια φορά, τότε θα έρχονται συνέχεια ζητώντας περισσότερα.

Υ.Γ: Φαρκέλι και Προφέσορ συγνώμη για τα τελευταία ποστ, ελπίζω να τελειώσει αυτό το ζήτημα. Απλά ήθελα να πω κάποια σχετικά/άσχετα πράγματα με την κατάσταση των αγαπημένων μας θρεντ.

Επισκέπτης
θα πω κάτι τελευταίο. Οι ζήτουλες είναι σαν τις γάτες, αν τους δώσεις τροφή ή στοργή μια φορά, τότε θα έρχονται συνέχεια ζητώντας περισσότερα.
Και τότε είναι που τις διώχνεις με πετριές!
Εδώ στις ξεπετατζούδες δίνουμε δεύτερη ευκαιρία, δεν θα δώσουμε στους συνδέλφους; ;)

Επισκέπτης
Προσπαθώντας να βρω λύσεις για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ, κατέληξα στην παρακάτω πρόταση:

Προτείνω λοιπόν κάθε θρεντ να πληρεί τις κάτωθι προδιαγραφές:

Α) Minimum 10000 σελίδες ανα θρεντ

Β)  Θρέντ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ που δεν φιλοξενεί συχνά-πυκνά στις σελίδες του σχόλια σχετικά με «ελλεηνίδες», «πατριώτες vs αριστεροί», «πουτανοκαψουρίαση» και «διαπλοκές - κλώνοι» ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ!

Γ) Για να μπορεί να σταθεί ένα θρεντ στο φόρουμ πρέπει να έχει τουλάχιστον άλλα 10 παρόμοια, ασχέτως αν έχουν ήδη γίνει άπειρες υπερ-αναλύσεις και εξηγήσεις επ’ εξηγήσεων!

Δ) θρεντ που δεν φιλοξενούνται εκφράσεις τύπου:
«Γαμώ την πουτάνα τη μάνα σου»
«Να λιώσεις απ’τον καρκίνο ρε πούστη»
«Να σε πιάσει διάρροια στο μπουρδέλο»
  ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΣΑ!

Τέλος, να διαγράφονται αυτόματα τα μέλη που παραπονούνται ότι δεν μπορούν να βρουν τις πληροφορίες που θέλουν στα κατάλληλα θρεντ!

Είμαι ο dirtyliving και είμαι κλώνος γνωστού μέλους, αλλά δεν μπορώ να το πω...τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα ανοίξω ένα δικό μου θρεντ όπου θα εξηγώ τα πάντα...αφού όμως αποκαλυφθεί ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ από τους πραγματικά υπαίτιους! Τώρα βέβαια και οι πραγματικά υπαίτιοι περιμένουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια από τους πραγματικά πραγματικά υπαίτιους...οπότε θ’αργήσουμε λίγο!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΠΑΜ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ.... :2funny: :2funny:

Υ.Γ: Το παρών post δεν αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο μέλος/η ή διαχειριστές, γιατί κατά τη διάρκεια της συγγραφής του, είχα στο νου μου μόνο βυζιά, κώλους και τρυφερά μουνάκια!

:d-spam: :offtopic:
Aγαπητέ dirtyliving (o Αldi πούλαγε καλά και φθηνά σαμπουνοαφρόλουτρα, αλλά έφυγε και τίποτε δεν φάινεται να ξεπλένει τις βρώμικες μπουρδελοζωές μας) εμνεόμενος από το πνεύμα εθνικής συμφιλίωσης (γκούχ, γκουχ, πνίγηκα γαμώτο...) των ημερών και με πλήρη συνείδηση, (εγγκεκριμένα από το δρ. Σουγκράνιες ελευθέρως κυκλοφορών και εκφραζόμενoς, ως σχετικώς θεραπευθείς) δηλώνο την πλήρη –ψυχή τε και σώματι–, απόλυτη και αταλάντευτη υποστήριξή μου στις προτάσεις σου που έυχομαι όχι απλά να αποτελέσουν λαμπρό παράδειγμα για τις μέλουσες μπουρδελογιενιές αλλα να αποτλέσουν σταθερά και ακλόνητα πρότυπα για το αγαπητό μας σάιτ.
Προτείνω, με όλο το σεβασμό, να δείξεις υπομονή στις παροδικές εκτροπές από τα αγνά πρότυπα που υπέδειξες, γιατί είναι παροδικές και κατά διαστήματα να ανατρέχεις στις αναρτημένες παρ' εμού καλλιτεχνικές εικόνες για ψυχοδιανοητική κάθαρση και αναζωογόνηση της μπουρδελοϊδεολογίας.
Με ειλικρινή συγκίνηση
J

Y.Γ. Σε μια κριση ειλικρίνιας αισθάνομαι την ανάγκη να ομολόγήσω και (με συντριβή) δημοσίως να παραδεχθώ ότι είμαι κλώνος, άγνωστου σε μένα μέλους, γεγονός που μου προκαλεί ψυχικό άλγος και –εν μέρει– δυσπεψία στα αλλαντικά.
Χάρις στις ακάματες, όμως, προσπάθειες του δρ. Σουγκράνιες, συνεχίζω τις δραστηριότητές μου (αν και υποτονικές τελευταίως) στον ιστότοπό αυτό.
 :d-spam: :offtopic:

Συνημμένα

• ANIMATION_G.gif
    ANIMATION_G.gif
    69,6 KB · Εμφανίσεις: 91

Επισκέπτης
Y.Γ. Σε μια κριση ειλικρίνιας αισθάνομαι την ανάγκη να ομολόγήσω και (με συντριβή) δημοσίως να παραδεχθώ ότι είμαι κλώνος, άγνωστου σε μένα μέλους, γεγονός που μου προκαλεί ψυχικό άλγος και –εν μέρει– δυσπεψία στα αλλαντικά.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι σε λίγο θα σου βγει τ' όνομα ότι καπνίζεις ολόκληρα κλωνάρια :2funny:
Πάντως, αν είσαι κλώνος άλλου, αυτός ο άλλος πρέπει να καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να καταφέρει να γίνεται βαρετός, ειδάλλως θα τον γνωρίζαμε ήδη ;)
:offtopic:

Επισκέπτης
@ Farkeli, Professorx
Δόθηκαν οι εξηγήσεις, εκατέρωθεν και ελπίζω το θέμα να έχει λήξει.
Μουσικούλα και για τους δύο,(αντί κρασιού).
(Joaquin Rodrigo:  Concierto De Aranjuez -  Adagio)

Επισκέπτης
[Α] Το μόνο βέβαιο είναι ότι σε λίγο θα σου βγει τ' όνομα ότι καπνίζεις ολόκληρα κλωνάρια :2funny:
[Β] Πάντως, αν είσαι κλώνος άλλου, αυτός ο άλλος πρέπει να καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να καταφέρει να γίνεται βαρετός, ειδάλλως θα τον γνωρίζαμε ήδη ;)
:offtopic:

[Α]  Εύκολα κοινότυπα συμπεράσματα...

[Β]Με βρίσκετε βαρετό κύριε;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φαρκέλι και Προφέσορ συγνώμη για τα τελευταία ποστ, ελπίζω να τελειώσει αυτό το ζήτημα. Απλά ήθελα να πω κάποια σχετικά/άσχετα πράγματα με την κατάσταση των αγαπημένων μας θρεντ.
Μην ζητάς συγγνώμη (τουλάχιστον απο εμένα)...

άσχετο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom