Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εκτος απο μενα που ειμαι κλωνος του ψευτικου εαυτου μου φαρκελι.....χαχαχχαχαχαχαχαχα

υγ τον γαμησες στην παραθεση τον ανθρωπο.....θα συνεχισει πολυ ακομη η τολμη και γοητεια;.........αχαχαχαχαχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Αγαπητέ farkeli.....κατ αρχήν δεν μπορείς νά έπικοινωνήσεις τίποτε μέ τά άτομα , άλωστε γιατί??
Μόνο νά κοινωνήσεις μπορείς, άν είσαι θρησκευάμενος.   :grin: :grin:
Επικοινωνώ είναι ένεργητικό ρήμα καί μόνο...

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
gl έχεις γίνει σαν την αίθουσα με τους καθρέφτες. Δεν ξέρουμε τι είναι τι. Και μπροστά μας να σε δούμε θα νομίζουμε ότι είσαι αντανάκλαση:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:
Professorx και Farkeli, η αντιπαράθεση δεν έχει πλέον βάση και δεν αξίζει να έχει συνέχεια.
Αυτό που έγραψε ο Farkeli (άστοχο κατά τη γνώμη μου, το παραδέχθηε και ο ίδιος εξάλου) θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί και με χιούμορ. (Βλέπε παράπνω GL) :)
Μην πιάνεστε από λέξεις.

_________

Σας παρουσιάζω τον...

Συνημμένα

• jcl.jpg
    jcl.jpg
    202,5 KB · Εμφανίσεις: 44

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Θεωρώ οτι με αυτό το μήνημα που έστειλες έχεις ξεκαθαρήσει πλέον την παρανόηση που δημιουργήθηκε και ενισχύθηκε απο την διαγραφή κάποιων καίριων επεξηγηματικών μηνυμάτων απο άγνωστη πηγή.Είσουνα αρκετά ξεκάθαρος και σου ζητώ και εγώ πλέον με την σειρά μου συγγνώμη για όλη αυτή την παρεξήγηση που δημιούργηθηκε μεταξύ μας αλλά όπως σου εξήγησα προηγουμένως ούτε εγώ το έκανα εσκεμμένα.Θεώρησε αυτή την αντιπαράθεση μεταξύ μας ως μη γενόμενη και επιθυμώ να συνεχίσει η αμοιβαία αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας να υφίσταται.

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αρκετές "συμπτώσεις" (σε) οδήγησαν να το δεις με αυτόν τον τρόπο.
1) Όπως η διαγραφή του δεύτερου και τρίτου μηνύματος μου που κατά κάποιον τρόπο έβαζε τα πράγματα στη θέση τους. Φαίνεται όμως ότι κάποιος που έχει την δυνατότητα να διαγράφει μηνύματα (εκτός Αντισθένη είμαι βέβαιος για αυτό) ήθελε να προκληθεί "σαματάς" και όχι μόνο
2) Καθώς και η διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε συναδέλφους και η συγκυρία να έχω πάει μπουρδελότσαρκα με CHEYENNE και SPEED (διευκρινίζω και δηλώνω απόλυτα ότι κανένας από αυτή την παρέα δεν είπε τίποτε για εσένα).

Αυτό όμως το έχω ήδη δηλώσει για εσένα (και μάλιστα αμέσως και μάλιστα δυο φορές και σε πμ), αλλά φαίνεται ότι κάποιος που έχει το δικαίωμα διαγραφής (εκτός του Αντισθένη είμαι βέβαιος για αυτό) διέγραψε επιλεκτικά το δεύτερο και το τρίτο μήνυμα μου και άφησε το μήνυμα που θα δημιουργούσε ένταση μεταξύ δυο ενημερωτών.
Αυτός που διέγραψε το δεύτερο και το τρίτο μήνυμα μου πρέπει να είναι ωραίος τύπος !  Οι εντυπώσεις που ανέφερα αφορούν αυτόν τον τύπο.
Με τον CHEYENNE και τον SPEED δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μάλιστα διαβάζω τις ανταποκρίσεις του πρώτου στο AMNESIA και του δεύτερου τις κριτικές του!.
Απο εσένα farkeli ένα π.μ έχω λάβει,εννοείς οτι μου είχες στείλει 2 π.μ δηλαδή;; :hmm:

Για να χαλαρώσουμε κλείνω λέγοντας σου (φιλικά) ότι όλοι είμαστε κατά μια έννοια «κλώνοι του πραγματικού μας εαυτού».
DOCTOR ΤΖΕΚΥΛ ΚΑΙ ΜR.XAINT!! :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλη ιδεα.....ντοκτορ τζιελ και μιστερ θεσσαλος.....ο πρωτος εχει διδακτορικο  στις πουτανες οποτε πηρε και προσθετο τιτλο γιαυτο

βεβαια δεν εγινε καθηγητης πανεπιστημιου γιατι δεν ηταν πασοκ.....χαχαχαχα

υγ2 εξυπνη η παραθεση-σχολιο σου προφεσοριξ και αινιγματικη δεδομενου οτι ειμεθα σε θρεντ βασανιστων μην το ξεχναμε.....αντε παλι σας εβαλα νεους κλωνοπροβληματισμους.....homework για farkeli.....αν ο τζοκεριξ ειναι δρ τζεκιλ βρειτε τον χαιντ.....η μηπως ειναι αντιστροφα;αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
farkeli ,
βγαζω τωρα ολα τα πμ στην φορα.....θα σε δωσω στεγνα.....αχχαχαχαχαχαχαχαχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και μην ποσταρεις εμοτικονς....αυτα ειναι για κλωνους ....κρατα σοβαροτητα και κυρος.....χαχαχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
με σκεφτεσαι καθολου?
το πρωι ετρωγα μπουγατσα και απεναντι επινε ενας χοντρος  ενα μιλκο και σε σκεφτηκα  που κανεις διαιτα και μετα χτυπησα και ενα πεινιρλι.....
παντα καλα..επαγγελματικο του σαιτ η πρωσοπικο σου?
και απο τα δυο

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
εκτος απο μενα που ειμαι κλωνος του ψευτικου εαυτου μου φαρκελι.....χαχαχχαχαχαχαχαχα
Βρες τον κλώνο του "πραγματικού σου εαυτού" να κάνουμε την σύγκριση  

:2funny: :2funny: :2funny:

farkeli ,
βγαζω τωρα ολα τα πμ στην φορα.....θα σε δωσω στεγνα.....αχχαχαχαχαχαχαχαχα
Και γιατί δεν το κάνεις τόση ώρα ;  
Αναρωτιέμαι ... :think:

και μην ποσταρεις εμοτικονς....αυτα ειναι για κλωνους ....χαχαχα
Όπως εσύ, ας πούμε ...
Λέμε τώρα ...  :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τελικα κανα ραντεβου θανατου για ξυλο θα γινει μεσα απο αυτο το ωραιο θρεντ που ανοιχτηκε ή τσαμπα οι προσδοκιες; :grin:

πχ εγω με τον φαρκελι εχουμε ραντεβου στις 19.11 ωρα 3μμ στα προπυλαια για να παιξουμε μπουνιες.....εισιτηρια προπωλουνται στον γερμανο,στα βιλατζ και στο σταντ μας στο συνταγμα....φιλικη συμμετοχη γιωργο νταλαρας.....θα υπαρξει και κληρωτιδα με πλουσια δωρα προσφορα του σαιτ ....μην το χασετε.... :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Ο άγαπητός saruman πρότεινε νά ανοιχθή τό παρόν θρέντ΄΄

Τί νά γράψω δέν ξέρω , βέβαια είναι άπασι γνωστό
ότι κατά καιρούς έρωτεύομαι κορίτσια τού χώρου.....

Είμαι ένας άγαπούλης ..... ή νέα μου άγάπη όνομάζεται
Κέλλυ καί εργάζεται στό φυλής 104  :rockon: :rockon: :rockon:

Η όποία είναι έθνικότητος κυπριακής !!!!!!!!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Σας ευχαριστώ!
Οπως πάντα, εύστοχος και με έγκαιρα σχόλια.
Τα σέβη μου!    :) :) :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Σας ευχαριστώ!
Οπως πάντα, εύστοχος και με έγκαιρα σχόλια.
Τα σέβη μου!    :) :) :)

Ευχαριστώ άγαπητέ .....

Θά πρέπει νά ζητήσω συγνώμη άπο΄τόν mod antistheni
διότι θά έπρεπε νά κάνω άναζήτηση γιά τήν ύπαρξη
παρόμοιου θρεντ !!!!! :headbang: :headbang:

Είμαι μαλλλλλλλάκαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom