You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Αγαπητέ farkeli.....κατ αρχήν δεν μπορείς νά έπικοινωνήσεις τίποτε μέ τά άτομα , άλωστε γιατί??
Μόνο νά κοινωνήσεις μπορείς, άν είσαι θρησκευάμενος.
Επικοινωνώ είναι ένεργητικό ρήμα καί μόνο...
Επισκέπτης
gl έχεις γίνει σαν την αίθουσα με τους καθρέφτες. Δεν ξέρουμε τι είναι τι. Και μπροστά μας να σε δούμε θα νομίζουμε ότι είσαι αντανάκλαση:
Professorx και Farkeli, η αντιπαράθεση δεν έχει πλέον βάση και δεν αξίζει να έχει συνέχεια.
Αυτό που έγραψε ο Farkeli (άστοχο κατά τη γνώμη μου, το παραδέχθηε και ο ίδιος εξάλου) θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί και με χιούμορ. (Βλέπε παράπνω GL)
Μην πιάνεστε από λέξεις.
_________
Σας παρουσιάζω τον...
Professorx και Farkeli, η αντιπαράθεση δεν έχει πλέον βάση και δεν αξίζει να έχει συνέχεια.
Αυτό που έγραψε ο Farkeli (άστοχο κατά τη γνώμη μου, το παραδέχθηε και ο ίδιος εξάλου) θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί και με χιούμορ. (Βλέπε παράπνω GL)
Μην πιάνεστε από λέξεις.
_________
Σας παρουσιάζω τον...
Συνημμένα
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Θεωρώ οτι με αυτό το μήνημα που έστειλες έχεις ξεκαθαρήσει πλέον την παρανόηση που δημιουργήθηκε και ενισχύθηκε απο την διαγραφή κάποιων καίριων επεξηγηματικών μηνυμάτων απο άγνωστη πηγή.Είσουνα αρκετά ξεκάθαρος και σου ζητώ και εγώ πλέον με την σειρά μου συγγνώμη για όλη αυτή την παρεξήγηση που δημιούργηθηκε μεταξύ μας αλλά όπως σου εξήγησα προηγουμένως ούτε εγώ το έκανα εσκεμμένα.Θεώρησε αυτή την αντιπαράθεση μεταξύ μας ως μη γενόμενη και επιθυμώ να συνεχίσει η αμοιβαία αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας να υφίσταται.
Απο εσένα farkeli ένα π.μ έχω λάβει,εννοείς οτι μου είχες στείλει 2 π.μ δηλαδή;;
Με τον CHEYENNE και τον SPEED δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μάλιστα διαβάζω τις ανταποκρίσεις του πρώτου στο AMNESIA και του δεύτερου τις κριτικές του!.Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αρκετές "συμπτώσεις" (σε) οδήγησαν να το δεις με αυτόν τον τρόπο.
1) Όπως η διαγραφή του δεύτερου και τρίτου μηνύματος μου που κατά κάποιον τρόπο έβαζε τα πράγματα στη θέση τους. Φαίνεται όμως ότι κάποιος που έχει την δυνατότητα να διαγράφει μηνύματα (εκτός Αντισθένη είμαι βέβαιος για αυτό) ήθελε να προκληθεί "σαματάς" και όχι μόνο
2) Καθώς και η διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε συναδέλφους και η συγκυρία να έχω πάει μπουρδελότσαρκα με CHEYENNE και SPEED (διευκρινίζω και δηλώνω απόλυτα ότι κανένας από αυτή την παρέα δεν είπε τίποτε για εσένα).
Αυτό όμως το έχω ήδη δηλώσει για εσένα (και μάλιστα αμέσως και μάλιστα δυο φορές και σε πμ), αλλά φαίνεται ότι κάποιος που έχει το δικαίωμα διαγραφής (εκτός του Αντισθένη είμαι βέβαιος για αυτό) διέγραψε επιλεκτικά το δεύτερο και το τρίτο μήνυμα μου και άφησε το μήνυμα που θα δημιουργούσε ένταση μεταξύ δυο ενημερωτών.
Αυτός που διέγραψε το δεύτερο και το τρίτο μήνυμα μου πρέπει να είναι ωραίος τύπος ! Οι εντυπώσεις που ανέφερα αφορούν αυτόν τον τύπο.
Απο εσένα farkeli ένα π.μ έχω λάβει,εννοείς οτι μου είχες στείλει 2 π.μ δηλαδή;;
DOCTOR ΤΖΕΚΥΛ ΚΑΙ ΜR.XAINT!!Για να χαλαρώσουμε κλείνω λέγοντας σου (φιλικά) ότι όλοι είμαστε κατά μια έννοια «κλώνοι του πραγματικού μας εαυτού».
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλη ιδεα.....ντοκτορ τζιελ και μιστερ θεσσαλος.....ο πρωτος εχει διδακτορικο στις πουτανες οποτε πηρε και προσθετο τιτλο γιαυτο
βεβαια δεν εγινε καθηγητης πανεπιστημιου γιατι δεν ηταν πασοκ.....χαχαχαχα
υγ2 εξυπνη η παραθεση-σχολιο σου προφεσοριξ και αινιγματικη δεδομενου οτι ειμεθα σε θρεντ βασανιστων μην το ξεχναμε.....αντε παλι σας εβαλα νεους κλωνοπροβληματισμους.....homework για farkeli.....αν ο τζοκεριξ ειναι δρ τζεκιλ βρειτε τον χαιντ.....η μηπως ειναι αντιστροφα;αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
βεβαια δεν εγινε καθηγητης πανεπιστημιου γιατι δεν ηταν πασοκ.....χαχαχαχα
υγ2 εξυπνη η παραθεση-σχολιο σου προφεσοριξ και αινιγματικη δεδομενου οτι ειμεθα σε θρεντ βασανιστων μην το ξεχναμε.....αντε παλι σας εβαλα νεους κλωνοπροβληματισμους.....homework για farkeli.....αν ο τζοκεριξ ειναι δρ τζεκιλ βρειτε τον χαιντ.....η μηπως ειναι αντιστροφα;αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Επισκέπτης
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
...να συνεχίσει η αμοιβαία αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας να υφίσταται.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ολα καλα φιλος?και μην ποσταρεις εμοτικονς....αυτα ειναι για κλωνους ....κρατα σοβαροτητα και κυρος.....χαχαχα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ολα καλα....ειμαι σε επαγγελματικο ταξιδιολα καλα φιλος?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
με σκεφτεσαι καθολου?ολα καλα....ειμαι σε επαγγελματικο ταξιδι
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
παντα καλα..επαγγελματικο του σαιτ η πρωσοπικο σου?ολα καλα....ειμαι σε επαγγελματικο ταξιδι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το πρωι ετρωγα μπουγατσα και απεναντι επινε ενας χοντρος ενα μιλκο και σε σκεφτηκα που κανεις διαιτα και μετα χτυπησα και ενα πεινιρλι.....με σκεφτεσαι καθολου?
και απο τα δυοπαντα καλα..επαγγελματικο του σαιτ η πρωσοπικο σου?
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Βρες τον κλώνο του "πραγματικού σου εαυτού" να κάνουμε την σύγκρισηεκτος απο μενα που ειμαι κλωνος του ψευτικου εαυτου μου φαρκελι.....χαχαχχαχαχαχαχαχα
Και γιατί δεν το κάνεις τόση ώρα ;farkeli ,
βγαζω τωρα ολα τα πμ στην φορα.....θα σε δωσω στεγνα.....αχχαχαχαχαχαχαχαχα
Αναρωτιέμαι ...
Όπως εσύ, ας πούμε ...και μην ποσταρεις εμοτικονς....αυτα ειναι για κλωνους ....χαχαχα
Λέμε τώρα ...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τελικα κανα ραντεβου θανατου για ξυλο θα γινει μεσα απο αυτο το ωραιο θρεντ που ανοιχτηκε ή τσαμπα οι προσδοκιες;
πχ εγω με τον φαρκελι εχουμε ραντεβου στις 19.11 ωρα 3μμ στα προπυλαια για να παιξουμε μπουνιες.....εισιτηρια προπωλουνται στον γερμανο,στα βιλατζ και στο σταντ μας στο συνταγμα....φιλικη συμμετοχη γιωργο νταλαρας.....θα υπαρξει και κληρωτιδα με πλουσια δωρα προσφορα του σαιτ ....μην το χασετε....
πχ εγω με τον φαρκελι εχουμε ραντεβου στις 19.11 ωρα 3μμ στα προπυλαια για να παιξουμε μπουνιες.....εισιτηρια προπωλουνται στον γερμανο,στα βιλατζ και στο σταντ μας στο συνταγμα....φιλικη συμμετοχη γιωργο νταλαρας.....θα υπαρξει και κληρωτιδα με πλουσια δωρα προσφορα του σαιτ ....μην το χασετε....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.004
- Πόντοι
- 22.785
Ο άγαπητός saruman πρότεινε νά ανοιχθή τό παρόν θρέντ΄΄
Τί νά γράψω δέν ξέρω , βέβαια είναι άπασι γνωστό
ότι κατά καιρούς έρωτεύομαι κορίτσια τού χώρου.....
Είμαι ένας άγαπούλης ..... ή νέα μου άγάπη όνομάζεται
Κέλλυ καί εργάζεται στό φυλής 104
Η όποία είναι έθνικότητος κυπριακής !!!!!!!!
Τί νά γράψω δέν ξέρω , βέβαια είναι άπασι γνωστό
ότι κατά καιρούς έρωτεύομαι κορίτσια τού χώρου.....
Είμαι ένας άγαπούλης ..... ή νέα μου άγάπη όνομάζεται
Κέλλυ καί εργάζεται στό φυλής 104
Η όποία είναι έθνικότητος κυπριακής !!!!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.004
- Πόντοι
- 22.785
Σας ευχαριστώ!
Οπως πάντα, εύστοχος και με έγκαιρα σχόλια.
Τα σέβη μου!
Ευχαριστώ άγαπητέ .....
Θά πρέπει νά ζητήσω συγνώμη άπο΄τόν mod antistheni
διότι θά έπρεπε νά κάνω άναζήτηση γιά τήν ύπαρξη
παρόμοιου θρεντ !!!!!
Είμαι μαλλλλλλλάκαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 392
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις