Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τίποτε δεν λέει κανείς τους. Σιγήν ιχθύος σαν τις γυναικούλες αλλά κατά τα άλλα όλοι κρατούν τον παπά απ' τ' αρχίδια... τρομάρα τους...

Ε όχι και σαν τις γυναικούλες φίλος... :S
Αν το πιάναμε εμείς από την αρχή το ξεκατίνιασμα θα ρίχναμε τρίδιμους πύργους από τις βόμβες που θα εξαπολύαμε... :dancing:

Το κατινινγκ είναι δικό μας σπορ και άδικα το παλεύετε  ...ερασιτέχναι  :s&m_2:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ωπα και βγηκαν νεα μαχαιρια παλι.....

URL]]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ Η ΧΑΝΕΤΕ ΛΑΔΙΑ!! ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ JOCKERX;;; EXOYME ENA KOINO HOBBY ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΙΛΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ!! ΠΕΤΑΤΕ ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ JOCKERX ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ!!ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!ΜΠΟΡΕΙ ΦΑΡΚΕΛΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΜ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ POST (ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ!) ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ JOCKERX! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΩ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ!!ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΟΣΤ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ POST EMENAN ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ POST ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ JOCKERX KAI ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ! ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ!! ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!! ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!! :headbang: :headbang: :headbang: :cussing: :cussing:

[quote author=farkeli link=action=profile;u=59761 date=1320593219]
Ξαναγράφω το ίδιο ποστ που είχα γράψει σήμερα το πρωϊ στις 10.00' (περίπου) και το διάβασαν αρκετά μέλη το οποίο όμως "εξαφανίσθηκε" κατα πέρίεργο τρόπο ...

Αυτό που λένε (δηλαδή ότι ο Προφεσορ-ιξ είναι κλώνος του Τζοκερ-ιξ) θεωρώ ότι δεν ευσταθεί.

Το μόνο που κλωνοποιήθηκε είναι η κατάληξη στο νικνεϊμ τους (-ιξ)

Νομίζω ότι δεν έχει σημασία ποιοι μου το είπαν. Εξάλλου για να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι. Nομίζω ότι απλά σε ρώτησα χωρίς διάθεση ούτε να κάνω πλάκα ούτε να σε προσβάλλω γιατί (όπως και το έχω πει παλαιότερα) είσαι από τα πολύ αξιόλογα και σημαντικά μέλη μας.

Πιστεύω ότι το θέμα δεν αξίζει να το συνεχίσουμε ...  :)

[/quote]

Το ίδιο ποστ είχα γράψει και δημόσια αλλά ... "εξαφανίσθηκε" καλοπροαίρετα νομίζω και εγώ  :grin:  
Ευτυχώς και το κράτησα αποθηκευμένο. Αν τίθεται ζήτημα προσβολής και αποκατάστασης του ονόματος σου να ζητήσω συγγνώμη που απλά σε ρώτησα για αυτά που λένε ορισμένοι συνάδελφοι

αυτά  

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ JOCKERX;;; ...
ΠΕΤΑΤΕ ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ JOCKERX ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ!!...
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!!

Και κάτι τελευταίο. Αυτά που σχολιάσθηκαν περι κλωνοποίησης σου, δεν έχουν ειπωθεί από κάποιον συνάδελφο που εμπλέκεται στην παραπάνω διαμάχη. Φαντάσου να να προέκυπτε παρεξήγηση και με αυτούς ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ Η ΧΑΝΕΤΕ ΛΑΔΙΑ!! ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ JOCKERX;;; EXOYME ENA KOINO HOBBY ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΙΛΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ!! ΠΕΤΑΤΕ ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ JOCKERX ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ!!ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!ΜΠΟΡΕΙ ΦΑΡΚΕΛΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΜ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ POST (ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ!) ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ JOCKERX! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΩ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ!!ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΟΣΤ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ POST EMENAN ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ POST ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ JOCKERX KAI ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ! ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ!! ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!! ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!! :headbang: :headbang: :headbang: :cussing: :cussing:
ελα τυπε κουλαρε,μας πονεσαν τα ματια......εξαλλου ειναι γνωστο,μονο εγω και ο κιθαρας εχουμε κλωνους.....οχι τα σοβαρα μελη :sunglasses: keep walking

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Και κάτι τελευταίο. Αυτά που σχολιάσθηκαν περι κλωνοποίησης σου, δεν έχουν ειπωθεί από κάποιον συνάδελφο που εμπλέκεται στην παραπάνω διαμάχη. Φαντάσου να να προέκυπτε παρεξήγηση και με αυτούς ...
Δεν μπορει να μην θυμάσαι όμως ποιος ανέφερε οτι είμαι κλώνος!!Η συγγνώμη σου είναι δεκτή αλλά στο μέλλον στο δίνω σαν συμβουλή θα πρέπει να σκέφτεσαι τι γράφεις για καποιον συναγωνιστή που δεν δίνει λαβές και δεν έχει ενοχλήσει!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ε όχι και σαν τις γυναικούλες φίλος... :S
Αν το πιάναμε εμείς από την αρχή το ξεκατίνιασμα θα ρίχναμε τρίδιμους πύργους από τις βόμβες που θα εξαπολύαμε... :dancing:

Το κατινινγκ είναι δικό μας σπορ και άδικα το παλεύετε  ...ερασιτέχναι  :s&m_2:

:2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Άμα ξεκινήσω κι εγώ τις αποκαλύψεις θα γίνει χαμός.  
Εκτός απ' αυτά να μας πουν οι κύριοι:  
Ποιος φίλος τους όταν κατουράει δεν πλένει τα χέρια του;  
Ποιος φίλος τους τρώει τις μύξες του;  
Ποιος φίλος τους όταν τον παίζει βάζει δάχτυλο στον κώλο του;  
Για πείτε γατάκια  :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Άμα ξεκινήσω κι εγώ τις αποκαλύψεις θα γίνει χαμός.  
Εκτός απ' αυτά να μας πουν οι κύριοι:  
Ποιος φίλος τους όταν κατουράει δεν πλένει τα χέρια του;  

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645