Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θιγονται καποιοι .... Ποιοι ?
Ο τζοκερξ, ο μαθιου, ο τσαγγιεν, ο πιξι75, σπηντ, κτλ, κτλ, κτλ .....

Αναρωτιεμαι τωρα ποσοι τους γνωριζουν εξω, ωστε να ντρεπονται, η να εκτιθενται με αυτα τα ονοματα ?

Ο καθενας κρινεται απο τις επιλογες του στην πραγματικη ζωη και οχι απο ενα εικονικο σεξ φορουμ πορταλ
Στην πραγματικη ζωη ειναι η ουσια για το ποιον του καθενος, τοσο στην ψυχη, οσο και στο πνευμα που εκπεμπει.....
Σιγουρα διαφορα ποσταρισματα αντικατοπριζουν ενα ψηγμα του χρηστη καθως και το ποιον του αλλα ποτε δεν ειναι απολυτα !!!!!!!!!

Φυσικα μερικα πραγματα φαινονται απο χιλιομετρα για το τι καπνο φουμαρει ο καθενας αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο

Επισκέπτης
Η αναγούλα σου είναι επιλεκτική καθώς φαίνεται, οπότε θα μου επιτρέψεις να μην την πάρω στα σοβαρά. Όταν επί μέρες ο "γελωτοποιός" λοιδορούσε και συκοφαντούσε άλλα μέλη (που τυγχάνει να γνωρίζω και να θεωρώ καλούς φίλους) εσύ είχες πάρει zantac κατά τα φαινόμενα.

Μπορείς να με θεωρήσεις λοιπόν ότι θες, όπως κι'εγώ μπορώ να θεωρήσω ότι είσαι βαλτός από κάποιον άλλο να με ψαρέψεις με τις προσβολές σου και την δήθεν επίκληση στο φιλότιμο. Μη συνεχίζεις λοιπόν γιατί μάταιος κόπος.
Α θα συκοφαντήσεις κι εμένα τώρα δηλαδή δήθεν ότι προσβάλλεσαι από την κοινή λογική;
Και πες δηλαδή ότι κατηγορούσα και τον jockerx όπως λες εσύ, τότε τι θα μπορούσες να μου προσάψεις; Θα είχαν βαρύτητα οι <<προσβολές>> μου προς το πρόσωπό σου τότε;
Πεπαλαιωμένη η τακτική του να στρέφεις τα πυρά προς τρίτους, αλλά στην παρούσα φάση δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη θέση σου, καθώς δεν έχει καμία σημασία το τι θα σε θεωρήσω εγώ αφού υπέπεσες στον βασικό ορισμό της συκοφαντίας που δεν είναι τίποτε άλλο από αβάσιμη κατηγορία εναντίον κάποιου.
Ιδού κιόλας

Επισκέπτης
Όταν επί μέρες ο "γελωτοποιός" λοιδορούσε και συκοφαντούσε άλλα μέλη (που τυγχάνει να γνωρίζω και να θεωρώ καλούς φίλους) εσύ είχες πάρει zantac κατά τα φαινόμενα.
Η δήλωσή σου μου κίνησε την περιέργεια παρεμπιπτόντως.
Παρέθεσέ μου σε παρακαλώ που λαμβάνει χώρα συκοφαντική δυσφήμιση εκ μέρους του jockerx κι εγώ θα ζητήσω συγγνώμη και θα αποκαλέσω αισχρούς συκοφάντες και τους δυο σας.

Επισκέπτης
Από πότε είναι συκοφαντία η απλή αναφορά κάποιων γεγονότων;
Δεν αναφέρεις απλά γεγονότα.
Επισύρεις κατηγορίες χωρίς την παράθεση του παραμικρού στοιχείου.
Αυτός είναι ο ορισμός της συκοφαντίας.

Η επιλεκτική ευαισθησία σου μου δίνει κάθε δικαίωμα να αμφισβητώ την αγνότητα των κινήτρων σου.
Επαναλαμβάνω, παρέπεμψέ με στις συκοφαντίες του jockerx και θα δεις πόσο επιλεκτικός είμαι.

Αν ο "γελωτοποιός" είναι φίλος σου βγες και πέστο ξεκάθαρα όπως έκανα εγώ με τα μέλη που δέχτηκαν την άνανδρη επίθεση του. Ειδάλλως σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου και να προσπαθείς να μας πείσεις ότι "σκανδαλίστηκες" από όσα είπαμε.
Το αν είμαι φίλος με τον jockerx αλλάζει το γεγονός ότι εσύ είσαι αισχρός συκοφάντης; Εδώ πλέον κατηγορείς κι εμένα τον ίδιο ενώ το μόνο που ζητώ (όπως και άλλοι μαζί μ' εμένα) είναι τεκμηρίωση αυτών που λες.

Και για να τελειώνουμε, στα παπάρια μου αν πιστεύεις όσα είπαμε για τον "γελωτοποιό". Αυτοί που χρειάζεται ξέρουν κατά πόσο λέμε αλήθεια ή ...συκοφαντούμε την αφεντιά του (λες και δεν είχαμε άλλη δουλειά να κάνουμε).
Α ώστε οι πληροφορίες στοχεύουν μόνο προς κάποιους και όχι προς όλους μας. Κακώς το έκανες βούκινο τότε. Ας τους έστελνες απλώς μηνύματα.

Επισκέπτης
Όπως λέει ο λαός, όποιος δε θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει.
Πήγαινε στην τρίτη σελίδα του παρόντος νήματος και θα σου φύγει η απορία.
Η διαφωνία του jockerx με τον Cheyene είναι συκοφαντική δυσφήμιση λοιπόν;
Μάλιστα...

Για τα υπόλοιπα που λες αδιαφορώ. Υποδείξεις πήγαινε κάνε εκεί που σε παίρνει.
Αλλιώς τι θα γίνει; Θα με κατηγορήσεις δημόσια για βιαστή και θα παραθέτεις τα στοιχεία μέσω pm;

Επαναλαμβάνω!
Δώσε στοιχεία! Πες του λόγους των δημόσιων κατηγοριών σου!
Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι αυτό που κάνεις είναι τουλάχιστον άνανδρο;

Επισκέπτης
Καλά, εσύ με δικαιώνεις συνεχώς. Ο ένας κατηγορεί ευθέως τον άλλο ότι γράφει στημένες κριτικές κι'εσύ είδες μια απλή ...διαφωνία.
Ή πολύ ξύπνιος είσαι ή πολύ αφελής.
jockerx:
Κύριε Μπακάλη, τα κορίτσια ζητούν κριτικές (ιδία πείρα)...τι να κάνει ο "φουκαράς" ο μικρός Τσεγιενάκος!...Χα χα χα!
Η πρώτη μου κριτική αφορούσε την ήδη υπερτιμημένη από το παλιό ΜΠΟΥ. Αλίνα του Τσεγιέν.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι σεναριογράφοι της Αλίνας (aris κ.τ.λ) και γράφτηκε στημένη κριτική στα χνάρια της δικής μου προσπαθώντας να καταρρίψει ένα προς ένα τα γραφόμενά μου.
Έγραφε χαρακτηριστικά οτι η κριτική του Τζόκερ είναι άκυρη! Χε χε!
Αυτό εδώ;
Διαφωνία βλέπω. Ο ένας λέει την κριτική του άλλου στημένη και ο άλλος άκυρη.
Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, οπότε κύριε jockerx εξηγηθείτε παρακαλώ.

Καλά, την άλλη φορά θα δημοσιεύσω βιντεοκασέτα για να με δικαιώσει ο δικαστής Ροκαβλόν.
Όχι, όχι δεν χρειάζεται. Γνωρίζουμε από πριν πως ό,τι πεις θα είναι ψέμματα.

Τέλος από μένα, συνέχισε να μιλάς μόνο σου αν θες.
Θα σταματήσεις να στέλνεις και pm δηλαδή;
Μπορώ να ειρωνευτώ κι εγώ βλέπεις, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν έχω λερωμένη τη φωλιά μου.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Μου είναι παντελώς αδιάφορα τα φετίχ του κάθε jockerx.
Οι συκοφαντικές δυσφημίσεις όμως, μου προκαλούν αναγούλα.
Τις παρουσίασες δημοσίως; Ε απέδειξέ τις και δημόσια αντί να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου ότι και καλά θα μου τις στείλεις με pm. Στο pm οτιδήποτε μπορείς να μου στείλεις αλλά τίποτα δεν θα αποδεικνύει τη βαρύτητα των δημοσίων κατηγοριών σου. Χώρια του ότι είναι παντελώς άνανδρο.
Κατακρίνεις τον jockerx ότι ξεκίνησε τις ψευδείς δηλώσεις, αλλά δεν είχες το παραμικρό πρόβλημα να πέσεις στο επίπεδό του.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Ανέφερε το λόγο των κατηγοριών σου, ειδάλλως αναγνώρισε το δικαίωμα μου όπως και του κάθε αναγνώστη να σε θεωρεί συκοφάντη και δυσφημιστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΑΥΤΟ.

Αγαπητέ Ροκαβλόν

Όταν σου κηρύσσουν τον πόλεμο, είσαι αναγκασμένος να πολεμήσεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου (κι ότι άλλο θεωρείς σημαντικό).

Σε έναν πόλεμο πολλές φορές αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα για τα οποία δεν είσαι καθόλου, μα καθόλου περήφανος... (ΜΙΛΑΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ)

Όταν όμως ο αντίπαλος σε πολεμάει βρώμικα, είσαι αναγκασμένος να το κάνεις κι εσύ αν θες να επιβιώσεις.

Σου αναγνωρίζω απόλυτα το δικαίωμα (κυριολεκτώ σ' αυτό) να με θεωρείς άνανδρο, συκοφάντη, ποταπό άτομο ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει. Είναι δικαίωμα σου.

Όπως επίσης το αναγνωρίζω και στον καθένα που διαβάζει αυτές εδώ τις σελίδες.

Θα μιλήσω για ακόμη μια φορά για τον εαυτό μου: κάποιες φορές οι καταστάσεις και τα γεγονότα μας ξεπερνάνε. Έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι σύρθηκα πολύ χαμηλά σ' αυτή την ιστορία (είναι όμως κάτι που το ήξερα απ' την πρώτη στιγμή) και ειλικρινά δηλώνω πως λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό...

Πίστεψε με όμως, δε γινόταν αλλιώς... Ήταν η μόνη διέξοδος που απέμεινε.

Επισκέπτης

Αγαπητέ Ροκαβλόν

Όταν σου κηρύσσουν τον πόλεμο, είσαι αναγκασμένος να πολεμήσεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου (κι ότι άλλο θεωρείς σημαντικό).

Σε έναν πόλεμο πολλές φορές αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα για τα οποία δεν είσαι καθόλου, μα καθόλου περήφανος... (ΜΙΛΑΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ)

Όταν όμως ο αντίπαλος σε πολεμάει βρώμικα, είσαι αναγκασμένος να το κάνεις κι εσύ αν θες να επιβιώσεις.

Σου αναγνωρίζω απόλυτα το δικαίωμα (κυριολεκτώ σ' αυτό) να με θεωρείς άνανδρο, συκοφάντη, ποταπό άτομο ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει. Είναι δικαίωμα σου.

Θα μιλήσω για ακόμη μια φορά για τον εαυτό μου: κάποιες φορές οι καταστάσεις και τα γεγονότα μας ξεπερνάνε. Έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι σύρθηκα πολύ χαμηλά σ' αυτή την ιστορία (είναι όμως κάτι που το ήξερα απ' την πρώτη στιγμή) και ειλικρινά δηλώνω πως λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό...

Αγαπητέ Μάθιου,
κατ' αρχήν να ομολογήσω ότι μου είσαι ένα από τα πλέον συμπαθή άτομα στο forum, ως τώρα τουλάχιστον.
Λίγο η απέχθεια και των δύο μας προς τα τατουάζ, λίγο η συμπάθειες και των δύο μας προς τις σκύλες, λίγο οι συζητήσεις μας για ταινίες με έκαναν να διαβάζω μ' ενδιαφέρον κάποια post σου. Αν θυμάσαι σου είχα προτείνει να παίξω και σε ταινία σου.
Η αλήθεια είναι ότι στο παρόν νήμα επιοικώς ξέφυγες.
Εξαπολύσατε πυρά εναντίον του jockerx χωρίς την παράθεση στοιχείων. Πολλοί αναγνώστες ζήτησαν να αποδείξετε τις κατηγορίες σας καθώς πήγαιναν ένα βήμα παραπέρα από τις κατηγορίες για στημένες κριτικές, επί ματαίω.
Έτσι, προς τιμήν σου και το τονίζω, βγαίνεις και αποδέχεσαι το ότι καλώς μπορούμε να σε θεωρούμε ποταπό συκοφάντη.
Η αλήθεια είναι ότι η διαμάχη εσένα, του Speed, του Cheyenne και του px75 με τον jockerx μου ήταν παντελώς αδιάφορη. Λόγια οι μεν, λόγια ο δε χωρίς παράθεση επιχειρημάτων. Συνηθισμένο το κάθε forum από τέτοιες κοκορομαχίες.
Αλλά ο px75 το παρατράβηξε!

Βγαίνει και ανακοινώνει ότι περαιτέρω πληροφορίες θα δίνονται μόνο μέσω pm, υπογράφοντας έτσι πως ό,τι λέει είναι αλήθεια και ότι κατέχει αποδείξεις μάλιστα. Κατ' αυτόν τον τρόπο μεγενθύνει την συκοφαντία του καθώς ναι μεν στα μάτια του κόσμου δηλώνει ότι οι κατηγορίες του έχουν ισχύ αλλά η φύση των pm κάνει τις αποδείξεις του αδύνατο να αποδειχθούν.

Αντίθετος εγώ από τέτοιες πρακτικές, ζητάω (όπως και πολλοί άλλοι) δημόσια απόδειξη των δημόσιων κατηγοριών.
Το αποτέλεσμα;
α) Ο px75 με κατακρίνει για τις προσβολές προς το πρόσωπό του καθώς τον αποκαλώ αισχρό συκοφάντη όσο δεν παραθέτει αποδείξεις.
Αντίθετα μ' εσένα που αναγνωρίζεις πως όντως δικαίως μπορείς να θεωρηθείς έτσι λόγω των πρακτικών που ακολουθήσατε.
β) Παίζει με τις λέξεις λέγοντας πως δεν είναι συκοφαντία το να κατηγορείς κάποιον χωρίς αποδείξεις αλλά απλή παράθεση γεγονότων.
Δυστυχώς μέχρι και ορισμό από λεξικό της ελληνικής γλώσσας του είχα δώσει ώστε να αποδείξω το προφανές.
γ) Εξαπολύει πυρά προς εμένα επειδή κατηγορώ αυτόν και όχι τον jockerx, παραλείποντας το γεγονός ότι δεν κατηγόρησα καν εσένα, τον Speed ή τον Cheyenne και τολμά να πει ότι είμαι βαλτός φίλος του jockerx.
Αγνοεί δυστυχώς, ότι και προσωπικός φίλος του jockerx να ήμουν (τον οποίο τυγχάνει να μην γνωρίζω παρεμπιπτόντως), αυτό που ζήτησα ήταν απλά τεκμηρίωση.
δ) Κατασταλλάζει στο ότι δεν χρειάζεται να ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που λέει για τον jockerx και ότι αρκεί να γνωρίζουν κάποιοι άλλοι.
Για ποιον λόγο τότε ανακοίνωσε ό,τι ανακοίνωσε φόρα παρτίδα σε ένα νήμα προσβάσιμο από όλους; Μόνο και μόνο για να σπαταλήσει τον χρόνο μου; Στο κάτω, κάτω από που κι ως που γνωρίζει ποιος είμαι εγώ και το τι χρειάζεται να γνωρίζω εγώ;
ε) Με ειρωνεύεται και με λειδωρεί κατ' επανάληψην ενώ εγώ προσπάθησα να είμαι όσο πιο σοβαρός γίνεται.

Δυστυχώς εκεί που έφτασε ο px75 το θέμα, δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το
α) Να κατονομάσει και αποδείξει τις κατηγορίες του.

ή

β) Να αποδεχθεί τον τίτλο του συκοφάντη χωρίς το παραμικρό ίχνος ειρωνείας.

και

γ) Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη προς το πρόσωπό μου για τις αβάσιμες κατηγορίες και προσβολές του, χωρίς το παραμικρό ίχνος ειρωνείας.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
καλα κ εδω ξυλο πεφτει?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η αλήθεια είναι ότι η διαμάχη εσένα, του Speed, του Cheyenne και του px75 με τον jockerx μου ήταν παντελώς αδιάφορη. Λόγια οι μεν, λόγια ο δε χωρίς παράθεση επιχειρημάτων. Συνηθισμένο το κάθε forum από τέτοιες κοκορομαχίες.

Θα ηθελα να τονισω οτι προσωπικα δεν εχω διαμαχη με κανενα.
Εγραψα μια κριτικη, σχολιαστηκε, απαντησα, τελος.

Δεν μπηκα στην διαδιακασια ανταλλαγης, ειρωνικων/υβριστικων post.

Και επειδη ο γραπτος λογος μπορει ευκολα να παρεξηγηθει,τονιζω πως το συγκεκριμενο κειμενο δεν ειναι ουτε ειρωνικο, ουτε επιθετικο.
Το γραφω απολυτα ηρεμος.

Ειναι απλα μια διευκρινηση και τιποτα παραπανω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα κ εδω ξυλο πεφτει?
ρε τυπε θες να παμε στο μπουρδελα fight club να ξεδωσουμε;σε βλεπω πολυ καυλωμενο για γροθιες και κλωτσοπατιναδα......πρεπει να εχεις πολυ συσσωρευμενη ενεργεια που δεν εκτονωνεται......

αστους αυτους.....εδω μαλωνουν οι χαρντφακερς με τους αγαπουληδες.....δεν ριχνουν ξυλο αυτοι.....μονο γαμανε......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αγαπητέ Ροκαβλόν

αποχωρεις και εσυ φιλε? Μηπως σε προσβαλε κανεις ?

Επισκέπτης
Υ.Γ. Η γνώμη που έχουν διάφοροι άγνωστοι για μένα μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ. Ας πιστεύουν ότι είμαι χειρότερος απ'το Ρωχάμη αν αυτό τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα. Εγώ γράφω όσα ξέρω και όσα πιστεύω, όχι όσα θα με κάνουν πιο δημοφιλή μεταξύ κάποιων τυχαίων.
Να γράφεις στα παπάρια σου τότε αυτούς τους άγνωστους και να μην τους προσβάλλεις!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ρε μαλάκα γιδογάμη, σταμάτα να πετάγεσαι σαν πορδή σε κάθε θέμα για να βγάλεις τα κόμπλεξ σου.
Άντε ν'αρμέξεις τη γυναίκα σου τώρα. :zfuck:

Ελα μαλάκα κατσικαρέα, τελείωνε.
Αηδία έχεις γίνει. Σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι τι μαλάκας είσαι....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τι λε ρε παιδί μου! Οι εξωγήινοι πότε μπαίνουν στην ιστορία; :2funny:
Ωστε το παιζεις σκληρος αντρας πληρωνοντας, ε;
Γαμας και δερνεις κοριτσακια που ειναι στην αναγκη...

Γι'αυτο μωρη θρασυδειλη φτερου δεν ερχεσαι εκει που σε εχω πει τοσες φορες, να μου συστηθεις.
Μπαστουνοβλαχε, μιλαμε για μεγαλη [size=30pt]κοοοοοοοοτα η πιεξουλα[/size].

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Γι'αυτο μωρη θρασυδειλη φτερου δεν ερχεσαι εκει που σε εχω πει τοσες φορες, να μου συστηθεις.

Εγω τυπε δεν ήθελα να πω τίποτα, αλλά ξέρω ότι κι αυτος εχει λερωμένη τη φωλιά του.
Εχω πληροφορίες ότι το έχουν πετάξει έξω απο πολλά μπουρδελάκια
γιατι ζουλούσε άγαρμπα τα βυζιά των κοριτσιών....
Τις μπέρδευε με τη γυναίκα του βλέπεις....

pxkatsika.jpg

Όσο για το τι κότα είναι.... συμφωνώ και επαυξάνω  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

γιατι το λες αυτο?  :rolleyes:

Συνημμένα

• px-kotopiexoyla.jpg_thumb.png
    px-kotopiexoyla.jpg_thumb.png
    152,1 KB · Εμφανίσεις: 24

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom