You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
θα μου πει κανεις τι σημαινει 'βασανιζω' τη πουτανα?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι λε ρε παιδι μου;καναν παρτουζες δλδ παλια ολοι μαζι;Λοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως..
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Για τον πιξι ήταν αναμενόμενο.
Απ΄ότι λένε δε φέρεται και πολυ καλά στις γυναίκες.
Τις δένει, τις τραβάει,....
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μαλιστα !!!!!Λοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως.. οι κοπελες αυτες κατεφυγαν στην αστυνομια αλλα δεν θελησαν να το προχωρησουν γ ευνοητους λογους.. το ιδιο εκαναν σε πιο ηπια μορφη και σε μπουρδελα.. ωστοσο στην πορεια χαλασε η σουπα και ο τζοκερ απομονωθηκε επειδη ειχε μεγαλυτερες απαιτησεις επι του "αντικειμενου" πιο προχωρημενες.. και τωρα του τη λενε τωρα οι αλλοι 3 γιατι αυτη μονη η μαρτυρια του ξερουν οτι δεν εχει βαρος.. το θεμα ειναι οτι για να σας πω τις πηγες μου και να τεκμηριωσω τα λεγομενα μου πρεπει εσεις που πρωτα εκτοξευσατε -οσοι- κατηγοριες εναντι αλλων να παρουσιασετε τα στοιχεια σας ωστε να παρουσιασω κι εγω τα δικα μου μετα και να λαμψει η αληθεια.. ελπιζω να αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ..
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Και το thread μετεξελίχθηκε σε καγκουρο αγαπούληδες και αρχιδιστές !
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Για τον πιξι ήταν αναμενόμενο.
ρε μαλακα, με εχεις πεθανει με τις φωτοσοπιες
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
ρε μαλακα, με εχεις πεθανει με τις φωτοσοπιες
O Ventouzas ειναι αρχηγός σε αυτά τυπε.. εγω είμαι ερασιτέχνης...
αλλά κοινή μας έμπνευση... η πιεξο-λουγκρα
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
χεχεχεΛοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως.. οι κοπελες αυτες κατεφυγαν στην αστυνομια αλλα δεν θελησαν να το προχωρησουν γ ευνοητους λογους.. το ιδιο εκαναν σε πιο ηπια μορφη και σε μπουρδελα.. ωστοσο στην πορεια χαλασε η σουπα και ο τζοκερ απομονωθηκε επειδη ειχε μεγαλυτερες απαιτησεις επι του "αντικειμενου" πιο προχωρημενες.. και τωρα του τη λενε τωρα οι αλλοι 3 γιατι αυτη μονη η μαρτυρια του ξερουν οτι δεν εχει βαρος.. το θεμα ειναι οτι για να σας πω τις πηγες μου και να τεκμηριωσω τα λεγομενα μου πρεπει εσεις που πρωτα εκτοξευσατε -οσοι- κατηγοριες εναντι αλλων να παρουσιασετε τα στοιχεια σας ωστε να παρουσιασω κι εγω τα δικα μου μετα και να λαμψει η αληθεια.. ελπιζω να αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ..
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εγω εχω στοιχεια οτι η βασικη πουτανα που βασανιζε η τετραδα ηταν ο γλιτσας! αλλα θα αποκαλυψω κι εγω περισσοτερα μετα τη δημοσιοποιηση των στοιχειων των υπολοιπων
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποιος απο την τετραδα τρωει στραπον να μας πεις ξερεις;εγω εχω στοιχεια οτι η βασικη πουτανα που βασανιζε η τετραδα ηταν ο γλιτσας! αλλα θα αποκαλυψω κι εγω περισσοτερα μετα τη δημοσιοποιηση των στοιχειων των υπολοιπων
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γεια σου νικο χ´´ νικολαου του μπου.....Αναμενονται ραγδαιες αποκαλυψεις μετα το ποστ του Στιφλερ κυριες και κυριοι....
Περισσοτερα μετα την διακοπη για διαφημισεις και παλι εδω !!!!!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
γεια σου νικο χ´´ νικολαου του μπου.....
Γεια σου κι εσενα Ολγα Τρεεεεεεμη του μπου !!!!!
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Λοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως.. οι κοπελες αυτες κατεφυγαν στην αστυνομια αλλα δεν θελησαν να το προχωρησουν γ ευνοητους λογους.. το ιδιο εκαναν σε πιο ηπια μορφη και σε μπουρδελα.. ωστοσο στην πορεια χαλασε η σουπα και ο τζοκερ απομονωθηκε επειδη ειχε μεγαλυτερες απαιτησεις επι του "αντικειμενου" πιο προχωρημενες.. και τωρα του τη λενε τωρα οι αλλοι 3 γιατι αυτη μονη η μαρτυρια του ξερουν οτι δεν εχει βαρος.. το θεμα ειναι οτι για να σας πω τις πηγες μου και να τεκμηριωσω τα λεγομενα μου πρεπει εσεις που πρωτα εκτοξευσατε -οσοι- κατηγοριες εναντι αλλων να παρουσιασετε τα στοιχεια σας ωστε να παρουσιασω κι εγω τα δικα μου μετα και να λαμψει η αληθεια.. ελπιζω να αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ..
Πολύ βαθύ, αλλά (ειλικρινά το υποστηρίζω αυτό) εξόχως εύστοχο!!!
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Γεια σου κι εσενα Ολγα Τρεεεεεεμη του μπου !!!!!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]ακριβώς ;D
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 392
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις