Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και  το thread  μετεξελίχθηκε  σε  καγκουρο αγαπούληδες  και  αρχιδιστές !

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα μου πει κανεις τι σημαινει 'βασανιζω' τη πουτανα?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Λοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως..
τι λε ρε παιδι μου;καναν παρτουζες δλδ παλια ολοι μαζι; :grin: :grin: :grin:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Για τον πιξι ήταν αναμενόμενο.
Απ΄ότι λένε δε φέρεται και πολυ καλά στις γυναίκες.
Τις δένει, τις τραβάει,....  :2funny:
pixikatsikes.jpg

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Λοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως.. οι κοπελες αυτες κατεφυγαν στην αστυνομια αλλα δεν θελησαν να το προχωρησουν γ ευνοητους λογους.. το ιδιο εκαναν σε πιο ηπια μορφη και σε μπουρδελα.. ωστοσο στην πορεια χαλασε η σουπα και ο τζοκερ απομονωθηκε επειδη ειχε μεγαλυτερες απαιτησεις επι του "αντικειμενου" πιο προχωρημενες.. και τωρα του τη λενε τωρα οι αλλοι 3 γιατι αυτη μονη η μαρτυρια του ξερουν οτι δεν εχει βαρος.. το θεμα ειναι οτι για να σας πω τις πηγες μου και να τεκμηριωσω τα λεγομενα μου πρεπει εσεις που πρωτα εκτοξευσατε -οσοι- κατηγοριες εναντι αλλων να παρουσιασετε τα στοιχεια σας ωστε να παρουσιασω κι εγω τα δικα μου μετα και να λαμψει η αληθεια.. ελπιζω να αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ..
Μαλιστα !!!!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Λοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως.. οι κοπελες αυτες κατεφυγαν στην αστυνομια αλλα δεν θελησαν να το προχωρησουν γ ευνοητους λογους.. το ιδιο εκαναν σε πιο ηπια μορφη και σε μπουρδελα.. ωστοσο στην πορεια χαλασε η σουπα και ο τζοκερ απομονωθηκε επειδη ειχε μεγαλυτερες απαιτησεις επι του "αντικειμενου" πιο προχωρημενες.. και τωρα του τη λενε τωρα οι αλλοι 3 γιατι αυτη μονη η μαρτυρια του ξερουν οτι δεν εχει βαρος.. το θεμα ειναι οτι για να σας πω τις πηγες μου και να τεκμηριωσω τα λεγομενα μου πρεπει εσεις που πρωτα εκτοξευσατε -οσοι- κατηγοριες εναντι αλλων να παρουσιασετε τα στοιχεια σας ωστε να παρουσιασω κι εγω τα δικα μου μετα και να λαμψει η αληθεια.. ελπιζω να αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ..
χεχεχε :thumbsup:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω εχω στοιχεια οτι η βασικη πουτανα που βασανιζε η τετραδα ηταν ο γλιτσας! :2on1:αλλα θα αποκαλυψω κι εγω περισσοτερα μετα τη δημοσιοποιηση των στοιχειων των υπολοιπων :zfuck: 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω εχω στοιχεια οτι η βασικη πουτανα που βασανιζε η τετραδα ηταν ο γλιτσας! :2on1:αλλα θα αποκαλυψω κι εγω περισσοτερα μετα τη δημοσιοποιηση των στοιχειων των υπολοιπων :zfuck: 
ποιος απο την τετραδα τρωει στραπον να μας πεις ξερεις; :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αναμενονται ραγδαιες αποκαλυψεις μετα το ποστ του Στιφλερ κυριες και κυριοι....

Περισσοτερα μετα την διακοπη για διαφημισεις και παλι εδω  !!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αναμενονται ραγδαιες αποκαλυψεις μετα το ποστ του Στιφλερ κυριες και κυριοι....

Περισσοτερα μετα την διακοπη για διαφημισεις και παλι εδω  !!!!!
γεια σου νικο χ´´ νικολαου του μπου.....

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Πολύ βαθύ, αλλά (ειλικρινά το υποστηρίζω αυτό) εξόχως εύστοχο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom