Επισκέπτης
πια απο ολεσ?Την έδιωξες την βρωμοΡωσίδα μανάρι?
ελα βαλε φοτο με καλσον!θελο να πιρφορισοοοοοοοοοοοοοοοοοοο το εχο αναγκι!!!!!!!!!!
ειμαι ενασ εθισμενοσ πιρφοροσ που θελι σινεχοσ να πιρφοριζι!!!!!!!!!!
πια απο ολεσ?Την έδιωξες την βρωμοΡωσίδα μανάρι?
Αν δεν πειτε συγκεκριμενα στοιχεια γ τα περι βασανισμου και απο που τα μαθατε ωστε να ελεγχθει η αξιοπιστια τους βγαινει το συμπερασμα οτι ο τζοκερξ εχει δικιο κ τον εκβιαζετε γ να μην σας ξεσκεπασει.. Περιμενουμε.. γτ αλλιως μπορω να κατηγορησω κι εγω τον οποιοδηποτε οτι ειναι δολοφονος η βιαστης
Eιρηνη υμιν!Ευχή μου είναι, αυτή η διαμάχη να σταματήσει άμεσα.
Παράθεση από: jockerx στις χθες στις 00:15
speed:[size=14pt]1.Πες για ποια κορίτσια έγραψα κατά κόρον κριτικές και δημιουργούν την εντύπωση οτι γράφτηκαν κατά παραγγελία.
2.Το κλίμα εκφοβισμού δεν πιάνει σε μένα.Σας έχω γραμμένους στ'αρχίδια μου παρομοίως.
Παλιοψεύτη προμοτάκο Μάθιου, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Γελοίε παλιοψεύτη px75, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
speed, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.[/size]
"Κύριοι"...
Είσθε κατάπτυστοι.
"Κύριοι"...
Είσθε κατάπτυστοι.
κατσε να σου πω εγω :
Ο Τοτός και η Αννούλα πήγαιναν στο Δημοτικό και σε κάποια στιγμή στο διάλειμμα, λέει ο Τοτός στην Αννούλα: - Αννούλα, πάμε στο υπόγειο να μου πάρεις μια πίπα; Αννούλα: - Τί είναι υπόγειο;
ρε παιδια εχω χασει απειρα επεισοδια αλλα θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις:
1) για ποια κριτικη του τσεγιεν μιλατε??
2) αφου εγραψε ο τσεγιεν μια κριτικη και ο τζοκερχ τον κραζει, οι υπολοιποι γιατι κραζουν και παιρνουν το μερος του τσεγιεν με τετοιο τροπο..
και αυτο που μου κανει περισσοτερη εντυπωση ειναι πως πιο πολυ υπερασμιζεται τον τσεγιεν ο μαθιου παρα ο ιδιος ο τσεγιεν!!!!
3) αμα ο τζοκερ βασανιζει κοπελες και το λετε ετσι χυμα και δεν λετε ποια και που φαινεται σαν να τον εκβιαζετε!!!
δεν παιρνω το μερος κανενος απλα εχουν προηγηθει πολλα που τα εχω χασει και διαβασα το θρετ και μου εχει εξαψει την περιεργεια!!!
1. Ολα ξεκινησαν απο το ευγενεστατο σχολιο/απορια του Zero Tolerance στην κριτικη μου για την Αλιναρε παιδια εχω χασει απειρα επεισοδια αλλα θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις:
1) για ποια κριτικη του τσεγιεν μιλατε??...
2.και αυτο που μου κανει περισσοτερη εντυπωση ειναι πως πιο πολυ υπερασμιζεται τον τσεγιεν ο μαθιου παρα ο ιδιος ο τσεγιεν!!!!
[size=14pt]Παλιοψεύτη προμοτάκο Μάθιου, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ
Γελοίε παλιοψεύτη px75, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ
Παλιοψεύτη speed, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ[/size]
[size=14pt]Εγώ έθιξα ένα κοινοτικό θέμα (Κριτικές - αγαπούληδες) με σαφή αναφορά στην κριτική του CHEYENNE και σεις απαντήσατε με κατασκευασμένα ψεύτικα προσωπικά στοιχεία!!!
"Κύριοι"...
Είσθε κατάπτυστοι.[/size]
Περιμενε, στα ετοιμαζω!
Αγαπούληδες vs ρεαλιστές...