Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Αν δεν πειτε συγκεκριμενα στοιχεια γ τα περι βασανισμου και απο που τα μαθατε ωστε να ελεγχθει η αξιοπιστια τους βγαινει το συμπερασμα οτι ο τζοκερξ εχει δικιο κ τον εκβιαζετε γ να μην σας ξεσκεπασει.. Περιμενουμε.. γτ αλλιως μπορω να κατηγορησω κι εγω τον οποιοδηποτε οτι ειναι δολοφονος η βιαστης

Δεν υπάρχει κάτι για να ξεσκεπάσει. Δεν έχω κάνει κάτι που να είναι ανήθικο ή παράνομο. Και το ξέρει πολύ καλά κι ο ίδιος αυτό. Γι' αυτό άλλωστε πετάει "πετριές" (όπως τις αναφέρει) και λάσπη δεξιά κι αριστερά, νομίζοντας πως έχει το δικαίωμα να το κάνει.
Έχει στηρίξει ποτέ τις δικές του κατηγορίες; Έχει παρουσιάσει ποτέ κάποιο στοιχείο γι' αυτά που γράφει; Ποιος τον νομιμοποιεί να ειρωνεύεται, να χλευάζει και να κατηγορεί τους άλλους; Υπάρχουν θρεντ στα οποία θίγει την επαγγελματική υπόληψη ατόμου, χωρίς να προσκομίσει κανένα απολύτως στοιχείο! Γιατί δεν του ζητάει κανείς αποδείξεις γι' αυτά που γράφει;;;
Όπως λες ότι δήθεν τον εκβιάζουμε, το ίδιο μπορώ να πω και γω γι' αυτόν και θα έχω περισσότερο δίκιο γιατί αυτός τα ξεκίνησε όλα. Συστηματικά και μεθοδευμένα. Θα μπορούσα κι εγώ να πω ότι μας εκβιάζει αυτός. Ή ακόμη καλύτερα (ή χειρότερα) θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι πχ όπου ασκεί κακή κριτική το κάνει επειδή δεν τα παίρνει.

Ας μας πει όμως ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για ποιο λόγο άνοιξε αυτό το θρεντ. Κι όταν είδε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν προς τα κει που θα ήθελε, γιατί έβαλε το ποστ νο14 στο θρεντ του; Τι ακριβώς εξυπηρετεί και ποιος είναι ο σκοπός του; Τι σχέση έχει με το θέμα που άνοιξε; Και επιμένω σ' αυτό: γιατί το άνοιξε; Ειλικρινά να μας πει το γιατί.
Έχει δίκο πως εδώ και αρκετό καιρό του έχω στείλει πολλά μηνύματα. Δεν αναφέρει όμως πως στα μηνύματα μου αυτά του ζητάω ευγενικά να μην με ειρωνεύεται (το έχει κάνει πολλές φορές και σε άλλους τόπους) και να μην ασχολείται με το άτομο μου. Του έχω ζητήσει επίσης να μου πει αν τον έχω πειράξει σε κάτι να μου το πει κι αν έχει δίκιο θα του ζητήσω και συγνώμη. Η μοναδική απάντηση που πήρα ήταν...απόλυτη σιωπή. Δεν καταδέχθηκε καν να μου απαντήσει...
Το δικό μου δικαιώματα και η προσβολή της προσωπικότητας μου δεν παίζουν κανένα ρόλο σ' αυτή την ιστορία; Οι κατηγορίες του προς το πρόσωπο μου, που στηρίζονται; Τι στοιχεία έχει φέρει στο φως;
Ας μας πει πόσες φορές του έχω ζητήσει ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ να το σταματήσει αυτό. Δεν έχω το δικαίωμα να μη θέλω να με κατηγορεί και να με ειρωνεύεται κάποιος που δεν τον έχω ενοχλήσει ποτέ σε κάτι;
Εννοείται πως αυτά τα μηνύματα δεν τα δημοσιοποίησε και δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ.
Και βέβαια συνέχισε απτόητος τον χλεαυσμό, τις κατηγορίες και την ειρωνεία. Για δικούς του λόγους.

Στο θέμα μας. Γιατί νομιμοποιείται αυτός να πετάει λάσπη και να θίγει άτομα και μαγαζιά και εργαζόμενες για στημένες κριτικές κλπ και δεν του ζητάει κανείς να παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει; Εννοείται πως δεν έχει. Δε θίγονται και δεν εκβιάζονται οι άλλοι (ειδικά αυτοί που έχουν επαγγελματική σχέση με το αντικείμενο) από τα γραπτά του;
Με την ίδια λογική νομιμοποιούμαι κι εγώ να λέω κάτι που άκουσα και κάποιο συμπέρασμα που έχω βγάλει από τα κείμενα του και την εν γένει συμπεριφορά του.
Κανείς δεν τον κατηγόρησε για δολοφόνο ή βιαστή. Απλά ότι κατά περιπτώσεις έχει πολύ ακραία συμπεριφορά. Και δεν το ξέρουμε από κοπέλες. Δε χρειαζόμαστε αυτές για να μας τα πουν. Ο χώρος είναι μικρός και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα (ευτυχώς ή δυστυχώς).

Εδώ μιλάμε με κωδικούς λογαριασμών. Οι περισσότεροι δε γνωριζόμαστε μεταξύ μας σε προσωπικό επίπεδο.
     Η αξιοπιστία μας βγαίνει μέσα απ' τα γραπτά μας και τις πράξεις μας.

Υ.Γ. Από την πλευρά μου το θέμα θεωρείται λήξαν. Είναι κάτι που το έχω προσπαθήσει αρκετά ως τώρα. Ελπίζω να μην χρειαστεί άλλη μου παρέμβαση σ' αυτό το θρεντ. Ευχή μου είναι, αυτή η διαμάχη να σταματήσει άμεσα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Συνημμένα

• fili2-470.jpg
    fili2-470.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 21

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παράθεση από: jockerx στις χθες στις 00:15
speed:[size=14pt]1.Πες για ποια κορίτσια έγραψα κατά κόρον κριτικές και δημιουργούν την εντύπωση οτι γράφτηκαν κατά παραγγελία.

2.Το κλίμα εκφοβισμού δεν πιάνει σε μένα.Σας έχω γραμμένους στ'αρχίδια μου παρομοίως.

Παλιοψεύτη προμοτάκο Μάθιου, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.

Γελοίε παλιοψεύτη px75, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.

speed, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.[/size]

1. Να απαντησεις εσυ για το ποιες κοπελες προμοταρω ΕΓΩ (αρχικα)
και οι αλλοι που μας εχεις γ@μησει τοσες μερες! Ωστε να σου αποδειξουμε οτι λες μπουρδες.

2. Εγω να πω? Για ποιον λογο? Δεν θελω να σε εκθεσω!
Μονος σου επεσες στα σκατα! Μην προσπαθεις να βυθιστεις κι αλλο!

Υ.Γ. Και σε παρακαλω παρα πολυ ρε μαστορα!
Μην γραφεις με Bold και [size=14pt]μεγαλες γραμματοσειρες[/size] και χρωματιστα γραμματακια και τετοιες βλακειουλες.
Δεν γινεσαι πιο αρεστος στους υπολοιπους ετσι,
απλα διχνεις οτι προσπαθεις να επιβληθεις στο αδικο που εχεις.

Επισκέπτης
[size=14pt]Παλιοψεύτη προμοτάκο Μάθιου, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ

Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ

Παλιοψεύτη speed, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ
[/size]

[size=14pt]Εγώ έθιξα ένα κοινοτικό θέμα (Κριτικές - αγαπούληδες) με σαφή αναφορά στην κριτική του CHEYENNE και σεις απαντήσατε με κατασκευασμένα ψεύτικα προσωπικά στοιχεία!!!

"Κύριοι"...
Είσθε κατάπτυστοι.[/size]

Επισκέπτης
[size=14pt]Παλιοψεύτη προμοτάκο Μάθιου, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ

Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ

Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ
[/size]

[size=14pt]Εγώ έθιξα ένα κοινοτικό θέμα (Κριτικές - αγαπούληδες) με σαφή αναφορά στην κριτική του CHEYENNE και σεις απαντήσατε με κατασκευασμένα ψεύτικα προσωπικά στοιχεία!!!

"Κύριοι"...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
"Κύριοι"...
Είσθε κατάπτυστοι.

Το ποιος είναι κατάπτυστος, αυτό το ξέρεις πάρα πολύ καλά ο ίδιος (καλύτερα απ' τον καθένα).

Στήσου μπροστά στον καθρέπτη σου και αμέσως θα δεις έναν!

Δεν έχεις προσκομίσει ΠΟΤΕ κανένα στοιχείο για τους τόνους της λάσπης που έχεις πετάξει σε συναγωνιστές και επαγγελματίες του χώρου. Ποιες αποδείξεις και ποιες απαντήσεις έχεις δώσει εσύ;

Αν διαβάσει κανείς τα ποστς σου θα καταλάβει αμέσως το ποιος είναι κατάπτυστος και ποιος όχι.

Τα κείμενα σου είναι ο ορισμός του τραμπουκισμού και σπέρνουν κλίμα τρομοκρατίας στο site.

Αυτά τα δήθεν αθώα "εγώ έθιξα ένα κοινωνικό θέμα..." να πας να τα πουλήσεις αλλού, γιατί εδώ δεν περνάνε.

Σταμάτα επιτέλους να κρύβεσαι πίσω απ' το δάκτυλο σου!

Όταν χλευάζεις, λοιδορείς και κατηγορείς τους άλλους χωρίς την παραμικρή απόδειξη, δεν προσβάλλεις βίαια και βάναυσα την προσωπικότητα τους;;;

Πες μας [size=16pt]ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ[/size] για τον λόγο που σε οδήγησε να ανοίξεις το συγκεκριμένο θρεντ. [size=16pt]ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ!!![/size]

[size=18pt]Και ποιά στοιχεία έχεις εσύ γι' αυτά που κατηγορείς τους άλλους. Απάντησες ποτέ; Φυσικά και όχι![/size]

Πες σε όλους ποιος τα ξεκίνησε ΠΡΩΤΟΣ όλα αυτά. Και τι σκοπούς είχες στο μυαλουδάκι σου απ' την αρχή! Και που σκόπευες να οδηγήσεις αυτή την ιστορία;;;

Αυτά είναι τα ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις!

Αλλά στην πορεία στράβωσε το πράγμα γιατί δεν είχες να κάνεις με παιδιά, που θα τα τρομοκρατούσες πανεύκολα όπως νόμιζες.

[size=22pt]Το να παρασταίνεις ΕΣΥ τον αθώο, τον αμυνόμενο και τον άδικα κατηγορούμενο, είναι η πιο φρικτή και αποτρόπαια παράσταση όλων των εποχών!!! Και πίστεψε με, υποκρίνεσαι τόσο άσχημα που προκαλείς αναγούλα!!!
[/size]

Υ.Γ. Μου θυμίζεις το ανέκδοτο του Μυστικού Δείπνου:

Ιησούς: "αγαπητά μου παιδία, σήμερα κάποιος από σας θα με προδώσει..."

Ιωάννης: "μήπως εγώ Κύριε;"

Ιάκωβος: "μήπως εγώ Κύριε;"

Πέτρος: "μήπως εγώ Κύριε;"

[size=16pt]Ιούδας: "μήπως εγώ Κύριε;"[/size]

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
"Κύριοι"...
Είσθε κατάπτυστοι.

Το ποιος είναι κατάπτυστος, αυτό το ξέρεις πάρα πολύ καλά ο ίδιος (καλύτερα απ' τον καθένα).

Στήσου μπροστά στον καθρέπτη σου και αμέσως θα δεις έναν!

Δεν έχεις προσκομίσει ΠΟΤΕ κανένα στοιχείο για τους τόνους της λάσπης που έχεις πετάξει σε συναγωνιστές και επαγγελματίες του χώρου. Ποιες αποδείξεις και ποιες απαντήσεις έχεις δώσει εσύ;

Αν διαβάσει κανείς τα ποστς σου θα καταλάβει αμέσως το ποιος είναι κατάπτυστος και ποιος όχι.

Τα κείμενα σου είναι ο ορισμός του τραμπουκισμού και σπέρνουν κλίμα τρομοκρατίας στο site.

Αυτά τα δήθεν αθώα "εγώ έθιξα ένα κοινωνικό θέμα..." να πας να τα πουλήσεις αλλού, γιατί εδώ δεν περνάνε.

Σταμάτα επιτέλους να κρύβεσαι πίσω απ' το δάκτυλο σου!

Όταν χλευάζεις, λοιδορείς και κατηγορείς τους άλλους χωρίς την παραμικρή απόδειξη, δεν προσβάλλεις βίαια και βάναυσα την προσωπικότητα τους;;;

Πες μας [size=16pt]ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ[/size] για τον λόγο που σε οδήγησε να ανοίξεις το συγκεκριμένο θρεντ. [size=16pt]ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ!!![/size]

[size=18pt]Και ποιά στοιχεία έχεις εσύ γι' αυτά που κατηγορείς τους άλλους. Απάντησες ποτέ; Φυσικά και όχι![/size]

Πες σε όλους ποιος τα ξεκίνησε ΠΡΩΤΟΣ όλα αυτά. Και τι σκοπούς είχες στο μυαλουδάκι σου απ' την αρχή! Και που σκόπευες να οδηγήσεις αυτή την ιστορία;;;

Αυτά είναι τα ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις!

Αλλά στην πορεία στράβωσε το πράγμα γιατί δεν είχες να κάνεις με παιδιά, που θα τα τρομοκρατούσες πανεύκολα όπως νόμιζες.

[size=22pt]Το να παρασταίνεις ΕΣΥ τον αθώο, τον αμυνόμενο και τον άδικα κατηγορούμενο, είναι η πιο φρικτή και αποτρόπαια παράσταση όλων των εποχών!!! Και πίστεψε με, υποκρίνεσαι τόσο άσχημα που προκαλείς αναγούλα!!!
[/size]

Υ.Γ. Μου θυμίζεις το ανέκδοτο του Μυστικού Δείπνου:

Ιησούς: "αγαπητά μου παιδία, σήμερα κάποιος από σας θα με προδώσει..."

Ιωάννης: "μήπως εγώ Κύριε;"

Ιάκωβος: "μήπως εγώ Κύριε;"

Πέτρος: "μήπως εγώ Κύριε;"

[size=16pt]Ιούδας: "μήπως εγώ Κύριε;"[/size]

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κατσε να σου πω εγω  :

Ο Τοτός και η Αννούλα πήγαιναν στο Δημοτικό και σε κάποια στιγμή στο διάλειμμα, λέει ο Τοτός στην Αννούλα: - Αννούλα, πάμε στο υπόγειο να μου πάρεις μια πίπα; Αννούλα: - Τί είναι υπόγειο;

true story/.

Επισκέπτης
ρε παιδια εχω χασει απειρα επεισοδια αλλα θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις:
1) για ποια κριτικη του τσεγιεν μιλατε??
2) αφου εγραψε ο τσεγιεν μια κριτικη και ο τζοκερχ τον κραζει, οι υπολοιποι γιατι κραζουν και παιρνουν το μερος του τσεγιεν με τετοιο τροπο..
και αυτο που μου κανει περισσοτερη εντυπωση ειναι πως πιο πολυ υπερασμιζεται τον τσεγιεν ο μαθιου παρα ο ιδιος ο τσεγιεν!!!!
3) αμα ο τζοκερ βασανιζει κοπελες και το λετε ετσι χυμα και δεν λετε ποια και που φαινεται σαν να τον εκβιαζετε!!!

δεν παιρνω το μερος κανενος απλα εχουν προηγηθει πολλα που τα εχω χασει και διαβασα το θρετ και μου εχει εξαψει την περιεργεια!!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
1) για ποια κριτικη του τσεγιεν μιλατε??
2) αφου εγραψε ο τσεγιεν μια κριτικη και ο τζοκερχ τον κραζει, οι υπολοιποι γιατι κραζουν και παιρνουν το μερος του τσεγιεν με τετοιο τροπο..
και αυτο που μου κανει περισσοτερη εντυπωση ειναι πως πιο πολυ υπερασμιζεται τον τσεγιεν ο μαθιου παρα ο ιδιος ο τσεγιεν!!!!
3) αμα ο τζοκερ βασανιζει κοπελες και το λετε ετσι χυμα και δεν λετε ποια και που φαινεται σαν να τον εκβιαζετε!!!

δεν παιρνω το μερος κανενος απλα εχουν προηγηθει πολλα που τα εχω χασει και διαβασα το θρετ και μου εχει εξαψει την περιεργεια!!!

Γιατί εμένα με ειρωνεύεται, με κατηγορεί (μαζί με τους άλλους) και προσπαθεί να με μειώσει και να με ξεφτιλήσει καιρό τώρα. Και εκτός από εδώ (με αποκορύφωμα του άνοιγμα αυτού του θρεντ), το κάνει κι αλλού.

Του έχω ζητήσει με τον πιο ευγενικό τρόπο, πολλές φορές ως τώρα να σταματήσει.

Το έχω γράψει και πιο πάνω: του έχω ζητήσει να μου πει έστω για ποιο λόγο το κάνει αυτό.

Υποθέτω πως καταλαβαίνεις τι πήρα για απάντηση...

Από που πήρε το δικαίωμα να με κατηγορεί χωρίς αποδείξεις (κι όχι μόνο εμένα) και να μου συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο;

Παρουσίασε ποτέ καμιά απόδειξη; Όχι βέβαια! Απλά πετάει λάσπη και ειρωνεύεται κι από πάνω!

Είναι δίκαιο και σωστό αυτό; Εγώ δεν εκβιάζομαι από τέτοιες συμπεριφορές;

Τα δικά μου δικαιώματα που είναι;

Θα στο πω μ' ένα παράδειγμα: ένας μαθητής κάθεται στο θρανίο του ήσυχα κι ωραία. Αυτός που κάθεται πίσω του, αρχίζει να τον παρενοχλεί (για δικούς του αδιευκρίνιστους λόγους). Του πετάει χαρτιά. Του ρίχνει με το φυσοκάλαμο. Του κολλάει τσίχλες. Του σπρώχνει την καρέκλα. Γράφει πάνω στα ρούχα του. Τον τσιμπάει. Πατάει πάνω στην τσάντα του κλπ.
Ο μπροστά του ζητάει συνεχώς (και πολύ ευγενικά) να σταματήσει. Ξανά και ξανά. Αλλά ο πίσω, τον χαβά του...
Αν ο μπροστά γυρίσει κάποια στιγμή και του καρφώσει το διαβήτη στο χέρι, ποιος απ' τους δύο θα φταίει; Αυτός που του κάρφωσε το διαβήτη στο χέρι ή άλλος που θα πάει για ράμματα;

Υ.Γ. Αν η απόφαση είναι μόνο εις βάρος του πρώτου μαθητή, τότε έχω εγώ άδικο κι αυτός έχει όλο το δίκιο με το μέρος του.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
1) για ποια κριτικη του τσεγιεν μιλατε??...

2.και αυτο που μου κανει περισσοτερη εντυπωση ειναι πως πιο πολυ υπερασμιζεται τον τσεγιεν ο μαθιου παρα ο ιδιος ο τσεγιεν!!!!
1. Ολα ξεκινησαν απο το ευγενεστατο σχολιο/απορια  του Zero Tolerance στην κριτικη μου για την Αλινα 

πρέπει να έχεις ανεβάσει συνολικά 20 με 30 κριτικές για την συγκεκριμένη....
σχεδόν όλες ίδιες....
νομίζεις οτι προσθέτεις κάτι το διαφορετικό κάθε μια ίδια κριτική που ανεβάζεις για αυτήν?

Του απαντησα, πηρε θεση και ο antisthenis και για μενα το θεμα τελειωσε εδω.

Απο εκει και περα ξεκινησε μια αντιπαραθεση του jockerx με τον Μαθιου και αλλους που μπορεις να διαβασεις και στο παρον thread, η οποια μονο σχεση με την κριτικη μου δεν ειχε.

2 .Δεν νοιωθω πως ειμαι σε δικαστηριο για νε υπερασπιστω το Νickname μου.
Εγω την πλακα μου κανω και περναω ευχαρστα τις ωρες που καθομαι μονος στο σπιτι.
Με ευχαριστηση και ανιδιοτελως μοιραζομαι τις οποιες γνωσεις μου, με οποιους απο τους φιλους στο forum με ρωτανε.
Αυτο ειναι ολο.
Σε καποιους δεν ειμαι αρεστος. Λογικο ειναι Δεν γινεται να μας συμαθουν ολοι.
Προσωπικα προβλημα δενε χω με κανενα. εχω φυσικα τις αποψεις μου για το οποιο μελος γνωριζω, αλλα τις κραταψ ω για τον ευατο μου.
Δεν μπαινω σε διαδικασιες να τσακοθω με μια οθονη...... 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ

Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ

Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ
[/size]

"Κύριοι"...

ΑΑχχχχχχχΧΑΑΑΧχχχΧΑΑΑΑΧχαΑΑΑΑΑχαΧΑχαΧαΧαΧα!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα τυπε, εσυ προσφερεις αφθονο γελιο σε καθε σου ποσταρισμα!

Περιμενε, στα ετοιμαζω!  :birdman:

:shit: :shit: :shit:

Πολλες και διαφορες..... Οι ιδιες μου το ειπαν!
Θελεις να συνεχισω?  :birdman:

Επισκέπτης

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
συντονιστειτε μονο γιατι τωρα ειναι οφφ.....
URL]]

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Αφού νοιάζεσαι τόσο πολύ για την τάξη και τη δικαιοσύνη, το σωστό θα ήταν να βγεις εσύ πρώτος και να παρουσιάσεις τα στοιχεία και τις αποδείξεις που έχεις για την λάσπη που ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ξεκίνησες να πετάς (προς όλες τις κατευθύνσεις).

Και δεν το έχεις κάνει αυτό μόνο σε μας. Το έχεις κάνει κι αλλού! Δεν πιστεύω να κάνεις πως δεν ξέρεις κάτι ΚΑΙ γι' αυτό το θέμα;;; Αν ναι, ξαναρίξε μια ματιά στα ποστς σου.

Κι όταν με το καλό αποδείξεις με στοιχεία ότι η λάσπη που πετάς δεν είναι λάσπη αλλά αλήθεια, τότε θα είσαι σε θέση να ζητήσεις το ίδιο κι απ' τους άλλους.

Αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο! Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά κατά το πως σε συμφέρει.

Όπως ξεκίνησες πρώτος να σπιλώνεις ανερυθρίαστα αξιοπρέπειες (των nicknames) και επαγγελματικές υπολήψεις, πρώτος θα πρέπει να βγεις και να παρουσιάσεις τα στοιχεία και τις αποδείξεις που έχεις γι' αυτά που γράφεις. Και τότε θα είσαι σε θέση να απαιτήσεις ότι θες.

Εκτός κι αν πιστεύεις ότι είσαι σε θέση να κάνεις ότι θες και να γράφεις ότι θες κι όλα να είναι ωραία και καλά.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Αγαπούληδες vs ρεαλιστές...

Stories