Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

Επισκέπτης
Δεν έχεις προσκομίσει ΠΟΤΕ κανένα στοιχείο για τους τόνους της λάσπης που έχεις πετάξει σε συναγωνιστές και επαγγελματίες του χώρου. Ποιες αποδείξεις και ποιες απαντήσεις έχεις δώσει εσύ;
Και ποιά στοιχεία έχεις εσύ γι' αυτά που κατηγορείς τους άλλους. Απάντησες ποτέ; Φυσικά και όχι!
Μίλα γι'αυτά που θίγουν εσένα και άσε την προστασία των επαγγελματιών του χώρου.

Τα κείμενα σου είναι ο ορισμός του τραμπουκισμού και σπέρνουν κλίμα τρομοκρατίας στο site.
Λέγε συγκεκριμένο παράδειγμα-λινκ.

Όταν χλευάζεις, λοιδορείς και κατηγορείς τους άλλους χωρίς την παραμικρή απόδειξη, δεν προσβάλλεις βίαια και βάναυσα την προσωπικότητα τους;;;
Εγώ αναφέρω συγκεκριμένα ποια μηνύματα με προσβάλλουν και προκαλώ.
Πες και συ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποια μηνύματά μου σε προσέβαλαν τόσο καιρό.

Πες μας [size=16pt]ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ[/size] για τον λόγο που σε οδήγησε να ανοίξεις το συγκεκριμένο θρεντ. [size=16pt]ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ!!![/size]
Πες σε όλους ποιος τα ξεκίνησε ΠΡΩΤΟΣ όλα αυτά. Και τι σκοπούς είχες στο μυαλουδάκι σου απ' την αρχή! Και που σκόπευες να οδηγήσεις αυτή την ιστορία;;;
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.
....

Επισκέπτης
Παράθεση από: px75 στις 23/10/11, 22:10
Ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει. Αν είμασταν στο Λας Βέγκας που η πορνεία ελέγχεται από τη μαφία, θα σε είχαν βρει προ πολλού στην έρημο με σπασμένα πόδια.
Ρε μήπως είσαι δροσερός και σε τρώει ο κώλος σου; Άντε στην ευχή της Παναγίας άνθρωπε μου που έχεις όρεξη για online ξεφτίλισμα.

Ελεεινό γελοίο υποκείμενο px75, πες ποιες ιερόδουλες μου έχουν απαγορεύσει την είσοδο επειδή τις βασάνιζα.

Επισκέπτης
Δε λέω ρε μαλάκα που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω. Αντίθετα από'σένα εγώ σέβομαι τις κοπέλες.

Όποιος άλλος έχει απορίες, ας στείλει πμ.
Μα εξ' ορισμού ο σεβασμός προς τις κοπέλες δεν προϋποθέτει ξεμπρόστιασμα αυτών που δεν τις σεβάστηκαν; :think:
Πάντως, οι κατηγορίες χωρίς παράθεση οποιασδήποτε μορφής στοιχείου μόνο κακοπροαίρετες μπορούν να χαρακτηριστούν και φυσικά αβάσιμες.
Αναφέρετε γεγονότα ή κάντε τη διαμάχη σας εξ' ολοκλήρου μέσω pm κι αφήστε μας ήσυχους να μπορούμε κι εμείς να διαβάζουμε τα νήματα χωρίς τα off topic σας.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ρε καντε καποιος την αρχη και ξεραστε τα ολα και μην μας αφηνετε σε περιεργεια!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Μίλα γι'αυτά που θίγουν εσένα και άσε την προστασία των επαγγελματιών του χώρου.
Λέγε συγκεκριμένο παράδειγμα-λινκ.
Εγώ αναφέρω συγκεκριμένα ποια μηνύματα με προσβάλλουν και προκαλώ.
Πες και συ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποια μηνύματά μου σε προσέβαλαν τόσο καιρό.
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.
....

Ξέρεις πως ξέρω ότι ο ήλιος βγαίνει απ' την ανατολή;

Το ξημέρωμα κοιτάζω ανατολικά.

Δε χρειάστηκε ποτέ κανείς να μου το πει αυτό.

Απλά, ξέρω προς τα που να κοιτάξω.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.008
Πόντοι
22.785
Ξέρεις πως ξέρω ότι ο ήλιος βγαίνει απ' την ανατολή;

Το ξημέρωμα κοιτάζω ανατολικά.

Δε χρειάστηκε ποτέ κανείς να μου το πει αυτό.

Απλά, ξέρω προς τα που να κοιτάξω.

Σμήναρχε , έπαναλαμβάνω λοιπόν, πώς ή έμπάθεια δεν έπινοήθηκε άπλά,
άλλά έπιβλήθηκε καί έπιβάλεται, άπό άτομα χαμηλής νοημοσύνης
γιά αύτό ύπάρχει καί στον κόσμο σήμερα.

Επισκέπτης
Δε λέω ρε μαλάκα που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω. Αντίθετα από'σένα εγώ σέβομαι τις κοπέλες.
Αφού τις σέβεσαι (υποτίθεται) πρέπει να πεις ποιες βασάνιζα.

Όποιος άλλος έχει απορίες, ας στείλει πμ.
Στα μουλωχτά κοτούλα, στα μουλωχτά;

Είσαι τυχερός που δεν είμαι μοντ γιατί θα σε είχε στείλει για μπάνιο που τόλμησες να πιάσεις στο στόμα σου τον Καβάφη.
Και εις ανώτερα  "σεσημασμένο" υποκείμενο.

Επισκέπτης
ΑΑχχχχχχχΧΑΑΑΧχχχΧΑΑΑΑΧχαΑΑΑΑΑχαΧΑχαΧαΧαΧα!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα τυπε, εσυ προσφερεις αφθονο γελιο σε καθε σου ποσταρισμα!

Περιμενε, στα ετοιμαζω!  :birdman:

:shit: :shit: :shit:

Πολλες και διαφορες..... Οι ιδιες μου το ειπαν!
Θελεις να συνεχισω?  :birdman:
Τά 'κανες;

Κλάσε πατάτες και σκουπίσου τώρα...

Επισκέπτης
[size=14pt]Παλιοψεύτη προμοτάκο Μάθιου, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ

Γελοίε παλιοψεύτη px75, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ

Παλιοψεύτη speed, πες ποιες ιερόδουλες βασάνισα και σε ποιους οίκους.
Είπες τίποτα;;;
ΟΧΙ
[/size]

[size=14pt]Εγώ έθιξα ένα κοινοτικό θέμα (Κριτικές - αγαπούληδες) με σαφή αναφορά στην κριτική του CHEYENNE και σεις απαντήσατε με κατασκευασμένα ψεύτικα προσωπικά στοιχεία!!!

"Κύριοι"...
Είσθε κατάπτυστοι.[/size]
Είπατε τίποτα;;;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τά 'κανες;

Κλάσε πατάτες και σκουπίσου τώρα...

Το πρωτο βημα για να παραδεχτεις οτι εχεις προβλημα,
Ειναι να γνωριζεις πως εχεις προβλημα!

Μπορω ανετα να σε κανω ρεντικωλο,
αλλα σε αφηνω για να γελαω μαζι σου!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Είσαι τυχερός που δεν είμαι μοντ

Αν κάποτε το site γινει katsika.com, τότε μονο έχεις ελπίδες  :2funny:

pxkatsika2.jpg

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Τα δικά σου στοιχεία πρώτα!

Παρουσίασε τα, φέρε τις αποδείξεις για την λάσπη που έχεις πετάξει καιρό τώρα (προς κάθε κατεύθυνση) και μετά θα είσαι σε θέση να ζητάς και να απαιτείς.

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ!

Υ.Γ. Και πες επιτέλους ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για ποιο λόγο άνοιξες αυτό το θρεντ! Οι συνάδελφοι μπερδεύονται και νομίζουν ότι είμαστε off topic με αυτά που γράφουμε. Εξήγησε τους ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ τις πραγματικές προθέσεις σου και τους αληθινούς σκοπούς που κρύβονται πίσω από αυτή σου την ενέργεια!

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Λοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως.. οι κοπελες αυτες κατεφυγαν στην αστυνομια αλλα δεν θελησαν να το προχωρησουν γ ευνοητους λογους.. το ιδιο εκαναν σε πιο ηπια μορφη και σε μπουρδελα.. ωστοσο στην πορεια χαλασε η σουπα και ο τζοκερ απομονωθηκε επειδη ειχε μεγαλυτερες απαιτησεις επι του "αντικειμενου" πιο προχωρημενες.. και τωρα του τη λενε τωρα οι αλλοι 3 γιατι αυτη μονη η μαρτυρια του ξερουν οτι δεν εχει βαρος.. το θεμα ειναι οτι για να σας πω τις πηγες μου και να τεκμηριωσω τα λεγομενα μου πρεπει εσεις που πρωτα εκτοξευσατε -οσοι- κατηγοριες εναντι αλλων να παρουσιασετε τα στοιχεια σας ωστε να παρουσιασω κι εγω τα δικα μου μετα και να λαμψει η αληθεια.. ελπιζω να αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Λοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως.. οι κοπελες αυτες κατεφυγαν στην αστυνομια αλλα δεν θελησαν να το προχωρησουν γ ευνοητους λογους.. το ιδιο εκαναν σε πιο ηπια μορφη και σε μπουρδελα.. ωστοσο στην πορεια χαλασε η σουπα και ο τζοκερ απομονωθηκε επειδη ειχε μεγαλυτερες απαιτησεις επι του "αντικειμενου" πιο προχωρημενες.. και τωρα του τη λενε τωρα οι αλλοι 3 γιατι αυτη μονη η μαρτυρια του ξερουν οτι δεν εχει βαρος.. το θεμα ειναι οτι για να σας πω τις πηγες μου και να τεκμηριωσω τα λεγομενα μου πρεπει εσεις που πρωτα εκτοξευσατε -οσοι- κατηγοριες εναντι αλλων να παρουσιασετε τα στοιχεια σας ωστε να παρουσιασω κι εγω τα δικα μου μετα και να λαμψει η αληθεια.. ελπιζω να αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ..
:o

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ή αυτο ειναι το ανεκδοτο της εβδομαδας, ή δεν εχω καταλάβει το βαθυ νοημα του Post, που πιστευω πως ειναι και το πιθανοτερο.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom