Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
tCp90.gif

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Λοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως.. οι κοπελες αυτες κατεφυγαν στην αστυνομια αλλα δεν θελησαν να το προχωρησουν γ ευνοητους λογους.. το ιδιο εκαναν σε πιο ηπια μορφη και σε μπουρδελα.. ωστοσο στην πορεια χαλασε η σουπα και ο τζοκερ απομονωθηκε επειδη ειχε μεγαλυτερες απαιτησεις επι του "αντικειμενου" πιο προχωρημενες.. και τωρα του τη λενε τωρα οι αλλοι 3 γιατι αυτη μονη η μαρτυρια του ξερουν οτι δεν εχει βαρος.. το θεμα ειναι οτι για να σας πω τις πηγες μου και να τεκμηριωσω τα λεγομενα μου πρεπει εσεις που πρωτα εκτοξευσατε -οσοι- κατηγοριες εναντι αλλων να παρουσιασετε τα στοιχεια σας ωστε να παρουσιασω κι εγω τα δικα μου μετα και να λαμψει η αληθεια.. ελπιζω να αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ..

Λιγα λες.
Πες και τα αλλα τα πιο πιπερατα.  ;)
Ξερεις εσυ!  ;)

Αυτα δεν ειναι τιποτα!
Μπροστα στα αλλα που θα σας πει σε λιγο ο Stif!  :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
φοραω εγω ιδιο κολιε; τεσσερα χρονια;κατι σε σταη θα ελεγα..... :birdman:
τη σταη την ειχα δει στον υπνο μου μικρος οτι ειχαμε παει σ/κ στο σπιτι της γιαγιας μου στο χωριο :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Λοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως.. οι κοπελες αυτες κατεφυγαν στην αστυνομια αλλα δεν θελησαν να το προχωρησουν γ ευνοητους λογους.. το ιδιο εκαναν σε πιο ηπια μορφη και σε μπουρδελα.. ωστοσο στην πορεια χαλασε η σουπα και ο τζοκερ απομονωθηκε επειδη ειχε μεγαλυτερες απαιτησεις επι του "αντικειμενου" πιο προχωρημενες.. και τωρα του τη λενε τωρα οι αλλοι 3 γιατι αυτη μονη η μαρτυρια του ξερουν οτι δεν εχει βαρος.. το θεμα ειναι οτι για να σας πω τις πηγες μου και να τεκμηριωσω τα λεγομενα μου πρεπει εσεις που πρωτα εκτοξευσατε -οσοι- κατηγοριες εναντι αλλων να παρουσιασετε τα στοιχεια σας ωστε να παρουσιασω κι εγω τα δικα μου μετα και να λαμψει η αληθεια.. ελπιζω να αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ..
το βρηκα το νοημα....ολοι αυτοι ειναι η παρεα της φεγγαροπετρας......και της φεγγαροπουτσας....ειναι και σατανιστες,αντιχριστοι ρεαλιστες ,καψουροαγαπουληδες βασανιστες,ΕΑΤ-ΕΣΑτζηδες :grin: :grin: ,αλλαξοκωλακηδες.....

αισχος... :birdman:να μπαναριστουν ολοι :birdman:....τετοια  στοιχεια δεν τα θελουμε στο μπου.... :birdman:

Επισκέπτης
Λέγε συγκεκριμένο παράδειγμα-λινκ.

Εγώ αναφέρω συγκεκριμένα ποια μηνύματα με προσβάλλουν και προκαλώ.
Πες και συ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποια μηνύματά μου σε προσέβαλαν τόσο καιρό.

H απάντηση:
Ξέρεις πως ξέρω ότι ο ήλιος βγαίνει απ' την ανατολή;

Το ξημέρωμα κοιτάζω ανατολικά.

Δε χρειάστηκε ποτέ κανείς να μου το πει αυτό.

Απλά, ξέρω προς τα που να κοιτάξω.
Κύτταξέ το Θανασάκη...

Επισκέπτης
Το πρωτο βημα για να παραδεχτεις οτι εχεις προβλημα,
Ειναι να γνωριζεις πως εχεις προβλημα!

Μπορω ανετα να σε κανω ρεντικωλο,
αλλα σε αφηνω για να γελαω μαζι σου!
Είναι νωρίς για δάκρυα Στέλλα
παίξε τις κούκλες σου και γέλα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Αντισθένη κάνε κάτι με αυτούς εδώ..Το έχουν παραχέσει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειναι παρομοιο με την φασαρια που ειχε γινει παλια

για το ποιος ειναι ο αρχοντας της ενημερωσης αααχχαχαχαχαχα

και φυσικα δεν γελαω με τον τζοκερ  :grin:

τι θα πει δεν θελω να εκθεσω τις κοπελες? Ή εχεις τα αρχιδια να μιλησεις με

στοιχεια ή μην μιλας καθολου. Θεατρο του παραλογου καταντησε  :-

Επισκέπτης
Άμα καίγεσαι τόσο πολύ γιατί δεν πας μια βόλτα να μάθεις; Εγώ δεν είχα κάνα πρόβλημα να αναφέρω ονόματα αλλά υπήρξαν παρεμβάσεις ενδιαφερόμενων που μου ζήτησαν να μην το κάνω.
Κρίμα, ας μην έλεγες τίποτα εξ' αρχής τότε.
Μέχρι να αναφέρεις τους λόγους για τους οποίους κατηγορείς, ό,τι είπες δεν είναι τίποτε άλλο από βωμολοχίες κι εσύ ένας αισχρός συκοφάντης!
Το να αρχίσω να κάνω βόλτες και να ρωτώ <<μην είδατε τον jockerx>> δεν είναι προφανώς απάντηση.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
. Ο καθένας μας έχει την ιστορία του εδώ μέσα και κρίνεται.

θα μου επιτρεψετε να πω οτι ιστορια του καθενος μας γραφετε στην ζωη και στις επιτευξεις μας και οχι σε ενα σεξ πορταλ...

Επισκέπτης
Αιχσρός συκοφάντης είναι αυτός που ξεκίνησε το ζήτημα και στη συνέχεια αντί να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του όπως του ζητήθηκε άρχισε να κλαψουρίζει και να υπεκφεύγει. Ο καθένας μας έχει την ιστορία του εδώ μέσα και κρίνεται.

Και'συ αφού καίγεσαι τόσο να μάθεις γιατί δε στέλνεις πμ όπως είπα;
Μου είναι παντελώς αδιάφορα τα φετίχ του κάθε jockerx.
Οι συκοφαντικές δυσφημίσεις όμως, μου προκαλούν αναγούλα.
Τις παρουσίασες δημοσίως; Ε απέδειξέ τις και δημόσια αντί να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου ότι και καλά θα μου τις στείλεις με pm. Στο pm οτιδήποτε μπορείς να μου στείλεις αλλά τίποτα δεν θα αποδεικνύει τη βαρύτητα των δημοσίων κατηγοριών σου. Χώρια του ότι είναι παντελώς άνανδρο.
Κατακρίνεις τον jockerx ότι ξεκίνησε τις ψευδείς δηλώσεις, αλλά δεν είχες το παραμικρό πρόβλημα να πέσεις στο επίπεδό του.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Ανέφερε το λόγο των κατηγοριών σου, ειδάλλως αναγνώρισε το δικαίωμα μου όπως και του κάθε αναγνώστη να σε θεωρεί συκοφάντη και δυσφημιστή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom