axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
φοραω εγω ιδιο κολιε; τεσσερα χρονια;κατι σε σταη θα ελεγα.....
Αν ησουν γαλανοματα ναι !!!!!!!φοραω εγω ιδιο κολιε; τεσσερα χρονια;κατι σε σταη θα ελεγα.....
σιγα ρε βοσκοπουλε του μπουΑν ησουν γαλανοματα ναι !!!!!!!
Αλλα δεν εισαι γαλανοματα !!!!!!!
οχι Βοσκοπουλος ..... Ξανθαχαχαχαχαχαχαχουχας ειπαμε !!!!!!!σιγα ρε βοσκοπουλε του μπου
Λοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως.. οι κοπελες αυτες κατεφυγαν στην αστυνομια αλλα δεν θελησαν να το προχωρησουν γ ευνοητους λογους.. το ιδιο εκαναν σε πιο ηπια μορφη και σε μπουρδελα.. ωστοσο στην πορεια χαλασε η σουπα και ο τζοκερ απομονωθηκε επειδη ειχε μεγαλυτερες απαιτησεις επι του "αντικειμενου" πιο προχωρημενες.. και τωρα του τη λενε τωρα οι αλλοι 3 γιατι αυτη μονη η μαρτυρια του ξερουν οτι δεν εχει βαρος.. το θεμα ειναι οτι για να σας πω τις πηγες μου και να τεκμηριωσω τα λεγομενα μου πρεπει εσεις που πρωτα εκτοξευσατε -οσοι- κατηγοριες εναντι αλλων να παρουσιασετε τα στοιχεια σας ωστε να παρουσιασω κι εγω τα δικα μου μετα και να λαμψει η αληθεια.. ελπιζω να αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ..
τη σταη την ειχα δει στον υπνο μου μικρος οτι ειχαμε παει σ/κ στο σπιτι της γιαγιας μου στο χωριοφοραω εγω ιδιο κολιε; τεσσερα χρονια;κατι σε σταη θα ελεγα.....
το βρηκα το νοημα....ολοι αυτοι ειναι η παρεα της φεγγαροπετρας......και της φεγγαροπουτσας....ειναι και σατανιστες,αντιχριστοι ρεαλιστες ,καψουροαγαπουληδες βασανιστες,ΕΑΤ-ΕΣΑτζηδες ,αλλαξοκωλακηδες.....Λοιπον αφου δεν μιλαει κανενας αλλος θα μιλησω εγω.. εχω γνωστους σε συγκεκριμενο μερος κι ετσι εμαθα τα πραγματα "απο πανω".. εμαθα λοιπον οτι ο τζοκερ οντως ειναι βασανιστης αλλα δεν ειναι ο μονος.. κι αυτος ειναι ο λογος που οι speed μαθιου και px75 το ξερουν αυτο για τον τζοκερ.. παλιοτερα ηταν κολλητοι κι οι 4 και οργανωναν παρτυ οπου πληρωναν εκδιδομενες με μεγαλη οικονομικη αναγκη να ερχονται στο σπιτι οπου γινοταν το παρτυ και τις βασανιζαν ομαδικως.. οι κοπελες αυτες κατεφυγαν στην αστυνομια αλλα δεν θελησαν να το προχωρησουν γ ευνοητους λογους.. το ιδιο εκαναν σε πιο ηπια μορφη και σε μπουρδελα.. ωστοσο στην πορεια χαλασε η σουπα και ο τζοκερ απομονωθηκε επειδη ειχε μεγαλυτερες απαιτησεις επι του "αντικειμενου" πιο προχωρημενες.. και τωρα του τη λενε τωρα οι αλλοι 3 γιατι αυτη μονη η μαρτυρια του ξερουν οτι δεν εχει βαρος.. το θεμα ειναι οτι για να σας πω τις πηγες μου και να τεκμηριωσω τα λεγομενα μου πρεπει εσεις που πρωτα εκτοξευσατε -οσοι- κατηγοριες εναντι αλλων να παρουσιασετε τα στοιχεια σας ωστε να παρουσιασω κι εγω τα δικα μου μετα και να λαμψει η αληθεια.. ελπιζω να αντιληφθηκατε το νοημα του ποστ..
Λέγε συγκεκριμένο παράδειγμα-λινκ.
Εγώ αναφέρω συγκεκριμένα ποια μηνύματα με προσβάλλουν και προκαλώ.
Πες και συ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποια μηνύματά μου σε προσέβαλαν τόσο καιρό.
Κύτταξέ το Θανασάκη...Ξέρεις πως ξέρω ότι ο ήλιος βγαίνει απ' την ανατολή;
Το ξημέρωμα κοιτάζω ανατολικά.
Δε χρειάστηκε ποτέ κανείς να μου το πει αυτό.
Απλά, ξέρω προς τα που να κοιτάξω.
Για τους υποτιθέμενους βασανισμούς είπες τίποτα μωρή λούγκρα;Ναι.
Ότι είσαι μαλάκας και γαμιέσαι.
Είναι νωρίς για δάκρυα ΣτέλλαΤο πρωτο βημα για να παραδεχτεις οτι εχεις προβλημα,
Ειναι να γνωριζεις πως εχεις προβλημα!
Μπορω ανετα να σε κανω ρεντικωλο,
αλλα σε αφηνω για να γελαω μαζι σου!
Αντισθένη κάνε κάτι με αυτούς εδώ..Το έχουν παραχέσει.
Κρίμα, ας μην έλεγες τίποτα εξ' αρχής τότε.Άμα καίγεσαι τόσο πολύ γιατί δεν πας μια βόλτα να μάθεις; Εγώ δεν είχα κάνα πρόβλημα να αναφέρω ονόματα αλλά υπήρξαν παρεμβάσεις ενδιαφερόμενων που μου ζήτησαν να μην το κάνω.
. Ο καθένας μας έχει την ιστορία του εδώ μέσα και κρίνεται.
Μου είναι παντελώς αδιάφορα τα φετίχ του κάθε jockerx.Αιχσρός συκοφάντης είναι αυτός που ξεκίνησε το ζήτημα και στη συνέχεια αντί να τεκμηριώσει τις καταγγελίες του όπως του ζητήθηκε άρχισε να κλαψουρίζει και να υπεκφεύγει. Ο καθένας μας έχει την ιστορία του εδώ μέσα και κρίνεται.
Και'συ αφού καίγεσαι τόσο να μάθεις γιατί δε στέλνεις πμ όπως είπα;
θα μου επιτρεψετε να πω οτι ιστορια του καθενος μας γραφετε στην ζωη και στις επιτευξεις μας και οχι σε ενα σεξ πορταλ...