Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Α!! τσα ο μεγάλος!!!. θα πέσει η λούτσα σαν χαλάζι λέμε!!!!
Οχι θα κατσω να μαλακιζομαι με την καθε χαμενη απο το ιντερνετ
Α!! τσα ο μεγάλος!!!. θα πέσει η λούτσα σαν χαλάζι λέμε!!!!
μαλακα μας γαμησε ο τυπος. Τοσες καποτες μαζεμενες εχει καιρο να φαω στη μουρη αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Οχι θα κατσω να μαλακιζομαι με την καθε χαμενη απο το ιντερνετ
α να χαθεις κουτε
Δεν μπορω τα μαλακισμενα απο το φεησμπουκ με πιανει αναφυλαξια... ετοιμος να γινω δολοφονος ειμαι σε λεω
ή παει να φρεσκαριστεί , πούδρα στην μύτη και τα σχετικά ξέρεις εσύ ,να είναι έτοιμη!!!Μολις αρχισαμε τον χαβαλε σταματησε ο βελβος να μας δινει σημασια...
Να ρωτησω κατι. Οταν λεμε τερμα το καπνισμα σε δημοσιους χωρους εννοουν και στα μαγαζια. π.χ. εγω αν ξανα-γυρισω στο μαγαζι που δουλευα για καθημερινη εργασια, θα απαγορευται να καπνιζω ? Η στο συνεργειο που φτιαχνω τη μηχανη ή το αυτοκινητο και πολλες φορες χρειαζεται να περιμενω, δεν θα μπορω να καπνιζω ?
Ξεκινώ δηλώνοντας τη θέση μου.
Είμαι φανατικός καπνιστής και θεωρώ το συγκεκριμένο νόμο φασιστικό και απλώς απαράδεκτο. Πριν πέσετε να με φάτε ενημερώνω ότι δεν πολυβγαίνω έξω (είμαι σπιτόγατος και τους νόμους σπίτι μου τους βάζω εγώ ) οπότε ως καπνιστή ο νόμος δε με πολυαπασχολεί.
Με απασχολεί όμως ως πολίτη. Το ότι πολλοί άνθρωποι αναπνέουν τον καπνό μας είναι επιεικώς εγκληματικό. Το ότι το δικαίωμα στον καθαρό αέρα είναι πολύ υψηλότερο του δικαιώματος στον καπνό είναι αυτονόητο. Όμως δεν φταίει κανένας καπνιστής να του κόψουν με το ζόρι τη συνήθεια ούτε και κανένας αντικαπνιστής να του πλασσάρεται από το κράτος ο ρόλος του ρουφιάνου και να του πετάνε κατά τέτοιο τρόπο το μπαλλάκι ώστε να κάνει καταγγελίες και να τιτλοφορείται δικαίως ή αδίκως ρουφιάνος.
Το θέμα εδώ είναι θέμα ηθικής αντιμετώπισης του νόμου απέναντι σε καπνιστες και μη, κι όχι η συμπεριφορά των μεν στους δε. Το να υπάρχουν μέτρα κατά του καπνίσματος είναι απαράιτητο. Όχι τέτοια μέτρα όμως.
Υπάρχει ή όχι η τεχνολογία να εγκατασταθούν "αρχιδάτα" συστήματα εξαερισμού σε όλους τους χώρους που θα ρουφάνε τον καπνό σαν "τουρμπίνα αεροπλάνου" με αποτέλεσμα να μη βλάπτεται ακόμα κι ο κολλητός που δεν καπνίζει αλλά σεβόμενος το βίτσιο μας κάθεται μαζί μας σε τραπέζι καπνιστών? Άντε και κλείσαμε τουσ καπνιστές σε γυάλες. Το κολλητάρι και πάλι θα ντουμανιάζει ενώ στην περίπτωση του καλού εξαερισμου δε θα υπήρχε τέτοιο ζήτημα.
Πέραν του εξαερισμού, σε χώρους που ΔΕΝ υπάρχει κάποιο show, που όλοι θέλουν να κάτσουν μπροστά και να παρακολουθήσουν (βλ. μπουζούκια, live stages γενικότερα, στριπτιζάδικα κλπ), μπορούν όντως να τοποθετηθούν τζάμια αλλά και πάλι ο εξαερισμός είναι απαραίτητος για το κολλητάρι που προανέφερα. Όμως επειδή οι πουτάνες που μας κυβερνάνε σκάσανε 28 δις ευροπουλάκια στις τράπεζες και έχουν φάει τα χίλια μύρια όσα, δε θέλουν να σκάσουν λεφτά για τέτοιου είδους μέτρο αλλά προτιμούν το φασιστικό νόμο.
Είναι αναμφίβολο ότι στον κόσμο που ζούμε τα ανήθικα μέτρα μπορούν να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Θα αναφερθώ στα αυτοκίνητα μιας και όπως είδα πριν έγινε θέμα. Γίνονται τα χίλια δυο άπειρα δυστυχήματα. Βάλανε ζώνες ασφαλείας, αερόσακους, esp, dsc, μούπες σούπες μανταλάκια. Τα δυστυχήματα συνεχίζονται. Θα μπορούσαμε λοιπόν απλά να αφαιρέσουμε τις ζώνες ασφαλείας και να τοποθετήσουμε ένα μυτερό παλούκι επάνω στο τιμόνι που η μύτη του θα απέχει είκοσι πόντους απο το πρόσωπο μας. Όυτε ζώνες ασφαλείας ούτε έξοδα για μελέτες ούτε τίποτα. Και την επόμενη μέρα κανείς δε θα πήγαινε με πάνω από 10 χλμ την ώρα ούτως ώστε ποτέ να μην αναγκαστεί να φρενάρει απότομα (πόσο μάλλον να τρακάρει) γιατί το παλούκι θα του τρύπαγε το κεφάλι.
Αποτέλεσμα? Το καλύτερο δυνατό!
Τα τροχαία θα έπεφταν στο μηδέν και το κόστος θα περιοριζόταν στην αγορά και τοποθέτηση του παλουκιού.
Γιατί λοιπόν δεν παίρνουμε αυτό ως παράδειγμα και να φτιάξουμε έτσι όλους μας τους νόμους? Όποιος καπνίζει χόρτο, ή θα ομολογεί που το βρήκε ή θα εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες. Άυριο το πρωί θα είχαμε στη φυλακή όλους τους εμπόρους ναρκωτικών.
Όποιος μετανάστης δεν έχει χαρτιά πετιέται στη θάλασσα. Αύριο το πρωί το πρόβλημα θα είχε λυθει.
Οι προσωπικές ελευθερίες του καθενός αποτελούσαν αποτελούν και πρέπει να συνεχίσουν να αποτελούν απειλή κατά της κοινωνίας. Η τιμωρία αυτών όμως πρέπει να είναι η δικαιότερη δυνατή κι όχι η συμφέρουσα δυνατή κατα τη γνώμη μου. Αυτά. Αν σας κούρασα... καλά έκανα!!!
ή παει να φρεσκαριστεί
Τώρα πας γυρεύοντας !!!!ΠΟΥ-τσα!
Καλημέρες.
Αυτά έλεγα τότε, αυτά λέω και τώρα.
Τώρα πας γυρεύοντας !!!!
ερώτησις.
ο πιτσιρικάς στα περίπτερα κάτω των 18 μπορεί να αγοράσει τσιγάρα;
ερώτησις.
ο πιτσιρικάς στα περίπτερα κάτω των 18 μπορεί να αγοράσει τσιγάρα;
Ας στρίψω ένα... Στην υγειά του ΓΑΠ...
Φανταζομε ναι, οπως και τωρα. Σιγα μη ζηταει ταυτοτητα ο περιπτερας.
θεωρητικά η πώληση προιόντων καπνού σε και από ανηλίκους απαγορεύεται...