Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οσο για τους μαχομαινους αντικαπνιστες θα σαν παραθεσω ενα ιστορικο στοιχειο ξερετε ποιος απεχθανοταν φανατικα το καπνισμα επινε σπανια 1 μπυρα και ηταν χορτοφαγος ο χιτλερ

να μετονομάσουμε πάραυτα τότε το μέλος σε βίλβερ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οσο για τους μαχομαινους αντικαπνιστες θα σαν παραθεσω ενα ιστορικο στοιχειο ξερετε ποιος απεχθανοταν φανατικα το καπνισμα επινε σπανια 1 μπυρα και ηταν χορτοφαγος ο χιτλερ
και ειδαμε που εφτασε...παραλιγο να κατακτησει ολο τον κοσμο...
ενω ο ελληναρας το ντουμανι,παρακαλα για διορισμο στο δημοσιο... :uglystupid:

και η μαλακια εχει τα ορια της... :jerking:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οι καπνιζοντες δε θα εχουν κανενα προβλημα,ειναι η πλειοψηφια,αυτοι που θα βγαινουν εξω θα ειναι οι μη καπνιζοντες για να παρουν λιγο οξυγονο........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτά που προτίνεις θέλουν πολύ μυαλό, είναι προχωρημένες ιδέες για τους Σοσιαληστές του ΓΑΠ... :grin:

ναι θελουν παρα πολλυ μυαλο ενταξυ δεν λεω ενοειτε στα νοσοκομεια και στις δημοσιες υπηρεσιες να μην υπαρχει καπνισμα ακομα και στις δουλειες να αποαγορευετε το καπνισμα οσες δουλειες εχουν να κανουν με κλειστους χωρους να υπαρχει και 1 ωρα δειαλειμα απ οπου θα βγαινεις και θα ξεχαρμανιαζεις εγω οταν δουλευα σε τηλεφωνικο κεντρο στο 8 ωρο πχ ειχαμε 3 15λεπτα διαλειματα βγαιναμε στο πεζοδρομιο και ξεχαρμανιαζαμε αν καποιος δεν καπνιζε πηγενε στο χωρο ξεκουρασεις πρωσωπικου απου και εκει απαγορευοταν το καπνιζε και εκανε οτι γουσταρε εμεις ημασταν στο κρυο η στη ζεστη και ξεχαρμανιαζαμε

τωρα οσο αφορα τους δημοσιους χωρους στα σινεμα και στα θεατρα απαγορευετε το καπνισμα οποτε τους βγαζουμε αυτους τους χωρους τα μπουζουξιδικα οκ εκει οταν ακομα και τα τραγουδια μιλανε για τσιγαρο δυσκολα κοβετε τι μας μενει μπαρ κλαμπ εστιατορια και καφετεριες ας μπορουν να διαλεξουν τα μαγαζια αν θελουν για καπνιστες η για μη και τελος και μαλιστα στα μαγαζια οπου επιτρεπετε το καπνισμα απαγορευετε να μπαινουν ανηλικοι ετσι ο καθενας θα διαλεγει δεν καπνιζει παει σε ενα μαγαζι οπου απαγορευετε βγαινει με μια παρεα που 2 η 3 δεν καπνιζουν και τους σεβετε παει παλι εκει καπνιζει αυτος και η παρεα του σα φουγαρο απλα παει εκει που επιτρεπετε γιατι με τη λογικη οπου απαγορευτε το καπνισμα σε δημοσιους χωρους να απαγορευετε και η πωληση καπνου

πχ εγω σαν καπνιστης το χειμωνα δεν παω σε σινεμα παω σε θερινα σινεμα οπου επιτρεπετε το καπνισμα και ειναι ανοιχτο μαλιστα και δεν ενοχλω κανενα τι ποιο δημοκρατικο και απολυτα υλοποιηισιμο

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!
ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!

χαχαχα βλακα! χαχαχα
με εκνευρισαν εδω στη δουλεια και μου βγηκε ο θυμος σε εκεινο το ποστ :rolleyes:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αχαχαχα
αχαχαχαχαχα
αχαχαχα

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. ΕΛΕΟΣ

για το αν ηταν χορτοφαγος μερικοι το αντικρουουν μερικοι το υποστηριζουν οσο για το καπνισμα ακομα και ο ιδιος ο χιτλερ ελεγε οτι ειναι μια εβραικη συνηθεια κατωτερων νοητικα ανθρωπων

Επισκέπτης
για το αν ηταν χορτοφαγος μερικοι το αντικρουουν μερικοι το υποστηριζουν οσο για το καπνισμα ακομα και ο ιδιος ο χιτλερ ελεγε οτι ειναι μια εβραικη συνηθεια κατωτερων νοητικα ανθρωπων

εγω δεν καταλαβα που κολλαει αν ηταν χορτοφαγος και δεν καπνιζε...Δλδ αμα χτυπουσε ατ κοψιδια του και χαρμανιαζε που και που , θες να πεις οτι θα το σκεφτοταν δυο τρεις φορες πριν κανει οτι εκανε?  Ιν δατ κεϊς γιου χαβ ε ποϊντ. ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ε άμα το είπε ο Χίτλερ...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν εχω καπνισει ποτε στην ζωη μου, αλλα αντικαπνιστης δεν ειμαι.
Καταλαβαινω και σεβομαι το δικαιωμα αυτων που θελουν να καπνισουν.
Ετσι και οι καπνιστες πρεπει να σεβονται και την επιθυμια των μη καπνιζοντων να μην εισπνεουν το καπνο τους.

Θα πρεπει να βρεθει χρηση τομη, ετσι ωστε ολοι να ειναι ελευθεροι να κανουν αυτο που επιθυμουν, σε σημειο ομως που να μην ενοχλουν.

Καποιος ειχε πει:
"Η ελευθερια σου σταματαει εκει που αρχιζει η δικη μου ελευθερια"

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πώς μπλεχτηκε ο χιτλερ βασικα?
btw οι χορτοφαγοι γαμαμε :birdman:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το καπνισμα ακομα και ο ιδιος ο χιτλερ ελεγε οτι ειναι μια εβραικη συνηθεια κατωτερων νοητικα ανθρωπων
δεν ελεγε και ψεματα...
για να καταντα καποιος πρεζακι
καποια "τρυπα" θα χρειαζεται να μπαλωσει..
για αυτο το λογο καταφευγει εκει..
Πήρε τ'αρχίδια μου όμως το ίνδαλμά σας..
"θα ξαναρθουμε και η γη θα τρεμει"...
:uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πώς μπλεχτηκε ο χιτλερ βασικα?
btw οι χορτοφαγοι γαμαμε :birdman:

εχουμε και λεμε

1. Δεν τρως κρεας

2. Δεν καπνιζεις

3. Δεν κανεις σεξ

4. Δεν πας στα μπουζουκια

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ???????????????????????Με τον αερα ζεις???? :badair: :badair: :badair: :badair:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εχουμε και λεμε

1. Δεν τρως κρεας

2. Δεν καπνιζεις

3. Δεν κανεις σεξ

4. Δεν πας στα μπουζουκια

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ???????????????????????Με τον αερα ζεις???? :badair: :badair: :badair: :badair:

το παω για αγιοποιηση. βριζω εδω μεσα μονο, εξω ειμαι μελισταλαχτη.

Γραφει ολη μερα στο bourdela.com

κι απο αυτο.

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ας στρίψω ένα... Στην υγειά του ΓΑΠ...  :grin:

Stories